Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 61 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 61 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Plante in apartament
+47
Elena23
narcy
Gianina
lilia
raruta
Raluca30
scumpetea
mofturaki
swe
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
anka9mai
alyna
micka27
madalina
carmendana
mary24
sarbu mariana
sandy
ari05
flo09
cecilia_7625
muraru raluca
theodora
florares
panky(Laura)
aniela72
sorina.popia
monicardragan
teodoraion
mona_mami
nestian
claudia_mami
pupkiss
monica_2008
deriana
popescumelinda
celina74
adrianarenata
alinapopa1969
paul_A
Maria
anuta22
ioanamanuela76
STEF30IASI
elena
adriana
51 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: Plante in apartament
[quote="Maria"]fetelor mi-a inflorit gardenia si trandafirul pitic pe care imi era teama ca o sa-i pierd...uitati si voi..
Gardenia e superba!"sa-ti traiasca!"
Gardenia e superba!"sa-ti traiasca!"
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
mersi mult fetelor,gardenia e frumoasa dar are si un miros deosebit.
Maria- Administrator
foarte frumoase florile , Maria !!!!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:suculet: :suculet: :suculet:
:suculet: :suculet: :suculet:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
superbe maria....exact aceeasi culoare are si gardenia mea.....toata vara mi-a inflorit si dupa cum ai spus si tu are un miros deosebit
Foarte frumoase Maria, arata foarte bine si cred ca iti sunt tare dragi.
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
adriana a scris:paul_A a scris:foarte frumoase flori aveti fetelo, o sa vin si eu cu poze , sa ma laud si eu
si referitor la facutul schimb de flori cred ca merge, nu cu toate cu cele mai rezistente, eu am facut si in 2 zile au ajuns si intr-o stare buna :inimioare:
si eu am primit un cactus prin posta de la simona iar astazi i-am trimis si eu vre-o 5 plante....sper sa ajunga cu bine, luni va ajunge cu siguranta
paula eu am pus ochii pe cactusi tai.....sunt superbi.....imi trimiti si mie cate un pui? :emotie:
sigur Adriana, o sa-ti trimit din toti daca vrei, numai sa-mi dai adresa, cactusii ajung bine sigur :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
acum scriu adresa si ti-o trimit pe mp......multumesc tare mult :pupicei:
vai de ce flori minunate am vazuttttttttttt , felicitari!!!!!!!!!
adriana mersi multtt , abia astept p[osta azi , sper sami ajunga sa le pot planta!
va arat ce am si eu ....pe timp de vara le tin in coridorul de jos al casei ... e un spatiu destul de mare !
iar iarna prin casa ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si aici am o parte din ele scoase afara intrun coridor ...unde le tin pe perioada verii
adriana mersi multtt , abia astept p[osta azi , sper sami ajunga sa le pot planta!
va arat ce am si eu ....pe timp de vara le tin in coridorul de jos al casei ... e un spatiu destul de mare !
iar iarna prin casa ...
si aici am o parte din ele scoase afara intrun coridor ...unde le tin pe perioada verii
Vizitato- Vizitator
superbe simona, o adevarata gradina botanica, imi plac toate :floricica roz:
frumoase flori Simona, ai foarte multe !unde le ti pe toate pe timpul iernii? eu pierd foarte multe iarna...
elena- Mamica cocheta
PAI LE TIN IN CASA , E DESTUL SPATIU , ASTA AM NOROC !
SUFRAGERIA ARE 6 PE 5 .. MAJORITATEA ACOLO IN SUFRA , SI LA FETE IN CAMERA AM PUS CATE CEVA ...LEAM PLANTAT UN BRADULET IN GHIVECI PE CARE LAM ADUS DE LA MUNTE ..
MULTUMESC , CHIAR IMI PLAC FLORILE!
ADRIANA MERSI MULT , AU AJUNS CU BINE TOATE FLORILE , 2 AM PUS IN GHIVECE , IAR CELELALTE SUNT IN APA SA FACA RADACINI , VOI VENI CU POZE!
SUFRAGERIA ARE 6 PE 5 .. MAJORITATEA ACOLO IN SUFRA , SI LA FETE IN CAMERA AM PUS CATE CEVA ...LEAM PLANTAT UN BRADULET IN GHIVECI PE CARE LAM ADUS DE LA MUNTE ..
MULTUMESC , CHIAR IMI PLAC FLORILE!
ADRIANA MERSI MULT , AU AJUNS CU BINE TOATE FLORILE , 2 AM PUS IN GHIVECE , IAR CELELALTE SUNT IN APA SA FACA RADACINI , VOI VENI CU POZE!
Vizitato- Vizitator
felicitari simona , ai niste flori superbe !!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:trimite pupici :trimite pupici :trimite pupici
:trimite pupici :trimite pupici :trimite pupici
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ma bucur simo ca au ajuns cu bine plantele, chiar mi-am facut griji.....spunemi sa prins braduletul care lai adus de la munte?, asta primavara am adus si eu 2 dar nu sa prins decat unu...i-am pus la tara in gradina
adriana a scris:ma bucur simo ca au ajuns cu bine plantele, chiar mi-am facut griji.....spunemi sa prins braduletul care lai adus de la munte?, asta primavara am adus si eu 2 dar nu sa prins decat unu...i-am pus la tara in gradina
daaaaaaa , sa prins , am unul la fete in camera in ghiveci si 2 plantati in curte si aia sunt prinsi!
Vizitato- Vizitator
se gasesc braduti la Bricostore de cumparat! lasa-ti braduti de la munte...! daca toti am face la fel...!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
Sunt superbe toate florile si promit sa revin si eu cu cateva fotografii . :pupicei:
nestian- Mamica incepator
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : asistent medical de farmacie
adriana a scris:ma bucur simo ca au ajuns cu bine plantele, chiar mi-am facut griji.....spunemi sa prins braduletul care lai adus de la munte?, asta primavara am adus si eu 2 dar nu sa prins decat unu...i-am pus la tara in gradina
adriana uite am reusit sa fac pozici cu plantele de la tine !
astea sunt in apa sa faca radacini !
multumesc mult de tot !
aaaa... mai era un fel de cactus , uitasem sal pozez ..e la fete in camera , sa prins si el ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vizitato- Vizitator
ma bucur simo ca au ajuns cu bine si ca iti plac....sa le privesti cu placere si sa iti aduci aminte de mine :pupicei:
eu de cate ori privesc la cactusul care l-am primit de la tine asa fac....vreau sati spun ca a crescut maricel si are si 2 puiuti....cand voi face aparatul ii fac si poza
eu de cate ori privesc la cactusul care l-am primit de la tine asa fac....vreau sati spun ca a crescut maricel si are si 2 puiuti....cand voi face aparatul ii fac si poza
adriana a scris:ma bucur simo ca au ajuns cu bine si ca iti plac....sa le privesti cu placere si sa iti aduci aminte de mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
asa fac adriana , esti o draguta, cu siguranta imi amintesc de tine , o sai fac poza cand creste mare ca si a ta! deabea astept!!
poate va inflori cactusul vara care vine !
sa faci poza sa vad si eu cat e acum !
te pupp!!!!!
Vizitato- Vizitator
oare cine imi poate spune?!
am un amarylis de vreo doi ani! a inflorit superb la inceput, trei flori rosii, dar de atunci deloc (precum yuca din graidna!!!). am citit despre el ca dupa ce se ofileste floarea ca sa inflorfeasca din nou in urmatoarele luni nu trebuie udat. pana se usuca si frunzele, urmand ca apoi sa iasa din bulb floarea. dar nu a fost asa.
am incercat si varianta schimbatului de pamant si ghiveci, lumina are, pozitia la fel de buna.
de asemenea, am mers si pe varianta udarii la 2-3 zile, dar au dat doar frunzele. si chiar sunt mari si pline de la ingrasamant.
insa nu situ de ce nu mai infloreste. cine ar putea sti???
am un amarylis de vreo doi ani! a inflorit superb la inceput, trei flori rosii, dar de atunci deloc (precum yuca din graidna!!!). am citit despre el ca dupa ce se ofileste floarea ca sa inflorfeasca din nou in urmatoarele luni nu trebuie udat. pana se usuca si frunzele, urmand ca apoi sa iasa din bulb floarea. dar nu a fost asa.
am incercat si varianta schimbatului de pamant si ghiveci, lumina are, pozitia la fel de buna.
de asemenea, am mers si pe varianta udarii la 2-3 zile, dar au dat doar frunzele. si chiar sunt mari si pline de la ingrasamant.
insa nu situ de ce nu mai infloreste. cine ar putea sti???
mona_mami- Mamica cocheta
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» Plante in apartament(2)
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
» Schimb de plante intre mamicile cochete!
» alifii din plante medicinale
» Plante si frumoase si eficiente
» Plante si copaci pentru gradina
Pagina 3 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA