Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (12)
+23
monica_2008
flo09
popescumelinda
celina74
Rody
blondyna
theodora
paul_A
amalia-carmen
elena
alinapopa1969
adriana
panky(Laura)
mary24
roxanik
mona_mami
sandy
teodoraion
muraru raluca
ari05
marccora
Maria
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 8 din 42
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (12)
Buna dimineata! O zi minunata va doresc tuturor! Si pupici dulci-dulci, de la Ploiesti pentru toate!
Diafanelor!
Diafanelor!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
buan dimineata tuturor ,si noi ne pregatim de gradi....butonam mai mult mai tarziu
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna dimineata tuturor am venit si eu la cafea
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
Buna dimineata si de la Cluj!
Ei, Alinush te-ai trezit "diafana" de dimineata! Inseamna ca e primavara si la tine!! :soare: :pupd:
Ei, Alinush te-ai trezit "diafana" de dimineata! Inseamna ca e primavara si la tine!! :soare: :pupd:
mona_mami- Mamica cocheta
buna dimineata fetelor
noi stam azi acasa, nu-l duc la cresa, ca vad ca tot mai rau tuseste...
noi stam azi acasa, nu-l duc la cresa, ca vad ca tot mai rau tuseste...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Imi pare rau pentru finutul meu! Il pupa nasa dulce-dulce! Si multa sanatate! :pupd: Un ursulet de la nasa, sa se joace "virtual", ca doar stiu ca nu va sta linistit deloc! :ursulet cu cub
multumim Mona... dap... deja a ainceut sa bage ture prin casa nu e f rau racit, doar tusea asta ma enerveaza :nervi: asa tuseste de zici ca nu are aer sa respire, de parca s-ar ineca ... oofff... naspa... cred ca o sa-l tin toata saptamana acasa ... sa-i treaca , ca ma si enerveeza ca de o luna de cand e la cresa tot mucos e :nervi:
ari05- Mamica cocheta
Asa e in colectivitate pana isi face imunitate! Si cu Adela am patit la fel ... de am ajuns in spital in cele din urma cu o angita urata de tot ... groaznic ... Sper sa nu patesc si cu Lavinia la fel! Sanatate multa!
Si, apropos, sa-ti spun si ce i-am spus Adrianei cand a tusit Gabita! Cu sare calda pe piept ai incercat? Stiu ca e greu, ca e micut si agitat, dar seara tine-l tu la pieptul tau, doar pentru 10-15 minute cu sarea calduta! Incalzesti intr-o tigaie (ce sare ai tu in casa - un pachet), o pui intr-un servet de bucatarie pe care-l impachetezi ca si un plic. Pe urma asezi pe pieptutul lui, doar cateva minute, seara! Ai sa vezi ca face minuni!
Daca nu vrea, sa tineti impreuna! Cand e prea cald ... iei pachetul, si-l intorci ... si tot asa!
Vei vedea ca va dormi linistit si repede ii trece tusa!
Adela e foarte-foarte pretentioasa la medicamente si scarboasa, de mic am obisnuit-o cu sare ... si chiar vrea sa-i pun cand tuseste ... o prefera in locul medicamentelor!
Incerca, poate reusesti si cu Darius!
Si, apropos, sa-ti spun si ce i-am spus Adrianei cand a tusit Gabita! Cu sare calda pe piept ai incercat? Stiu ca e greu, ca e micut si agitat, dar seara tine-l tu la pieptul tau, doar pentru 10-15 minute cu sarea calduta! Incalzesti intr-o tigaie (ce sare ai tu in casa - un pachet), o pui intr-un servet de bucatarie pe care-l impachetezi ca si un plic. Pe urma asezi pe pieptutul lui, doar cateva minute, seara! Ai sa vezi ca face minuni!
Daca nu vrea, sa tineti impreuna! Cand e prea cald ... iei pachetul, si-l intorci ... si tot asa!
Vei vedea ca va dormi linistit si repede ii trece tusa!
Adela e foarte-foarte pretentioasa la medicamente si scarboasa, de mic am obisnuit-o cu sare ... si chiar vrea sa-i pun cand tuseste ... o prefera in locul medicamentelor!
Incerca, poate reusesti si cu Darius!
buna dimineata fetelor!........va doresc sa aveti o zi buna :pupd: :pupd: :pupd:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna dimi!.....am sosit la o cfeluta cu voi
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
Buna, laura! Cum se simte micutul? Ai fost la doctor cu el? :pupd:panky(Laura) a scris:buna dimineata fetelor!........va doresc sa aveti o zi buna :pupd: :pupd: :pupd:
blondyna a scris:buna dimi!.....am sosit la o cfeluta cu voi
Bine ai venit, mami! Ce face burtica??
multumesc ioana .....totul este ok.....ma simt foarte bine :pupd:
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
Buna dimineata, Maria! O zi minunata sa ai si tu!Maria a scris:buna dimineata fetelor!
o zi buna va doresc
Ma bucur! Pupici multi lui kinder! :pupd:blondyna a scris:multumesc ioana .....totul este ok.....ma simt foarte bine :pupd:
[quote="ioanasimona_pop"]
Mona cum a fost ieri la scoala,greu textul Adelei?
Buna dimineata, Maria! O zi minunata sa ai si tu!Maria a scris:buna dimineata fetelor!
o zi buna va doresc
Mona cum a fost ieri la scoala,greu textul Adelei?
Maria- Administrator
Ea zicea ca a stiut! Cica a fost asemanator cu tot ce am facut noi acasa! Era vesela! Dar stii cum sunt copiii ... mai ales in clasa 1! Astept rezultatul zilele acestea! Sigur o va taxa pentru ceva ... ca ii place doamnei "taxarea"!
Oricum a venit ieri cu un -FB la dictare! A gresit doar la cuvantul Mircea, ea l-a scris Mircia! Ei, nah, parca nu ar fi si nume asa!
Oricum a venit ieri cu un -FB la dictare! A gresit doar la cuvantul Mircea, ea l-a scris Mircia! Ei, nah, parca nu ar fi si nume asa!
ma bucur pentru eaioanasimona_pop a scris:Ea zicea ca a stiut! Cica a fost asemanator cu tot ce am facut noi acasa! Era vesela! Dar stii cum sunt copiii ... mai ales in clasa 1! Astept rezultatul zilele acestea! Sigur o va taxa pentru ceva ... ca ii place doamnei "taxarea"!
stiu cum se entuziasmeaza ca au stiut tot si cand colo nu e chiar asa
Maria- Administrator
ioanasimona_pop a scris:Buna, laura! Cum se simte micutul? Ai fost la doctor cu el? :pupd:panky(Laura) a scris:buna dimineata fetelor!........va doresc sa aveti o zi buna :pupd: :pupd: :pupd:blondyna a scris:buna dimi!.....am sosit la o cfeluta cu voi
Bine ai venit, mami! Ce face burtica??
multumesc ioana.......este mai bine.......de la 12 noaptea nu a mai facut febra.......am fost la doctor......si mi-a spus ca are rosu in gat :pupd:
ioanasimona_pop a scris:Of, saracutul! Sanatate multa!
multumesc ......si felicitari pt nota la dictare.........nu are nimic ca a gresit o litera......oricum ei sunt foarte grabiti.......si bafta la testul de la mate.....sa ia o nota mare :pupd:
BUna dimineata Laura, Roxana, MAria
Mona, o sa incerc... desi nu cred ca va sta ... ca e tare incapatanat... acum vad ca nu mai tuseste... mai mult dimineaa si seara vad ca tuseste
Laura, multa sanatate lui Antonio :pupd: vi-a dat ceva tratament ?
Mona, o sa incerc... desi nu cred ca va sta ... ca e tare incapatanat... acum vad ca nu mai tuseste... mai mult dimineaa si seara vad ca tuseste
Laura, multa sanatate lui Antonio :pupd: vi-a dat ceva tratament ?
ari05- Mamica cocheta
multumesc laura.......a ramas acelasi tratament......eu incepusem sa-l bag deja pe antibiotic........si acum se pare ca,este mai binisor.......sanatate si piticului tau......vad ca a racit?
Buna dimineata Elena!!
Multumesc frumos de cafea
Multumesc frumos de cafea
Maria- Administrator
oof, antibiotic? nah, asta e... dk e musai ... eu am oroare de antibiotice la copii... de cand am patit-o cu prima pediatra la care am fost inscrisi... nenorocita :bataie:
e bine totusi ca nu-ti mai face febra :pupd:
ms a racit... de la cresa a luat... vad ca nu a scapat pana la urma, desi i-am dat sirop pt imunitate... sunt fff multi copii bolnavi, si cativa sunt la cresa, probabil n-au parintii unde sa-i lase, dk lucreaza...
e bine totusi ca nu-ti mai face febra :pupd:
ms a racit... de la cresa a luat... vad ca nu a scapat pana la urma, desi i-am dat sirop pt imunitate... sunt fff multi copii bolnavi, si cativa sunt la cresa, probabil n-au parintii unde sa-i lase, dk lucreaza...
ari05- Mamica cocheta
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 8 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA