Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 96 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 96 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

+27
Crina
mary24
tit.ioana
roxanik
claudia_mami
madalina
theodora
muraru raluca
raruta
bebelusha18
celina74
radumihaela36
amalia-carmen
anka9mai
swe
elena
roxana ,mamica finuta
brigitta
teodoraion
mona_mami
STEF30IASI
panky(Laura)
popescumelinda
sandy
paul_A
adriana
Maria
31 participanți

Pagina 6 din 41 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 2:42 pm

asa e,nici nu trebuie sa mai vb...ca doar prostia e interminabila
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de radumihaela36 Joi Iun 17, 2010 2:42 pm

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 611610 chiar asa ca nu mai intelegeam nimik.....

multumesc fetelor o sa il port ca doar mi l-am facut singura cadou Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 611610
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 2:44 pm

spor la treaba Mihaela Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 2:45 pm

e bine ca e cadou...sigur si sotul a fost de acord asa ca ..va felicit Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Joi Iun 17, 2010 2:50 pm

pai nu a avut drept de apel sotzu....mi-am dat un inel de al meu laschimb si am platit diferenta si l-am luat pe asta...mersi Maria spor am chef nu prea....dar nu mai am mult si e gata si o sa va pun poze sa vedeti ce minuni mi-am facut prin casa....Am plecat sa termin de facut curat Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Iun 17, 2010 2:56 pm

Neatza fetelor Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
Sa porti sanatoasa inelul Mihaela, este f finut
SWE pleci la mare? si eu as face plaja, dar....luna viitoare poate
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 2:57 pm

o zi buna! asteptam poze!

buna elena ce faci?

la noi a plouat azi-noapte si acum e bine afara..cam rece dar suntem multumiti
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 2:59 pm

buna Elena..te pup!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Iun 17, 2010 3:00 pm

buna! si la noi a plouat azi noapte, acum e bine, s-a mai racorit un pic.Eu stau in casa deocamdata, o sa scot copiii sa se joace afara, mai am si o nepoata , e tot o joaca -galagie pe ei.O zi placuta va doresc! eu sunt cam ametita..si azi Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 740747
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 3:04 pm

off Elena,ai grija..ai mancat ceva???mananca ,bine si ia o vitamina ceva..Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 234691
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 17, 2010 3:45 pm

teodoraion a scris:lasa sormi..poate nici nu doarme Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 199844 sau sunt unele persoane ce dorm ziua si noaptea fac altceva ..dar incheiem discutia c anu sunt fetele astea lamurite despre ce discutam apoi...

sandy_bell a scris:asa e,nici nu trebuie sa mai vb...ca doar prostia e interminabila

terminatii cu tiganimea........sau doar atat ati invatat?.........daca voi nu aveti copii.......nu inseamna ca alti nu au

Ultima editare efectuata de catre panky(Laura) in Joi Iun 17, 2010 3:46 pm, editata de 1 ori
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Iun 17, 2010 3:46 pm

buna fetelor.... :pupd:

care e problema ?
sandy si teo aveti ceva de spus cuiva ceva?
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 17, 2010 3:51 pm

sandy blonda esti tu.........rau de tot........esti o mahalagioica.......asta ai invatat in cei 7 ani de acasa.......
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 3:53 pm

terminati voi..pai iti permiti sa ii dai pe mess sa o jignesti...tu nu ai suflet...avem copii..si sunt ingrijiti stai linistita...ca nu le dai tu de mancare...gata cu prostiile...

te ignor de acum oricum cel mai destept cedeaza...dar tu nu...trebuia sa o jignesti..si numai pe ea si pe toate celelalte...fete ce" lucreaza" aici
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 17, 2010 3:57 pm

voi ati inceput inceput........tot ma sicanati intr-una...........v-am lasat in pace......dar nu va lasati........am vrut sa fiu o doamna.........dar cu voi nu se poate.............ma pot dezbraca si eu de caracter.............nu eu le d-au de mancare.........traiasca mama.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Iun 17, 2010 3:58 pm

sandy te rog sa incetezi ....tu ai inceput aici la cafeluta.....

panky , te rog si pe tine .....nu aici la cafeluta ....

ce discutii aveti pe mess nu ma intereseaza aici va rog si pe tine si pe teo sa nu mai jigniti subtil ....
pe mess puteti sa va faceti cum vreti voi....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 3:59 pm

de acord cu tine stef....sa nu ne mai deranjeze nici unde...si eu o voi lasa in pace...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 17, 2010 4:03 pm

sunteti sub orice critica..................scuze stef........intr-adevar nu are rost sa ma cobor la nivelul lor........asta ar insemna sa ma tiganesc cu ele.............
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 4:04 pm

fetelor nu stiu de ce v-ati simtit atinse puteam sa vb de oricine ..nu am dat nume ...am si spus ca sa nu mai vb ca nu inteleg celelalte fete asa ca voi ati inteles ce ati vrut...nu stiu unde v-am jignit subtil ...dar din respect pt adriana eu nu mai comentez si aveti de mult ignore de la mine nu e nevoie sa mai aspun altceva.
sandy lasa-le in pace ca nu se merita ...nici nu merita s aimi irosesc timpul scriind acest mesaj
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Iun 17, 2010 4:05 pm

sandy_bell a scris:de acord cu tine stef....sa nu ne mai deranjeze nici unde...si eu o voi lasa in pace...

sandy ...atata timp cat intri pe acest forum ,asa cum intra si alte fete .......nu ai voie nici tu sa jignesti si nici altele pe tine .....in forum ....

e valabil pentru toata lumea.....fara jigniri pe fata sau subtile ......

fiecare intra cand vrea si cand poate , nu va intereseaza pe nici una dintre voi de ce unele intra noaptea si unele ziua ......

si cu asta incheiati discutia .

orice mesaj legat de discutia asta , din acest momment vi-l sterg.

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Joi Iun 17, 2010 4:12 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 4:13 pm

o zi frumoasa
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 4:18 pm

maria,ai probleme cu calculatorul?ca vad ca intri si iesi imediat de pe mess....mai ti se inchide? Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 4:19 pm

nu sa inchis inca azi,dar eu am fost afara si Gabi era putin pe un joc...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 4:20 pm

aham..a pus si el mana in sfarsit pe calculator Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 611610

o zi buna sandy,maria,si tuturor ce mai intrati..pe mai tarziu Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 4:22 pm

am noroc ca nu prea il pasioneaza calculatorul,se uita la filme de desene animate mai mult Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 6 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 41 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum