Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
+27
Crina
mary24
tit.ioana
roxanik
claudia_mami
madalina
theodora
muraru raluca
raruta
bebelusha18
celina74
radumihaela36
amalia-carmen
anka9mai
swe
elena
roxana ,mamica finuta
brigitta
teodoraion
mona_mami
STEF30IASI
panky(Laura)
popescumelinda
sandy
paul_A
adriana
Maria
31 participanți
Pagina 34 din 41
Pagina 34 din 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
ms Adriana si bine v-am gasit pe toate sunteti niste fete tare de treaba si sper sa ma descurc in ceea ce voi avea de facut
buna Elena
buna Elena
buna elena, bine ai venit in cafenea
mada eu sunt sigura ca te vei descurca, noi toate te vom invata ce este de facut, dar cred ca in mare parte sti
mada eu sunt sigura ca te vei descurca, noi toate te vom invata ce este de facut, dar cred ca in mare parte sti
buna tuturor
ama24- Mamica incepator
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : DONATI
buna Stef si Ama24
Ama esti chiar din oras sau esti din jud si orasul este altul?
Ama esti chiar din oras sau esti din jud si orasul este altul?
am fost la serv...apoi la un curs...si acum cu voi...
fetelor e sigur: in 8 iulie dupa masa si in 9 toata ziua voi fi in bucuresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sper sa ma italnesc cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fetelor e sigur: in 8 iulie dupa masa si in 9 toata ziua voi fi in bucuresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
asteptam vesti de la tine Amalia as dori sa va intalniti mai multe si sa faceti multe poze ca sa vedem si noi
buna ziua fetelor...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
uite am intrat sa va salut..,mai invat un pic ..in rest toate cele bune..te pup
sandy- Mamica cocheta
ma bucur sa aud ca sunteti bine
ma duc sa vad daca pot sa mananc ceva,cu siguranta am sa mananc cu lacrimi in ochi
ma duc sa vad daca pot sa mananc ceva,cu siguranta am sa mananc cu lacrimi in ochi
Mada linisteste-te sunt in vacanta..veseli..bine mersi..
Roxy..am citit ce ai scris..sunt dezolata..nu stiu ce sa cred..
Roxy..am citit ce ai scris..sunt dezolata..nu stiu ce sa cred..
sandy- Mamica cocheta
nu se poate minti cu asa ceva...am avut si eu indoieli i-am spus Florinei., dar...nu cred ca poate cineva sa glumeasca,minta in asa mod....
elena- Mamica cocheta
atunci e bine Amalia ..credeam ca vii pe 3-4 iulie ..si eu tocmai atunci plec la un botez ,la tara..eram suparata din cauza astaamalia-carmen a scris:am fost la serv...apoi la un curs...si acum cu voi...
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
asta cred si eu Elena,ca e un lucru atat de grav ,incat nici macar in gand nu mi-ar trece..
timpul poate va rezolva misterul...
timpul poate va rezolva misterul...
sandy- Mamica cocheta
macar de ar fii doar o minciuna...cu toate ca ne-a afectat pe toate...dar mai bine as prefera sa fie doar o gluma proasta decat adevarat..
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sa stii cuscra...mare dreptate ai...
sandy- Mamica cocheta
buna fetele,
nu pot sa cred...oare ce o fi cu crina?nu cred ca o mama ar minti cu asa ceva...dar nu inteleg de ce a mintit cu locul de munca..
nu pot sa cred...oare ce o fi cu crina?nu cred ca o mama ar minti cu asa ceva...dar nu inteleg de ce a mintit cu locul de munca..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara fetele! am ajuns si eu acasa de la munca....
asa cum deja va povestit Roxi, am fost azi la locul de munca unde ne`a zis Crina ca lucreaza...acolo am dat peste o tipa tare draguta care a fost dispusa sa ma asculte si sa vada pozele cu crina si fetita ei de pe telefonul meu mobil si a zis fara nici o urma de indoiala ca de 4 ani de cand lucreaza ea acolo nu a vazut`o vrodata....acum sincer nu stiu ce sa mai credem...eu una accepst ca o fi mintit cu locul de munca, dar sa fi mintit si cu targedia despre moartea fetitii ei??? e macabru, numai o persoana bolnava mintal poate face asta...desi sincer mai bine sa o judecam noi si fetita sa fie bine si sa`si traiasca copilaria asa cum totii copii merita...poate va intra intr-o zi Crina si ne va lamuri...
am citit intr-unul din mesajele ei mai vechi si am gasit ca locuieste undeva aproape de mine, daca fereasca d-zeu toata tragedia despre care ne`a povestit s`a intamplat o astept sa`mi ceara ajutorul daca il pot oferi.
asa cum deja va povestit Roxi, am fost azi la locul de munca unde ne`a zis Crina ca lucreaza...acolo am dat peste o tipa tare draguta care a fost dispusa sa ma asculte si sa vada pozele cu crina si fetita ei de pe telefonul meu mobil si a zis fara nici o urma de indoiala ca de 4 ani de cand lucreaza ea acolo nu a vazut`o vrodata....acum sincer nu stiu ce sa mai credem...eu una accepst ca o fi mintit cu locul de munca, dar sa fi mintit si cu targedia despre moartea fetitii ei??? e macabru, numai o persoana bolnava mintal poate face asta...desi sincer mai bine sa o judecam noi si fetita sa fie bine si sa`si traiasca copilaria asa cum totii copii merita...poate va intra intr-o zi Crina si ne va lamuri...
am citit intr-unul din mesajele ei mai vechi si am gasit ca locuieste undeva aproape de mine, daca fereasca d-zeu toata tragedia despre care ne`a povestit s`a intamplat o astept sa`mi ceara ajutorul daca il pot oferi.
anka9mai- Mamica cocheta
multumim MULT Anka ptr tot!!..ai dovedit,ca desi erai foarte ocupata..te-ai abatut din drumul tau,ptr a afla ceva...iti multumesc din suflet..ptr omul care esti....
sandy- Mamica cocheta
Cel mai bine numai Crina ne poate lamuri. Sincer refuz sa cred ca exista astfel de oameni.
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
am facut totul du draga inima....m`am gandit ca prin durerea care trece acum are nevoie de ajutor! am plecat cu inima deschisa despi putin stransa (eram sceptica ca voi da peste o dezamagire) din pacate nu m`am inselat. m`am asteptat totusi sa gasesc o pista spre ea, un nr de telefon macar unde sa o putem gasi dar nu am avut noroc....
imi pare rau ca desi ne zbatem foarte tare nu reusim sa ajungem la ea sa o ajutam....
azi toata ziua am ascult stirile la radio, imi era frica sa nu aud sa fi facut vro prostie...si am pus`o pe mama sa urmareasca la pranz stirile locale de pe PRO TV...bine ca am fost eu paranoia
imi pare rau ca desi ne zbatem foarte tare nu reusim sa ajungem la ea sa o ajutam....
azi toata ziua am ascult stirile la radio, imi era frica sa nu aud sa fi facut vro prostie...si am pus`o pe mama sa urmareasca la pranz stirile locale de pe PRO TV...bine ca am fost eu paranoia
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 34 din 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 34 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA