Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(2)
+22
adinutzza
raruta
popescumelinda
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
scumpetea
swe
muraru raluca
tit.ioana
amalia-carmen
radumihaela36
elena
roxanik
celina74
teodoraion
brigitta
anka9mai
paul_A
adriana
sandy
mona_mami
Maria
26 participanți
Pagina 17 din 42
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(2)
buna dimineata fetele, am venit cu cafeluta
teo bia isi va reveni, este fetita mare si sa o tratati ca atare, ea este sensibila si ii trebuie mai multa atentie.
Anka imi pare rau , este o situatie destul de grea pentru toti .....mie mi-a oprit 400 ron si lui emil 500 .... din start am pierdut 9 milioane..... este tragic!
teo bia isi va reveni, este fetita mare si sa o tratati ca atare, ea este sensibila si ii trebuie mai multa atentie.
Anka imi pare rau , este o situatie destul de grea pentru toti .....mie mi-a oprit 400 ron si lui emil 500 .... din start am pierdut 9 milioane..... este tragic!
Buna dimineata! :neatabuna:
Din pacate toti am pierdut ... orice suma ar fi fost nu trebuia sa ne-o ia, e ca si cum au luat de la gura copiilor ... nesimtitii, dar credeti ca le pasa, tot prostii fac in continuare si investitii care sa duca tara la saracie si necaz ... nimic in folosul oamenilor ... dar cred ca-mi bat gura, de fapt tastele degeaba ... ne luptam cu morile de vant si cum acestea sunt pe cale de disparitie ... ne luptam cu NIMENI ... vai de capul nostru!
Fetelor, sa fim noi sanatosi si cei dragi noua, ca Dumnezeu e sus si vede, candva toate vor avea o plata ... Si eu am un crez "sa fiu bogata in cer si saraca pe pamant" ...
O zi minunata sa aveti! :trosu:
Din pacate toti am pierdut ... orice suma ar fi fost nu trebuia sa ne-o ia, e ca si cum au luat de la gura copiilor ... nesimtitii, dar credeti ca le pasa, tot prostii fac in continuare si investitii care sa duca tara la saracie si necaz ... nimic in folosul oamenilor ... dar cred ca-mi bat gura, de fapt tastele degeaba ... ne luptam cu morile de vant si cum acestea sunt pe cale de disparitie ... ne luptam cu NIMENI ... vai de capul nostru!
Fetelor, sa fim noi sanatosi si cei dragi noua, ca Dumnezeu e sus si vede, candva toate vor avea o plata ... Si eu am un crez "sa fiu bogata in cer si saraca pe pamant" ...
mona_mami- Mamica cocheta
hmmmmmmmmm...ce nebunie traim. timpuri ciudate.
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
neata fetele, cat de bine ai spus mona! ...... oricum este greu, sunt niste bani pe care ei nu aveau dreptul sa ii ia, si noi nu fracem nimic, ii lasam in pace sa isi bata joc de noi!
felele noi va pupam si va dorim o zi frumoasa, ne pregatim sa iesim afara, ne reintalnim dupaamiaza ...... va las cafeluta!
neata fetelor!!!!!!!!!!
Vai fetelor si de la sotul au taiat 300 de lei si de la mine 200, si acum primesc 570 si sotul 750, oare ce-o sa facem? incepe scoala, gradinita. Din 2007(atunci am fost la mare) nu am fost in vacanta din cauza banilor si de acum incolo nici atat, sunt tare suparata, si eu m-as duce undeva cu fetele, nu stiu unde......................
Cateodata imi vine sa plang, ca lucram dar pentru ce?
Fetelor le luni intru si eu in concediu ca mi-a mai ramas si din 2008 13 zile si am si din anul asta si in tottal am 25 de zile acum imi scot 20 de zile.
va doresc o zi superba
Vai fetelor si de la sotul au taiat 300 de lei si de la mine 200, si acum primesc 570 si sotul 750, oare ce-o sa facem? incepe scoala, gradinita. Din 2007(atunci am fost la mare) nu am fost in vacanta din cauza banilor si de acum incolo nici atat, sunt tare suparata, si eu m-as duce undeva cu fetele, nu stiu unde......................
Cateodata imi vine sa plang, ca lucram dar pentru ce?
Fetelor le luni intru si eu in concediu ca mi-a mai ramas si din 2008 13 zile si am si din anul asta si in tottal am 25 de zile acum imi scot 20 de zile.
va doresc o zi superba
brigitta- Mamica de cariera
offf cate probleme. eu dupa ce divortez am sa traiesc dintr-un salar de profesor...si Ralu este prioritatea mea...nu cred ca va fi usor
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Din pacate greu, tot mai greu va fi ...
Of, dar ce as mai sta insa trebuie sa-mi fac bagajele ... suntem invitati la manastirea Nicula, cu niste prieteni! Imediat plecam ...
Va doresc o zi frumoasa ...
:trosu:
Si ... hai Clujul ... Craiova asta face pui peste noapte, parca ar bate toate internet-caffe-urile toata noaptea ... Maria nu ai iconita cu Clujul? :pentrutine:
Of, dar ce as mai sta insa trebuie sa-mi fac bagajele ... suntem invitati la manastirea Nicula, cu niste prieteni! Imediat plecam ...
Va doresc o zi frumoasa ...
:trosu:
Si ... hai Clujul ... Craiova asta face pui peste noapte, parca ar bate toate internet-caffe-urile toata noaptea ... Maria nu ai iconita cu Clujul? :pentrutine:
foarte frumos Mona ,sa aveti o zi minunata
cand va intoarceti?stati mai mult?
Maria- Administrator
neata fetelor!!
e greu fetelor..eu sunt hotarata cu aj8utorul lui DD..sa fac ceva in sensul asta!!...aici nu se mai poate ..
o zi frumoasa..fara sa ne gandim la bani!
e greu fetelor..eu sunt hotarata cu aj8utorul lui DD..sa fac ceva in sensul asta!!...aici nu se mai poate ..
o zi frumoasa..fara sa ne gandim la bani!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Nu stam mult, Maria, doar pana inspre seara ...Maria a scris:foarte frumos Mona ,sa aveti o zi minunata
Buna dimineata fetele ce dor imi era de-o cafea cu voi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna Roxi
o cafea pentru tine
cum sunteti acum,sunteti bine? :pentrutine:
o cafea pentru tine
cum sunteti acum,sunteti bine? :pentrutine:
Maria- Administrator
buna fetele, buna roxi., ce bine imi pare k te-ai intors cu bine.
te-am sunat si eu dar nu ai raspuns. :pentrutine:
te-am sunat si eu dar nu ai raspuns. :pentrutine:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna roxy..ma bucur ca esti bine acum!!
sandy- Mamica cocheta
DA fetele suntem bine , un pic obositi dupa drum ,dar ne revenim .........acum despachetam dar mai intai o cafea nicaieri nu e buna cafeaua decat acasa la tine va pup si va iubi pe toate revin cu mai multe amanunte si cu pozici imediat ce ne mai linistim putin o zii superba tuturor , Roxanik imi cer scuze ca nu am putut raspunde la telefon , ca sa putem avea grija de copii le lasam in camera m, si pe urma le-a fost rau copiilor .......... ce sa mai una peste alta , ne-am si distrat putin .......lasa ca va aratam am de citit la greu .........am observat alte emoticoane noi , superbeeeeeee
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ioanasimona_pop a scris: ... Si eu am un crez "sa fiu bogata in cer si saraca pe pamant" ...
bravooo Mona,e super crezul tau,Dumnezeu sa ne ajute!
buna dimi tuturor!!
bun venit Roxana
o zi buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna sormi!
sandy- Mamica cocheta
o zi buna fetelor :pentrutine:
inchid calculatorul ca nu am timp de el si merge aici singur
inchid calculatorul ca nu am timp de el si merge aici singur
Maria- Administrator
BUNA fetele ce faceti?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna teo, ca mai faci?
noi am venit de afara, am facut baita, am papat si acum gabi se uita la desene iar eu profit putin ...... mai stau putin si ma apuc sa fac gogosi! ..... vrea gabi, comanda speciala!
noi am venit de afara, am facut baita, am papat si acum gabi se uita la desene iar eu profit putin ...... mai stau putin si ma apuc sa fac gogosi! ..... vrea gabi, comanda speciala!
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 17 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA