Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 158 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 158 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete(9)
+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)
sa beau un ceai ca ma ia nasa la treipazeste vai laura debia astept sa creasca theo sa vedem atunci ele cum se impart in doua fronturi :nervi: melania intr-o camera iar theo in alta ai noroc ca ai 4 camere ...au spatiu unde fugi una de alta
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
asta-i viata teo,baietii astea...te iubesc de te termina
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Adriana, nici eu nu sunt de acord cu bataia.... acum eu sunt intr-o situatie naspa... ca nu vreau sa se bata... dar nici nu-mi convine sa stea k natafleata si sa si-o incaseze atat doar va invata, sa se apere ! dk e lovit sa dea inapoi ! nu vreau sa prinda frica de copii , ca el e f sociabil... si el fiind cel mai mic din cresa, nu se stie exprima f bine, ca doar nu vorbeste prea multe ... ce sa-i zica la altu "nu lovi ca nu e frumos"
ideea e ca... dupa ce mai creste, noi vrem sa-l dam la ceva lupte... pt ca stiu cum e viata ... nu vrem sa-l invatam sa fie bataus... vrem doar sa stie sa se bata, sa se apere in caz de nevoie... il voi invata sa evite bataia, normal ... dar dk nu se va putea altfel, macar sa se stie apara... asta e realitatea din pacate... decat sa-mi vina batut acasa, mai bine sa bata el pe altii... asta e parerea mea :lim:
ideea e ca... dupa ce mai creste, noi vrem sa-l dam la ceva lupte... pt ca stiu cum e viata ... nu vrem sa-l invatam sa fie bataus... vrem doar sa stie sa se bata, sa se apere in caz de nevoie... il voi invata sa evite bataia, normal ... dar dk nu se va putea altfel, macar sa se stie apara... asta e realitatea din pacate... decat sa-mi vina batut acasa, mai bine sa bata el pe altii... asta e parerea mea :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
da bine spus ari fetele mele nu cred ca au sa loveasca vre-o data,se vad de pe acum ca evita si cearta dapai sa mai si bata,cred ca o sa le invat sa-si caute un prieten care sa stie bataie si sa le protejeze
buna dimineata!am sosit si eu la o cafeluta
panky(Laura)- Mamica cocheta
Neata fetele,ati dormint bien asera,ati fost cuminti,sau ati facut prostioare ia ca beau si cafeluta cu voi
Rody- Mamica rafinata
neata fetele....laura trebuie sa ai rabdare...si eu pe cristi l-am invatat sa nu bata copii...si avea un tembel de baietel in grupa care l batea...si nu numai pe el...pe toti...azi asa ,maine asa...m-am dus...i-am spus educatoarei,...si maicasi...tot il mai batea....i-am mai spus maicasi o data si ea a spus ca asa zice si alexandru ca asa il cheama pe pacoste... ...na adik minte...eu i am spus ca nu minte i-am si aratat...si a intervenit doamna educatoare si a spus cine minte....si ca sa-l stapaneasca ca nu l mai primeste...ca nu poata sa intoarca spatele ca se si ia de vreun copil....sa vezi ca nu le-a mai batut...s-a luat si tataie de el pe strada....i-a zis ca-l alearga de cate ori il vede...poate ca nu-i frumos...dar cris avea de suferit asa ca...daca s-ar mai intampla...m-as lua de masa...de toti...pai pe asta asa il invata tasu acasa...ca a zis si masa...ca ce fc de una sigura...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna dimineata fetelor !!!!!!!!!
am venit si eu la cafeluta
cum sa i-a bataie laura .......????? nu e bine ,...dar educatoarele alea ce fac...??????
ca la cresa sunt mai putini copii de obicei ??????
am venit si eu la cafeluta
cum sa i-a bataie laura .......????? nu e bine ,...dar educatoarele alea ce fac...??????
ca la cresa sunt mai putini copii de obicei ??????
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
muraru raluca a scris:sa beau un ceai ca ma ia nasa la treipazeste vai laura debia astept sa creasca theo sa vedem atunci ele cum se impart in doua fronturi :nervi: melania intr-o camera iar theo in alta ai noroc ca ai 4 camere ...au spatiu unde fugi una de alta
imi pare rau dar nu cred ca ai sa vezi la mine asa ceva,deocamdata sunt eu pe langa ele,atat le trebuie.La mine in casa ele nu vad bataie nici macar certuri si nu cred ca o sa fie asa de grav,de obicei tin bine situatia sub control
stiu ....eu am glumit dar se vede ca gluma nu isi are rostul ...mai degraba taceam
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
dupa cum vezi radeam,nu am zis ca nu tin la gluma
pai Sandy... deocamdata asta o sa fac... dk mai vine Dari sa imi zica ca l-a batut , ma mai iau de ingrijitoare, o sa vb si cu sefa de la cresa, ca doar ei i-am zis de la inceput ca sa aibe grija sa nu se vata copiii ... apoi ma iau de ma-sa... si tot asa... dk vad ca nu inceteaza, il invat si eu sa se bata :bataie:
pai da Stef... cum ce fac educatoarele? stau si barfesc in general ... degeaba ii supravegheaza ca e de ajuns o secunda sa-l loveasca... pana isi ridica alea fundu gras de pe scaune... eheee.... si luni si marti parca ingrijitoarele s-au "ascuns" de mine, ca nu am reusit sa vb deloc cu ele habar nu stiam cum arata la fata :bataie: ... doar cu sefa si cu educatoarea vorbeam... nah da am intrat eu azi dimineata peste ele si le-am intrebat de sanatate cred ca de acum o sa ma tina minte in general dupa ce ma ratzoiesc la cineva se cam termina problemele...
pai da Stef... cum ce fac educatoarele? stau si barfesc in general ... degeaba ii supravegheaza ca e de ajuns o secunda sa-l loveasca... pana isi ridica alea fundu gras de pe scaune... eheee.... si luni si marti parca ingrijitoarele s-au "ascuns" de mine, ca nu am reusit sa vb deloc cu ele habar nu stiam cum arata la fata :bataie: ... doar cu sefa si cu educatoarea vorbeam... nah da am intrat eu azi dimineata peste ele si le-am intrebat de sanatate cred ca de acum o sa ma tina minte in general dupa ce ma ratzoiesc la cineva se cam termina problemele...
ari05- Mamica cocheta
Neatza fetele
Cred ca si-au gasit ”nasul”cu tine ari Nu te sup pe nime, dar nu prea sunt de acord cu ce spui...asa e in colectivitate, in plus nu sti daca al tau e chiar ok, e normal sa se certe pe jucarii si sa primeasca cate una..sunt micuti, nu inteleg..eu ma uit la copiii mei, sunt frati si tot se cearta pe jucarii, pe diverse, pana se iau la bataie, asta din cauza lui Teodor ca e micut si nu intelege ca trebuie sa imparta...E inevitabil asta...te inteleg, niciuna dintre noi nu i-ar conveni sa ii vn copilul lovit acasa...
Cred ca si-au gasit ”nasul”cu tine ari Nu te sup pe nime, dar nu prea sunt de acord cu ce spui...asa e in colectivitate, in plus nu sti daca al tau e chiar ok, e normal sa se certe pe jucarii si sa primeasca cate una..sunt micuti, nu inteleg..eu ma uit la copiii mei, sunt frati si tot se cearta pe jucarii, pe diverse, pana se iau la bataie, asta din cauza lui Teodor ca e micut si nu intelege ca trebuie sa imparta...E inevitabil asta...te inteleg, niciuna dintre noi nu i-ar conveni sa ii vn copilul lovit acasa...
elena- Mamica cocheta
buna elena...da dar sa stii ca uneori nu sunt loviti usor.....o palma sa u asa...cristi de exemplu a vn plangand ca i-a ddat cu pumnul in capul pieptului......sa turbez cand am vazut cum plange...mai bn intervii la timp...
sandy- Mamica cocheta
buna da...nu spuneam ca trebuie sa stai cu mainile in san cand copilul vine batut,invinetit acasa..doar de mici accidente, la gradinita..cand sunt la scoala deja inteleg, acolo se bat de-a dreptul, dueleaza..sunt la concurenta..acolo ai cu cine discuta..nu mai sunt bebei...Aici vbeam de cei mici, mofturosi, invatati acasa, langa mami, sa primeasca orice la orice ora..normal ca se adapteaza mai greu in colectivitate si tre sa ai rabdare cu ei.chiar nu inteleg, sunt micuti..
elena- Mamica cocheta
da... dar Darius a mai fost in colectivitate... sa zic... nu la cresa, dar mai a stat cu copii de varsta lui... si am vazut cum reactioneaza... el nu loveste pe nimeni acum ... eventual incepe si tipa
stiu ca se mai imbrancesc copiii, dar nu sunt de acord ca sa-l loveasca altul si ingrijitoarele sa nu ia atitudine
eu asa sunt, si cand eram mica eu eram baietoasa rau, dk avea careva ceva cu mine, dk ma lovea, il / o bateam nu cautam eu cearta, dar dk se lua careva de mine... :bataie:
prefer sa iau atitudine acum, decat sa-mi fie batut copilul ... si dk nu au grija ingrijitoarele, nu face nimica, il invat si eu pe al meu sa loveasca inapoi ...
normal ca fiecare e cu parerile ei ... si asta e parerea mea :lim:
stiu ca se mai imbrancesc copiii, dar nu sunt de acord ca sa-l loveasca altul si ingrijitoarele sa nu ia atitudine
eu asa sunt, si cand eram mica eu eram baietoasa rau, dk avea careva ceva cu mine, dk ma lovea, il / o bateam nu cautam eu cearta, dar dk se lua careva de mine... :bataie:
prefer sa iau atitudine acum, decat sa-mi fie batut copilul ... si dk nu au grija ingrijitoarele, nu face nimica, il invat si eu pe al meu sa loveasca inapoi ...
normal ca fiecare e cu parerile ei ... si asta e parerea mea :lim:
ari05- Mamica cocheta
elena a scris:buna da...nu spuneam ca trebuie sa stai cu mainile in san cand copilul vine batut,invinetit acasa..doar de mici accidente, la gradinita..cand sunt la scoala deja inteleg, acolo se bat de-a dreptul, dueleaza..sunt la concurenta..acolo ai cu cine discuta..nu mai sunt bebei...Aici vbeam de cei mici, mofturosi, invatati acasa, langa mami, sa primeasca orice la orice ora..normal ca se adapteaza mai greu in colectivitate si tre sa ai rabdare cu ei.chiar nu inteleg, sunt micuti..
elena, eu nu ma refeream la mici accidente... ca se lovesc din greseala sau din joaca... ca se imbrancesc... nu... eu ma refer ca vine unu de 2 -3 ani si ii da un pumn in cap... scuza-ma, dar cu asta nu sunt de acord !!! e drept ca are deja fontanela inchisa dar totusi ...
eram o data la joaca cu el, erau mai multi copii, si vine o fetita care vroia o jucarie de la Dari si nu i-a dat-o , si numa o vad ca ii trage una peste cap... atunci nu am intervenit, ca a sarit mama fetitei si a certat-o si i-a dat peste manuta, i-a zis ca nu e voie sa loveasca... etc... dar razand... pai tu asa iti educi copilul ? razi cand ii spui ca nu are voie sa faca ceva ? pai normal ca va crede copilul ca e o joaca, si ca nu e nici o problema daca loveste cand isi vede mama sau tatal razand :bataie:
problema in ziua de azi e ca f multi parinti sunt mandri de copiii lor ca se bat, ca lovesc, de la varste f mici ... nu e neaprat sa fie la scoala ca sa fie batausi copiii ... cel putin eu asta am vazut in cercul nostru de cunostinte, sau in parc... si atunci eu ce sa fac? sa il las sa ia pumni in cap ? si sa nu reactioneze ?
ari05- Mamica cocheta
buna ziua cochetelor !!!!!!!!!!
Buna stef....,ce fc ,laura,,..ce face piciul.???cred ca super scump cand iti sp ce a fc el la cresa
sandy- Mamica cocheta
buna sandy !!!!
ce mai face piticul tau ?????
ce mai face piticul tau ?????
Vin si eu la voi,acusi vine sotul si adio pc!Intra el balaurul...poate mai reusesc mai tarziu... :zambet larg:
marccora- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
se uita la desene..acum.....mai devreme a fost sa se dea cu sania...a scris...liniute...
Andrei ce face???
Andrei ce face???
sandy- Mamica cocheta
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA