Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 79 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 79 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe

+8
Maria
elena
paul_A
sandy
STEF30IASI
brigitta
ari05
muraru raluca
12 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Empty Re: cu ce cumparaturi incepem pentru bebe

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 5:08 am

pai e normal elena... mai schimbati un pic rolurile cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 355692
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 Empty Re: cu ce cumparaturi incepem pentru bebe

Mesaj Scris de elena Mar Mar 23, 2010 9:59 pm

Pai imi da ghionturi, sa ii aud....se ridica si el, dar mai rar.Acum s-au mai marit, mai rar are perioade Teodor cand se trezeste noaptea.
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Mar 23, 2010 10:17 pm

STEF30IASI a scris:da frumoasa , cadita ari ......
dar sa fim seriosi , e prea scumpa si nu se merita banii ......
o cadita normala , e foarte buna si mai ieftina ....ca pret....

restul si eu le-am cumparat ....si cadita ,......dar nu asa de scumpa .....
plus multe altele ......
la copii trebuie multe , mai ales daca e primul .....
Adevarul ca e prea scumpa cadita ,cadita voi cumpara mai incolo,eu sunt la al treilea si o iau ca si cum ar fi primul ,trebuie sa cumpar tot ,dar ce sa facem sanatos sa fie :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:

cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 693395 cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 693395 cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 693395
Adevarul ca e prea scumpa cadita ,cadita voi cumpara mai incolo,eu sunt la al treilea si o iau ca si cum ar fi primul ,trebuie sa cumpar tot ,dar ce sa facem sanatos sa fie :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
elena a scris:asa folosesc si eu - un bol cu apa in dormitor in loc de umidificator cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 257143
buna ideea elena
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 24, 2010 2:10 am

nu stiu dc aveti impresia ca e scumpa cadita... chiar am vazut de care luasem... e la 24 lei stiam eu ca e undeva pana in 30 lei ... e scumpa ? cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 16974 sau la voi este mai ieftina ? cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 587635

suportul a fost mai scump, intr-adevar, cu 60 lei l-am luat... :rosh:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 4:59 pm

nu e scumpa Laura ,ca o albiuta abisnuita este 17 lei
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Lun Mar 29, 2010 6:23 am

eu am inceput cu lucrusoare......imi placeau tare mult......de cate ori ma duceam la cumparaturi........mai luam un lucusor
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Mar 29, 2010 2:33 pm

eu nu i-am luat prea multew lucrusoare,doar patutul
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Mar 30, 2010 2:04 pm

i-am cumparat prea multe hainute.......nu stiu dc am apucat sa il imbrac cu toate.........
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de blondyna Joi Apr 01, 2010 4:48 pm

si eu panky.......i-am cumparat o gramada de hainute,dupa paste ma duc sa-i cumpar patut.......abia astept :oura:
blondyna
blondyna
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 01, 2010 5:06 pm

ma bucur blondyna.........spor la cumparaturi cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 01, 2010 8:09 pm

ce frumoasa perioada traversezi blondina
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Apr 01, 2010 8:16 pm

Laura asa e cadita e ieftina...... suportul se poate si fara cadita cumpara ?????adica separat gasesc oare????
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de criss Joi Apr 08, 2010 4:32 pm

buna mamicilor sunt si eu noua pe aici si vreau sa zic k pana acuma am cumparat mai mult hainute si vreo trei paturici si o plapumioara de joaca si de acuma ne uitam dupa un patut,ce am investit mai mult a fost camera pt k am facut-o din nou pt printesa de acum urmeaza mobilatu :timi:
criss
criss
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 08, 2010 4:45 pm

bine ai venit criss............si spor la cumparaturii........ cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 08, 2010 4:59 pm

bine ai venit Criss
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Apr 08, 2010 5:07 pm

muraru raluca a scris:Laura asa e cadita e ieftina...... suportul se poate si fara cadita cumpara ?????adica separat gasesc oare????

sigur ca da raluca , eu separat le-am cumparat... cadita din selgros parca... si suportul nush de unde l-a luat al meu cu ce cumparaturi incepem pentru bebe - Pagina 2 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Oct 10, 2010 1:34 pm

noi am cumparat prima data patutul laptic si biberoane , medicamente ..... asta in ziua cand lam adus pe gabi acasa ....... apoi am inceput sa cumparam lucrusoare
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum