Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
LA MULTI ANI SANDY
+20
elena
nadvio1973
cecilia_7625
crina_oc
mofturaki
amalia-carmen
mona_mami
madalina
tit.ioana
anka9mai
adinutzza
Maria
roxana ,mamica finuta
radumihaela36
paul_A
brigitta
adriana
celina74
sandy
teodoraion
24 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
LA MULTI ANI SANDY
Din adancul sufletului iti doresc surioara ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca….
glitter-graphics.com
I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina; i-am cerut un copac si mi-a dat o padure; i-am cerut un rau si mi-a dat un ocean; i-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!
glitter-graphics.com
De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!
glitter-graphics.com
I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina; i-am cerut un copac si mi-a dat o padure; i-am cerut un rau si mi-a dat un ocean; i-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!
glitter-graphics.com
De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: LA MULTI ANI SANDY
multumesc tare mult..m-ai facut sa plang!!!..de fericire..cuvintele ce l-ai scris! stiu ca sunt din suflet!!
Multumesc si eu ca existati!
Multumesc si eu ca existati!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
LA MULTI ANI SANDY!!!!!!! multa sanatate, sa fi fericita mereu si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca
Sandy te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos!Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!Sa fii inconjurata de succes pe plan profesional, in viata si in dragoste!
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
:itiofer: :buchet: :inimpt: :floare albastr :ghiveci cu flo :trosu: :tortinima:
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
:itiofer: :buchet: :inimpt: :floare albastr :ghiveci cu flo :trosu: :tortinima:
brigitta- Mamica de cariera
LA MULTI ANI CUSCRA MEA FRUMOASA!!
sa fii sanatoasa, iubita si toate dorintele sa se materializeze
:trosu: :floare albastr :inimpt: :3inim: :tortalbas: :soare: :2inimioare mic :buchet: :lets party: :zam: :pupicei: :itiofer:
sa fii sanatoasa, iubita si toate dorintele sa se materializeze
:trosu: :floare albastr :inimpt: :3inim: :tortalbas: :soare: :2inimioare mic :buchet: :lets party: :zam: :pupicei: :itiofer:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
A mai trecut un an. Inca o floare apare in gradina vieti tale. Sper ca ea sa fie un trandafir incantator si fara spini. Sper sa iti aduca zambetul pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti inconjurat de persoanele care te iubesc. Fie ca acest an sa fie plin de inpliniri, fericire, sanatate si multa, multa dragoste si intelegere, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani! Sa ai o zi frumoasa!
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
multumesc tuturor de urari!!
multumesc din suflet Mihaela ptr poza..te pup!!
multumesc din suflet Mihaela ptr poza..te pup!!
sandy- Mamica cocheta
multumesc frumos Roxy...m-ai bucurat enorm si aici si sms-ul tau...te pup..ma bucur sa te cunosc !!
multumesc Maria..si pe tine te pup!!
multumesc Maria..si pe tine te pup!!
sandy- Mamica cocheta
:itiofer: :lets party: :2inimioare mic :trosu: :ghiveci cu flo :3inim: :tortinima:
La Multi Ani si de la noi sa fii sanatoasa,sa ramai asa cum esti,desi te cunosc de putin timp,imi pari o persoana deosebita,placuta si multe calitati,toate cele bune de la noi
La Multi Ani si de la noi sa fii sanatoasa,sa ramai asa cum esti,desi te cunosc de putin timp,imi pari o persoana deosebita,placuta si multe calitati,toate cele bune de la noi
adinutzza- Mamica incepator
multumesc frumos Adinutza!!..va pupic dulce!!
sandy- Mamica cocheta
la multi ani frumosi si sanatosi iti doresc si eu Sandy! sa fii fericita alaturi de familia ta si alaturi de noi!
ma bucur sa stiu ca vei primi zilele astea un cadou de la mine...chiar daca vine putin dupa ziua ta
ma bucur sa stiu ca vei primi zilele astea un cadou de la mine...chiar daca vine putin dupa ziua ta
anka9mai- Mamica cocheta
multumesc Anka..deja cu toatele mi-ati facut cadouri minunate,gandurile voastre curate scrise aici..ptr mine..
ii multumesc deasemenea si lui bri pt ca m-a sunat!!..
va pup si fiecare cuvintel de-al vostru mi-a adus o mare bucurie in suflet!!..va multumesc ca existati!!..sunt foarte bogata ca va am pe voi!! sunt un om binecuvantat!!
va pup si fiecare cuvintel de-al vostru mi-a adus o mare bucurie in suflet!!..va multumesc ca existati!!..sunt foarte bogata ca va am pe voi!! sunt un om binecuvantat!!
sandy- Mamica cocheta
eu sincer nu am stiut ca astazi este ziua ta sincer iti zic ca te`as fi sunat si eu
anka9mai- Mamica cocheta
ei lasa Anka..ca mi-ai scris AICI!asa cum v-am spus fiecare cuvant a insemnat mult ptr mine!!
Ultima editare efectuata de catre sandy_bell in Mier Iul 14, 2010 2:33 am, editata de 1 ori
sandy- Mamica cocheta
esti o dragutasandy_bell a scris:ei lasa Anka..ca mi-ai scris AICI!asa cum v-am spus fiecare uvant a insemnat mult ptr mine!!
anka9mai- Mamica cocheta
vai Sandy n-mi trebuie sa-mi multumesti , tu stii ca eu tin foarte mult la tine si am facut din placere, si mai ales am vrut sa aud si voceasandy_bell a scris:multumesc Anka..deja cu toatele mi-ati facut cadouri minunate,gandurile voastre curate scrise aici..ptr mine..
brigitta- Mamica de cariera
La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire
Uploaded with ImageShack.us
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele :
sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare,
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Mulţi Ani!!!!
Aici ai o felicitare de la Larisa si mesajul :
Domnul sa-ti dea de toate
Bucurie, sanatate.
Viata sa-ti fie plina
De belsug si de lumina,
Noroc bun si La Multi Ani !!!
Imi cer scuze ca poate sunt ultima care iti ureaza La multi ani dar sincer nu am stiut ca azi e ziua ta si cum am reusit sa intru asa de tarziu imi cer inca o data scuze si inca o data La multi ani!!!
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele :
sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare,
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Mulţi Ani!!!!
Aici ai o felicitare de la Larisa si mesajul :
Domnul sa-ti dea de toate
Bucurie, sanatate.
Viata sa-ti fie plina
De belsug si de lumina,
Noroc bun si La Multi Ani !!!
Imi cer scuze ca poate sunt ultima care iti ureaza La multi ani dar sincer nu am stiut ca azi e ziua ta si cum am reusit sa intru asa de tarziu imi cer inca o data scuze si inca o data La multi ani!!!
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
La multi ani Sandy_bell
Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
Eu intarzii mereu cu urarile cand sunt zilele de nastere! Imi cer scuze!
La multi si fericiti ani! Sanatate si multe bucurii in viata! Sa fii iubita si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi tie! Sa fii mereu asa sociabila si vesela cum te stiu (de pe net), gata oricand sa sara in ajutorul mamicilor, chiar si virtual!
Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si pe familia ta!
La multi ani!!!!!!
:paste:
La multi si fericiti ani! Sanatate si multe bucurii in viata! Sa fii iubita si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi tie! Sa fii mereu asa sociabila si vesela cum te stiu (de pe net), gata oricand sa sara in ajutorul mamicilor, chiar si virtual!
Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si pe familia ta!
La multi ani!!!!!!
:paste:
mona_mami- Mamica cocheta
multumesc ioana ,mada,si mona...niciodata nu e tarziu..mai ales cand stiu ca tot ce e scris e din suflet si va multumesc!!!...
bri..si cum ti s-a parut vocea mea!!???..
bri..si cum ti s-a parut vocea mea!!???..
sandy- Mamica cocheta
sandy sa stii ca intr-o zi am sa te sun sa vb cu tine .. chiar sunt curioasa sa vad ce voce ai
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
de abia astept!!!...si eu sa te aud..!! ai nr meu!!...ma poti suna de cate ori ai chef..sa vb..imi face o mare placere!!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» La Multi Ani Cristian Gabriel (baietel Sandy) !!!!
» retete Sandy!!!
» La multi ani mary24!!!
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
» La Multi Ani ioanasimona_pop !!!
» retete Sandy!!!
» La multi ani mary24!!!
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
» La Multi Ani ioanasimona_pop !!!
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA