Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 54 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 54 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cum slabim?
+25
roxanik
mary83
maximax
crina_oc
Elena23
tunde
scumpetea
panky(Laura)
alinagherman
mona_mami
lilia
narcy
celina74
amalia-carmen
Maria
sandy
Rania
roxana ,mamica finuta
paul_A
swe
elena
anka9mai
mofturaki
teodoraion
Raluca30
29 participanți
Pagina 4 din 19
Pagina 4 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: cum slabim?
ei cumparati!!?
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
..faci pauza si apoi sari...
sandy- Mamica cocheta
sandy a scris:incerc si eu sa va impartasesc ceea ce am facut si eu cand ma rotunjisem!
nu pot sa cred ca te rotunjisei,credeam ca ai fost slaba tot timpul
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
ei...am fost..aveam un fund...oho....
sandy- Mamica cocheta
la cat de slaba esti greu de crezut
intrebati-o pe sormi!!.
sandy- Mamica cocheta
Dieta cu lamai
Toata lumea stie ca sucul de lamaie este o adevarata sursa de vitamina C. Un pahar de apa calda amestecata cu sucul de la o lamaie, baut dimineata pe stomacul gol, stimuleaza digestia si grabeste arderile in organism.
Dieta cu lamai nu te impiedica sa te bucuri de celalalte preparate culinare, trebuie doar ca la fiecare masa sa incluzi lamaia in meniu, sub forma de zeama sau coaja.
Vitamina C din lamaie ajuta la eliminarea celulitei pentru ca grabeste arderea grasimilor si este un puternic antioxidant, este eficienta in tratarea obezitatii, varicelor si in cazul bolilor respiratotii. Cura de lamaie dureaza 16 zile, dupa cum urmeaza, dar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare.
In ce consta cura cu lamaie?
Se incepe prin a bea in prima zi sucul de la o lamaie. A doua zi vei bea sucul e la doua lamai, si tot asa pana in a saptea zi cand vei bea sucul de la sapte lamai. Dupa ce ai trecut de ziua a saptea se face o pauza de doua-trei zile, dupa care se continua cura in sens invers. Se incepe prin a se bea sucul a sapte lamai in prima zi, a doua zi vei bea sucul de la sase lamai si continui pana ajungi sa bei sucul unei lamai, adica pana in a saptea zi.
Atentie!!! Sucul nu se bea concentrat. Se dilueaza cu apa plata sau cu ceaiuri.
Sfaturi care te vor ajuta in lupta impotriva kilogramelor:
- mananca cel putin cinci portii de fructe pe zi deoarece sunt bogate in vitamine, au putine calorii, calmeaza sistemul nervos, usureaza digestia si ajuta la pierderea kilogramelor.
- renunta la alimentele fainoase si cele bogate in zahar
- elimina grasimile saturate, deoarece nu aduc produse nutritive organismului si cresc riscul de boli de inima
- manaca incet
Ca orice dieta, si aceasta are cateva contraindicatii. Suc de lamaie este contraindicata persoanelor care sufera de gastrite hiperacide si ulcer.
Toata lumea stie ca sucul de lamaie este o adevarata sursa de vitamina C. Un pahar de apa calda amestecata cu sucul de la o lamaie, baut dimineata pe stomacul gol, stimuleaza digestia si grabeste arderile in organism.
Dieta cu lamai nu te impiedica sa te bucuri de celalalte preparate culinare, trebuie doar ca la fiecare masa sa incluzi lamaia in meniu, sub forma de zeama sau coaja.
Vitamina C din lamaie ajuta la eliminarea celulitei pentru ca grabeste arderea grasimilor si este un puternic antioxidant, este eficienta in tratarea obezitatii, varicelor si in cazul bolilor respiratotii. Cura de lamaie dureaza 16 zile, dupa cum urmeaza, dar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare.
In ce consta cura cu lamaie?
Se incepe prin a bea in prima zi sucul de la o lamaie. A doua zi vei bea sucul e la doua lamai, si tot asa pana in a saptea zi cand vei bea sucul de la sapte lamai. Dupa ce ai trecut de ziua a saptea se face o pauza de doua-trei zile, dupa care se continua cura in sens invers. Se incepe prin a se bea sucul a sapte lamai in prima zi, a doua zi vei bea sucul de la sase lamai si continui pana ajungi sa bei sucul unei lamai, adica pana in a saptea zi.
Atentie!!! Sucul nu se bea concentrat. Se dilueaza cu apa plata sau cu ceaiuri.
Sfaturi care te vor ajuta in lupta impotriva kilogramelor:
- mananca cel putin cinci portii de fructe pe zi deoarece sunt bogate in vitamine, au putine calorii, calmeaza sistemul nervos, usureaza digestia si ajuta la pierderea kilogramelor.
- renunta la alimentele fainoase si cele bogate in zahar
- elimina grasimile saturate, deoarece nu aduc produse nutritive organismului si cresc riscul de boli de inima
- manaca incet
Ca orice dieta, si aceasta are cateva contraindicatii. Suc de lamaie este contraindicata persoanelor care sufera de gastrite hiperacide si ulcer.
am auzit ca de la multa lamaie te poate lua inima,eu am baut cam 2 lamai si nu am avut nimic dar totusi aveti grija
da , interesant cu lamaia .... dar pt cine poate , mersic Raluca , sii ? ai dat ceva kg jos pana acum ? cat ?
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
nu tin decat de 4 zile asa ca nu pot sa spun mare lucru deocamdata
eu nu trebuie sa mai slabesc am 52 kg cand am plecat la sp. sa nasc aveam 80kg le-am dat jos fara regrete
lilia- Mamica rafinata
slabanoago, chiar ma enervezi la cat esti de slaba...!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
wau , esti foarte slabuta lilia ..... si eu sper sa ajung pe la 55 , dar asta cred ca doar in visele mele!
stii ce sa faci????gemeni sa vezi cum slabesti de vei fi fericita ai si treaba nu te plictisesti
lilia- Mamica rafinata
da lilia da eu am 3 si de slabit nimic ?!
lasa draga ca nu-i problema daca nu iesti slabuta eu asa am fost din totdeauna si cred ca asa raman sanatosi sa fim ca restul chiar nu conteaza
lilia- Mamica rafinata
cred ca este prima data cand intra Maria aicea,tu nu ne spui cate kg ai?
Adriana ce cura ai tinut si cat ai slabit pana acuma?
Adriana ce cura ai tinut si cat ai slabit pana acuma?
Ia zii Raluca ? Cate kg ai slabit pana acum ?
Roxana am renuntat la cura cu lamaie,eu am avut mari probleme cu stomacul in trecut si am simtit ca nu imi face bine.Am inceput sa mananc 3 mese pe zi cam la aceleasi ore fac si sport in continuare si am renuntat si la dulciur(mai gust foarte putin si doar dimineata )maine ma cantaresc sa vad daca am dat ceva in saptamana asta jos,la mine este destul de greu sa slabesc ptr ca organismul meu a ajuns intr-un punct in care nu mai slabeste.Imi doresc foarte mult sa mai slabesc putinroxana ,mamica finuta a scris:Ia zii Raluca ? Cate kg ai slabit pana acum ?
Anka eu nu cred in reclamele aste am incercat cateva si am fost foarte dezamagita,dar daca totusi incearca cineva si slabeste sa ne anunte si pe noi,si totusi este foarte mult 16 kg intr-o luna,eu nu cred ca exista vrun produs care sa slabeasca asa de mult int-un timp atat de scurt
Pagina 4 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Pagina 4 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA