Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 33 din 43
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
buna ziua fetelor !! :pupd:
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna fetelor, am revenit si eu din Felix :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna stef,buna Laura
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Sandy ce face Cristi ? :pupd:
ari05- Mamica cocheta
doarme cu bia
sandy- Mamica cocheta
lary doarme si ea..am culcat-o eu pe la 14.00 nu vroia sa doarma deloc ca vrea la TYTY ..cristy...dar a adormit..crist si bia deja s-au trezit ..de fapt nici nu au dormit
dari ce face?
dari ce face?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
bun venit roxanik ...
buna fetelor! sunt si eu pe aici cu un ochi ... iar cu celalalt la teme, bineinteles!!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
ce fac eu cred ca faci si tu! teme nu-i asa?
mona_mami- Mamica cocheta
exact mona ,suntem la tabla impartirii :pupd:ioanasimona_pop a scris:ce fac eu cred ca faci si tu! teme nu-i asa?
Maria- Administrator
ceau fetelor... am niste nervi tremur toata !!! am si niste draci ca imi vine sa bat pe careva
ce credeti ? pe langa ca parca am fost invizibila acum la cresa, s-au ascuns dobitoacele in sala, sau unde s-or fi bagat, numai educatoarea m-a salutat, dar si ea s-a facut nevazuta cand m-a observat ... zic, fie, ca ma duc la dimineata sa discut cu sefa... si ajung acasa, il schimb pe Darius si ii vad ditamai muscatura pe manuta cu urme de dinti, de gura....tremur de nervi.... revin
ce credeti ? pe langa ca parca am fost invizibila acum la cresa, s-au ascuns dobitoacele in sala, sau unde s-or fi bagat, numai educatoarea m-a salutat, dar si ea s-a facut nevazuta cand m-a observat ... zic, fie, ca ma duc la dimineata sa discut cu sefa... si ajung acasa, il schimb pe Darius si ii vad ditamai muscatura pe manuta cu urme de dinti, de gura....tremur de nervi.... revin
ari05- Mamica cocheta
cummmmmmmmmmm???????vai de mine ..astea imi mutileaza ginerele ...nu se poate asa ceva...!! :nervi:
stai ca i-am facut poze ... jur ca le nenorocesc !!! am sunat-o pe nasa=mea s-o cheme pe sefa de la cresa la ea deseara ,ca sunt vecine, si ma duc s-o pun la punct adik o sa incerc sa discut frumos, si dk vad ca face pe proasta o rezolv fetelor, ma doare stomacul de nervi m-am si hotarat... o sa-l scot de la cresa, ca nu mai am incredere sa-l duc... mi-e frica
ari05- Mamica cocheta
Fetelor ,va pupaces cu dulce,am trecut sa beau si eu o cafeluta cu voi :pupd:
Vai Laura,mama le omoram cu mana mea.Vacile nabi
Vai Laura,mama le omoram cu mana mea.Vacile nabi
Rody- Mamica rafinata
ari05_Laura a scris:stai ca i-am facut poze ... jur ca le nenorocesc !!! am sunat-o pe nasa=mea s-o cheme pe sefa de la cresa la ea deseara ,ca sunt vecine, si ma duc s-o pun la punct adik o sa incerc sa discut frumos, si dk vad ca face pe proasta o rezolv fetelor, ma doare stomacul de nervi m-am si hotarat... o sa-l scot de la cresa, ca nu mai am incredere sa-l duc... mi-e frica
off saracul copil...mai bine sa l scoti acum sa nu se interiorizeze....si sa aiba de suferit toata viata...ptr ca subconstient poate sa aiva repulsie de tot ce inseamna institutie...gradi,scoala...tampitele alea isi iau banii si nu le pasa sa si faca treaba,nu au invatat nimik din ce inseamna.etica prefesionala,psihologia copilului,...si responsabilitatea de a educa un copil,,,sunt niste tembele,care nu merita sa aiva grija de copii,sper sa gasesti o solutie si alea sa fie puse la punct ca nu au dreptul sa si bata joc de nimeni
sandy- Mamica cocheta
saracutul Darius!!alea cred ca dorm acolo si lasa copii singuri
Maria- Administrator
laura dar se vaddestul de bine..la ureche e vanat..pare a fi urechiat de ele...daca tu zici c anu se vede nici pe jumatate inseamna ca e mult mai grav... :nu asa ceva nu se poate lasa trecut cu vederea....mergi la protectia copilului sau ce i fi abilitat in astfel de cazuri daca nu rezolvi diseara..
m-a sunat nasamea ca nu poate veni aia deseara, dar ca ne asteapta la dimineata la cresa.. na bine-i si asa !!! vai ce scandal le fac ... nici nu se gandesc ce le asteapta !!!
Teo, al meu zice ca pare a fi muscat de ureche... eu nu stiu ce sa zic... si mie mi se pare mai degraba a fi urechiat decat lovitura de jucarie... dar... cine stie ce s-o fi intamplat, ca doar nu o sa recunoasca vacile !!! vai ca abia astept sa merg la dimineata !!! :bataie: :nervi: vai de mama lor ce le fac ... si stati ca vine si al meu ... nu cred ca va inchipuiti cum suntem amandoi la un loc nu sta nimeni in fata noastra :bataie: :nervi: si cum suntem calcati pe bec amandoi....
Teo, al meu zice ca pare a fi muscat de ureche... eu nu stiu ce sa zic... si mie mi se pare mai degraba a fi urechiat decat lovitura de jucarie... dar... cine stie ce s-o fi intamplat, ca doar nu o sa recunoasca vacile !!! vai ca abia astept sa merg la dimineata !!! :bataie: :nervi: vai de mama lor ce le fac ... si stati ca vine si al meu ... nu cred ca va inchipuiti cum suntem amandoi la un loc nu sta nimeni in fata noastra :bataie: :nervi: si cum suntem calcati pe bec amandoi....
ari05- Mamica cocheta
cred si eu laura mai ales ca e vb de copilul vostru..chiar e necesar sa faceti caz,...ca astea chiar isi bat joc
da... las ca vad ele la dimineata de cine incearca sa=si bata joc :nervi: :bataie:
ari05- Mamica cocheta
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 33 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA