Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 51 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

+24
agy82
livya
radumihaela36
david
anuta22
roxana ,mamica finuta
tit.ioana
marccora
anka9mai
paul_A
muraru raluca
madalina
sandy
panky(Laura)
brigitta
adriana
mary24
monica_2008
teodoraion
alinapopa1969
Maria
ari05
mona_mami
STEF30IASI
28 participanți

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Mar 24, 2010 3:40 pm

am venit si eu sa pip o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 la o cafeluta La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 4527
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 24, 2010 5:11 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 panky, vad ca te-ai apucat pe bune de tigari ... :lim:

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Mar 24, 2010 5:13 pm

se pare ca da laura :timi:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 24, 2010 5:16 pm

of of of laura.... s-a dus toata munca si ambitia de a te lasa de ele ? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 740747 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 e ff greu, asa-i ? mai ales dk fumeaza si sotul ...
dk al meu nu ar fuma, mi-ar fi mult ami usor sa ma las si eu.. .dar asa...cand il vad ... mi se face pofta si mie La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 3:14 pm

am venit la o pipa... cu cafeluta... inainte sa ma apuc de treaba... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 nu mai e nimeni ? adriana? panky ? brigitta ? ma lasati singura? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Joi Mar 25, 2010 3:17 pm

nu nu , si eu vin la o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 sa nu fii singura, merge cu cafeluta nuu?
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 3:18 pm

da normal brigitta !!! si merge si mai bine dk nu sunt singura La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 3:13 pm

gata fetelor? v-ati lasat toate de fumat? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Vin Mar 26, 2010 3:15 pm

nu nu ,uite ca vi acum si eu la o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 ca la cafea merge nu? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 257143
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 3:22 pm

brigitta, m-ai cam lasat singura ieri la pipa La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610

da, ce bine merge la cafea La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mar 26, 2010 4:12 pm

gata a trecut ora de fumat...vedeti ca intram in sapt mare de luni...si sa nu va prind pe aici La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 9955
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 4:14 pm

ce e cu sapt mare ? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mar 26, 2010 4:15 pm

adica tu nu tii nici macar sapt mare?? 😠
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 4:20 pm

ce sa tin cuscra ? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 16974
chiar nu inteleg ... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610

e o sapt k oricare alta pt mine :lim: doar sambata noaptea e Invierea, si duminica ziua de PAste... si joi sau vineri... nu mai stiu exact... canad facem ouale rosii ...

cam atat... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 ti-am zis ca eu nu sunt deloc bisericoasa, nu ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mar 26, 2010 4:25 pm

dap/...suntem off-topic....eu stiu altceva..o sa scriu la calendar crestin ortodox .. La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 693395

e scris deja de adriana aici https://mamicicochete.forumgratuit.ro/paste-fericit-f115/saptamana-luminata-t1504.htm

asa ca un rezumat..e sapt in care Iisus Hristos a murit pt omenire....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 26, 2010 4:38 pm

nu prea merge aici amestecate IIsus cu tigarea
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 5:05 pm

da... asa e... aici e coltisorul nostru La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Mar 26, 2010 5:10 pm

AM SOSIT SI EU LA O La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 LA CAFELUTA La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 4527
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Mar 26, 2010 5:12 pm

laura tu nu te lasasei de tigari?.....te-ai apucat din nou?
la o pipa sunt si eu La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 5:13 pm

s-a apucat din nou La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 a ispitit-o sotul ... asa e... dk unul fumeaza... cam greu sa se lase celalalt...

si eu am mai venit la una La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 dk tot sunteti si voi aici, profit, ca nu-mi place sa fumez singura La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Mar 26, 2010 5:14 pm

da adriana......m-am apucat iar......ma corupt sotul cand a venit acasa La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 407405
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 5:19 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 si ... nu mai incerci sa le lasi ? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Mar 26, 2010 5:21 pm

cunosc laura....la noi eu m-am reapucat si dupa o perioada a inceput si emil.....este greu cand unu fumeaza si celalalt nu....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 5:23 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610 cam asa a fost si la noi ... dupa ce nascusem a trecut o perioada buna in care nu am fumat... si ce stiu eu... m-a apucat intr-o zi dorul de o tigara... si azi una, maine una... apoi l-au apucat poftele si pe sot... si ... uite ca iar fumam La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 16974
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 423715 dar sigur le vom lasa in curand La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 16 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Mar 26, 2010 5:56 pm

nu cred ca,o sa reusesc atata timp cat sotul nu se lasa.......reusise si el......dar sa apucat si el iar
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum