Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 40 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
buna dimineata elena si raluca! ce harnicute sunteti! multumim de cafelute! sa aveti o saptamana minunata! .... si cat mai putine teme pentru scolari! :pupd:
mona_mami- Mamica cocheta
buna fetele, am venit si eu ola cafeluta, astazi sunt acasa, gabita tuseste foarte rau....are o tuse seaca si cand il apuca il tine.....azi noapte a tusit aproape toata noaptea....acum spre dimineata sa mai linistit....acum doarme si eu beau cafeluta!!!!....voi ce le mai dati copiilor cand tusesc!!!!
eu ii dau adelei, cum nu vrea nici in ruptului capului sa ia medicamente, ne certam totdeauna cand trebuie, sirop de brad (natural) pus in ceai de fructe ... iar laviniei depinde cum ii este tusa. si adela este racita. a fost sambata dupa-masa cu sotul la soacra-mea, si tampita, ca nu pot sa-i zic altfel, cat de rau m-a mai enervat, i-a dat compot de cirese direct din beci. nu l-a mai incalzit. drept urmare, o doare gatul. of, baba asta nebuna, de fiecare data cand merge adela fara mine, mi-o raceste! si i-am spus sotului de fiecare data ... el intelege, dat ma-sa, ba! e in constienta cand e vorba de copii ... :bataie: :bataie: :bataie:
siropul de brad (satural) il iei de la plafar sau il faceti voi mona?....si este bun pentru tuse?
siropul mi l-a facut nasa mea! dar sa nu ma intrebi de reteta ca nu o stiu! anul trecut mi-a cumparat tatal meu cand a fost la bucuresti, in dum spre bucuresti, mai bine zis ... cam in zona predeal-sinaia ...de la tarabele de pe marginea drumului ... e plin de siropuri de catina, brad .... tot ce doresti .... sa stii ca au fost foarte bune ... si cele de catina!
am inteles ...o sa o trimit pe mama pe la un plafar sa caute....eu nu indraznesc sal mai scot pe gabi din casa....sa mergem sa cautam....si nici nu am prin zona vreunul
imi pare rau, adriana! sanatate multa lui gabita! bine ca poti sa stai acasa cu el si nu trebuie sa mergi la servici! :pupd:
ioanasimona_pop a scris:buna dimineata elena si raluca! ce harnicute sunteti! multumim de cafelute! sa aveti o saptamana minunata! .... si cat mai putine teme pentru scolari! :pupd:
buna dimineata fetelor ....adry imi pare rau de gabita ,dar eu nu folosesc sirop de brad decat de la plafar sau de la cineva care cunosc ,nu iau de la oricine,....iar cand vad ca tusea e repetata cateva zile bune ....homeopaticeadriana a scris:buna fetele, am venit si eu ola cafeluta, astazi sunt acasa, gabita tuseste foarte rau....are o tuse seaca si cand il apuca il tine.....azi noapte a tusit aproape toata noaptea....acum spre dimineata sa mai linistit....acum doarme si eu beau cafeluta!!!!....voi ce le mai dati copiilor cand tusesc!!!!
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: sanatate
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna dimineata fetelor........am sosit si eu la o cafeluta cu voi........am dus fetita la scoala.
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna dimineata laura :pupd:
buna fetelor,Adriana eu cand tusea ii dadeam plantusin fares,tot naturist ,e foarte bun,sanatate multa
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
adriana a scris:buna fetele, am venit si eu ola cafeluta, astazi sunt acasa, gabita tuseste foarte rau....are o tuse seaca si cand il apuca il tine.....azi noapte a tusit aproape toata noaptea....acum spre dimineata sa mai linistit....acum doarme si eu beau cafeluta!!!!....voi ce le mai dati copiilor cand tusesc!!!!
buna adriana......imi pare rau de gabita.....mititelul......eu le d-au eurospal cand tusesc.....dar pastilute eurospal......mi se par mult mai bune decat siropul......sanatate micutului :pupd:
panky(Laura)- Mamica cocheta
multumesc fetele...eu i-am dat eurespal laura...estedrept ca sirop si nu a avutnici un efect....acum ii dau flucalm....dar este foarte raula gust si nu prea vrea sa il ia...
buna dimineata !!! o saptamana usoara sa aveti
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna dimineata tuturor!
sa aveti o saptamana minunata
iar pentru Gabita multa sanatate
Maria- Administrator
buna dimineata sandy, laura, maria! :pupd:
neata fetele...o saptamana frumoasa si voua si multa sanatate tuturor pentru ca este cea mai importanta!!!!
ari05_Laura a scris:buna dimineata !!! o saptamana usoara sa aveti
buna dimineata fetelor :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: sava fie de bine cafelutaMaria a scris:buna dimineata tuturor!
neata Adriana si multa sanatate lui Gabita
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
e cald si soare afara, ma duc sa-mi termin repede treburile si sa iesim afara cu lavinia! ne auzim mai tarziu! :pupd:
o zi placuta monaioanasimona_pop a scris:e cald si soare afara, ma duc sa-mi termin repede treburile si sa iesim afara cu lavinia! ne auzim mai tarziu! :pupd:
Maria- Administrator
buna dimineata fetelor !!!!!!!!
va doresc o saptamana frumoasa si numai !!!!!!!!
adriana , pentru tusa e bun siropelul eurespal ....depinde de organism ca sa isi faca efectul .....
siropul de brad e foarte bun si se face foarte usor in casa .....: pui mugurii de brad asa verzi sau uscati cum sunt intr-un butoias sau intr-un borcan mai mare care sa aiba si capac sa se poata inchide .
pui zahar peste si lasi ...si se formeaza siropul ....e foarte bun la gust ....
pentru tusa mai este buna si ridichea neagra ....o scobesti putin si pui zahar in ea si lasa siropel .....e foarte bun .....
sau ceai de coji de ceapa e foarte bun pentru tusa ...cu putina menta amestecata si putina miere de albine .....
multa sanatate lui gabita si pupici dulci !!!
va doresc o saptamana frumoasa si numai !!!!!!!!
adriana a scris:neata fetele...o saptamana frumoasa si voua si multa sanatate tuturor pentru ca este cea mai importanta!!!!
adriana , pentru tusa e bun siropelul eurespal ....depinde de organism ca sa isi faca efectul .....
siropul de brad e foarte bun si se face foarte usor in casa .....: pui mugurii de brad asa verzi sau uscati cum sunt intr-un butoias sau intr-un borcan mai mare care sa aiba si capac sa se poata inchide .
pui zahar peste si lasi ...si se formeaza siropul ....e foarte bun la gust ....
pentru tusa mai este buna si ridichea neagra ....o scobesti putin si pui zahar in ea si lasa siropel .....e foarte bun .....
sau ceai de coji de ceapa e foarte bun pentru tusa ...cu putina menta amestecata si putina miere de albine .....
multa sanatate lui gabita si pupici dulci !!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA