Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 155 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 155 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (15)
+24
brigitta
lilia
celina74
amalia-carmen
mona_mami
crina_oc
swe
tit.ioana
Dia
Raluca30
elena
mofturaki
roxanik
paul_A
Elena23
teodoraion
sandy
anka9mai
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
Maria
nadvio1973
alinagherman
adriana
28 participanți
Pagina 30 din 42
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (15)
am sosit Maria la cafea!
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
nu pot sa te refuz!
ms
ms
neata buna mamicilor!!!
care ati auzit de dieta lui MAX PLANK? vecinii mei tin aceasta dieta de luni si deja au slabit 3 kg...
tare m-as apuca si eu de ea, insa.... cand ai 2 copii mici ... cred ca trebuie sa ai mare abitie...
care ati auzit de dieta lui MAX PLANK? vecinii mei tin aceasta dieta de luni si deja au slabit 3 kg...
tare m-as apuca si eu de ea, insa.... cand ai 2 copii mici ... cred ca trebuie sa ai mare abitie...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
buna dimineata fetele , am venit si eu la cafeluta
mi-a fost dor de voi , am incercat sa citesc putin din urma dar nu am reusit sa citesc chiar tot
cuscra a dat norocul peste tine cu printisorul tau !
maria cum sunt gogosile cu iaurt? pui in loc de lapte sau cum?
buna ceci , ma bucur ca lari este mai bine , iari am terminat si noi antibioticul!
in rest ce sa va zic , mi-a prins tare biune asteA 2 ZILE LA MAMA .... SUNT arsa de soare si ma ustura mainile ingrozitor .... a fost obositor si relaxant la sapa .... m-am deconectat de toate problemele , de toate gandurile
mi-a fost dor de voi , am incercat sa citesc putin din urma dar nu am reusit sa citesc chiar tot
cuscra a dat norocul peste tine cu printisorul tau !
maria cum sunt gogosile cu iaurt? pui in loc de lapte sau cum?
buna ceci , ma bucur ca lari este mai bine , iari am terminat si noi antibioticul!
in rest ce sa va zic , mi-a prins tare biune asteA 2 ZILE LA MAMA .... SUNT arsa de soare si ma ustura mainile ingrozitor .... a fost obositor si relaxant la sapa .... m-am deconectat de toate problemele , de toate gandurile
salutari fetele
da cuscra a dat norocul si saracul , el chiar vb serios, taica-miu a incercat sa il faca sa se razgandeasca..i-a explicat ca eu am facultate etc..la care el intelegator a zis LASA NEA MIRCEO CA O IAU SI CU FACULTATE SI CU COPII NICI O PROBLEMA
da cuscra a dat norocul si saracul , el chiar vb serios, taica-miu a incercat sa il faca sa se razgandeasca..i-a explicat ca eu am facultate etc..la care el intelegator a zis LASA NEA MIRCEO CA O IAU SI CU FACULTATE SI CU COPII NICI O PROBLEMA
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna Adriana,bine ai revenit?cum a fost la tara?
sunt bune si cu iaurt Adriana,parerea mea ca sunt putin mai fragede...da in loc de lapte se pune iaurt simplu,eu am pus lapte prins ,un fel de iaurt natural
haide Teo,o fiii crezut printul tau caci o facultatea o fii o povoara si asta
sunt bune si cu iaurt Adriana,parerea mea ca sunt putin mai fragede...da in loc de lapte se pune iaurt simplu,eu am pus lapte prins ,un fel de iaurt natural
haide Teo,o fiii crezut printul tau caci o facultatea o fii o povoara si asta
Maria- Administrator
iti dai seama Marie, cat de ingaduitor poate sa fie? si ce ocazie minunata o sa ratez eu
tie o sa-ti para rau Teo!
copii au dormit de pranz,acum s-au trezit si Lari se plimba in curte cu bici si Deniz e pe jos pe covor se joaca
dim le-am facut chiftelute cu sos din carne de curcan si supa cu galuste
copii au dormit de pranz,acum s-au trezit si Lari se plimba in curte cu bici si Deniz e pe jos pe covor se joaca
dim le-am facut chiftelute cu sos din carne de curcan si supa cu galuste
va pup si fug dupa copil la gradi...intru cand ma intorc, vad ca ai petitori Teo
anka9mai- Mamica cocheta
am intrat sa va spun ce cafea aiurea am baut de la un chiosc de vizavi de locul meu de munca, nu am avut timp sa beau acasa, .Acu ma apuca foamea dupa ce am tot citit felurile voastre de mancare.
pui cu smantana si supa cu galuste am facut eu ieri.....ce preferi sa mananci Tunde?....cat despre cafea eu zic sa beu un suc rece decat o cafea rea
anka9mai- Mamica cocheta
Anka il duci pe Alex si sapt viitoare la gradi?
bun venit Tunde
bun venit Tunde
Am avut ceva trebusoara pe la birou , dar acum raspund cu placere, acum as papa supa de pui , ceva usor.Din nefericire nu a facut nimeni nimic de papat, sotul e afon total , si fata face numai chestii reci de zici ca a crescut la KFC in curte.Asa ca probabil cand o sa ajung acasa (destul de tarziu pt. o masa copioasa) o sa fac o salata mare cu branzica si o s-o pap goala ca sa nu fac colacei pe burtica , si asa trebuie sai dau jos pe cei care i am
buna seara!! Am intrat sa va salut....Teo ma intrebai de Dragos...este bine!! doar ca vorbeste pitigaiat
Eu am venit de la servici,am avut o zi tare obositoare...abia astept sa ma urc in pat!! O seara linistita va doresc!
Eu am venit de la servici,am avut o zi tare obositoare...abia astept sa ma urc in pat!! O seara linistita va doresc!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
ma bucur Elena
Pupici fetele
Noapte buna!
Pupici fetele
Noapte buna!
Buna dimineata!! Azi imi beau cafeaua cu voi... cam liniste a fost pe aici aseara,se cunoaste ca a venit vara si iesim mai des la plimbare.
Cam bate vantul la noi...sper sa nu se repede furtuna de ieri dupa amiaza...va pup si o zi minunata mai ales ca vine week-endul!!
Cam bate vantul la noi...sper sa nu se repede furtuna de ieri dupa amiaza...va pup si o zi minunata mai ales ca vine week-endul!!
Elena23- Mamica eleganta
neata fetele , elena si eu sunt tot la cafeluta , tocmai ce mi-am facut-o ....
cecilia am observat ca voi mancati mult carne de curcan , o iei de undeva anume?
pai elena sa sti ca vara este slaba activitate pe forum, noi am ajuns aseara acasa pe la ora 22 .,.... am fost la cumparaturi ca era gol frigiderul .... desi si acum tot gol este si am cheltuit 400 ron dar nu stiu pe ce!
cecilia am observat ca voi mancati mult carne de curcan , o iei de undeva anume?
pai elena sa sti ca vara este slaba activitate pe forum, noi am ajuns aseara acasa pe la ora 22 .,.... am fost la cumparaturi ca era gol frigiderul .... desi si acum tot gol este si am cheltuit 400 ron dar nu stiu pe ce!
Buna Adriana...ce faci?? cum mai esti?? am auzit ca te-ai bronzat natural la sapa ...eu cred ca in camp ramaneam
Gabita ce face??
Gabita ce face??
Elena23- Mamica eleganta
buna dimineata!!!
servesc si eu cafeluta cu voi
au luat-o preturile razna Adriana,pleci la cumparaturi,vii fara bani si nu se vede ca ai cumparat ceva
servesc si eu cafeluta cu voi
au luat-o preturile razna Adriana,pleci la cumparaturi,vii fara bani si nu se vede ca ai cumparat ceva
Maria- Administrator
Sincer,nici nu m-am gandit....la voi e vreun obicei?? Maine sunt de servici pana seara la 7...duminica intru de noapte...chiar nu stiu daca voi face ceva bun...adica dulce?? ca eu asa inteleg cand spui bun doar dulce....de mancare cu siguranta voi face dar nu stiu ce...
Elena23- Mamica eleganta
nu ,nu este nici o traditie nici la noi...este o traditie la noi in familie sa fac amandine,sambata trecuta am facut si acum imi scer iarasi fursecuri si amandine...
cred ca de mancare fac friptura pe duminica dar mai vad eu pana atunci :GHIOCEI:
cred ca de mancare fac friptura pe duminica dar mai vad eu pana atunci :GHIOCEI:
Maria- Administrator
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 30 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA