Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 158 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 158 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2466r05Ady.Biju

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 Kaqpztbratari magice

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 69m8w9 Shop/candles

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2moa4jsbiosens.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9)

+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

Important Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Feb 03, 2010 3:41 pm

sa beau un ceai ca ma ia nasa la treipazeste Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 vai laura debia astept sa creasca theo sa vedem atunci Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 407405 ele cum se impart in doua fronturi :nervi: melania intr-o camera iar theo in alta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 ai noroc ca ai 4 camere ...au spatiu unde fugi una de alta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Feb 03, 2010 3:43 pm

asta-i viata teo,baietii astea...te iubesc de te termina Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Feb 03, 2010 3:43 pm

Adriana, nici eu nu sunt de acord cu bataia.... acum eu sunt intr-o situatie naspa... ca nu vreau sa se bata... dar nici nu-mi convine sa stea k natafleata si sa si-o incaseze Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 9955 atat doar va invata, sa se apere ! dk e lovit sa dea inapoi ! nu vreau sa prinda frica de copii , ca el e f sociabil... si el fiind cel mai mic din cresa, nu se stie exprima f bine, ca doar nu vorbeste prea multe ... ce sa-i zica la altu "nu lovi ca nu e frumos" Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 377534
ideea e ca... dupa ce mai creste, noi vrem sa-l dam la ceva lupte... pt ca stiu cum e viata ... nu vrem sa-l invatam sa fie bataus... vrem doar sa stie sa se bata, sa se apere in caz de nevoie... il voi invata sa evite bataia, normal ... dar dk nu se va putea altfel, macar sa se stie apara... asta e realitatea din pacate... decat sa-mi vina batut acasa, mai bine sa bata el pe altii... asta e parerea mea :lim:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Feb 03, 2010 3:49 pm

da bine spus ari Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 496116 fetele mele nu cred ca au sa loveasca vre-o data,se vad de pe acum ca evita si cearta dapai sa mai si bata,cred ca o sa le invat sa-si caute un prieten care sa stie bataie si sa le protejeze Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Feb 03, 2010 3:51 pm

buna dimineata!am sosit si eu la o cafeluta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 694215
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mier Feb 03, 2010 3:52 pm

Neata fetele,ati dormint bien asera,ati fost cuminti,sau ati facut prostioare Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 91489 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 377534 ia ca beau si cafeluta cu voi Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 4527
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 03, 2010 3:53 pm

neata fetele....laura trebuie sa ai rabdare...si eu pe cristi l-am invatat sa nu bata copii...si avea un tembel de baietel in grupa care l batea...si nu numai pe el...pe toti...azi asa ,maine asa...m-am dus...i-am spus educatoarei,...si maicasi...tot il mai batea....i-am mai spus maicasi o data si ea a spus ca asa zice si alexandru ca asa il cheama pe pacoste... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 ...na adik minte...eu i am spus ca nu minte i-am si aratat...si a intervenit doamna educatoare si a spus cine minte....si ca sa-l stapaneasca ca nu l mai primeste...ca nu poata sa intoarca spatele ca se si ia de vreun copil....sa vezi ca nu le-a mai batut...s-a luat si tataie de el pe strada....i-a zis ca-l alearga de cate ori il vede...poate ca nu-i frumos...dar cris avea de suferit asa ca...daca s-ar mai intampla...m-as lua de masa...de toti...pai pe asta asa il invata tasu acasa...ca a zis si masa...ca ce fc de una sigura...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Feb 03, 2010 3:54 pm

buna dimineata fetelor !!!!!!!!! Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
am venit si eu la cafeluta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 153776 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 153776 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 153776

cum sa i-a bataie laura .......????? nu e bine ,...dar educatoarele alea ce fac...??????
ca la cresa sunt mai putini copii de obicei ??????

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 496116 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 496116 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 496116
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Feb 03, 2010 4:01 pm

muraru raluca a scris:sa beau un ceai ca ma ia nasa la treipazeste Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 vai laura debia astept sa creasca theo sa vedem atunci Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 407405 ele cum se impart in doua fronturi :nervi: melania intr-o camera iar theo in alta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 ai noroc ca ai 4 camere ...au spatiu unde fugi una de alta Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610

imi pare rau dar nu cred ca ai sa vezi la mine asa ceva,deocamdata sunt eu pe langa ele,atat le trebuie.La mine in casa ele nu vad bataie nici macar certuri si nu cred ca o sa fie asa de grav,de obicei tin bine situatia sub control
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 377534
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Feb 03, 2010 4:03 pm

stiu ....eu am glumit dar se vede ca gluma nu isi are rostul ...mai degraba taceam Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Feb 03, 2010 4:07 pm

dupa cum vezi radeam,nu am zis ca nu tin la gluma
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Feb 03, 2010 4:11 pm

pai Sandy... deocamdata asta o sa fac... dk mai vine Dari sa imi zica ca l-a batut , ma mai iau de ingrijitoare, o sa vb si cu sefa de la cresa, ca doar ei i-am zis de la inceput ca sa aibe grija sa nu se vata copiii ... apoi ma iau de ma-sa... si tot asa... dk vad ca nu inceteaza, il invat si eu sa se bata :bataie:

pai da Stef... cum ce fac educatoarele? stau si barfesc in general Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 16974 ... degeaba ii supravegheaza ca e de ajuns o secunda sa-l loveasca... pana isi ridica alea fundu gras de pe scaune... eheee.... si luni si marti parca ingrijitoarele s-au "ascuns" de mine, ca nu am reusit sa vb deloc cu ele habar nu stiam cum arata la fata :bataie: ... doar cu sefa si cu educatoarea vorbeam... nah da am intrat eu azi dimineata peste ele Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 199844 si le-am intrebat de sanatate Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 407405 cred ca de acum o sa ma tina minte Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 199844 in general dupa ce ma ratzoiesc la cineva se cam termina problemele... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Feb 03, 2010 4:22 pm

Neatza fetele Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
Cred ca si-au gasit ”nasul”cu tine ari Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610 Nu te sup pe nime, dar nu prea sunt de acord cu ce spui...asa e in colectivitate, in plus nu sti daca al tau e chiar ok, e normal sa se certe pe jucarii si sa primeasca cate una..sunt micuti, nu inteleg..eu ma uit la copiii mei, sunt frati si tot se cearta pe jucarii, pe diverse, pana se iau la bataie, asta din cauza lui Teodor ca e micut si nu intelege ca trebuie sa imparta...E inevitabil asta...te inteleg, niciuna dintre noi nu i-ar conveni sa ii vn copilul lovit acasa... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 03, 2010 4:24 pm

buna elena...da dar sa stii ca uneori nu sunt loviti usor.....o palma sa u asa...cristi de exemplu a vn plangand ca i-a ddat cu pumnul in capul pieptului......sa turbez cand am vazut cum plange...mai bn intervii la timp... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Feb 03, 2010 4:30 pm

buna Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 da...nu spuneam ca trebuie sa stai cu mainile in san cand copilul vine batut,invinetit acasa..doar de mici accidente, la gradinita..cand sunt la scoala deja inteleg, acolo se bat de-a dreptul, dueleaza..sunt la concurenta..acolo ai cu cine discuta..nu mai sunt bebei...Aici vbeam de cei mici, mofturosi, invatati acasa, langa mami, sa primeasca orice la orice ora..normal ca se adapteaza mai greu in colectivitate si tre sa ai rabdare cu ei.chiar nu inteleg, sunt micuti..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Feb 03, 2010 4:35 pm

da... dar Darius a mai fost in colectivitate... sa zic... nu la cresa, dar mai a stat cu copii de varsta lui... si am vazut cum reactioneaza... el nu loveste pe nimeni acum ... eventual incepe si tipa Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 611610
stiu ca se mai imbrancesc copiii, dar nu sunt de acord ca sa-l loveasca altul si ingrijitoarele sa nu ia atitudine Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 9955
eu asa sunt, si cand eram mica eu eram baietoasa rau, dk avea careva ceva cu mine, dk ma lovea, il / o bateam Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 199844 nu cautam eu cearta, dar dk se lua careva de mine... :bataie:
prefer sa iau atitudine acum, decat sa-mi fie batut copilul ... si dk nu au grija ingrijitoarele, nu face nimica, il invat si eu pe al meu sa loveasca inapoi ...
normal ca fiecare e cu parerile ei ... si asta e parerea mea :lim:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Feb 03, 2010 4:46 pm

elena a scris:buna Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 da...nu spuneam ca trebuie sa stai cu mainile in san cand copilul vine batut,invinetit acasa..doar de mici accidente, la gradinita..cand sunt la scoala deja inteleg, acolo se bat de-a dreptul, dueleaza..sunt la concurenta..acolo ai cu cine discuta..nu mai sunt bebei...Aici vbeam de cei mici, mofturosi, invatati acasa, langa mami, sa primeasca orice la orice ora..normal ca se adapteaza mai greu in colectivitate si tre sa ai rabdare cu ei.chiar nu inteleg, sunt micuti..

elena, eu nu ma refeream la mici accidente... ca se lovesc din greseala sau din joaca... ca se imbrancesc... nu... eu ma refer ca vine unu de 2 -3 ani si ii da un pumn in cap... scuza-ma, dar cu asta nu sunt de acord !!! e drept ca are deja fontanela inchisa dar totusi ... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 9955
eram o data la joaca cu el, erau mai multi copii, si vine o fetita care vroia o jucarie de la Dari si nu i-a dat-o , si numa o vad ca ii trage una peste cap... 😠 atunci nu am intervenit, ca a sarit mama fetitei si a certat-o si i-a dat peste manuta, i-a zis ca nu e voie sa loveasca... etc... dar razand... pai tu asa iti educi copilul ? razi cand ii spui ca nu are voie sa faca ceva ? pai normal ca va crede copilul ca e o joaca, si ca nu e nici o problema daca loveste cand isi vede mama sau tatal razand :bataie:
problema in ziua de azi e ca f multi parinti sunt mandri de copiii lor ca se bat, ca lovesc, de la varste f mici ... nu e neaprat sa fie la scoala ca sa fie batausi copiii ... cel putin eu asta am vazut in cercul nostru de cunostinte, sau in parc... si atunci eu ce sa fac? sa il las sa ia pumni in cap ? si sa nu reactioneze ? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 9955
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Feb 03, 2010 8:01 pm

buna ziua cochetelor !!!!!!!!!! Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 03, 2010 8:09 pm

Buna stef....,ce fc ,laura,,..ce face piciul.???cred ca super scump cand iti sp ce a fc el la cresa Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Feb 03, 2010 8:14 pm

buna sandy !!!!
ce mai face piticul tau ?????
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Feb 03, 2010 8:22 pm

buna fetelor Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Feb 03, 2010 8:23 pm

buna elena !! Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 37 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Feb 03, 2010 8:23 pm

buna fetele ...cine vrea Photobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Mier Feb 03, 2010 8:25 pm

Vin si eu la voi,acusi vine sotul si adio pc!Intra el balaurul...poate mai reusesc mai tarziu... :zambet larg:
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 03, 2010 8:25 pm

se uita la desene..acum.....mai devreme a fost sa se dea cu sania...a scris...liniute...

Andrei ce face???
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum