Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 178 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 178 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete(9)
+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)
buna fetele...am revenit si eu la o gurita de cafea...astazi iar am avut o zi plina....
mai stau vreo 10 minute si o iau spre casa....al meu sot vrea sa ii fac sarmale, deja a si tocat carnea asa ca eu cand ajing incep sa le impachetez....va pup si va doresc o zi perfecta in continuare
mai stau vreo 10 minute si o iau spre casa....al meu sot vrea sa ii fac sarmale, deja a si tocat carnea asa ca eu cand ajing incep sa le impachetez....va pup si va doresc o zi perfecta in continuare
Fetelor ,va pup dulce fac mancare azi ,ieri am lenevit iar azi sunt obligata sa fac!Revin :pupicei:
Rody- Mamica rafinata
pai mai zaboveste putin Adriana, poate incepe si impacheteaza sarmalele
elena- Mamica cocheta
multumim adriana !!!!
sa stii ca eu vin sa te ajut .... la mancat .....si andrei te ajuta .... tot ma mancat ......
vrei sa venim ????????.......sa te ajutam ?????????
si andrei se invarte pe langa mine si se uita si la desene si se joaca si cu un trenulet nou .....
sa stii ca eu vin sa te ajut .... la mancat .....si andrei te ajuta .... tot ma mancat ......
vrei sa venim ????????.......sa te ajutam ?????????
si andrei se invarte pe langa mine si se uita si la desene si se joaca si cu un trenulet nou .....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
spor la impachetat sarmalute Adriana... eu inca nu am facut mancarea... am lenevit pana acum... ca a intrat un frig in mine cat am fost la cresa dupa Dari.... brrrr !! ca nu se mai termina iarna asta
cred ca de luni il las sa doarma acolo... vad eu... ca azi cand am fost dupa el nu a vrut sa vina cu mine, a tot fugit de mine pe acolo si acasa, inainte de nani, tot imi zicea sa-l duc la cresa...
l-am intrebat ce a facut azi... a zis ca s-a jucat cu masinutele cu baiatu mic deci se poate si asa... vai vai ingrijitoarele astea !!! nu stiu sa-si faca treaba k lumea dk nu-s atentionate ? :bataie:
cred ca de luni il las sa doarma acolo... vad eu... ca azi cand am fost dupa el nu a vrut sa vina cu mine, a tot fugit de mine pe acolo si acasa, inainte de nani, tot imi zicea sa-l duc la cresa...
l-am intrebat ce a facut azi... a zis ca s-a jucat cu masinutele cu baiatu mic deci se poate si asa... vai vai ingrijitoarele astea !!! nu stiu sa-si faca treaba k lumea dk nu-s atentionate ? :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Adriana hai la mine la sarmale caci ale mele sunt gata eu le-am facut de dimineata :pupicei:adriana a scris:buna fetele...am revenit si eu la o gurita de cafea...astazi iar am avut o zi plina....
Maria- Administrator
eu acum am terminat un piure cu friptura,si vreau sa mai fac niste clatite ca mi-a facut pofta fina Adriana spor la treaba,te asteptam dupa ce termini sa ne spui cum au iesit sarmalutele
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
acum am scos si eu cateva pulpite de la congelator sa fac piure ca mia facut pofta nasa...a venit sotul acasa si trebuie sa il pun la treaba
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
bravo!!!nu mai saliva ,pana se face la tine hai la mine ,lasa-l pe Dorel in bucatarie
te invata nasa-ta numai de bine
da mersi ...de asta te am ales
ce gospodine super pe aici...ce bn Raluca,ti-ai ales nasa vecina, sa fiti aproape... Am facut si eu gogosi, m-am ispitit pe aici, cu atatea pofte
elena- Mamica cocheta
si eu acum m-am apucat de papa... am pus supa pe foc ...
intre timp ma rog de Dari sa pape si el ceva... dar n-am cu cine :nervi: ca azi la cresa nu a papat la amiaza decat supica ...
intre timp ma rog de Dari sa pape si el ceva... dar n-am cu cine :nervi: ca azi la cresa nu a papat la amiaza decat supica ...
ari05- Mamica cocheta
lasa l laura ca mananca el...off...iar suna cineva la sonerie...nici nu mai stiu ce broiam sa ti spun
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ce isteata esti ...chiar acum vintheodora a scris:bravo!!!nu mai saliva ,pana se face la tine hai la mine ,lasa-l pe Dorel in bucatarie
desfiinteaza soneria Sandy
la mine e scoasa din functiune, si soneria si interfonul :lim:
ari05- Mamica cocheta
eu de mult am scoso ...ma scotea din sarite
ari05_Laura a scris: desfiinteaza soneria Sandy
as vrea sa stiti dar apoi nu mai aud nimik....si ai mei cand vin tot la sonerie suna...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
vorbarete mai sunteti..nu va fac fata ...
eu am fost cu bia azi la oftalmolog..acum ma duc si eu ca ma cam ustura ochi..cred ca nu trebuie sa mai stau atat la pc..
maine dimi sa merg la analize..daca fac astea mici caca...ca ba face una si nu face ailalta..si eu nu stau pe drumuri..
eu am fost cu bia azi la oftalmolog..acum ma duc si eu ca ma cam ustura ochi..cred ca nu trebuie sa mai stau atat la pc..
maine dimi sa merg la analize..daca fac astea mici caca...ca ba face una si nu face ailalta..si eu nu stau pe drumuri..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
stai linistita Raluca ca o luam de la capatmuraru raluca a scris:O SA AJUNGEM LA PAGINA 100
Maria- Administrator
esti obosita teo...acum si cu sesiunea...eu in sesiune nici nu mai stiam ce ma doare.Bafta in continuare la examene!!sa fie bine si la analize!
buna seara , cochetelor !!!!!!!!!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai Teo... ia-i la prima care face in coprocultor, pui la frigider pana face si cealalta, si gata ! le ai pe amandoua !
am terminat si eu cu mancarea ... a venit si al meu acasa de la servici ... si l-a luat in primire pe pitic...
am terminat si eu cu mancarea ... a venit si al meu acasa de la servici ... si l-a luat in primire pe pitic...
ari05- Mamica cocheta
azi a fost ziua drumurilor inutile..am fost cu bia nu am facut nimik am fost eu iar nimik..ma duc maine iar..
eu le-as lua pe rand dar merge sa tin dupa o zi pe alta..adik azi am luat pt lary..daca nu face bia acum seara...ii iau maine...si ma duc poimaine..dar mai e bun al larisei...?
eu le-as lua pe rand dar merge sa tin dupa o zi pe alta..adik azi am luat pt lary..daca nu face bia acum seara...ii iau maine...si ma duc poimaine..dar mai e bun al larisei...?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA