Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 252 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 252 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs nou - Sa ne amuzam putin !!!
+13
amalia-carmen
celina74
DaNuTzA
elena
mofturaki
swe
sandy
alinagherman
cecilia_7625
anka9mai
teodoraion
Raluca30
adriana
17 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Concurs nou - Sa ne amuzam putin !!!
hahaha ce m-am mai distrat...teo, sandi,, belea fratele vostru
cecy! super fetita ta..de gasca! imi place de ea..spune ce are pe suflet!!!
adriana..de tine ce sa mai zic!!!
anka..cred ca daca o intrebai pe mamica de gemeni daca vrea chiloti cred ca te spurca de nu te vedeai!!! ai fost inspirata sa nu o intrebi , cred ca probabil erau prea mici gemenii si nu purtau chilotei, nu?
cecy! super fetita ta..de gasca! imi place de ea..spune ce are pe suflet!!!
adriana..de tine ce sa mai zic!!!
anka..cred ca daca o intrebai pe mamica de gemeni daca vrea chiloti cred ca te spurca de nu te vedeai!!! ai fost inspirata sa nu o intrebi , cred ca probabil erau prea mici gemenii si nu purtau chilotei, nu?
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
te asteptam si pe tine Ioana
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce haioase
mi-ai adus aminte Adriana de bunica cand ai povestit...i-am facut si eu cateva pozne bunicii mele cand eram mica...imi amintesc ca avea cuibarele undeva in spatele casei, acolo tinea gainile, iar eu imreuna cu o verisoara de-a mea ne-am dus si am adunat toate ouale din cuibare si le aruncam la tinta pe peretele casei, era inalt si alb, proaspat varuit..cand ne-a cautat bunica sa vada unde suntem, s-a luat cu mainile de par...nu pentru oua cat pentru munca ei, tocmai varuise casa pt pasti
...sau o data am fost tot la bunica cu o prietena de-a mea si nu era acasa, asa ca am sarit in casa pe un geam, pe care il lasase deschis pt a aerisi...avea o gramada de oale cu lapte pus la prins...am mancat smantana cu paine pana ne-am saturat, apoi am iesit si plecat acasa..a doua zi ii povestea mamei mele ca e suparata, ca a uitat geamul deschis si i-a intrat pisica in casa si i-a mancat smantana de la oale...saraca nu s-a mai gandit ca pisica nu putea pune capacul la loc sunt o gramada de peripetii din astea, acum ni le amintim cu drag :soare:
mi-ai adus aminte Adriana de bunica cand ai povestit...i-am facut si eu cateva pozne bunicii mele cand eram mica...imi amintesc ca avea cuibarele undeva in spatele casei, acolo tinea gainile, iar eu imreuna cu o verisoara de-a mea ne-am dus si am adunat toate ouale din cuibare si le aruncam la tinta pe peretele casei, era inalt si alb, proaspat varuit..cand ne-a cautat bunica sa vada unde suntem, s-a luat cu mainile de par...nu pentru oua cat pentru munca ei, tocmai varuise casa pt pasti
...sau o data am fost tot la bunica cu o prietena de-a mea si nu era acasa, asa ca am sarit in casa pe un geam, pe care il lasase deschis pt a aerisi...avea o gramada de oale cu lapte pus la prins...am mancat smantana cu paine pana ne-am saturat, apoi am iesit si plecat acasa..a doua zi ii povestea mamei mele ca e suparata, ca a uitat geamul deschis si i-a intrat pisica in casa si i-a mancat smantana de la oale...saraca nu s-a mai gandit ca pisica nu putea pune capacul la loc sunt o gramada de peripetii din astea, acum ni le amintim cu drag :soare:
elena- Mamica cocheta
..ce tare Elena...fc manute pisica...ei lasa bine ca nu v-a banuit pe noi.
si noi avem peripetii cu bunica...noastra..upsss,,,a noastra a fost tare rautacioasa ,,ne zicea..."acasa fochilor"....asa ca daca ii ceream si nu ne dadea,ne a fc singuri dreptate,asa ca atunci cand era in zilele de gratie.....(sub influenta acoolului)...mergeam si luam noi .,,ce ea ne refuza...aveam o tactica..unul o tinea de vb si ceilalti atacam...luam si noi piersici..ca ne era pofta,struguri.....era pacat sa cada si sa se strice..numai fochii sa nu manance..
si noi avem peripetii cu bunica...noastra..upsss,,,a noastra a fost tare rautacioasa ,,ne zicea..."acasa fochilor"....asa ca daca ii ceream si nu ne dadea,ne a fc singuri dreptate,asa ca atunci cand era in zilele de gratie.....(sub influenta acoolului)...mergeam si luam noi .,,ce ea ne refuza...aveam o tactica..unul o tinea de vb si ceilalti atacam...luam si noi piersici..ca ne era pofta,struguri.....era pacat sa cada si sa se strice..numai fochii sa nu manance..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
FOCHI=COPII DIN FLORI pentru cine nu stie..
Elena, uite asta e frumos cand esti copil..e frumos sa ai macar pe cineva unde sa mergi macar in vacanta si sa iti accepte nebuniile, ce minunati sunt unii bunici!
Elena, uite asta e frumos cand esti copil..e frumos sa ai macar pe cineva unde sa mergi macar in vacanta si sa iti accepte nebuniile, ce minunati sunt unii bunici!
superbe amintiri fetele , elena ce mai distrat .... saracele bunici , eu merg si acum cu mare drag la mamaia mea, am multe amintiri frumoase de la tara!
offf si mie mi-e dor de bunicii mei... eu nu am facut prostii, eram un copil cuminte!!! defapt nici nu stiu pe care sa v-o zic... !
Dar, va zic una cu soacra..nu stiu daca v-am zis-o...
anul trecut in vara aveam un catelus, l-am primit, un bichon...super catelul, fete erau topite dupa el...el dupa fete! insa fiind puiut, facea numai prostii!! lua pampersii din gunoi si manca kk din ei si facea numai pampersi prin toata curtea...offff cand ma gandesc...
Insa ce a facut zapacitul de catel intr-o zi, a intrecut orice limita!!!
M-a striga soacra-mea : Ionicaaaaaaaaa , Ionicaaaaaa... ia vino sa-ti dau astea!!! si ies din camera si ma duc in curte sa vad ce vrea soacra-mea sa-mi dea...! intind mana si vad!! prezervativeeeee... prin toata curtea erau numai prezervativeeee...!!
fiind fetele mici, anul trecut, am cumparat o punga de prezervative si le-am pus sub patul nostru, intr-o punga, in caz de nevoie sa fie la indemana... insa nebunica de catea( caci era fetita) a luat punga de subn pat si a fugit cu ea prin curte si le-a presarat si a venit soacra..sa faca infarct ca i-au crescut prezervative prin gradina!!!
O sa ma intrebati daca mi-a fost rusine!! si am sa va raspund!!! in alt episod !!!
iata catelusa buclucasa!!
Dar, va zic una cu soacra..nu stiu daca v-am zis-o...
anul trecut in vara aveam un catelus, l-am primit, un bichon...super catelul, fete erau topite dupa el...el dupa fete! insa fiind puiut, facea numai prostii!! lua pampersii din gunoi si manca kk din ei si facea numai pampersi prin toata curtea...offff cand ma gandesc...
Insa ce a facut zapacitul de catel intr-o zi, a intrecut orice limita!!!
M-a striga soacra-mea : Ionicaaaaaaaaa , Ionicaaaaaa... ia vino sa-ti dau astea!!! si ies din camera si ma duc in curte sa vad ce vrea soacra-mea sa-mi dea...! intind mana si vad!! prezervativeeeee... prin toata curtea erau numai prezervativeeee...!!
fiind fetele mici, anul trecut, am cumparat o punga de prezervative si le-am pus sub patul nostru, intr-o punga, in caz de nevoie sa fie la indemana... insa nebunica de catea( caci era fetita) a luat punga de subn pat si a fugit cu ea prin curte si le-a presarat si a venit soacra..sa faca infarct ca i-au crescut prezervative prin gradina!!!
O sa ma intrebati daca mi-a fost rusine!! si am sa va raspund!!! in alt episod !!!
iata catelusa buclucasa!!
mofturaki- Mamica sexy
sandy a scris:daaaaaaaaaaaa,,,asa era ...
sa vedeti ce ne-a fc Criss,avea vreo 2 ani si ceva...si mamaier avea rasadnita fc ..o gropita mica....in cateva sec,nu l-am mai vazut,..deja de alarmasem...si el senin iese din rasadnita,,,si spune..."bau:....!!
Ceva asemanator a facu si Elena...era mai micuta,pana in doi ani...s-a inchis in anexa de la mobila ...am cautat-o peste tot,prin curte...chiar si pe calea ferata (stam foarte aproape de gara) deja disperasem,ea de negasit,ne hotarasem sa sunam la politie...dar inainte de a suna,mi-a trecut prin cap sa caut si prin mobila....cand deschid usa...aud : "Bau!" radea cu manuta la gurita (sa n-o auzim) se juca pitulusul cu noi...iar eu mai aveam putin si lesinam....
vai ioana ce tare a fost faza ....
si gabi mai are obiceiul sa se ascunda sau sa nu imi raspunda cand il strig si ma sperie rau!
si gabi mai are obiceiul sa se ascunda sau sa nu imi raspunda cand il strig si ma sperie rau!
stiam Ioana...ne-ai mai povestit..super amuzanta intamplarea!!
Dani...egroaznic..si apoi iti revii cand vezi!!...Sandy!
Dani...egroaznic..si apoi iti revii cand vezi!!...Sandy!
chiar m-am amuzat citind prostioarele voastre ..sandy , teo se vede ca ati avut o copilarie frumoasa .... Mi-au placut toate... dar m-am amuzat teribil de Vrajitoarea d e la gradi , parca o vad si pe fata mea spunand la fel ...doar ea e foarte sincera ..i-a spus vecinei mele ca e urata si nu vrea sa o vada ...am incercat sa o dreg si eu cumva... " cred ca din cauza ochelarilor si a palariei nu va mai cunoaste " i-am zis vecinei
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
sti cum este lucica copii sunt sinceri mereu chiar daca ne pun in situatii mai delicate !
mai astept si alte patanii si intamplari amuzante!
mai astept si alte patanii si intamplari amuzante!
copii sunt nevinovatii si spun ceea ce gandesc Lucica
Maria- Administrator
azi se termina concursul!
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
acum 3 zile..ma durea burtica,,,si eu ma aoleam.."vai ce ma doare burta"...criss se uita la mine ciudat..si-mi zice.."hmmm,,poate esti gravida"!!!! :ding: :ding: ..eu foarte uimita si Nick la fel..il intrebam de unde stie ..de gravida..si el ne raspunde cat se poate de logic.."pai cand ai fost gravida..apoi m-am nascut eu"..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ne pun capac copii nostrii cat de destepti sunt
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
poate presimte el ceva sandy
concursul se va mai amna o saptamana ..... mi-ar place sa avem mai multe participante .
concursul se va mai amna o saptamana ..... mi-ar place sa avem mai multe participante .
CASTIGATOARE CONCURS
LOC 1 - alinagherman
LOC 2 - sandy
felicitari fetele
alina astept adresa ta pe pm
LOC 1 - alinagherman
LOC 2 - sandy
felicitari fetele
alina astept adresa ta pe pm
felicitari fetele!!!!
Alina ma bucur mult pt tine mai ales ca azi e ziua ta! frumos cadou! la multi ani, frumosi si fericiti!
Alina ma bucur mult pt tine mai ales ca azi e ziua ta! frumos cadou! la multi ani, frumosi si fericiti!
anka9mai- Mamica cocheta
felicitari alina!!!
felicitari sandico!
felicitari sandico!
mofturaki- Mamica sexy
le astept pe fete sa aleaga modelul bijuteriilor care il doresc.
mulktumesc mult ...este o surpiza placuta ...nu-mi venea sa cred cand mi-a spus anka aseara...multumesc adriana
alinagherman- Mamica de cariera
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA