Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Un ajutor pentru Biserica "Sfantul Stefan cel Mare - Braila
3 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Un ajutor pentru Biserica "Sfantul Stefan cel Mare - Braila
Buna dragelor, vin astazi si scriu in acest topic nou format, deoarece vreau sa va cer ajutor, nu pentru mine ci pentru Biserica Sfantul Stefan cel Mare- Braila.
E vreme de criza , stiu, e greu cu banutii , dar in aceasta perioada grea , oamenii isi intorc fata catre Dumnezeu, si vin si apelez la bunavointa voastra.
Cartierul in care locuiesc nu a avut niciodata o biserica a lui. Oamenii nu aveau unde sa isi impartaseasca copii , sa ii boteze, pentru toate aceste lucruri trebuiau sa mearga la alte biserici din imprejurimi, ca sa va dati seama de ceva.. eu stau in acest cartier de cand m-am maritat , de 5 ani, si de abia anul trecut s-a venit cu Craciunul, deoarece prin bunavointa preotului Frunza Bogdan avem si noi o bisericuta a noastra.
Bisericuta a fost adusa in perioada 1Mai-20 Mai 2010, este din constructie metalica, a fost taiata in 5 bucati si reasamblata si reamplasata la noi ( ea fiind adusa dintr-un alt cartier)
Este o parohe nou infiintata cu hramul ' Sfantul Stefan cel Mare', iar preot paroh este Frunza Bogdan.
De ce apelez la voi?
Deoarece e nevoie ca aceasta sa fie:
- revopsita , impodobita cu candelabre, pe afara si pe inauntru;
trebuiesc icoane, crucea de altar, candele
Deja parintele prin bunavointa oamenilor s-a ocupat in mare de ea.. dar mai sunt atatea nevoi.
Va pot lasa adresa si nr de tel al parintelui, cat si adresa de mail pentru a putea sa il contactati direct pe dansul
Parohia "Sfantul Stefan cel Mare" Jud Braila,str.Sos. Baldovinesti,
tel: 0768238402
Eu va multumesc de pe acum pentru fiecare ajutor acordat.. fie el cat de mic. Doamne ajuta !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E vreme de criza , stiu, e greu cu banutii , dar in aceasta perioada grea , oamenii isi intorc fata catre Dumnezeu, si vin si apelez la bunavointa voastra.
Cartierul in care locuiesc nu a avut niciodata o biserica a lui. Oamenii nu aveau unde sa isi impartaseasca copii , sa ii boteze, pentru toate aceste lucruri trebuiau sa mearga la alte biserici din imprejurimi, ca sa va dati seama de ceva.. eu stau in acest cartier de cand m-am maritat , de 5 ani, si de abia anul trecut s-a venit cu Craciunul, deoarece prin bunavointa preotului Frunza Bogdan avem si noi o bisericuta a noastra.
Bisericuta a fost adusa in perioada 1Mai-20 Mai 2010, este din constructie metalica, a fost taiata in 5 bucati si reasamblata si reamplasata la noi ( ea fiind adusa dintr-un alt cartier)
Este o parohe nou infiintata cu hramul ' Sfantul Stefan cel Mare', iar preot paroh este Frunza Bogdan.
De ce apelez la voi?
Deoarece e nevoie ca aceasta sa fie:
- revopsita , impodobita cu candelabre, pe afara si pe inauntru;
trebuiesc icoane, crucea de altar, candele
Deja parintele prin bunavointa oamenilor s-a ocupat in mare de ea.. dar mai sunt atatea nevoi.
Va pot lasa adresa si nr de tel al parintelui, cat si adresa de mail pentru a putea sa il contactati direct pe dansul
Parohia "Sfantul Stefan cel Mare" Jud Braila,str.Sos. Baldovinesti,
tel: 0768238402
Eu va multumesc de pe acum pentru fiecare ajutor acordat.. fie el cat de mic. Doamne ajuta !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Un ajutor pentru Biserica "Sfantul Stefan cel Mare - Braila
multa bafta micka! felicitari pt initiativa!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
laudabil gest sper sa ai succes...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu eu vreau sa am succes... sper ca noi .. sa ne deschidem inimile...pentru a ajuta aceasta biserica
Sunt multe alte probleme in ziua de azi, stiu, vedeti inundatiile, oamenii fara case.. fara slujbe.. dar sper sa se mai gaseasca un strop de bunavointa si pentru aceasta bisericuta
Sunt multe alte probleme in ziua de azi, stiu, vedeti inundatiile, oamenii fara case.. fara slujbe.. dar sper sa se mai gaseasca un strop de bunavointa si pentru aceasta bisericuta
Subiecte similare
» 1 Ianuarie - Sfantul Vasile cel Mare
» 26 octombrie-Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir
» Un mic ajutor pentru Bianca......
» 30 Noiembrie ---Sfantul Andrei si Traditiile de Sfantul Andrei
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» 26 octombrie-Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir
» Un mic ajutor pentru Bianca......
» 30 Noiembrie ---Sfantul Andrei si Traditiile de Sfantul Andrei
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA