Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 73 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 73 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (12)
+23
monica_2008
flo09
popescumelinda
celina74
Rody
blondyna
theodora
paul_A
amalia-carmen
elena
alinapopa1969
adriana
panky(Laura)
mary24
roxanik
mona_mami
sandy
teodoraion
muraru raluca
ari05
marccora
Maria
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 25 din 42
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (12)
Buna dimineata si La Multi Ani!
Un articol,special pentru voi!
"Mame rele"
sursa:http://www.121.ro/
"Intr-o zi, cand copiii mei vor fi destul de mari ca sa inteleaga logica care motiveaza un parinte, am sa le spun, asa cum mama mea cea rea mi-a spus: Te-am iubit destul de mult... cat sa te intreb unde te duci, cu cine, si la ce ora vei fi acasa.
Te-am iubit destul, cat sa tac si sa te las sa descoperi ca noul tau 'cel mai bun prieten' era un nemernic. Te-am iubit destul, cat sa stau langa tine doua ore timp in care iti faceai curat in camera, treaba care trebuia sa-ti ia 15 minute.
Te-am iubit destul, cat sa te las sa vezi furia, dezamagirea si lacrimile din ochii mei. Copii trebuie sa invete ca parintii lor NU sunt perfecti.
Te-am iubit destul cat sa te las sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale, chiar si atunci cand pedepsele erau atat de aspre incat aproape imi rupeau inima.
Dar, mai ales, te-am iubit destul... cat sa-ti spun NU, cand stiam ca ma vei ura pentru asta.
Acelea au fost cele mai dificile lupte dintre toate. Sunt fericita ca le-am castigat, pentru ca, la sfarsit, ai castigat si tu, de asemenea.
Si, intr-o zi, cand copii tai vor fi destul de mari ca sa inteleaga logica care motiveaza parintii, tu le vei spune:
A fost mama ta rea? Stiu ca a mea a fost. Am avut cea mai rea mama din toata lumea!
In timp ce alti copii mancau bomboane la micul dejun, noi trebuia sa mancam cereale, oua si paine prajita. Cand altii beau un Pepsi si mancau un KitKat la pranz, noi trebuia sa mancam sandvisuri. Si poti sa banuiesti ca mama ne pregatea o masa de seara care era diferita decat a altor copii.
Mama insista sa stie unde eram tot timpul. Ai putea crede ca eram condamnati in inchisoare. Ea trebuia sa stie cine erau prietenii nostri si ce faceam noi cu ei. Ea insista, ca daca noi spuneam ca o sa fim plecati o ora, sa fim plecati timp de o ora sau mai putin.
Ne este rusine sa recunoastem asta, dar ea avea tupeul sa nu respecte 'Legea Drepturilor Copilului', punandu-ne sa muncim. Trebuia sa spalam vasele, sa facem paturile, sa invatam sa gatim, sa aspiram parchetul, sa spalam rufe, sa ducem gunoiul si alte feluri de munci grele. Ma gandesc ca, statea intinsa, treaza noaptea, scornind mai multe lucruri pe care sa le facem.
Ea intotdeauna insista ca noi sa spunem adevarul si numai adevarul. In perioada cand noi eram adolescenti, ea putea sa citeasca ce era in mintea noastra si avea ochi la ceafa. Apoi, viata a fost cumplita!
Mama nu-i lasa pe prietenii nostri doar sa claxoneze, cand veneau sa ne ia cu masina. Trebuiau sa urce la usa ca sa poata sa-i intalneasca. In timp ce toti ceilalti puteau sa aiba 'intalniri' cand aveau 12 sau 13 ani, noi trebuia sa asteptam pana aveam 16 ani.
Din cauza mamei noastre, ne-au lipsit o multime de lucruri, pe care alti copii le-au experimentat. Nici unul dintre noi nu a fost vreodata prins furand din magazin, vandalizand propietatea altora sau sa fie vreodata aresta pentru alte delicte. A fost numai vina ei.
Acum, cand am plecat de acasa, suntem cu totii 'bine crescuti', aduti corecti. Facem tot ce putem ca sa fim rai parinti, exact cum a fost MAMICA.
Cred ca asta este gresit la lumea de astazi.
Nu mai sunt destule mamici rele!
Anda,
membra 121"
Un articol,special pentru voi!
"Mame rele"
sursa:http://www.121.ro/
"Intr-o zi, cand copiii mei vor fi destul de mari ca sa inteleaga logica care motiveaza un parinte, am sa le spun, asa cum mama mea cea rea mi-a spus: Te-am iubit destul de mult... cat sa te intreb unde te duci, cu cine, si la ce ora vei fi acasa.
Te-am iubit destul, cat sa tac si sa te las sa descoperi ca noul tau 'cel mai bun prieten' era un nemernic. Te-am iubit destul, cat sa stau langa tine doua ore timp in care iti faceai curat in camera, treaba care trebuia sa-ti ia 15 minute.
Te-am iubit destul, cat sa te las sa vezi furia, dezamagirea si lacrimile din ochii mei. Copii trebuie sa invete ca parintii lor NU sunt perfecti.
Te-am iubit destul cat sa te las sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale, chiar si atunci cand pedepsele erau atat de aspre incat aproape imi rupeau inima.
Dar, mai ales, te-am iubit destul... cat sa-ti spun NU, cand stiam ca ma vei ura pentru asta.
Acelea au fost cele mai dificile lupte dintre toate. Sunt fericita ca le-am castigat, pentru ca, la sfarsit, ai castigat si tu, de asemenea.
Si, intr-o zi, cand copii tai vor fi destul de mari ca sa inteleaga logica care motiveaza parintii, tu le vei spune:
A fost mama ta rea? Stiu ca a mea a fost. Am avut cea mai rea mama din toata lumea!
In timp ce alti copii mancau bomboane la micul dejun, noi trebuia sa mancam cereale, oua si paine prajita. Cand altii beau un Pepsi si mancau un KitKat la pranz, noi trebuia sa mancam sandvisuri. Si poti sa banuiesti ca mama ne pregatea o masa de seara care era diferita decat a altor copii.
Mama insista sa stie unde eram tot timpul. Ai putea crede ca eram condamnati in inchisoare. Ea trebuia sa stie cine erau prietenii nostri si ce faceam noi cu ei. Ea insista, ca daca noi spuneam ca o sa fim plecati o ora, sa fim plecati timp de o ora sau mai putin.
Ne este rusine sa recunoastem asta, dar ea avea tupeul sa nu respecte 'Legea Drepturilor Copilului', punandu-ne sa muncim. Trebuia sa spalam vasele, sa facem paturile, sa invatam sa gatim, sa aspiram parchetul, sa spalam rufe, sa ducem gunoiul si alte feluri de munci grele. Ma gandesc ca, statea intinsa, treaza noaptea, scornind mai multe lucruri pe care sa le facem.
Ea intotdeauna insista ca noi sa spunem adevarul si numai adevarul. In perioada cand noi eram adolescenti, ea putea sa citeasca ce era in mintea noastra si avea ochi la ceafa. Apoi, viata a fost cumplita!
Mama nu-i lasa pe prietenii nostri doar sa claxoneze, cand veneau sa ne ia cu masina. Trebuiau sa urce la usa ca sa poata sa-i intalneasca. In timp ce toti ceilalti puteau sa aiba 'intalniri' cand aveau 12 sau 13 ani, noi trebuia sa asteptam pana aveam 16 ani.
Din cauza mamei noastre, ne-au lipsit o multime de lucruri, pe care alti copii le-au experimentat. Nici unul dintre noi nu a fost vreodata prins furand din magazin, vandalizand propietatea altora sau sa fie vreodata aresta pentru alte delicte. A fost numai vina ei.
Acum, cand am plecat de acasa, suntem cu totii 'bine crescuti', aduti corecti. Facem tot ce putem ca sa fim rai parinti, exact cum a fost MAMICA.
Cred ca asta este gresit la lumea de astazi.
Nu mai sunt destule mamici rele!
Anda,
membra 121"
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Buna dimineata!!!
La multi ani mamici cochete!!!
La multi ani mamici cochete!!!
Maria- Administrator
neata Alina, Maria :pupd:
La multi ani mamicilor !!! :pupd:
La multi ani mamicilor !!! :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
la multi ani,de ziua femei ,sa aveti parte numai de bine,,sanatate.
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata Laura
sandy- Mamica cocheta
e un picut racit ,si l-am tinut acasa,,,dari cf???
sandy- Mamica cocheta
am inteles,,,e baiat mare de acum,puiutul mamei
sandy- Mamica cocheta
neata raluca :pupd: frumoasa felicitare :pupd:
sandy... dk il tin acasa, nu pot face nimic de el si azi am un pic de treaba....
sandy... dk il tin acasa, nu pot face nimic de el si azi am un pic de treaba....
ari05- Mamica cocheta
neata raluca,,cum esti astazi???este ziua mamei ,sper sa te simti bn
sandy- Mamica cocheta
buna dimineata tuturor,,sper ca aceasta minunata zi ,sa va gaseasca cu multa bucurie in suflet,si sa fiti iubite La multi ani
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
LA MULTI ANI CUSCRA :itiofer: :itiofer: :itiofer:
fetelor la mine forumul e pe jumatate fondul lui de ce?
fetelor la mine forumul e pe jumatate fondul lui de ce?
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
am venit si eu aici langa voi,dar sunt cam demult aici si imi beau cafeaua de dimineata de la 8 jumate asa,,si acum e deja ora 10..hi..hi..
popescumelinda- Mamica eleganta
neata Meli :pupd:
raluca, ce e cu forumul ?
raluca, ce e cu forumul ?
ari05- Mamica cocheta
jumatate roz ....jumatate alb
la mine se vede normal Ralucamuraru raluca a scris:jumatate roz ....jumatate alb
Maria- Administrator
acuma da
:itiofer: :itiofer: :itiofer: o fi de la net ceva fug la scoala :bataie:
Si eu plec la florarie sa cumpar flori caci ne asteapta educatoarea mai repede cu o mica serbaremuraru raluca a scris:acuma da
Maria- Administrator
la noi la cresa nu se mai face serbare... ce idioate. .. :nervi:
na.. .fie... si asa-s micuti
na.. .fie... si asa-s micuti
ari05- Mamica cocheta
e lasa un stres in minus...ptr educatoare...
sandy- Mamica cocheta
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 25 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA