Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 88 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 88 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
alinapopa1969 a scris:s-o fi incalzit de la atata menta frecata vezi ce patesti daca imi faci concurentza?ari05_Laura a scris:mie mi se tot blocheaza forumul
esti tare Alina!!!
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna elena
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
pai suntem pe aici...comentam pe diverse subiecte...si te invitam si pe tine cu mare drag
sandy- Mamica cocheta
eu ma opresc la un ceai ....am si pentru voi
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
multumim...mie imi place ceaiul facut de tine..
sandy- Mamica cocheta
buna seara fetelor
am ajuns de pe la doctori ... am fost si la pediatra, ne-a DAT trimitere la un dermatolog apoi , asa ca am mers si la spitalul de copii... nah .. .se pare ca ma mosteneste pe mine :lacrimi: e predispus la alergii... ce are acum e o eczema, care cica nu e asa grava ... diagnosticul prezumtiv a fost de dermatita atopica numulara ( ) deci nu a pus mana pe nimic niciunde, ci e o alergie :lacrimi: ne-a dat 2 creme , Advantan si inca una... nah, ma pun sa ma documentez sa vad ce-i dermatita asta atopica numulara
am ajuns de pe la doctori ... am fost si la pediatra, ne-a DAT trimitere la un dermatolog apoi , asa ca am mers si la spitalul de copii... nah .. .se pare ca ma mosteneste pe mine :lacrimi: e predispus la alergii... ce are acum e o eczema, care cica nu e asa grava ... diagnosticul prezumtiv a fost de dermatita atopica numulara ( ) deci nu a pus mana pe nimic niciunde, ci e o alergie :lacrimi: ne-a dat 2 creme , Advantan si inca una... nah, ma pun sa ma documentez sa vad ce-i dermatita asta atopica numulara
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
off...Laura...asta va trebuia...lasa ca poate ii trec cu advantan....
sandy- Mamica cocheta
Se pare ca nu vii cu vesti bune Laura....sa speram ca ii va trece repede
Maria- Administrator
da... de trecut o sa ii treaca... desi nu stiu cum il voi da cu crema in palme, si apoi sa nu isi linga cremea de pe palmi :bataie:
si partea naspa e ca pana pe la 12 ani (sau mai mult) s-ar putea sa imi tot faca alergii , eczeme... naspa tin minte cat m-am chinuit eu... pana in adolescenta... tot la doctpri eram, la alergologi, diete peste diete, creme peste creme, analize peste analize, si nu se stia de la ce ma umplu de bube permanent na, asta e atata bai sa fie, si sa nu aibe alta problema mai grava in viata ...
si partea naspa e ca pana pe la 12 ani (sau mai mult) s-ar putea sa imi tot faca alergii , eczeme... naspa tin minte cat m-am chinuit eu... pana in adolescenta... tot la doctpri eram, la alergologi, diete peste diete, creme peste creme, analize peste analize, si nu se stia de la ce ma umplu de bube permanent na, asta e atata bai sa fie, si sa nu aibe alta problema mai grava in viata ...
ari05- Mamica cocheta
buna seara!
imi pare rau ari! asta e ... e nasol cu "mostenirea asta" ... si adela il mosteneste pe sotul la sange, vanatai, pofta de mancare ... ochi ... si o gramada !
dar poate ca ii trece mai repede decat tie! sanatate multa!
imi pare rau ari! asta e ... e nasol cu "mostenirea asta" ... si adela il mosteneste pe sotul la sange, vanatai, pofta de mancare ... ochi ... si o gramada !
mona_mami- Mamica cocheta
buna seara monaioanasimona_pop a scris:buna seara!
Maria- Administrator
buna seara Mona
sa speram ca n-o sa -l tina atatia ani si pe el... trebuie sa ma grija pana pot sa-i fac testele alergologe , de acarieni, praf, polen ,mucegai, tot felul ... nah ... cum ziceam... asta sa fie cea mai mare problema a lui din viata asta !
sa speram ca n-o sa -l tina atatia ani si pe el... trebuie sa ma grija pana pot sa-i fac testele alergologe , de acarieni, praf, polen ,mucegai, tot felul ... nah ... cum ziceam... asta sa fie cea mai mare problema a lui din viata asta !
ari05- Mamica cocheta
ce mai faceti fetele?
eu azi am tot alergat..bia e mai rau..am fost cu ele la doctor mi-a dat o sacosa de medicamente..mai mult cu bani decat fara..am ajuns acasa si a adormit imediat..la 20 maxim dormea..si ea de obicei sta dupa 23.00
eu azi am tot alergat..bia e mai rau..am fost cu ele la doctor mi-a dat o sacosa de medicamente..mai mult cu bani decat fara..am ajuns acasa si a adormit imediat..la 20 maxim dormea..si ea de obicei sta dupa 23.00
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara Teo saracuta Bia,sa-i treaca cat mai repedeteodoraion a scris:ce mai faceti fetele?
Maria- Administrator
noapte-buna raluca..
sanatate multa bicuta
sanatate multa bicuta
sandy- Mamica cocheta
noapte buna raluca
sanatate multa la fete cuscra
eu l-am pus pe al meu sa-l culce pe pitic... aproape reusisem sa-l adorm si vine el... domnul ... :bataie: ca-i smecher :nervi: si normal, cum l-a auzit pe tac-su, s-a trezit si fresh e acum ... no... n-are decat sa-l culce el :bataie:
eu l-am pus pe al meu sa-l culce pe pitic... aproape reusisem sa-l adorm si vine el... domnul ... :bataie: ca-i smecher :nervi: si normal, cum l-a auzit pe tac-su, s-a trezit si fresh e acum ... no... n-are decat sa-l culce el :bataie:
ari05- Mamica cocheta
sanatate multa biancai!teodoraion a scris:ce mai faceti fetele?
noapte buna, raluca!
ari05_Laura a scris:noapte buna raluca
si doarme darius cu tatal lui? ... fetele mele niciuna nu vroiau cu al meu ... de fapt, nici el nu se prea sinchisea mult ... daca plangeau sau nu aveau chef de somn ... el nu are rabdarea mea sa le culce ...
mona_mami- Mamica cocheta
daaaaaaaa
iti dai seama ce doarme al meu e in pat, bine merci, si striga k tembelu pe el, si Dari da cu pumnu in usa ... da nici de-al drq nu ma duc !!! n=au decat !!! ca m-au enervat amandoi acuma seara !
bine... zic eu asta... ca ma mai striga Dari de 2 ori si acolo-s la el
iti dai seama ce doarme al meu e in pat, bine merci, si striga k tembelu pe el, si Dari da cu pumnu in usa ... da nici de-al drq nu ma duc !!! n=au decat !!! ca m-au enervat amandoi acuma seara !
bine... zic eu asta... ca ma mai striga Dari de 2 ori si acolo-s la el
ari05- Mamica cocheta
Buna seara fetelor!Se pare ca nu-mi mai ajunge timpul pt nik!De maine stau mai mult pe acasa si citesc ce ati facut...aku fug la nani ca sunt rupta de somn si ma dor picioarele de mor,toata ziua am fost prin oras cu treburi!Va pup si NOAPTE BUNA!!!
marccora- Mamica eleganta
- Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
noapte buna fetelor :plapuma: :plapuma: :plapuma:
Maria- Administrator
noapte buna la fetele care au plecat la somn ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA