Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 76 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 76 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
In tara sau mai bine emigram ?
+24
lilia
narcy
Raluca30
mofturaki
amalia-carmen
Rania
scumpetea
Maria
celina74
adriana
roxanik
roxana ,mamica finuta
raruta
brigitta
STEF30IASI
ari05
bebelusha18
paul_A
elena
micka27
anka9mai
panky(Laura)
sandy
teodoraion
28 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
daca ai avea ocazia ai parasi ROMANIA?
Re: In tara sau mai bine emigram ?
wowww..ce de ani!! sa dea Dumnezeu sa va fie bine
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumim laura..la fel si voua
da teo..s-au strans cativa
da teo..s-au strans cativa
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
ce intrebare cuscra ... ?
eu una sigur as pleca... maine dk s-ar putea !!! sper k totusi sa putem pleca din tara asta.... ca la cum vad ca merge.... numai bine nu va fi ...
eu una sigur as pleca... maine dk s-ar putea !!! sper k totusi sa putem pleca din tara asta.... ca la cum vad ca merge.... numai bine nu va fi ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
daca aveti unde ..plecati Laura..aici va fi dezastru eu asa vad
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
eu cuscra nu vreau sa imi las fata printre straini..ai grija..
da... dar.... nu vezi cum merg treburile in tara asta? :lacrimi: din rau in mai rau... si te enervezi cand vezi ca cei care ne conduc iau tot de la cei saraci...
ari05- Mamica cocheta
recunosc c asi eu ma enervez..dar inc anu ma pot desparti de cei dragi..la tine e si altceva ca e apropae austria de tine..
e foarte greu la noi in tara , dar cred ca e mai greu printre starini .....
mai ales daca nu ai pe cineva dincolo .....la care sa mergi sau care sa te ajute cat de cat .....
daca ar fi mai bine si as avea pe cinava la care sa plec pentru inceput ....as pleca ....
mai ales daca nu ai pe cineva dincolo .....la care sa mergi sau care sa te ajute cat de cat .....
daca ar fi mai bine si as avea pe cinava la care sa plec pentru inceput ....as pleca ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
depinde fetelor.... eu am multe rude plecate... ba in austria, ba in spania, italia, suedia, SUA, canada... si imi zic ca le e dor de tara, de rude, intr-adevar, dar ca nu s-ar mai intoarce aici niciodata... mai vin in vizita si cei care sunt in austria vin destul de des, fiind mai aproape...
dar si cand vin si vad ce conditii de viata sunt... cand vad raportul salarii/preturi.... se socheaza...
si cand vezi la stiri ca nesimtitii de parlamentari jecmanesc in cotinuare de la buget, si pe de alta aprte urla sa taie salarii de la bgetrai, pensoii de la batrani, indemnizatii de la copii... ce sa mai stai in tara asta ??? se merita?
dar si cand vin si vad ce conditii de viata sunt... cand vad raportul salarii/preturi.... se socheaza...
si cand vezi la stiri ca nesimtitii de parlamentari jecmanesc in cotinuare de la buget, si pe de alta aprte urla sa taie salarii de la bgetrai, pensoii de la batrani, indemnizatii de la copii... ce sa mai stai in tara asta ??? se merita?
ari05- Mamica cocheta
si eu am cunostinte la fel..care prefera sa ramana acolo..unele chiar fac menajul si tot nu s-ar intoarce aici
pai iti dai seama ca si eu as face... chit ca am 18 ani de scoala
se mai socheaza cate unul si ma intreba... "pai cuuummmm???? tu cu master luat cu 10 mergi sa speli wc-ul altora? " si chestii de-astea...
ideea e ca nu m-as duce totusi sa fiu menajera... dar am ceva idei... dk as sti limba instant mi-as gasi de lucru... la MacDonalds... program de 8 ore 3/4 zile pe saptamana (e in ture) salar 800 euro... sau in ceva fabrica... la ceva aparat/utilaj ... nu e cine stie ce filozofie, tre sa apesi niste butoane, program 8 ore / 5 zile pe sapt salar 1200 euro... eu n-am atata salar in banca, cu toata facultatea si masteru meu :nervi: si pt ce sa mai stam aici atunci ???
se mai socheaza cate unul si ma intreba... "pai cuuummmm???? tu cu master luat cu 10 mergi sa speli wc-ul altora? " si chestii de-astea...
ideea e ca nu m-as duce totusi sa fiu menajera... dar am ceva idei... dk as sti limba instant mi-as gasi de lucru... la MacDonalds... program de 8 ore 3/4 zile pe saptamana (e in ture) salar 800 euro... sau in ceva fabrica... la ceva aparat/utilaj ... nu e cine stie ce filozofie, tre sa apesi niste butoane, program 8 ore / 5 zile pe sapt salar 1200 euro... eu n-am atata salar in banca, cu toata facultatea si masteru meu :nervi: si pt ce sa mai stam aici atunci ???
ari05- Mamica cocheta
depinde de multe, si eu m-am saturat ca cum zic si altii degeaba ai facut o facultate aici in tara , nimic nu gasesti si ti frica ca azi ai locul de munca dar poate maine deja nuuuuuuuuuu, si ce salarii mizerabile si inca vor sa mai taie, vai nu stiu ce va fii asa in tara asta?
brigitta- Mamica de cariera
asa e fetele..aveti dreptate
pai toaata lumea e nemultumita, daca te duci la somaj, cu o facultate, cu un colegiu, te trimite la recalificare.. chiar la croitorie sau mai stiu eu unde(scuze , daca vreo fata lucreaza la croitorie, nu am nimik cu ele dara eu nu sunt facuta pentru asa ceva).. si muncesti nu stiu cati ani si nici pe ala nu ti-l mai da intreg.. e culmea
As pleca din tara si maine daca as avea posbilitatea. M-am saturat sa am nesiguranta zilei de maine, m-am saturat si de incertitudinea locului de munca, ma gandesc cu groaza ca Rares va creste si ce posibilitati are el sa faca ceva aici. In Romania nu mai poti face nimik....
raruta- Mamica eleganta
asa gandesc si eu Ana...si maine as pleca sa stiu ca as gasi ceva bun de munca, in alta tara sper sa i pot oferi mai multe lui Alex...
sotul meu cat de curand va pleca in italia si daca ne ajuta d-zeu nu peste mult timp vom pleca si noi la el
sotul meu cat de curand va pleca in italia si daca ne ajuta d-zeu nu peste mult timp vom pleca si noi la el
anka9mai- Mamica cocheta
Vai toata lumea vrea sa plece!!!!!!!! si sotul meu cauta afara loc de munca pling:
brigitta- Mamica de cariera
si eu daca as gasii un loc de munca mai bine platit , un viitor sigur pentru mine si copii , n-as sta pe ganduri . Fara regrete , aici nu mai ai incredere in nimeni , nimic , toti numai pentru ei sa fure , sa minta ........si o sa fie si mai greu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] aici nu mai poti educa copii , daca sunt prea educati si manierati nu le vor merge bine , trebuie sa inveti sa furi si sa minti ...........nu mai pot accepta asa ceva ..........
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
vai , fetelor si eu sper sa reusesc sa plec din tara cu fetita mea.
sper sa ne poata lua sotul la el in italia. ,dar sa mai faca el ceva vechime si mai vedem.
as pleca si maine, fara sa ma uit inapoi...k nu am la ce ma uita, doar la parinti, sora......dar asta e. e foarte greu aici in romania de azi....
aici ne manaca cainii fetelor..
sper sa ne poata lua sotul la el in italia. ,dar sa mai faca el ceva vechime si mai vedem.
as pleca si maine, fara sa ma uit inapoi...k nu am la ce ma uita, doar la parinti, sora......dar asta e. e foarte greu aici in romania de azi....
aici ne manaca cainii fetelor..
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
asa este, si noi tot din aceste motive am plecat,,,aici pot sa spun ca din punc de vedere al salariului este ok pentru noi k ne=am obisnuit cu salariu mic in tara, dar pentru franta e cam greu sa traiesti aici si sa strangi si niste banuti, aici mancarea e scumpa, chiriile sunt mari, nu mai spun de haine,,,dar ce sa facem asteptam sa treaca timpul si poate va fi si romanul platit mai bine ,,,eu sper sa gasesc si eu ceva de lucru si atunci ar fi chiar bine, adica am mai pune un ban deoparte
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
fetele aveti dreptate, este foarte greu in tara,..... eu una nu stiu daca as pleca, nu am destul curaj, nu cunosc limba, oameni .....nici afara nu umbla caini cu covrigi in coada si este foarte greu si acolo .... daca ai pe cineva acolo care sa te ajute cat de cat merge sa pleci dar asa caine surd la vanatoare este mai greu!!!!!!
Speram sa fie bine Florina.
Adriana nu e problema cu limba. Numai sa ajungi acolo si sa ai un loc de munca. Limba se invata din mers.
Adriana nu e problema cu limba. Numai sa ajungi acolo si sa ai un loc de munca. Limba se invata din mers.
raruta- Mamica eleganta
Nici eu nu as pleca , probabil pentru ca nu am curaj , ma multumesc cu putin .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
celina74 a scris:Nici eu nu as pleca , probabil pentru ca nu am curaj , ma multumesc cu putin .
toti tindem spre mai sus, mei bine Celina, si daca ai avea ocazia sigur ai pleca si tu...numai ca nici in alta parte nu e paradis, dar...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
...nicaeri nu este mai bine ca acasa ! :balanta:
elena- Mamica cocheta
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA