Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 105 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 105 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(2)
+22
adinutzza
raruta
popescumelinda
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
scumpetea
swe
muraru raluca
tit.ioana
amalia-carmen
radumihaela36
elena
roxanik
celina74
teodoraion
brigitta
anka9mai
paul_A
adriana
sandy
mona_mami
Maria
26 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(2)
eu am strans prin casa.dar mai am o groaza de facut curat...
si eu am avut comanda de pizza de la Bia si am facut la 22.00...
Chiar ma gandeam ca nu n e-am vazut sapt asta..dar am avut treaba cu doctorii si altele maine pleaca bia cu socrii la tara si sambata ma duc si eu dimi cu lari ca vrea Bia sa ii arat unde e ingropat tati...mereu ma intreaba..
Acum mancam si la somn
voi ce faceti?
si eu am avut comanda de pizza de la Bia si am facut la 22.00...
Chiar ma gandeam ca nu n e-am vazut sapt asta..dar am avut treaba cu doctorii si altele maine pleaca bia cu socrii la tara si sambata ma duc si eu dimi cu lari ca vrea Bia sa ii arat unde e ingropat tati...mereu ma intreaba..
Acum mancam si la somn
voi ce faceti?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna ziua
Eu sunt inca la lucru, azi stau pana la 16.30 ca am zi lunga.
Voi ce mai faceti?
Eu sunt inca la lucru, azi stau pana la 16.30 ca am zi lunga.
Voi ce mai faceti?
brigitta- Mamica de cariera
buna brigitta, servici usor, nu mai este mult pana la 4
noi nu mai facem nimic teo, acasa in parc, saptamana viitoare plecam la tara la ai mei, ii facem lui tataia parastas de 6 saptamani, apoi plecam la mare si pe urma la munte .... pana pe 6 septembrie suntem plecati!
noi nu mai facem nimic teo, acasa in parc, saptamana viitoare plecam la tara la ai mei, ii facem lui tataia parastas de 6 saptamani, apoi plecam la mare si pe urma la munte .... pana pe 6 septembrie suntem plecati!
E BINE ca plecati si voi undeva sa va relaxati,sapt viitoare sunt si eu invitata in Timisoara la o prietena care a venit din Italia....sper sa ajung...tocmai ce m-a sunat o d-na sa ma invite la un interviu maine la 13.00 ...e pe langa kaufland o tipografie..sa vad despre ce e vb..
Tu Eva ce faci? esti bine? ce fac fetele?
Tu Eva ce faci? esti bine? ce fac fetele?
vai teo ce veste buna ..... sa dea DD sa fie cu noroc, acum pe criza asta orice serviciu este bun ..... mult succes!
buna Adriana, Teo ma bucur ca te-au sunat da de te angajezi, noi suntem bine, pot sa zic ca si fetele, de luni intru in concediu si eu, mi-am luat 20 de zile
brigitta- Mamica de cariera
buna ziua fetelor
bafta Teo la interviu,sa ai bafta
noi acum incepem sa ne jucam de-a scoala ,Alexandra sa mai scrie in caietul ei de vacanta iar pe Gabi vreau sa-l pun sa scrie cateva cifre,bineinteles daca vrea...
bafta Teo la interviu,sa ai bafta
noi acum incepem sa ne jucam de-a scoala ,Alexandra sa mai scrie in caietul ei de vacanta iar pe Gabi vreau sa-l pun sa scrie cateva cifre,bineinteles daca vrea...
Maria- Administrator
gabi al meu nu a vrut sa faca nimic in aceasta vacanta maria, nu poezii, nu desenat, pictat, nimic doar desene!!!!! .... fetele va pup, ma duc sa ma apuc de gogosi
sa vii cu gogosii cand terminii...
ce crezi ca al meu a facut ceva ,desi e mai mare si ar trebui ,intra in ultimul an de gradi si trebuie sa fie pregatit caci bate scoala la usa
ce crezi ca al meu a facut ceva ,desi e mai mare si ar trebui ,intra in ultimul an de gradi si trebuie sa fie pregatit caci bate scoala la usa
Maria- Administrator
Buna fetele
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna din nou,
asa e fetele,ma bucur ca m-au sunat da rmari sperante nu imi pun..acum vedem noi..stiu ca pana la urma voi gasi ceva.
Nici Bia nu a facut mai nimic pt gradi si tot as aintra in ultimul an..ea mai coloreaza,mai scrie cate o cifra dar de buna voie,eu nu vreau s-o stresez de acum cu scoala..are ea.timp.
asa e fetele,ma bucur ca m-au sunat da rmari sperante nu imi pun..acum vedem noi..stiu ca pana la urma voi gasi ceva.
Nici Bia nu a facut mai nimic pt gradi si tot as aintra in ultimul an..ea mai coloreaza,mai scrie cate o cifra dar de buna voie,eu nu vreau s-o stresez de acum cu scoala..are ea.timp.
buna Teo,asta face si Gabi deseneaza toata ziua cand este in casa,dar sa scrie nu vrea nicicum,azi a scris vreo 3-4 cifre de unu si a fugit la desenul lui preferat...
Maria- Administrator
dar Gabi stie sa scrie tot de la 0-9?ce stie el asa? alfabetul?
da de unde Teo,le scrie daca le vede si le copiaza,cifrele si literele de tipar dar nu ii prea ies,care sunt mai grele gen R ii ies naspa rau..
daca bine imi aduc aminte Alexandra la varsta lui facea mai multe.....dar poate o va asculta pe educatoare mai bine..
eu am reusit cu el sa-l mai invat cu cd-urile educative,sa numere,sa adune si sa scada tot asa in joaca...
daca bine imi aduc aminte Alexandra la varsta lui facea mai multe.....dar poate o va asculta pe educatoare mai bine..
eu am reusit cu el sa-l mai invat cu cd-urile educative,sa numere,sa adune si sa scada tot asa in joaca...
Maria- Administrator
noi suntem mai in urma..stie sa scrie alfabetul de tipar si cifrele dar nu pe toate si nu oprea bine dar nu ma stresez...are ea timp..
Iesim in parc acum
Iesim in parc acum
buna seara fetele si bine ai revenit Roxi...si noua ne`a fost tare dor de tine Teo multa bafta la interviu....
ma duc repede sa pregatesc sa fac niste snitele, ca`mi vine acusica sotul flamand si nu`l pot satura numai cu supa va urmaresc printre snitele
ma duc repede sa pregatesc sa fac niste snitele, ca`mi vine acusica sotul flamand si nu`l pot satura numai cu supa va urmaresc printre snitele
anka9mai- Mamica cocheta
cris scrie..cifrele pana la 10...si a inceput si alfabetul de mana...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Sandy
la gradinita unde a fost Alexandra si unde este acum Gabi nu au voie sa-i invete sa scrie literele de mana...
merg pe principiul caci atunci cand ajung la scoala invatatoare are un alt mod de a lega si a scrie cifrele si copilului ii este greu sa renunte la ce a invatat... :pentrutine:
la gradinita unde a fost Alexandra si unde este acum Gabi nu au voie sa-i invete sa scrie literele de mana...
merg pe principiul caci atunci cand ajung la scoala invatatoare are un alt mod de a lega si a scrie cifrele si copilului ii este greu sa renunte la ce a invatat... :pentrutine:
Maria- Administrator
buna Maria...mi se pare o tampenie..ca dupa cate cunosc ...la scoala deja trebuie sa stie literele..si aici ii invata literele de mana..dar fiecare dupa cum vrea...!!ca educator..oricum de la Cris..se asteapta mai multe decat de la ceilalti copii..de aceea il si invat!!
nu imi convine..dar asta este!
nu imi convine..dar asta este!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
fiecare scoala si gradinita cu ale ei,eu asta stiu sigur si de la invatatoarea Alexandrei ca nu e bine..
dar in general copii cand au inceput clasa a-l-a majoritatea stiau sa citeasca..
eu nu prea imi fac griji caci Gabi nu vrea sa faca dar el imi tot spune ca o sa devina tocilar cand merge la scoala,dar cred ca nu intelege sensul cuvantului
dar in general copii cand au inceput clasa a-l-a majoritatea stiau sa citeasca..
eu nu prea imi fac griji caci Gabi nu vrea sa faca dar el imi tot spune ca o sa devina tocilar cand merge la scoala,dar cred ca nu intelege sensul cuvantului
Maria- Administrator
Buna seara, fetelor!
Ce preocupari de scoala aveti! Din experienta cu Adela ... cred ca ar trebui sa stie, si este foarte important ultimul an de gradinita! Adela a cam lipsit, eu fiind la pat in perioada cat am fost insarcinata cu Lavinia ... a fost plecata pe la tara si socrii nu prea s-au ocupat de scris, degeaba trimitandu-i teste si tot felul de carti. Am muncit foarte mult amandoua in primul semestru ca sa fie in "top 10". Stia literele de tipar si cifrele pana la 100, dar nu era destul ... Am scapat ... cu foarte bine ... :trosu:
Ce preocupari de scoala aveti! Din experienta cu Adela ... cred ca ar trebui sa stie, si este foarte important ultimul an de gradinita! Adela a cam lipsit, eu fiind la pat in perioada cat am fost insarcinata cu Lavinia ... a fost plecata pe la tara si socrii nu prea s-au ocupat de scris, degeaba trimitandu-i teste si tot felul de carti. Am muncit foarte mult amandoua in primul semestru ca sa fie in "top 10". Stia literele de tipar si cifrele pana la 100, dar nu era destul ... Am scapat ... cu foarte bine ... :trosu:
mona_mami- Mamica cocheta
buna fetele ce face-ti voi
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA