Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 68 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 68 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe
+8
Maria
elena
paul_A
sandy
STEF30IASI
brigitta
ari05
muraru raluca
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: cu ce cumparaturi incepem pentru bebe
f frumos caruciorul raluca
eu i-am luat prima data patut. carucior abia dupa ce am nascut mi-au luat nasii...
inainte de nastere i-am mai luat ceva hainute, si ce mai imi trebuia pt bagajelul pt maternitate...
cand am venit acasa insa.,.. in prima zi... au inceput drumurile pt al meu ... pt ca nu aveam multe... fiind si vara...
am luat un umidificator camera
apoi un termometru digital (se ia temp si de pe frunte si din urechiusa) plus e si termometru de camera
cantar digital (doar trebuie sa stim cat ia copilul in greutate saptamanal/lunar... :lim: )
pompa de muls (pe care am dus-o inapoi pana la urma... ca n-am avut ce face cu ea )
si ... mai imi amintesc pe parcurs
eu i-am luat prima data patut. carucior abia dupa ce am nascut mi-au luat nasii...
inainte de nastere i-am mai luat ceva hainute, si ce mai imi trebuia pt bagajelul pt maternitate...
cand am venit acasa insa.,.. in prima zi... au inceput drumurile pt al meu ... pt ca nu aveam multe... fiind si vara...
am luat un umidificator camera
apoi un termometru digital (se ia temp si de pe frunte si din urechiusa) plus e si termometru de camera
cantar digital (doar trebuie sa stim cat ia copilul in greutate saptamanal/lunar... :lim: )
pompa de muls (pe care am dus-o inapoi pana la urma... ca n-am avut ce face cu ea )
si ... mai imi amintesc pe parcurs
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
vai ce lucruri frumoase ati laut voi, eu nu am luat numai hainute si pampers, dupa ce am venit acasa, am luat carucior si ce ne mai trebuia.
Cantar deja am avut, patut iarasi am primit..
Cantar deja am avut, patut iarasi am primit..
brigitta- Mamica de cariera
frumoase sau nu ... ne-au costat o gramada de bani
noroc ca facusem economii din timp ...
noua patutul ni l-au luat nasii mici , si caruciorul nasii mari... deci de astea am scapat... dar oricum am avut la cheltuieli...
am uitat... cadita cu suport e necesara...
noroc ca facusem economii din timp ...
noua patutul ni l-au luat nasii mici , si caruciorul nasii mari... deci de astea am scapat... dar oricum am avut la cheltuieli...
am uitat... cadita cu suport e necesara...
ari05- Mamica cocheta
da frumoasa , cadita ari ......
dar sa fim seriosi , e prea scumpa si nu se merita banii ......
o cadita normala , e foarte buna si mai ieftina ....ca pret....
restul si eu le-am cumparat ....si cadita ,......dar nu asa de scumpa .....
plus multe altele ......
la copii trebuie multe , mai ales daca e primul .....
dar sa fim seriosi , e prea scumpa si nu se merita banii ......
o cadita normala , e foarte buna si mai ieftina ....ca pret....
restul si eu le-am cumparat ....si cadita ,......dar nu asa de scumpa .....
plus multe altele ......
la copii trebuie multe , mai ales daca e primul .....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
foarte utile,intr-adevar sunt toate cele de mai sus
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
si noi am cumparat multe, dar am si primit multe
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Eu nu am cumparat nimic dinainte.Dupa ce am nascut a cumparat sora mea pentrui maria si sotul cand l-am nascut pe teodor.Cat ai investit ari! E am luat mai consistent, sa zic asa doar patutul-tarc, restul maruntisuri :cadita normala, hainute, pampars si hainute, termometru normal, cu mercur....Aceste cumparaturi le faci si dupa buget, normal..mi-ar fi placut sa am muuulte, dar nu mi-am permis.
pe parcurs o sa iti dai seama ce iti trebuie si mai iei ...
Frumos carutul Raluca
pe parcurs o sa iti dai seama ce iti trebuie si mai iei ...
Frumos carutul Raluca
elena- Mamica cocheta
eu am cumparat patutul si cateva maruntisuri...
sandy- Mamica cocheta
pai cine a zis ca a fsot f scumpa cadita ? am luat-o din selgros, nu mai stiu cat a fost, da r nu f scumpa... supertul a fost pacra un pic mai scump... dar ce era sa fac? ca nu ma puteam apleca... unde era sa pun cadita?
iar de termometru... mi s-a parut necesar asta, pt ca aveam si cu mercur... dar cine sa stea sa-i iau temperatura cu ala ?
iar de termometru... mi s-a parut necesar asta, pt ca aveam si cu mercur... dar cine sa stea sa-i iau temperatura cu ala ?
ari05- Mamica cocheta
nu cred ca te judeca cineva ari! Super ca ti-ai permis ! Fiecare isi cunoaste limitele..
elena- Mamica cocheta
pai nu o luam k pe o critica elena
eu si dk am bani (sau ma rog... aveam ) nu arunc cu ei , de dragul de a cheltui ... ca vezi doamne am, asa ca iau ce e mai scump ...
uite, de ex pompita de muls... am luat initial de la chicco... ca nah... vezi doamne... era chicco... si a costat o gramada... dk bine retin undeva la 300 ron ...si nu mi-a fost de folos... si am ajuns sa folosesc una super ieftina, NO NAME ... care costa vreo 4 ron intelegi ? deci eu nu sunt de parere ca tot ce e scump e si bun, sau folositor...
app, si umidificatorul l-am dus inapoi ... ca se tot strica... si le-am zis sa =mi dea banii inapoi ...am vrut sa-mi iau altul... dar... pana la urma nu mi-am mai luat ...si am ajuns la vechile metode... cu prosoape umede pe calorifer,,, cani cu apa pe calorifer, etc...
eu si dk am bani (sau ma rog... aveam ) nu arunc cu ei , de dragul de a cheltui ... ca vezi doamne am, asa ca iau ce e mai scump ...
uite, de ex pompita de muls... am luat initial de la chicco... ca nah... vezi doamne... era chicco... si a costat o gramada... dk bine retin undeva la 300 ron ...si nu mi-a fost de folos... si am ajuns sa folosesc una super ieftina, NO NAME ... care costa vreo 4 ron intelegi ? deci eu nu sunt de parere ca tot ce e scump e si bun, sau folositor...
app, si umidificatorul l-am dus inapoi ... ca se tot strica... si le-am zis sa =mi dea banii inapoi ...am vrut sa-mi iau altul... dar... pana la urma nu mi-am mai luat ...si am ajuns la vechile metode... cu prosoape umede pe calorifer,,, cani cu apa pe calorifer, etc...
ari05- Mamica cocheta
asa folosesc si eu - un bol cu apa in dormitor in loc de umidificator
elena- Mamica cocheta
e mai sanatos...
probabil unul scump isi face treaba... dar ce am luat eu... era apa de ploaie...
probabil unul scump isi face treaba... dar ce am luat eu... era apa de ploaie...
ari05- Mamica cocheta
da... ca aveam "pile" la farmacieelena a scris:e bine ca ti l-a primit inapoi...
ce am mai luat iar... si am luat tzeapa... baby-phone... ca eram traumatizata ca nu-l aud noaptea dk plange el fiind in camera lui... mi-a zis mama ca imposibil, ca o mama aude si cel mai mic scancet ... dar a avut cui spune ?
cred ca ar trebui sa deschid un topic cu "ce cumparaturi sa nu faceti pt bebe"
ari05- Mamica cocheta
Ma faci sa rad! Si eu vroiam asa ceva, sa aud copiii in camera, dar nu mi-am permis atunci si ..
elena- Mamica cocheta
ari05_Laura a scris:da... ca aveam "pile" la farmacieelena a scris:e bine ca ti l-a primit inapoi...
ce am mai luat iar... si am luat tzeapa... baby-phone... ca eram traumatizata ca nu-l aud noaptea dk plange el fiind in camera lui... mi-a zis mama ca imposibil, ca o mama aude si cel mai mic scancet ... dar a avut cui spune ?
nu mereu se intampla asa Laura,am o prietena care doarme de tai lemne pe ea....si nu aude nimik,,,daca nu era sotul ei acasa sa-o trezeasca ca plange cel mic,,isi lua la ea o sora...ca ea nu auzea nimik,,,putea sa planga bietul copil pana nu mai putea....nici macar un pic de simt matern...deh asa cum i-am spus si ei,ca la ea a fost asa de la inceput...nu a fc nici cel mai mic sacrificiu ptr copil...a fumat...si tot ce i-a spus dr ca nu trebuie a fc
sandy- Mamica cocheta
da... pacat elena...
e drept ca eu mi-am permis sa-i iau una alta... dar am si tras k sclava la lucru, k sa iau bonusuri cat mai mari, ca atunci primeam bonus in functie de realizari... nah ... faine vremuri...
e drept ca eu mi-am permis sa-i iau una alta... dar am si tras k sclava la lucru, k sa iau bonusuri cat mai mari, ca atunci primeam bonus in functie de realizari... nah ... faine vremuri...
ari05- Mamica cocheta
dd fereste cum sa nu iti auzi copilul cand plange ? eu il auzeam si cand scancea, si intr-o secunda saream din pat si eram la el in camerasandy_bell a scris:ari05_Laura a scris:da... ca aveam "pile" la farmacieelena a scris:e bine ca ti l-a primit inapoi...
nu mereu se intampla asa Laura,am o prietena care doarme de tai lemne pe ea....si nu aude nimik,,,daca nu era sotul ei acasa sa-o trezeasca ca plange cel mic,,isi lua la ea o sora...ca ea nu auzea nimik,,,putea sa planga bietul copil pana nu mai putea....nici macar un pic de simt matern...deh asa cum i-am spus si ei,ca la ea a fost asa de la inceput...nu a fc nici cel mai mic sacrificiu ptr copil...a fumat...si tot ce i-a spus dr ca nu trebuie a fc
ari05- Mamica cocheta
uite asa...ea mi-a spus...si eu am ramas muta..i-am spus cum sa nu-l auzi...uite asa ma trezea barbata-miu
sandy- Mamica cocheta
vaaaaaaaaaaaaaaiiiiii !!!
bine, recunosc ca mi s-a intamplat si mie... o singura data... anul trecut cam pe vremea asta... eram chiauna dupa 11 nopti nedormite ... dar s-a trezit al meu la el ... de fapt l-am auzit k prin vis plangandm, dar nu am fost in stare sa ma ridic la el
bine, recunosc ca mi s-a intamplat si mie... o singura data... anul trecut cam pe vremea asta... eram chiauna dupa 11 nopti nedormite ... dar s-a trezit al meu la el ... de fapt l-am auzit k prin vis plangandm, dar nu am fost in stare sa ma ridic la el
ari05- Mamica cocheta
o data nu se pune...la geo nu se intampla niciodata sa auda
sandy- Mamica cocheta
mai sunt si astfel de specineme...Eu ii aud din camera mea....Nu ii aud atunci cand e tati acasa...sau nu ma lasa subconstientul sa ii aud
elena- Mamica cocheta
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Aspirante la bebe !
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Anka va invita la concurs-Mami la cumparaturi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Anka va invita la concurs-Mami la cumparaturi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA