Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

+27
Crina
mary24
tit.ioana
roxanik
claudia_mami
madalina
theodora
muraru raluca
raruta
bebelusha18
celina74
radumihaela36
amalia-carmen
anka9mai
swe
elena
roxana ,mamica finuta
brigitta
teodoraion
mona_mami
STEF30IASI
panky(Laura)
popescumelinda
sandy
paul_A
adriana
Maria
31 participanți

Pagina 26 din 41 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Iun 23, 2010 3:29 pm

buna dimineata fetelor ...... :pupd:
ce faceti ?
si la noi ploua foarte tare si a plouat toata noaptea ........si e rece bine afara ......

:pupd: :pupd: :pupd:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 3:44 pm

buna dimineata Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 693395 e frig si in Arad
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 23, 2010 3:48 pm

Buna dimineata Tina Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 693395 ce faci?
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 3:56 pm

ma plictisesc. cred ca am sa ies cu Ralu undeva la un loc de joaca Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 496116
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Mier Iun 23, 2010 4:15 pm

Buna fetelor... Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747 Teo, fetita mea scumpa, de numai 6 anisori........................A MURIT........ Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Fetelor, nu mai pot,nu mai pot de durere, ACUM STIU SI EU CE E IN SUFLETUL UNEI MAME CARE ISI PIERDE PROPRIUL COPIL...... :lacrimi:A murit la inmormantarea mamei mele, a facut soc, si nu am mai putut-o salva, am ingropat-o si pe ea si pe mama....... :lacrimi: am ramas siingura pe lumea asta rea........... :lacrimi: avea atataea vise de indeplinit, sperante, atatea lucururi de facut pe lumea asta.... si ea s-a dus....s-a dus departe in ceruri si nu se mai intoarce............si era asa mica/////////,..... de ce oare DD nu m-a luat pe mine???????????>................ nu stiu ce sa fac, imi vine sa mor!!! ................. nu mai am pt cine traii......!!! Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 44
Joburi/Distractii : Forumul:Mami si puiul si Mamici Cochete !

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Iun 23, 2010 4:17 pm

cum????????? Crina, nu imi vine sa cred......doamne! nu am cuvinte, nu pot spune nimik :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Mier Iun 23, 2010 4:19 pm

Da, Elena, :lacrimi: ......................... asta s-a intamplat!! Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Iun 23, 2010 4:22 pm

era bolnava?? cum sa moara un copil sanatos, asa dintr-o data? nu imi pot imagina asa ceva! :lacrimi: Esti terminata..credd..dumnezeu te iontareste in astfel de momente, cred, ca altfel nu imi pot imagina cum poate trece un om, o mama, peste asa ceva :lacrimi:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Iun 23, 2010 4:24 pm

offf Crina mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit ce ai scris mai sus....nu imi vine sa cred doamne sfinte nici macar nu imi pot imagina durerea ta cred ca e imensa...dar alaturi de familie si prieteni o sa treci si peste momentul asta dificil din viata ta....poate asa a vrut D-zeu sa se intample stii foarte bine ca El are planuri cu noi toti...e greu cand treci prin asa ceva sa mai crezi si in D-zeu dar El e alaturi de tine ....pacat de micutza ta D-zeu sa aibe grija de ea acolo sus si de tine aici jos....te imbratisez si iti transmit condoleante din partea familiei mele si fii tare....
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Iun 23, 2010 4:26 pm

Crina a scris:Da, Elena, :lacrimi: ......................... asta s-a intamplat!! Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206

doamne , crina ....dar cum s-a intamplat?
ce s-a intamplat?
s-a imbolnavit?
ce s-a intamplat cu ea ?
condoleante crina ...
oooooffff , suntem alaturi de tine .....

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 23, 2010 4:26 pm

eu acum nu imi gasesc cuvintele Crina...doamne imi pare atat de rau pentru tine :lacrimi:
fii tare Crina Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Mier Iun 23, 2010 4:32 pm

Multumesc fetelor pt toate vorbele de bine........... a avut un soc la inmormantarea mamei mele, nu stiu cum s-a inramplat asta si a murit pe loc dupa ce a afacut acest soc..... :lacrimi: eu nu am pe nimeni, familie nu mai am.... tatal e mort, mama la fel, surori frati nu am................. Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 sunt singura pe acest pamant...... :lacrimi: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206

din cauza socului s-a intamplat totul................. :lacrimi:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 23, 2010 4:32 pm

doamneeeee..........sunt socata..........am ramas fara cuvinte.......nu se poate asa ceva crina........offfffff nu imi vine sa cred..........pur si simplu am ramas fara cuvinte........D-zeu sa aibe grija de ea acolo sus si de tine aici jos :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Mier Iun 23, 2010 4:38 pm

da Laura imi vine sa mor!! sa imi i-au zilele....durere ca asta nu am mai avut niciodata..... :lacrimi:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 23, 2010 4:39 pm

domane nu-mi vine sa cred ce citesc Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
imi pare rau crina...fi tare...Dumnezeu nu te va lasa singura :lacrimi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 23, 2010 4:40 pm

offffff crina te cred...........nici nu vreau sa ma gandesc,,,,,,,,,,,,,,,,,dar de ce nu ne-ai zis nimic pana acum?........eram alaturi de tine...........cu o vorba buna.......... Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 23, 2010 4:42 pm

doamne Crina este ingrozitor dar fii tare,noi incercam sa te sustinem si sa fim alaturi de tine Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 4:55 pm

Crina draga mea :lacrimi: cata durere...orice am spune...fetitza ta e un ingeras dulce acum care va avea grija de mami ei ...de acolo iti va veni puterea...ea este langa tine ... 🌹
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 23, 2010 4:57 pm

Crina a scris:Buna fetelor... Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747 Teo, fetita mea scumpa, de numai 6 anisori........................A MURIT........ Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Fetelor, nu mai pot,nu mai pot de durere, ACUM STIU SI EU CE E IN SUFLETUL UNEI MAME CARE ISI PIERDE PROPRIUL COPIL...... :lacrimi:A murit la inmormantarea mamei mele, a facut soc, si nu am mai putut-o salva, am ingropat-o si pe ea si pe mama....... :lacrimi: am ramas siingura pe lumea asta rea........... :lacrimi: avea atataea vise de indeplinit, sperante, atatea lucururi de facut pe lumea asta.... si ea s-a dus....s-a dus departe in ceruri si nu se mai intoarce............si era asa mica/////////,..... de ce oare DD nu m-a luat pe mine???????????>................ nu stiu ce sa fac, imi vine sa mor!!! ................. nu mai am pt cine traii......!!! Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 :lacrimi: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206

oo...dzeule....nu pot sa cred off..crina nu-mi vine sa cred...de e DD DE CE???..nu mai pot sa m opresc din plans...imi pare tare rau Crina....nu mai stiu ce sa ti spun...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 23, 2010 5:07 pm

VAi Crina, mie nu-mi vine sa cred, cum doamne s-a intamplat asa ceva,sa sti ca plang si eu cu tine Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
nu am cuvinte.................. :lacrimi:
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 5:15 pm

DD a ales sa o ia la el...mereu ii ia pe cei mai buni
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 23, 2010 5:18 pm

dar este foarte greu pentru noi cei care ramanem singuri mai ales cum este acum Crina, fara nimeni in lume............. Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 740747
Crina sa fii tare, noi suntem langa tine si te imbratisam tare
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 23, 2010 5:20 pm

Crina..crede-ma ca plang alaturi de tine...nu pot sa inteleg..e prea mult...nu pot sa cred....Teo a mers cu bunica..... :lacrimi: ...e prea mult pt mine si pt gandurile mele limitate...nu am cuvinte...

tot ce imi vine in gand crina daca mai intri si citesti..e sa NU iti iei viata...daca vrei sa iti mai vezi fetita in Ceruri...NU iti lua viata ca asa nu o mai vedea NICIODATA!!! Trebuoe neaparat sa iti spun asta...ca sigur in aceste momente te cuprind ganduri de sinucidere--si pe cine nu a cuprinde?-insa fii tare pentru Teo....si ea vrea sa mergi alaturi de ea....si poate Dumnezeu va ingadui s-o vezi....dar gandeste-te la ea....
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 26 955206
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 5:22 pm

Suntem cu toata inima alaturi de tine ...Dumenzeu sa iti dea putere sa treci prin aceasta cumplita durere
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 23, 2010 5:23 pm

FETELE CARE SUNTETI APROAPE DE Crina..in Iasi..incercati sa mergeti la ea..s-o incurajati...ea nu are pe nimeni...va rog nu o lasati...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 41 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum