Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Plante in apartament
+47
Elena23
narcy
Gianina
lilia
raruta
Raluca30
scumpetea
mofturaki
swe
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
anka9mai
alyna
micka27
madalina
carmendana
mary24
sarbu mariana
sandy
ari05
flo09
cecilia_7625
muraru raluca
theodora
florares
panky(Laura)
aniela72
sorina.popia
monicardragan
teodoraion
mona_mami
nestian
claudia_mami
pupkiss
monica_2008
deriana
popescumelinda
celina74
adrianarenata
alinapopa1969
paul_A
Maria
anuta22
ioanamanuela76
STEF30IASI
elena
adriana
51 participanți
Pagina 4 din 44
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Plante in apartament
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
foarte frumoase flori maria !!!!!
:buchet: :buchet: :buchet:
:buchet: :buchet: :buchet:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Exact asa e si a meu a inflorit o data si acum are doar frunze nu a mai inflorit.ioanasimona_pop a scris:oare cine imi poate spune?!
am un amarylis de vreo doi ani! a inflorit superb la inceput, trei flori rosii, dar de atunci deloc (precum yuca din graidna!!!). am citit despre el ca dupa ce se ofileste floarea ca sa inflorfeasca din nou in urmatoarele luni nu trebuie udat. pana se usuca si frunzele, urmand ca apoi sa iasa din bulb floarea. dar nu a fost asa.
am incercat si varianta schimbatului de pamant si ghiveci, lumina are, pozitia la fel de buna.
de asemenea, am mers si pe varianta udarii la 2-3 zile, dar au dat doar frunzele. si chiar sunt mari si pline de la ingrasamant.
insa nu situ de ce nu mai infloreste. cine ar putea sti???
Maria- Administrator
va inflori si acela candva!
alina, oare nu gasesti la practiker, baumax, metro la materiale de constructii?? acum au o paleta larga de materiale, oferta e imensa! eu ma gandesc ca ar trebui sa fie! :pupicei:
alina, oare nu gasesti la practiker, baumax, metro la materiale de constructii?? acum au o paleta larga de materiale, oferta e imensa! eu ma gandesc ca ar trebui sa fie! :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
Multumesc Ioana, da gasesc materiale de constructie! deja am inceput sa caut;mai greu cu mana de lucru, acum toamna, la tara toti oamnenii au treburile lor.Sunt intr-o mare amenajare...am comandat o caruta cu balegar ...ingrasamant pentru pamant.Mama zice ca va face rosii, cartofi, spanac...eu visez numai flori!...
pentru mine legumicultura inseamna muuuulta munca si pentru ce ... ca doar nu o sa traiesti toata iarna cu o legatura de morcovi, una de ceapa, sau un kilogram de rosii ori cate si mai cate dar putine, chiar daca sunt bio. pentru asta exista piata!!
dar florile ... e ceva fara sa poti descrie in cuvinte. te relaxeaza, te uimesc, te ... si te ..... si te ....
spor la treaba alina. greu e cu muncitorii, si tata ca sa-si termine la breaza repede si bine si-a adus mana de lucru tocmai din jud. bistrita, nasul meu si niste prieteni. pe plan local toti erau ocupati sau .... umflau pretul si propriile buzunare.
dar florile ... e ceva fara sa poti descrie in cuvinte. te relaxeaza, te uimesc, te ... si te ..... si te ....
spor la treaba alina. greu e cu muncitorii, si tata ca sa-si termine la breaza repede si bine si-a adus mana de lucru tocmai din jud. bistrita, nasul meu si niste prieteni. pe plan local toti erau ocupati sau .... umflau pretul si propriile buzunare.
ehei, stii cum e la tara...toate vecinele o intrebau pe mama ce punem acolo(cand puneam lalele)...si mama le-a zis ca punem spanac! La tara oamenii sunt mai practici, cauta sa foloseasca in mod util pamantul.Mai mult pentru legume, zarzavaturi...cei mai multi din necesitate altii doar asa ...de gura satului.Daca as sta acolo, si eu mi-as pune macar niste verdeturi(marar, leustean,patrunjel) si multe plante aromatice:busuioc, cimbru,levantica,menta...
si mie imi plac plantele aromatice. dar alor mei nu le place sa simta gustul lor in mancare. si asa mi le pun doar in ghiveci.
noi mancam mai condimentat! Aveam niste ardei ornamentali... o frumusete! iar Radu s-a gandit ca-s foarte buni cu ciorba...
ador ardeii iuti! nu degeaba lavinia a fost prasnel in burtica mea, dar si acum - de la ardeii iuti!!
p.s. si soacra-mea a mancat bulbii de lalele pe care i-am dat, crezand ca e usturoi
p.s. si soacra-mea a mancat bulbii de lalele pe care i-am dat, crezand ca e usturoi
si a inflorit?
ar vrea ea!!!
voi avea o "soacra inflorita"! ce mandra voi fi!!
ioanasimona_pop a scris:ar vrea ea!!!
ce nostima esti !!!!! :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
fetele sunteti putin off topic, mutati discutia la cafenea sau la un topic specific legumelor si agriculturii
alina sunt superbi...si mie imi plac trandafirii japonezi dar din pacate nu am foarte mult loc in casa pentru cand cresc mari, multe plante le-am scos pe hol, pentru ca au crescut mari
paul_a am primit cactusi astazi, i-am pus deja in ghivece, maine le fac pozici si vi arat....pupici si multumesc mult.
paul_a am primit cactusi astazi, i-am pus deja in ghivece, maine le fac pozici si vi arat....pupici si multumesc mult.
i-ai pus in ghivece prea mari!Cactusii cresc incet...
alinus, draga, depinde de soi. cel pe care il are adriana in ghiveciul patrat, sub forma de degetele, il are si soacra-mea. si tare repede s-au inmultit de nu mai incapeau in ghiveci.
si totusi...pentru orice floare ! daca ghiveciul e prea mare, floarea va creste incet, pentru ca are spatiu mult pt. radacini...
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» Plante in apartament(2)
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
Pagina 4 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA