Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (18 )
+29
miky_28
raruta
narcy
Crina
mary24
madalina
marccora
mona_mami
popescumelinda
ama24
radumihaela36
roxanik
bebelusha18
amalia-carmen
roxana ,mamica finuta
anka9mai
celina74
elena
paul_A
brigitta
sandy
adriana
panky(Laura)
micka27
Maria
tit.ioana
ari05
teodoraion
STEF30IASI
33 participanți
Pagina 37 din 41
Pagina 37 din 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Re: Cafeaua mamicilor cochete (18 )
e suficient ca sunteti alaturi de mine fetele.
bianca se totuita a mine...ma pupa..ma ia in brate,...nu stie..dar cred ca simte ceva... i-am spus ca taty s-a dus la DOAMNE-dOAMNE
bianca se totuita a mine...ma pupa..ma ia in brate,...nu stie..dar cred ca simte ceva... i-am spus ca taty s-a dus la DOAMNE-dOAMNE
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Suntem aici , suntem o familie si deocamdata nu te putem consola decat in vorbe, stiu ca gandul iti rataceste, ca esti pe forum pentru a evita sa plangi,Doamne Teo .. asta zic de cand am aflat... speram sa se faca bine de cand am aflat de pe forum ca este in spital, eram cu gandul la tine atunci si sunt si acum.
Sincere condoleante si din partea mea Teo,imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asemenea durere si incercare,iti doresc putere si credinta si fie ca sotul tau sa se odihneasca in pace...suntem alaturi de tine in momentele acestea grele si alaturi de sotul tau cu o rugaciune.. :lacrimi:
miky_28- Mamica incepator
- Varsta : 45
Ana si Miky va multumesc ca ati venit aici sa`i fim alaturi
anka9mai- Mamica cocheta
eu nu stiu pur si simplu ce sa zic,in astfel de momente este greu,am trecut si eu prin asa ceva la moartea tatalui meu
e ingrozitor,pur si simplu crezi caci nu poti trece peste,dar D-zeu iti va da puterea de a merge mai departe
e ingrozitor,pur si simplu crezi caci nu poti trece peste,dar D-zeu iti va da puterea de a merge mai departe
Maria- Administrator
asa e maria..si la mine e doar inceputl..mi-e groaza de inmormantare..mi-e groaza de viitor!!
multumesc si eu tuturor fetelor ce ati intrat aici special pt mine!
multumesc si eu tuturor fetelor ce ati intrat aici special pt mine!
e greu teo,doar timpul vindeca ranile,pierderea aceasta e cea mai grea :lacrimi:
Maria- Administrator
teo ce pot sa iti mai spun in asemenea momente critice din viata ta............d-zeu sa il ierte............si sa iti de-a d-zeu putere sa treci peste acest moment...........
panky(Laura)- Mamica cocheta
noapte buna fetele...desi inchid degeaba calc..ca nu o sa dorm/...
noapte buna teo........si incearca sa te linistesti
panky(Laura)- Mamica cocheta
teo sincere condoleante ........imi pare tare rau ......am ramas blocata cand am citit ....speram ca si voi sa se faca bine ...doar avea viata inainte.....
imi pare tare rau .....fii tare pentru tine si mai ales pentru piticele tale care inteleg mai greu ceea ce s-a intamplat ......
noi toate suntem alaturi de tine , daca ai nevoie de ceva , te rog sa apelezi al noi si fiecare o sa incercam sa te ajutam .....
trebuie sa ai putere sa mergi mai departe , esti tanara si cu 2 scumpete langa tine .....
personal daca pot sa te ajut cu ceva sa imi spui ....
DD sa-l ierte .....
orice problema ai avea incearca sa sa apelezi la noi si daca putem sa te ajutam cu siguranta o vom face.......doar suntem o mica familie aici in forum.....
imi pare tare rau .....fii tare pentru tine si mai ales pentru piticele tale care inteleg mai greu ceea ce s-a intamplat ......
noi toate suntem alaturi de tine , daca ai nevoie de ceva , te rog sa apelezi al noi si fiecare o sa incercam sa te ajutam .....
trebuie sa ai putere sa mergi mai departe , esti tanara si cu 2 scumpete langa tine .....
personal daca pot sa te ajut cu ceva sa imi spui ....
DD sa-l ierte .....
orice problema ai avea incearca sa sa apelezi la noi si daca putem sa te ajutam cu siguranta o vom face.......doar suntem o mica familie aici in forum.....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
va las si eu fetelor,noapte buna
maine incepe scoala si la noi
maine incepe scoala si la noi
Maria- Administrator
sunt socata...intrasem sa va salut si am aflat vestea...teo,nu pot sa iti spun decat ca pe lumea asta toate lucrurile se intampla cu un rost...nimic nu e la voia intamplarii si doar Dumnezeu stie de ce le randuieste asa...iti doresc sa ai puterea sa privesti inainte...si dc ai nevoie de ceva,sunt aici...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
noapte buna si de la mine
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
neata fetele....
teo sincer nici nu stiu ce sa spun in asemenea momente, nu am cuvinte, pot spune doar Dumnezeu sa-l ierte!
tu trebuie sa fi puternica si sa te gandesti la cele 2 printese ale tale, ai pentru ce lupta.
teo te rog sa imi spui daca ai nevoie de ajutor, orice fel de ajutor.... eu sunt langa tine asa ca te rog sa imi spui
teo sincer nici nu stiu ce sa spun in asemenea momente, nu am cuvinte, pot spune doar Dumnezeu sa-l ierte!
tu trebuie sa fi puternica si sa te gandesti la cele 2 printese ale tale, ai pentru ce lupta.
teo te rog sa imi spui daca ai nevoie de ajutor, orice fel de ajutor.... eu sunt langa tine asa ca te rog sa imi spui
LA MULTI ANI!!!!! tuturor copiilor din lumea-n treaga, va doresc multa sanatate si multe bucurii
multumesc mult fetelor..toate m-ati spus cuvinte frumoase..m-ati sunat..imi sunteti alaturi si pt mine conteaza fff mult..
am plans noaptea asta ...cred ca cel mai mult din viata mea...nu am dormit...am stat cu telefonul la ureche sa ascult...cate ceva numai sa nu ma mai gandesc....am atipit pe la 4-5..si larisa a fost agitata si a plans am tinut-o mai mult pe picioare....
Eu nu-nteleg, dar cred intr-una
Si cred cu patima si zel,
Ca multe din ce mi se-ntampla
Nu le-nteleg, dar stie El!
am plans noaptea asta ...cred ca cel mai mult din viata mea...nu am dormit...am stat cu telefonul la ureche sa ascult...cate ceva numai sa nu ma mai gandesc....am atipit pe la 4-5..si larisa a fost agitata si a plans am tinut-o mai mult pe picioare....
Eu nu-nteleg, dar cred intr-una
Si cred cu patima si zel,
Ca multe din ce mi se-ntampla
Nu le-nteleg, dar stie El!
buna dimineata!!
imi pare atat de rau Teo si te inteleg perfect
chiar nu stiu ce sa iti zic,dar poate este bine sa si plangi sa te eliberezi :lacrimi:
imi pare atat de rau Teo si te inteleg perfect
chiar nu stiu ce sa iti zic,dar poate este bine sa si plangi sa te eliberezi :lacrimi:
Maria- Administrator
Pagina 37 din 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (17)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeaua mamicilor cochete (19 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
Pagina 37 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA