Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 15 din 41
Pagina 15 din 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
buna dimineata,sa aveti o zi superba
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Laura..ce faci?
sandy- Mamica cocheta
buna dimieata fetele! haide`ti la cafea:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna Anka,multumim de cafeluta
sandy- Mamica cocheta
incerc sa ma trezesc
am avut o zi ieri ....
dupa ce l-am scos de la cresa... m-a pus sa-l duc cu autobusul asa ca .... ne-am plimbat cu "busu mare si frumos"
si cum al meu a iesit un pic mai repede de la servici , am fost si sa-l tundem ... iar am transpirat toti 3... vai viata mea !!! :nervi: eu nu stiu dc reactioneaza asa la tuns zici ca-l taiem
na, si drept rasplata ca a stat (fortat e drept) la tuns, am mers in B Felix toti 3 apoi ... si am ajuns acasa dupa 9 aseara, si direct la nani amandoi (adik eu si cu Dari :lim: ) si desi am dormit aproape 11 ore, tot somn mi-e
am avut o zi ieri ....
dupa ce l-am scos de la cresa... m-a pus sa-l duc cu autobusul asa ca .... ne-am plimbat cu "busu mare si frumos"
si cum al meu a iesit un pic mai repede de la servici , am fost si sa-l tundem ... iar am transpirat toti 3... vai viata mea !!! :nervi: eu nu stiu dc reactioneaza asa la tuns zici ca-l taiem
na, si drept rasplata ca a stat (fortat e drept) la tuns, am mers in B Felix toti 3 apoi ... si am ajuns acasa dupa 9 aseara, si direct la nani amandoi (adik eu si cu Dari :lim: ) si desi am dormit aproape 11 ore, tot somn mi-e
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
offf Ari, am si eu o prietenea care se chinuie asa cand e vb sa`l tunda pe cel mic...eu is fericita ca Alex al meu sta la tuns, il tunde tati
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna dimineata fetelor , va doresc o zi cat se poate de frumoasa
brigitta- Mamica de cariera
panky(Laura) a scris:buna dimineata!
brigitta a scris:buna dimineata fetelor , va doresc o zi cat se poate de frumoasa
NEATA LAURA SI BRIGITTA
Maria- Administrator
ce norocoasa esti anka... Dari a stat doar prima data... avea 8 luni ... dar cred ca nu stia ce se intampla ... apoi ... de fiecare data chin ... crize, urlete... vai de noi ... ieri asa s-a zbatut ca la cam "atins" frizerita cu masina de tuns pe gat, si l-a cam zagariat... asta e... trece pana se insoara
neata panky, brigitta
neata panky, brigitta
ari05- Mamica cocheta
buna Maria, Ari, Panky vad ca deja v-ati trezit, ce mai faceti?
brigitta- Mamica de cariera
ne-am trezit brigitta, ca n-avem ce face...
neata raluca o zi buna si tie !
neata raluca o zi buna si tie !
ari05- Mamica cocheta
buna raluca ..........cum te simti azi?
panky(Laura)- Mamica cocheta
sandy- Mamica cocheta
am primit ieri un chestionar de la cresa... pt ASCO (asociatia social comunitara oradea, de care apartin acum toate cresele si grainitele) referitor la serviciile oferite de cresa, de personal... na sa vedeti ce le scriu :nervi: ca n-am de gand sa-i "periez" ! oricum majoritatea calificativelor le-am dat "nesatisfacator" in legatura cu personalul ... ca sunt oricum sub orice critica :bataie:
ari05- Mamica cocheta
pai de ce sa minti Laura..asa-i cel mai bine sa spui asa cum e realitatea...desi nu stiu cati vor scrie ceea ce ar trebui...dar e bn ca mai exista oameni ca tine
sandy- Mamica cocheta
si noi am primit de vreo 2 ani,dar ale noastre nu trebuiau semnate,asa ca nu stiau de la cine suntari05_Laura a scris:am primit ieri un chestionar de la cresa... pt ASCO (asociatia social comunitara oradea, de care apartin acum toate cresele si grainitele) referitor la serviciile oferite de cresa, de personal... na sa vedeti ce le scriu :nervi: ca n-am de gand sa-i "periez" ! oricum majoritatea calificativelor le-am dat "nesatisfacator" in legatura cu personalul ... ca sunt oricum sub orice critica :bataie:
Maria- Administrator
da... sunt convinsa ca sunt singura care da aceste calificative, si care le scrie ce nu e ok cu serviciile oferite de cresa... nu prea are nimeni curajul sa zica ceva... oricum nu se semneaza acest chestionar , deci teoretic nu s-ar sti cine ce a scris... dar in fine... si dk isi dau seama ca eu am completat nefavorabil chestionarul pt ele, mi se falfaie... le-am zis de la faza cand mi l-am luat lovit si muscat de la cresa, ca de se mai intampla ceva cu el le ia draq pe toate, si sotul le-a zis ca le muta cresa din loc sau ca o desfinteaza... nu mai stiu
oricum, dk observ ca ceva nu e ok cu Darius, direct la ASCO sau la protectia copilului ma duc... si-l scot de la cresa... ca am posibilitatea deocamdata sa stau cu el acasa...
ideea e ca de cand m-am luat de ele, parca nu se mai ocupa de el, scutecul intotdeauna e pus aiurea, in bataie de joc, degeaba le spun sa fie mai atente... body de multe ori e desfacut aproape de tot... vaisamar... si n-am cu cine vb... dar fie... ca le-am scris eu in chestionar :nervi: oricum sunt convinsa ca multe nu se vor schimba... ca asa e romania...
oricum, dk observ ca ceva nu e ok cu Darius, direct la ASCO sau la protectia copilului ma duc... si-l scot de la cresa... ca am posibilitatea deocamdata sa stau cu el acasa...
ideea e ca de cand m-am luat de ele, parca nu se mai ocupa de el, scutecul intotdeauna e pus aiurea, in bataie de joc, degeaba le spun sa fie mai atente... body de multe ori e desfacut aproape de tot... vaisamar... si n-am cu cine vb... dar fie... ca le-am scris eu in chestionar :nervi: oricum sunt convinsa ca multe nu se vor schimba... ca asa e romania...
ari05- Mamica cocheta
Asa e Laura...din pacate nu exista nici un gram de daruire in aceasta munca frumoasa...aici se formeaza un copil,si conteaza mult ce vad copiii,dar noroc de cei ce au parinti,care sa-i indrume corect...restul ajung....
sandy- Mamica cocheta
sa fi sigura ari........noi nu am primit asa ceva niciodata
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 15 din 41 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 15 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA