Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(2)
+22
adinutzza
raruta
popescumelinda
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
scumpetea
swe
muraru raluca
tit.ioana
amalia-carmen
radumihaela36
elena
roxanik
celina74
teodoraion
brigitta
anka9mai
paul_A
adriana
sandy
mona_mami
Maria
26 participanți
Pagina 16 din 42
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(2)
Buna seara Maria
ce faci?
ce faci?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
multumesc Mona,si mama mea la fel a zis..si soacra mea a luat tanakan si mie mi s-a parut ciudat..nu ii dau nimik prefer sa imi asum riscul...
Hai sa iti povestesc ce a iesit ieri la examenul prihologic...
Centrul uuniversului ei e MAMA...e fixata pe mama....,mama vine si o ajuta in orice situatie....o salveaza..tata mai putin...sau deloc....,este hiper protejata,prefera sa nu creasca sa ramana mica si se crede mai mica decat este...si cei din jurul ei se comporta cu ea ca si cum ar fi mai mare...,are anumite fobii...ca s-ar putea pierde de mama...ii e frica de monstrii...are cosmaruri cu ei...,nu se poate descura prea mult singura de frica sa nu fie furata de cineva...
Hai sa iti povestesc ce a iesit ieri la examenul prihologic...
Centrul uuniversului ei e MAMA...e fixata pe mama....,mama vine si o ajuta in orice situatie....o salveaza..tata mai putin...sau deloc....,este hiper protejata,prefera sa nu creasca sa ramana mica si se crede mai mica decat este...si cei din jurul ei se comporta cu ea ca si cum ar fi mai mare...,are anumite fobii...ca s-ar putea pierde de mama...ii e frica de monstrii...are cosmaruri cu ei...,nu se poate descura prea mult singura de frica sa nu fie furata de cineva...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Of, vai de sufletelul ei ... nu sunt psiholog ... dar sunt sigura ca e tare speriata din cate imi spui ... trebuie sa o iei usor cu toate ... chiar are mare nevoie de tine ...
As mai sta sa scriu ... dar trebuie sa plec la dus, sunt plina de praf ... revin, daca nu azi, sigur maine, ca sunt cu gandul la micuta!
As mai sta sa scriu ... dar trebuie sa plec la dus, sunt plina de praf ... revin, daca nu azi, sigur maine, ca sunt cu gandul la micuta!
mona_mami- Mamica cocheta
saracuta Bianca ,am ramas cu gandul la ea,credeam ca e un copil si depaseste momentul
Maria- Administrator
buna seara fetele! buna si tie teo, am citit ce ai zis de Bianca...imi pare tare rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva...eu sunt de parere ca trebuie sa incerci sa te feresti prin ai povesti ei tot ce zic doctorii, risti ca in subconstientul ei lucrurile sa avanseze....trateaz`o ca pe un copil un pic mai firav si in rest da`i sa faca treburi prin casa, sa te ajute ca sa simta ca si tu ai foarte multa nevoie de ea...cu timpul D-zeu o sa va ajute sa fie bine si ea sa creasca linistita....copii sunt foarte sensibili si ii afecteaza orice, mai ales o drama ca a voastra a dat`o peste cap mai mult decat sufletelul ei poate
anka9mai- Mamica cocheta
asa..este..e un copil sensibil..si cum nu are doar 6 ani si deja a trecut prin mai multe decat mine ...sper ca DD sa o protejeze si incet incet,,sa idi depaseasca aceste fobii
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sunt sigura ca Doamne Doamne va fii alaturi de ea si va trece peste aceste momente care darama un om mare daramite un copil
Maria- Administrator
fetele sunt asa de suparata pe astia care ne`au taiat salariile pling:
anka9mai- Mamica cocheta
te cred Anka ,din astia suparati mai sunt foarte multi
Maria- Administrator
anka9mai a scris:fetele sunt asa de suparata pe astia care ne`au taiat salariile pling:
imi pare rau Anka...niste idioti...foarte greu vom trai aici...
noapte buna va doresc!!
sandy- Mamica cocheta
noapte buna va zic si eu,am avut o zi tare incarcata
pe dimineata la o cafea,sa ne intalnim cu bine :floridar:
pe dimineata la o cafea,sa ne intalnim cu bine :floridar:
Maria- Administrator
noapte -buna Maria...chiar ce cadou i-ai ales finului??
sandy- Mamica cocheta
noapte buna si tie Sandy...ma duc sa`mi pun un pic de ceai de tei si ma bag si eu in pat...ne regasim maine! noapte buna la toti! sa va treziti cu totii sanatosi
anka9mai- Mamica cocheta
pana la urma ,am luat un lucru sa-l foloseasca in casa,un ventilator cu suport si un set de produse de barbierit sau cum le zice..
Maria- Administrator
Am venit iar ... m-am dusulit ca eram plina de praf ... am facut curatenie in partea de jos a casei ... unde au stat muschetarii ... uf ce era pe acolo ...
Teo, mama ... doar la Bia imi statea gandul ... fa-o sa se simta mare ... fara Tv (desenele de acolo disney channel ... sau altele) care nu sunt indicate pentru copii ... sa te axezi, eventual pe un personaj din copilaria noastra ... stii ce linistitoare si frumoase erau filmele cu Veronica? Iti aduci aminte?
Si stiu eu ... o schimbare de mediu ar fi indicat, dar stiu ca iti este greu ...
Cu Lari cum se intelege? Da-i mici responsabilitati ce au legatura cu sora ei ... Poate o vor face "sa se simta mamica" ...
Maria, nu ai luat ... vuvuzela!?
Plec si eu la nani ... noapte buna! noaptebuna::
Teo, mama ... doar la Bia imi statea gandul ... fa-o sa se simta mare ... fara Tv (desenele de acolo disney channel ... sau altele) care nu sunt indicate pentru copii ... sa te axezi, eventual pe un personaj din copilaria noastra ... stii ce linistitoare si frumoase erau filmele cu Veronica? Iti aduci aminte?
Si stiu eu ... o schimbare de mediu ar fi indicat, dar stiu ca iti este greu ...
Cu Lari cum se intelege? Da-i mici responsabilitati ce au legatura cu sora ei ... Poate o vor face "sa se simta mamica" ...
Maria, nu ai luat ... vuvuzela!?
Plec si eu la nani ... noapte buna! noaptebuna::
mona_mami- Mamica cocheta
o super,asa nasa..da,,
noAPte-buna mona,...
ei fetelor..e mik Lari..dar dak o intrebi de cine ti-e dor..lari??...cine DE tati...e in cer la DD..plange mami!!..ramai mut!!...te ia plansul!
noAPte-buna mona,...
ei fetelor..e mik Lari..dar dak o intrebi de cine ti-e dor..lari??...cine DE tati...e in cer la DD..plange mami!!..ramai mut!!...te ia plansul!
sandy- Mamica cocheta
asa vin si ei la noi ,nu uita niciodata asa ca dupa fapta si rasplata...
Mona ,dar ce mai este si aia?
acum chiar va las
Mona ,dar ce mai este si aia?
acum chiar va las
Maria- Administrator
asa e fetele,e afectata si e sensibila de fel..cred ca viata nu a fost prea darnica cu sufletelul ei..si s-au strans.....,acum am luat-o si eu mai incet ca de obicei o repezeam si o lasam pt larisa..incerc sa ii dau atentie mai multa si sa depaseasca..momentele...
Mona,exact asta mi-au zis doctorii..FARA DESENE ANIMATE...doar a;ba ca zapada si ce vedeam noi in copilarie..clasice,si sa ii citesc...cu Larisa se intelege bine,sta cu ea are grija de ea si ma ajuta enorm.
Azi am pus-o sa spele vase si tare mult i-a placut...e prima data..asa mare...
Socrii mei insa o deruteaza fff mult..azi i-au dat sa manance cu lingurita...si le-am atras atentia ca nu e bine..
anka...v-a taiat mult din salariu?
Mona,exact asta mi-au zis doctorii..FARA DESENE ANIMATE...doar a;ba ca zapada si ce vedeam noi in copilarie..clasice,si sa ii citesc...cu Larisa se intelege bine,sta cu ea are grija de ea si ma ajuta enorm.
Azi am pus-o sa spele vase si tare mult i-a placut...e prima data..asa mare...
Socrii mei insa o deruteaza fff mult..azi i-au dat sa manance cu lingurita...si le-am atras atentia ca nu e bine..
anka...v-a taiat mult din salariu?
Teo sotul meu e bugetar si luna asta a primit salariu 520 lei
tu ce ai mai facut cu seviciul pt care ai fost nu de mult la un interviu?
tu ce ai mai facut cu seviciul pt care ai fost nu de mult la un interviu?
anka9mai- Mamica cocheta
doar atat????????????????
nu am primit rasp.am tot aplicat dar nu ma suna nimeni...nu stiu ce voi face ca incepem si gradi..
nu am primit rasp.am tot aplicat dar nu ma suna nimeni...nu stiu ce voi face ca incepem si gradi..
da Teo doar atat,,,,si eu ma gandesc cu groaza ca acusi incepe gradinita si o sa avem nevoie de si mai multi bani....teodoraion a scris:doar atat????????????????
ne gandim din ce in ce mai seriso sa plecam la un var de`al meu in Italia...
anka9mai- Mamica cocheta
sunt multi ce vor lua drumul strainatati!asta face Romania
noapte buna fetele
noapte buna fetele
buna seara fetele si noapte buna celor care merg la nani
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 16 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA