Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 52 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 52 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (15)
+27
david
ancamos
florares
mary24
paula_mami
popescumelinda
marccora
teodoraion
tit.ioana
mona_mami
anuta22
amalia-carmen
anka9mai
roxanik
blondyna
paul_A
panky(Laura)
sandy
brigitta
celina74
roxana ,mamica finuta
ari05
madalina
Maria
adriana
elena
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Cafeluta mamicilor cochete (15)
si o fii pierdut iarasi?caci ei in ultimul timp nu mai bat pe nimenisandy_bell a scris:pai a jucat steaua
Maria- Administrator
hei Maria...cum asa...ca nu ai mai pierdut de 2 etape si acum le-au tras-o...astia...de au intrat si in istorie
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
auu..asta cred ca a durut-o pe sandy
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
trebuie neaparat sa vad stirile sportivesandy_bell a scris:hei Maria...cum asa...ca nu ai mai pierdut de 2 etape si acum le-au tras-o...astia...de au intrat si in istorie
Maria- Administrator
eu nu ma mai uit o luna
sandy- Mamica cocheta
ma duc la primele stiri caci inseamna ca e de rausandy_bell a scris:eu nu ma mai uit o luna
Maria- Administrator
avem echipa avem valoare..pe giulesti steaua e cea mai tare...avem ecipa de succes...da ne 5 sa scapi de stres
sandy- Mamica cocheta
noapte buna Sandy,sa nu visezi uratsandy_bell a scris:avem echipa avem valoare..pe giulesti steaua e cea mai tare...avem ecipa de succes...da ne 5 sa scapi de stres
ma duc la stiri
Maria- Administrator
noapte buna..pe bune ca asa a fost...5-1...ce rusine
sandy- Mamica cocheta
ceau fetelor...
iar suparata :lacrimi: azi a fost super... si in Ungaria... super a fost la zoo... de fapt e un parc de agrement enorm... cu parc de distractii, baza sportiva, zoo... e super... a fost f fain ... n-am simtit f bine...
si ... venim acasa, si cum nu a mai vomitat si se simtea super ok DArius, tembela de mine am cedat rugamintiolor lui si iam dat un iaurtel,,, nu a durat 10 minute si a inceput iar sa vomite in jet... eram la mama... nah, venim acasa... ii fac baie... si il pun la schema pe cantar ... a scazut deja sub 10 kg imbracat avea 9,8 kg... offf ca mor nu alta... noroc ca nu i-am dat direct lapte acuma seara cum aveam de gand, ca la noapte iar ma distram ca-mi vomita in pat ...
nu stiu ce naiba sa mai fac cu el... m-am gandit sa mergem la CLuj ... dar nu stiu cum sa fac... maine trebuie sa ma interesez , sa vad unde ma pot duce la un control cu el, ca asa nu se mai poate... stiu ca acum trebuie tratata enterocolita asta nenorocita... dk asta are , ca mai stii ? la noi totul e posibil ... :nervi: si deja ma dispera ca prea arata a somalez... tot e piele si os :lacrimi:
noapte buna fetelor !
iar suparata :lacrimi: azi a fost super... si in Ungaria... super a fost la zoo... de fapt e un parc de agrement enorm... cu parc de distractii, baza sportiva, zoo... e super... a fost f fain ... n-am simtit f bine...
si ... venim acasa, si cum nu a mai vomitat si se simtea super ok DArius, tembela de mine am cedat rugamintiolor lui si iam dat un iaurtel,,, nu a durat 10 minute si a inceput iar sa vomite in jet... eram la mama... nah, venim acasa... ii fac baie... si il pun la schema pe cantar ... a scazut deja sub 10 kg imbracat avea 9,8 kg... offf ca mor nu alta... noroc ca nu i-am dat direct lapte acuma seara cum aveam de gand, ca la noapte iar ma distram ca-mi vomita in pat ...
nu stiu ce naiba sa mai fac cu el... m-am gandit sa mergem la CLuj ... dar nu stiu cum sa fac... maine trebuie sa ma interesez , sa vad unde ma pot duce la un control cu el, ca asa nu se mai poate... stiu ca acum trebuie tratata enterocolita asta nenorocita... dk asta are , ca mai stii ? la noi totul e posibil ... :nervi: si deja ma dispera ca prea arata a somalez... tot e piele si os :lacrimi:
noapte buna fetelor !
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
neata fetele....am adus cafeluta
sandy imi pare rau ca luati bataie....eu nu prea ma uit la fotbal si nu prea ma intereseaza cine castiga, asaca va doresc multa bafta
laura imipare tarerau de dari.....ceva nu estre totusi in regula,....multa sanatate ii doresc
sandy imi pare rau ca luati bataie....eu nu prea ma uit la fotbal si nu prea ma intereseaza cine castiga, asaca va doresc multa bafta
laura imipare tarerau de dari.....ceva nu estre totusi in regula,....multa sanatate ii doresc
Buna dimineata !
Laura ,eu m-am invatat minte in legatura cu boala asta ... asa faceam si eu ..cum se simtea bine ii dadeam lapte sau altceva interzis si o luam de la capat cu ea .... acum dupa ce da semne ca s-a insanatosit ii mai tin regim inca 2 zile ...altfel am surpriza sa o lungesc cu enterocolita.
Sanatate lui Darius !
Laura ,eu m-am invatat minte in legatura cu boala asta ... asa faceam si eu ..cum se simtea bine ii dadeam lapte sau altceva interzis si o luam de la capat cu ea .... acum dupa ce da semne ca s-a insanatosit ii mai tin regim inca 2 zile ...altfel am surpriza sa o lungesc cu enterocolita.
Sanatate lui Darius !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna dimineata fetelor !!!
sa aveti o saptamana frumoasa !!!!!
va invit pe toate la vanatoare !!!!
sa aveti o saptamana frumoasa !!!!!
va invit pe toate la vanatoare !!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna dimineata fetelor,........sa aveti o saptamana frumoasa
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna dragutelor....am ajuns si eu la servici si acum imi beau cafeluta si fumez repede o tigara.....astazi am ceva de alergat prin spital
Buna dimineata fetelor
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
buna dimineata Ioanatit.ioana a scris:Buna dimineata fetelor
Maria- Administrator
buna diminteata fetelor !!!
ceau Ioana ! ai auzit ca este epidemie de enteroviroza in Oradea? :lacrimi: cica e plin spitalul de copii... ca am vrut sa ma duc si eu cu Dari sa-i puna o perfuzie... dar m-am razgandit... nu vreau sa ia si alte boli ... off naiba s-o ia de treaba !
iar suntem pe regim .. di ma distrez de numa, ca nu vrea sa pape nimic ,... numai biscuiti ... traiasca biscuitii ...
ceau Ioana ! ai auzit ca este epidemie de enteroviroza in Oradea? :lacrimi: cica e plin spitalul de copii... ca am vrut sa ma duc si eu cu Dari sa-i puna o perfuzie... dar m-am razgandit... nu vreau sa ia si alte boli ... off naiba s-o ia de treaba !
iar suntem pe regim .. di ma distrez de numa, ca nu vrea sa pape nimic ,... numai biscuiti ... traiasca biscuitii ...
ari05- Mamica cocheta
ceau Adriana :pupd: cum esti ?
acuma ce sa fac cu el ? asta e... o sa-i treaca ...pana atunci ne chinuim cu regimul... n-o sa-i mai dau lactate in graba... desi refuza sa pape altceva ... il tot amenint ca-l duc la spital la perfuzii...dar papa o lingurita de ceva si iar nu mai vrea... ma disperaaaaa !!! :nervi:
acuma ce sa fac cu el ? asta e... o sa-i treaca ...pana atunci ne chinuim cu regimul... n-o sa-i mai dau lactate in graba... desi refuza sa pape altceva ... il tot amenint ca-l duc la spital la perfuzii...dar papa o lingurita de ceva si iar nu mai vrea... ma disperaaaaa !!! :nervi:
ari05- Mamica cocheta
buna dimi!
imi pare rau laura de dari..te inteleg,..saracutul ii e foame de altceva..acum s-a trezit si lasry si imi zice mami..poame....adik ii e foame ma duc sa ii dau papi
o zi buna
imi pare rau laura de dari..te inteleg,..saracutul ii e foame de altceva..acum s-a trezit si lasry si imi zice mami..poame....adik ii e foame ma duc sa ii dau papi
o zi buna
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
neata cuscra... eu cred ca ii e foame... dar acuma... si prea multe figuri are... ca doar intelege ca dk papa iaurtel sau lapte vomita... dar se incapataneaza sa pape altceva...
aaa... crenvusti imi tot cere de fapt doar asta papam ... ca ma chinui sa-i dau mancare, nu vrea , si pana la urma ajung sa-i fierb cate 2 crenvusti ...
aaa... crenvusti imi tot cere de fapt doar asta papam ... ca ma chinui sa-i dau mancare, nu vrea , si pana la urma ajung sa-i fierb cate 2 crenvusti ...
ari05- Mamica cocheta
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA