Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
sa ne inveselim putin
+20
DaNuTzA
lilia
amalia-carmen
Monicutza
narcy
mofturaki
cecilia_7625
Maria
crina_oc
mona_mami
celina74
sandy
paul_A
anka9mai
roxana ,mamica finuta
teodoraion
adriana
elena
swe
Raluca30
24 participanți
Pagina 4 din 16
Pagina 4 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: sa ne inveselim putin
super tare Raluca fazele
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
0 blonda are nevoie de bani. Se hotareste sa-si vanda masina, dar are 150.000 km la bord si e destul de greu de vandut. Se duce la un prieten care îi spune:
- Ar fi o varianta, dar nu prea e legala... Te trimit la un coleg de-al meu, mecanic, ca sa-ti dea kilometrajul inapoi la 20.000 km.
Zis si făcut. După doua luni se intalnesc. Blonda era tot cu aceeasi masina. Tipul o intreaba:
-Ce faci , n-ai mai vandut-o?
-Dar ce, ma crezi proasta? are numai 20.000 km ...
Un ardelean merge la benzinarie si intreaba:
- Cat costa un litru de benzina?
- 20.000 lei!
- Dar o picatura cat costa?
- Nimic!
- Atunci picura-mi si mie in rezervor 20 de litri.
- Ar fi o varianta, dar nu prea e legala... Te trimit la un coleg de-al meu, mecanic, ca sa-ti dea kilometrajul inapoi la 20.000 km.
Zis si făcut. După doua luni se intalnesc. Blonda era tot cu aceeasi masina. Tipul o intreaba:
-Ce faci , n-ai mai vandut-o?
-Dar ce, ma crezi proasta? are numai 20.000 km ...
Un ardelean merge la benzinarie si intreaba:
- Cat costa un litru de benzina?
- 20.000 lei!
- Dar o picatura cat costa?
- Nimic!
- Atunci picura-mi si mie in rezervor 20 de litri.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acela se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!!
mona_mami- Mamica cocheta
super tare
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
..super tare!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da,si mie mia placut foarte mult
ioanasimona_pop a scris:
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acela se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!!
Chifle tari
Iepurasul merge la brutarie intr-o zi.
- Tanti, tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- N-avem asa ceva, noi suntem o brutarie respectabila, mars de-aici.
A doua zi se duce din nou:
- Tanti, va rog mult, mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- Intelege ca aici facem numai paine de calitate, nu avem asa ceva.
A treia zi:
- Tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- Da, ma, ca m-ai innebunit, am gasit cateva mici, mici si tari, tari de tot, de nu le poate manca nimeni, pe fundul unui sertar.
Iepurasul:
- Bun, acuma sa vedem cine le mananca.
Evadatul
Un individ evadeaza din inchisoare. Intra intr-o casa la nimereala si gaseste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.
Barbatul ii zice femeii: “Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! E periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!”
Femeia: “Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !”
Iepurasul merge la brutarie intr-o zi.
- Tanti, tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- N-avem asa ceva, noi suntem o brutarie respectabila, mars de-aici.
A doua zi se duce din nou:
- Tanti, va rog mult, mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- Intelege ca aici facem numai paine de calitate, nu avem asa ceva.
A treia zi:
- Tanti, va rog mult, aveti cumva chifle din acelea mici, mici si tari, tari de tot, pe care nu le poate manca nimeni?
- Da, ma, ca m-ai innebunit, am gasit cateva mici, mici si tari, tari de tot, de nu le poate manca nimeni, pe fundul unui sertar.
Iepurasul:
- Bun, acuma sa vedem cine le mananca.
Evadatul
Un individ evadeaza din inchisoare. Intra intr-o casa la nimereala si gaseste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.
Barbatul ii zice femeii: “Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! E periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!”
Femeia: “Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !”
tare faza la jacuzzi
Ai auzit, maine se va organiza festivalul `Rock-ul impotriva alcoolului`!
- Ce denumire, parca ai spune `Albinele contra mierii`!
Maria se tot ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice:
- Mai Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex?
- Ce efort, ma Ioane?
- Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Caracal .
- Hai mai Ioane, fa si tu un efort !
Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari:
- Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Caracal?
i: de ce fuge un caine disperat prin desert?
r: cauta un copac
M-a sunat ieri o tipa: "vino acum, nu-i nimeni acasa".
M-am dus. Nu era nimeni
- Ce denumire, parca ai spune `Albinele contra mierii`!
Maria se tot ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice:
- Mai Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex?
- Ce efort, ma Ioane?
- Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Caracal .
- Hai mai Ioane, fa si tu un efort !
Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor. Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari:
- Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Caracal?
i: de ce fuge un caine disperat prin desert?
r: cauta un copac
M-a sunat ieri o tipa: "vino acum, nu-i nimeni acasa".
M-am dus. Nu era nimeni
super tare...chiar mi-au placut
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
frumos Raluca
Bancul noptii: Suna telefonul noaptea… Barbatul: "- Daca e pentru mine nu sunt acasa." Nevasta raspunde: "- Este acasa." Barbatul: "- Ce ti-am spus femeie ???" Nevasta: "- A fost pentru mine!!"
anka9mai- Mamica cocheta
hahaa....de-a rasu-plansul
Angajatul: Scuzati-ma, domnule, pot sa vorbesc cu dumneavoastra?
Seful: Sigur, intra, ce pot sa fac pentru tine?
Angajatul: Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
Boss: Asa.
Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data.
Seful: O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
Angajatul: Va inteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
Seful: Ok, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 10% si inca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
Angajatul: Excelent. Mulțumesc, domnule!
Seful: Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
Angajatul: O... pai Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si banca.
Seful: Sigur, intra, ce pot sa fac pentru tine?
Angajatul: Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
Boss: Asa.
Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data.
Seful: O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
Angajatul: Va inteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
Seful: Ok, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 10% si inca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
Angajatul: Excelent. Mulțumesc, domnule!
Seful: Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
Angajatul: O... pai Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si banca.
super tare bancul Teo
hai sa va zic si eu un banc fetele, mi l`a zis cumatru aseara\;
3 presedinti, unul rus,unul german si Basescu, se duc la D-zeu si acesta le zice: a venit vremea sa va strang de pe panamt dar aveti 2 variante in Rai sau in Iad, pt asta am sa va supunu unu test. vedeti milioanele astea de porumbei doar unul dintre ei e porumbel restul porumbite...care imi aduce porumbelul merge in Rai care nu in Iad. Primul incearca presedintele rus si dupa 2 zile iese cu un porumberl si Sf.Petru zice :" asta e porumbita" deschide trapa si rusul cade in Iad. urmatorul cel german iese dupa 3 zile si la fel cu o porumbita, cade si el in Iad. Urmeaza Basescu, intra si iese dupa 5 minute, Sf. Petru se uita la porumbel si spune mirat: "e porumbelul" cum ai reusit sa`l gasesti? Basescu ii raspunde:" am intrat si am zis SA TRAITI BINE!" si asta a raspuns "*******."
3 presedinti, unul rus,unul german si Basescu, se duc la D-zeu si acesta le zice: a venit vremea sa va strang de pe panamt dar aveti 2 variante in Rai sau in Iad, pt asta am sa va supunu unu test. vedeti milioanele astea de porumbei doar unul dintre ei e porumbel restul porumbite...care imi aduce porumbelul merge in Rai care nu in Iad. Primul incearca presedintele rus si dupa 2 zile iese cu un porumberl si Sf.Petru zice :" asta e porumbita" deschide trapa si rusul cade in Iad. urmatorul cel german iese dupa 3 zile si la fel cu o porumbita, cade si el in Iad. Urmeaza Basescu, intra si iese dupa 5 minute, Sf. Petru se uita la porumbel si spune mirat: "e porumbelul" cum ai reusit sa`l gasesti? Basescu ii raspunde:" am intrat si am zis SA TRAITI BINE!" si asta a raspuns "*******."
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 4 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Pagina 4 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA