Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 247 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 247 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs nou - Sa ne amuzam putin !!!
+13
amalia-carmen
celina74
DaNuTzA
elena
mofturaki
swe
sandy
alinagherman
cecilia_7625
anka9mai
teodoraion
Raluca30
adriana
17 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Concurs nou - Sa ne amuzam putin !!!
Ady.Biju si Echipa Mamici Cochete va invita la concurs!
Tema concursului*** Sa ne amuzam putin !!!!! ***
Va astept cu poze, povestioare , intamplari amuzante , haioase , vreau ca acest concurs sa fie cat mai hasliu !.
Perioada concursului 15 aprilie - 15 mai 20011
Vor fi 2 premii iar castigatoarele isi vor alege premiile
Loc 1
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-si-cercei-313551
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-308071
Loc 2
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-si-cercei-279247
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-777466
Sper sa va placa concursul si sa avem cat mai multe participante!
Tema concursului*** Sa ne amuzam putin !!!!! ***
Va astept cu poze, povestioare , intamplari amuzante , haioase , vreau ca acest concurs sa fie cat mai hasliu !.
Perioada concursului 15 aprilie - 15 mai 20011
Vor fi 2 premii iar castigatoarele isi vor alege premiile
Loc 1
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-si-cercei-313551
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-308071
Loc 2
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-si-cercei-279247
- http://bijuhoby.shopmania.biz/cumpara/colier-777466
Sper sa va placa concursul si sa avem cat mai multe participante!
Re: Concurs nou - Sa ne amuzam putin !!!
Super concursul
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
MULTUMIM CUSCRA! presimt c a ne vom simti bine!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Tare concursul... hai sa va povestesc eu prima ceva tare amuzant daca tot e loc de glume...
eu azi am fost numai cu colegul de munca de dimineata (de reglua suntem 3 pe tura) si pana la ora 11 am vandut numai soseste si chiloti grav! asta inseamna incasari f putine....si pe la 12 a venit o mamica cu 2 gemenei sa le cumpere caciulite....ce aveam eu si le venea la copii nu`i placea mamicutei, asa ca ce mi`am zis eu in gand "oare chilotei nu vrea"? vb relclamei de la Adevarul....da niste zahar nu vrei? dupa ce a plecat clienta respectiva i`am zis si coleglui ce`mi trecuse prin minte... vai cat am putut sa radem nu va puteti imagina am facut si noi haz de necaz
p.s. Adriana nu stiu daca m`am incadrat in tema dar pe mine faza asta m`a distrta f tare azi
eu azi am fost numai cu colegul de munca de dimineata (de reglua suntem 3 pe tura) si pana la ora 11 am vandut numai soseste si chiloti grav! asta inseamna incasari f putine....si pe la 12 a venit o mamica cu 2 gemenei sa le cumpere caciulite....ce aveam eu si le venea la copii nu`i placea mamicutei, asa ca ce mi`am zis eu in gand "oare chilotei nu vrea"? vb relclamei de la Adevarul....da niste zahar nu vrei? dupa ce a plecat clienta respectiva i`am zis si coleglui ce`mi trecuse prin minte... vai cat am putut sa radem nu va puteti imagina am facut si noi haz de necaz
p.s. Adriana nu stiu daca m`am incadrat in tema dar pe mine faza asta m`a distrta f tare azi
anka9mai- Mamica cocheta
super concurs si chiar ne vom amuza
Larisa cand era mai mica ii placea sa-i citesc povesti in fiecare zi.Si am ajuns la un moment dat sa-i citesc ,,alba ca zapada si cei 7 pitici,,unde stiti si voi exista o vrajitoare cu buba pe nas.Larisei ia ramas in cap aceasta ,,imagine,,
A implinit si Larisa 4 ani si a mers la gradi in gr. mijlocie.Toate bune si frumoase si a venit si prima zi de gradi.Noi cu buchetul in mana,frumos imbracate,,,vesele,, si nu prea.......
In fine,am ajuns la gradi,ne-am uitat la ce gr e Larisa,am gasit grupa ,am schimbat-o pe Larisa de incaltari si ne-am apropiat de usa clasei.In prag o doamna in varsta trecuta de 50 ani intampina copii.Larisa sa uitat uimita la ea apoi la mine si in gura mare a stigat ,,uite vrajitoarea!,,
Doamna era imbracata in negru ,cu cordeluta din saten neagra pe cap,nemachiata si mai presus de toate avea si o alunita vizibila pe nas.Asa Larisa a ,,asociat-o,, imediat cu vrajitoarea
Larisa cand era mai mica ii placea sa-i citesc povesti in fiecare zi.Si am ajuns la un moment dat sa-i citesc ,,alba ca zapada si cei 7 pitici,,unde stiti si voi exista o vrajitoare cu buba pe nas.Larisei ia ramas in cap aceasta ,,imagine,,
A implinit si Larisa 4 ani si a mers la gradi in gr. mijlocie.Toate bune si frumoase si a venit si prima zi de gradi.Noi cu buchetul in mana,frumos imbracate,,,vesele,, si nu prea.......
In fine,am ajuns la gradi,ne-am uitat la ce gr e Larisa,am gasit grupa ,am schimbat-o pe Larisa de incaltari si ne-am apropiat de usa clasei.In prag o doamna in varsta trecuta de 50 ani intampina copii.Larisa sa uitat uimita la ea apoi la mine si in gura mare a stigat ,,uite vrajitoarea!,,
Doamna era imbracata in negru ,cu cordeluta din saten neagra pe cap,nemachiata si mai presus de toate avea si o alunita vizibila pe nas.Asa Larisa a ,,asociat-o,, imediat cu vrajitoarea
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
vai fetele ce faine amintiri si intamplari , super faza cu lari , nici nu vreau sa imi imaginez cum sa simtit educatoarea
v-ati incadrat perfect in tema concursului , dar mi-ar place sa mai scrieti intamplari amuzante si sa puneti poze ....este la liber puneti cate vreti , asta este ideea sa ne amuzam cat mai mult !!!!!!
v-ati incadrat perfect in tema concursului , dar mi-ar place sa mai scrieti intamplari amuzante si sa puneti poze ....este la liber puneti cate vreti , asta este ideea sa ne amuzam cat mai mult !!!!!!
foarte frumos concursul ...
un moment amuzant acum dar nu atunci a fost cand fabi a vrut sa schimbe pamantul la flori. m-a vazut pe mine cu o zi inainte ca am schimbat un ghiveci si s-a apucat de scos pamantul .. va pun poze sa vedeti ce "harnic" era
nu este o povestioara foarte amuzanta dar el avea o fata de nevinovat
un moment amuzant acum dar nu atunci a fost cand fabi a vrut sa schimbe pamantul la flori. m-a vazut pe mine cu o zi inainte ca am schimbat un ghiveci si s-a apucat de scos pamantul .. va pun poze sa vedeti ce "harnic" era
nu este o povestioara foarte amuzanta dar el avea o fata de nevinovat
alinagherman- Mamica de cariera
bravo Fabi...ce este important este ca a facut si curatenie la urma din cate vad eu
anka9mai- Mamica cocheta
super concursul!!multumim Adriana!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da anka ..a incercat el cumva sa repare ce-a facut
super fabi ..... el a vrut sa te ajute alina ,,,, si te-a ajutat
ce scumpic e..
sa va povestesc ceva din copilaria noastra..
fratele nostru..magarusul Eugen-gen gen..cum ii spuneam noi..s-a gatit,cu cravata si s-a urcat in cires...bineinteles eram singuri acasa...,si trece nasica Leana-o vecina si nasica prin alianta!!..care ii spune.."mai finule...ai grija sa nu ramai atarnat..."..!!..el tantos nevoie mare...spune..:"nu,nasica.."..si in urmatoarele clipe hop ramasese agatat in cravata,,nu a patit nimik,,ca a cazut...i s-a desprins cravata..
o alta boroboata de a lui...e tot cu ciresul...era mic si mama noastra ,i-a spus sa nu se urce in cires ca-l omoara daca cade.....el s-a incapatanat ,s-a urcat si a si cazut...mama noastra..se ducea repede ,sa vada daca are ceva..asa ca el a luat-o la fuga..si hop a sarit si gardutul de la gradinita.....era frica ca-l omoara!!..
sa va povestesc ceva din copilaria noastra..
fratele nostru..magarusul Eugen-gen gen..cum ii spuneam noi..s-a gatit,cu cravata si s-a urcat in cires...bineinteles eram singuri acasa...,si trece nasica Leana-o vecina si nasica prin alianta!!..care ii spune.."mai finule...ai grija sa nu ramai atarnat..."..!!..el tantos nevoie mare...spune..:"nu,nasica.."..si in urmatoarele clipe hop ramasese agatat in cravata,,nu a patit nimik,,ca a cazut...i s-a desprins cravata..
o alta boroboata de a lui...e tot cu ciresul...era mic si mama noastra ,i-a spus sa nu se urce in cires ca-l omoara daca cade.....el s-a incapatanat ,s-a urcat si a si cazut...mama noastra..se ducea repede ,sa vada daca are ceva..asa ca el a luat-o la fuga..si hop a sarit si gardutul de la gradinita.....era frica ca-l omoara!!..
sandy- Mamica cocheta
foarte poznas fratele sandy
daaaaaaaaaaaa,,,asa era ...
sa vedeti ce ne-a fc Criss,avea vreo 2 ani si ceva...si mamaier avea rasadnita fc ..o gropita mica....in cateva sec,nu l-am mai vazut,..deja de alarmasem...si el senin iese din rasadnita,,,si spune..."bau:....!!
sa vedeti ce ne-a fc Criss,avea vreo 2 ani si ceva...si mamaier avea rasadnita fc ..o gropita mica....in cateva sec,nu l-am mai vazut,..deja de alarmasem...si el senin iese din rasadnita,,,si spune..."bau:....!!
sandy- Mamica cocheta
un fel de Ion Creanga fratele tau Sandy....si Cris ii calca pe urme
anka9mai- Mamica cocheta
Doamne fereste..nu vreau!!.....e linistit Criss..fratele meu la varsta lui Criss deja fc astea....in plus l-au dat ai mei la scoala la 6 ani si ceva,,si el nu a vrut..vroia sa mai stea un an!!...si cand ii zicea dna invatattoare in picioare..se baga sub banca.....cand a venit sa le faca vaccin,...le-a alergat pe asistente prin clasa!!.....
a avut multe la viata lui..era vara cu veri nostri si sora cea mica..si ai mei fc in colaborare cu altcineva un saivan mare de 35 m...si mama mea era necajita,ca nu s-au mai inteles..si jumatate,il strica..in fine..si vb cu o nepoata de a ei..."arde-l-ar focu'...de saivan..ca atatea discutii"....aricii astia mici au auzit...zis si facut....mai tarziu un pic...cand ne-am uitat.,..sub strajina saivanului,,era cata mai focul.....stii cum e..ai grija ce iti doresti sa s-ar putea intampla!!.....sa vezi atunci ce fugeau cele 2 femei cu apa sa stinga focul..dupa ce le-au stins Aura(nepoata mamei)..ii zice..nu ai spus tu sa-l arda focul.??...
a avut multe la viata lui..era vara cu veri nostri si sora cea mica..si ai mei fc in colaborare cu altcineva un saivan mare de 35 m...si mama mea era necajita,ca nu s-au mai inteles..si jumatate,il strica..in fine..si vb cu o nepoata de a ei..."arde-l-ar focu'...de saivan..ca atatea discutii"....aricii astia mici au auzit...zis si facut....mai tarziu un pic...cand ne-am uitat.,..sub strajina saivanului,,era cata mai focul.....stii cum e..ai grija ce iti doresti sa s-ar putea intampla!!.....sa vezi atunci ce fugeau cele 2 femei cu apa sa stinga focul..dupa ce le-au stins Aura(nepoata mamei)..ii zice..nu ai spus tu sa-l arda focul.??...
sandy- Mamica cocheta
mari razgaiati au mai fost de mici fratii tai sandy....de Teo nu ne zici nimic??
anka9mai- Mamica cocheta
multe pozne au mai facut .. ati avut o copilarie frumoasa, nu?
de mine nu zice ca eu am fost cea mai cuminte
am avut intr-adevar o copilarie frumoasa!
saiva=grajd pentru fetele ce nu stiu..
am avut intr-adevar o copilarie frumoasa!
saiva=grajd pentru fetele ce nu stiu..
vai sandy cat mai putut distra .... cate prostioare putea face fratele tau
sa va povestesc si eu ceva din copilaria mea .....
era inainte de paste , eu aveam vreo 4 ani si ma crestea bunica mea ..... pe vremea aia nu prea se gaseau oua si bunica cu greu facuse roste de 30 de oua ca sa inroseasca de paste .... iata ce intr-o zi bunica se certa cu matusa-mea si eu am profitat de moment si hop in camera unde erau ouale ..... am luat 2 castroane si am inceput sa sparg la oua .... le spargeam si le puneam in castroane !!!! .... la un moment dat mamaimea sare ca arsa si se intreaba unde sunt .... ia i cauta copilu....cand il gaseste pe copil a ramas socata .... mai aveam 2 oua de spart si erau gata sparte toate cele 30 de oua de paste! easter1
a mancat tataia o saptamana de zile omleta!
sa va povestesc si eu ceva din copilaria mea .....
era inainte de paste , eu aveam vreo 4 ani si ma crestea bunica mea ..... pe vremea aia nu prea se gaseau oua si bunica cu greu facuse roste de 30 de oua ca sa inroseasca de paste .... iata ce intr-o zi bunica se certa cu matusa-mea si eu am profitat de moment si hop in camera unde erau ouale ..... am luat 2 castroane si am inceput sa sparg la oua .... le spargeam si le puneam in castroane !!!! .... la un moment dat mamaimea sare ca arsa si se intreaba unde sunt .... ia i cauta copilu....cand il gaseste pe copil a ramas socata .... mai aveam 2 oua de spart si erau gata sparte toate cele 30 de oua de paste! easter1
a mancat tataia o saptamana de zile omleta!
hai ca sunteti haioase fetelor,ma-ti inveselit
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
da...super copilarie am avut ..poate atunci nu ne dadeam seama,de abia asteptam sa scapam de cei 2 frati mai mici..fugeam de ei..cand plecam la scoala sa nu mearga cu noi..
Teo a fost belea copila fiind,,scrie la topicul poznele copilariei!!...
uita ti si fc portia de ras!
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t759-poznele-copilariei?highlight=poznele
Teo a fost belea copila fiind,,scrie la topicul poznele copilariei!!...
uita ti si fc portia de ras!
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t759-poznele-copilariei?highlight=poznele
sandy- Mamica cocheta
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA