Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 51 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
+24
agy82
livya
radumihaela36
david
anuta22
roxana ,mamica finuta
tit.ioana
marccora
anka9mai
paul_A
muraru raluca
madalina
sandy
panky(Laura)
brigitta
adriana
mary24
monica_2008
teodoraion
alinapopa1969
Maria
ari05
mona_mami
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 16 din 42
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
am venit si eu sa pip o la o cafeluta
panky(Laura)- Mamica cocheta
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
panky, vad ca te-ai apucat pe bune de tigari ... :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
se pare ca da laura :timi:
of of of laura.... s-a dus toata munca si ambitia de a te lasa de ele ? e ff greu, asa-i ? mai ales dk fumeaza si sotul ...
dk al meu nu ar fuma, mi-ar fi mult ami usor sa ma las si eu.. .dar asa...cand il vad ... mi se face pofta si mie
dk al meu nu ar fuma, mi-ar fi mult ami usor sa ma las si eu.. .dar asa...cand il vad ... mi se face pofta si mie
ari05- Mamica cocheta
am venit la o pipa... cu cafeluta... inainte sa ma apuc de treaba... nu mai e nimeni ? adriana? panky ? brigitta ? ma lasati singura?
ari05- Mamica cocheta
nu nu , si eu vin la o sa nu fii singura, merge cu cafeluta nuu?
brigitta- Mamica de cariera
da normal brigitta !!! si merge si mai bine dk nu sunt singura
ari05- Mamica cocheta
gata fetelor? v-ati lasat toate de fumat?
ari05- Mamica cocheta
nu nu ,uite ca vi acum si eu la o ca la cafea merge nu?
brigitta- Mamica de cariera
brigitta, m-ai cam lasat singura ieri la pipa
da, ce bine merge la cafea
da, ce bine merge la cafea
ari05- Mamica cocheta
gata a trecut ora de fumat...vedeti ca intram in sapt mare de luni...si sa nu va prind pe aici
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce e cu sapt mare ?
ari05- Mamica cocheta
adica tu nu tii nici macar sapt mare??
ce sa tin cuscra ?
chiar nu inteleg ...
e o sapt k oricare alta pt mine :lim: doar sambata noaptea e Invierea, si duminica ziua de PAste... si joi sau vineri... nu mai stiu exact... canad facem ouale rosii ...
cam atat... ti-am zis ca eu nu sunt deloc bisericoasa, nu ?
chiar nu inteleg ...
e o sapt k oricare alta pt mine :lim: doar sambata noaptea e Invierea, si duminica ziua de PAste... si joi sau vineri... nu mai stiu exact... canad facem ouale rosii ...
cam atat... ti-am zis ca eu nu sunt deloc bisericoasa, nu ?
ari05- Mamica cocheta
dap/...suntem off-topic....eu stiu altceva..o sa scriu la calendar crestin ortodox ..
e scris deja de adriana aici https://mamicicochete.forumgratuit.ro/paste-fericit-f115/saptamana-luminata-t1504.htm
asa ca un rezumat..e sapt in care Iisus Hristos a murit pt omenire....
e scris deja de adriana aici https://mamicicochete.forumgratuit.ro/paste-fericit-f115/saptamana-luminata-t1504.htm
asa ca un rezumat..e sapt in care Iisus Hristos a murit pt omenire....
nu prea merge aici amestecate IIsus cu tigarea
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da... asa e... aici e coltisorul nostru
ari05- Mamica cocheta
AM SOSIT SI EU LA O LA CAFELUTA
laura tu nu te lasasei de tigari?.....te-ai apucat din nou?
la o pipa sunt si eu
la o pipa sunt si eu
s-a apucat din nou a ispitit-o sotul ... asa e... dk unul fumeaza... cam greu sa se lase celalalt...
si eu am mai venit la una dk tot sunteti si voi aici, profit, ca nu-mi place sa fumez singura
si eu am mai venit la una dk tot sunteti si voi aici, profit, ca nu-mi place sa fumez singura
ari05- Mamica cocheta
da adriana......m-am apucat iar......ma corupt sotul cand a venit acasa
si ... nu mai incerci sa le lasi ?
ari05- Mamica cocheta
cunosc laura....la noi eu m-am reapucat si dupa o perioada a inceput si emil.....este greu cand unu fumeaza si celalalt nu....
cam asa a fost si la noi ... dupa ce nascusem a trecut o perioada buna in care nu am fumat... si ce stiu eu... m-a apucat intr-o zi dorul de o tigara... si azi una, maine una... apoi l-au apucat poftele si pe sot... si ... uite ca iar fumam
dar sigur le vom lasa in curand
dar sigur le vom lasa in curand
ari05- Mamica cocheta
nu cred ca,o sa reusesc atata timp cat sotul nu se lasa.......reusise si el......dar sa apucat si el iar
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» Produse pentru sanatatea noastra
» La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» Produse pentru sanatatea noastra
Pagina 16 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA