Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra -soacra poama acra..(3)
+4
anka9mai
elena
adriana
sandy
8 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Soacra -soacra poama acra..(3)
va invitam la partea a 3-a despre un subiect incitant...soacrele.....
Daca ptr unele din voi soacra poate insemna o prietena,,desi sincer eu nu cred in asa ceva.....ptr unele din noi soacrele isi pastreaza renumele!!,,,
Daca ptr unele din voi soacra poate insemna o prietena,,desi sincer eu nu cred in asa ceva.....ptr unele din noi soacrele isi pastreaza renumele!!,,,
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Re: Soacra -soacra poama acra..(3)
cum va mai intelegeti cu soacrele?????? se pare ca bine daca nu ati mai scris nimic pe aici
eu foarte bine,,doar o vad o data pe an....
sandy- Mamica cocheta
si eu o vad foarte rar, acum a ramas singura in curte, daca a plecat Florina..oare cum o fi sa nu aibe pe cine cicali toata ziua??sper sa nu se plictiseasca sa isi faca alte obiceiuri..
elena- Mamica cocheta
si eu o vad toata ziua... si a cam luat-o razna !!!
Poate ma vede dl. Leo ce scriu aici despre mamitica lui dar adevarul e ca a cam luat-o razna.. s-a legat de bona fetelor.. ca de ce sta si citeste in loc sa mature prin curte!1 ca slugile tyrebuie sa nu stea deloc!!!!!!! aaaaa cand am auzit , m-am aprins rau de tot si i-am zis ca am angajat-o pe bona sa aiba grija de fete , nu sa femeie de serviciu prin curte si ca atata timp cat fetele dorm , poate si ea sa doarma sau sa faca ce vrea!!! asta o data!!! a doua oara, cand eram la mare, l-a sunat pe Leo si i-a zis asa fara introducere, fara nimic " sa nu mai urli la fete ca o sa se imbolnaveasca de inima!!! "
Poate ma vede dl. Leo ce scriu aici despre mamitica lui dar adevarul e ca a cam luat-o razna.. s-a legat de bona fetelor.. ca de ce sta si citeste in loc sa mature prin curte!1 ca slugile tyrebuie sa nu stea deloc!!!!!!! aaaaa cand am auzit , m-am aprins rau de tot si i-am zis ca am angajat-o pe bona sa aiba grija de fete , nu sa femeie de serviciu prin curte si ca atata timp cat fetele dorm , poate si ea sa doarma sau sa faca ce vrea!!! asta o data!!! a doua oara, cand eram la mare, l-a sunat pe Leo si i-a zis asa fara introducere, fara nimic " sa nu mai urli la fete ca o sa se imbolnaveasca de inima!!! "
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
saracuta de tine Ioana!!,,mie nici oprin cap nu mi vine vre-o idee cum e sa stai cu scroafa!!,,,!!m-am debarasat de ea,,la o luna!!..
sandy- Mamica cocheta
ce liniste pe acici si pace.....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
pai toate nurorile se inteleg bine cu soacrele acum in prag de sarbatori
pai daca toate le-or vizita asa des ca mine.....
Apropo ,,cica scroafa-mea vrea sa-mi faca o vizita,,,frate ce-o vrea,,ca mie nu mi -e dor de ea,,si nici nu am invitat-o...!!...nu mai are ce face acasa,,si vine pe capul meu,,o zi mi se va parea un an!!...dar poate nu va mai veni!!,,sincer,,nu vreau!!,,
Apropo ,,cica scroafa-mea vrea sa-mi faca o vizita,,,frate ce-o vrea,,ca mie nu mi -e dor de ea,,si nici nu am invitat-o...!!...nu mai are ce face acasa,,si vine pe capul meu,,o zi mi se va parea un an!!...dar poate nu va mai veni!!,,sincer,,nu vreau!!,,
sandy- Mamica cocheta
poate vrea sa va impacati sandy...sa isi ceara iertare...ca doar se-apropie Craciunul...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
si tu Sandy,acum tot omul este mai bun ca doar se apropie Craciunul ,poate se intampla vreo magie
Maria- Administrator
eu cu a mea nici nu mai tin minte de cand nu m`am vazut dar nici nu`mi este dor de ea...nu multumesc! ea cu casa ei eu cu a mea...daca ii este dor de fiul ei, sa`l cheme la ea
anka9mai- Mamica cocheta
Fetelor,,cuvantul IARTA-MA,, nu-l cunoaste,,in plus de cate ori a venit,,eu si Nick ne-am certat apoi,,,atunci ,,,de ce sa mi-o doresc?????...nu o vreau si cred ca a renuntat la gand,,sau cel putin asa sper!!..,,...
sandy- Mamica cocheta
eu credeam ca a venit azi si i-ai tinut companie
Maria- Administrator
Ete ,,nu Maria,,a zis si ea asa o vorba!!,,sa vada,,daca o invitam,,fii-su i-a zis cu o jumate de gura,,dar eu nu am zis nimik!!!!
sandy- Mamica cocheta
poate vroia sa vina la Cristi cu daruri de mos Nicolae
Maria- Administrator
...asta da,,e buna!!!..nu,,iti spun eu ,,acum nu prea mai are de facut,mai nimik,,si a zis sa nu se plictiseasca acasa,,sa se plictiseasca la mine!!.....la Criss a mai venit in jurul sarbatorilor,,,si nu i-a adus decat o banana,,si venise cu nepota-su celalalt,,care avea in gentuta si suc si dulciuri!!...asta spun ca daca as vede-o ca are un pic de regret,,,as accepta-o ,,dar cand vad ca faci lucrurile doar ca sa ne simtim prost,,si mai ales Nick,,stii ce greu i-a venit,,,cand a vazut ca ptr cel care sta zi de zi cu ea,,luase atatea,,si lui Criss i-a dat o banana din ce-i cumparase lui Ionut!!..........dar gata,,nu mai spun nimik,,daca vine,nu mor o zi,,ii fac sa manance,,pana explodeaza....si o tratez regeste,,,si nu-mi va pasa ce fc si ce spune apoi!!..
Ultima editare efectuata de catre sandy in Dum Dec 04, 2011 3:19 pm, editata de 1 ori
sandy- Mamica cocheta
.....pai asa e multumita ea..!!
sandy- Mamica cocheta
sa nu faci ca in finalul povestii Capra cu trei iezi
Maria- Administrator
promit sa fiu cuminte.....nu de alta dar lupoaica daca cade..imi darama casa..
sandy- Mamica cocheta
ai grija sandy,ca nu-ti va face alta!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
stiu,,cica are o depresie,il tot suna pe al meu,,si ii spune,,ca nu stie ce are,dar sta bea o cafea,si o buseste plansul de numai se poate opri,si e smechera,,ii zice sa nu mai spuna la nimeni,,il face si pe el sa se ingrijoreze,,i-am spus sa se duca la dr,,dar cred ca ea astepta,sa-i spun sa vina cateva zile la noi!!,dar cum la mine nu e sanatoriu....i-am sugerat ce era corect si sanatos ptr ea..
sandy- Mamica cocheta
ce va mai fac soacrele fetele???
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA