Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 228 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 228 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
Am revenit de la doctor , Alexia are o raceala usoara ...multumim pentru urarile de sanatate !, m-a enervat doctora ca s-a ratoit la mine ca nu mi-am facut programare .
Am rugat-o pe matusa s a stea cu Alexia ca sa merg si eu la sedinta , dar nu poate veni .....acum a ramas sa o las cu colega mea de servici la receptie, sper sa nu-i faca probleme ...
Maria , petrecere frumoasa copiilor !
Adriana la zacusca se pune si un pic de usturoi ?
Sandy , am auzit cat e de istet Cris la scoala , succes , sa aduca numai note mari !
Am rugat-o pe matusa s a stea cu Alexia ca sa merg si eu la sedinta , dar nu poate veni .....acum a ramas sa o las cu colega mea de servici la receptie, sper sa nu-i faca probleme ...
Maria , petrecere frumoasa copiilor !
Adriana la zacusca se pune si un pic de usturoi ?
Sandy , am auzit cat e de istet Cris la scoala , succes , sa aduca numai note mari !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna dimineata Lucica!!!
Sanatate Alexiei!!Mersi de urari Lucica!
Sanatate Alexiei!!Mersi de urari Lucica!
Maria- Administrator
ia dat antibiotic Alexiei?sau doar sirop de tuse?
sui la noi la med e chestia cu programarea dar ce noi stim dinainte cand face copilu febra?k sa fac programare?
sui la noi la med e chestia cu programarea dar ce noi stim dinainte cand face copilu febra?k sa fac programare?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetele , am revenit si eu in birou
maria distractie placuta piticilor la petrecere
buna raluca ,sandy , ceci , lucica noua deocamdata nu ne-a dat lista cu rechizite .... o asteptam binenteles si apoi sa te ti .
lucica eu nu pun usturoi la zacusca , dar nu cred ca 2-3 catei ii face ceva rau , ii da gust , eu mai pun 3-4 morcovi dati prin razatoiarea mare , ii da un gust super
maria distractie placuta piticilor la petrecere
buna raluca ,sandy , ceci , lucica noua deocamdata nu ne-a dat lista cu rechizite .... o asteptam binenteles si apoi sa te ti .
lucica eu nu pun usturoi la zacusca , dar nu cred ca 2-3 catei ii face ceva rau , ii da gust , eu mai pun 3-4 morcovi dati prin razatoiarea mare , ii da un gust super
buna fetele , ce mai faceti?....liniste in cafenea!
eu am ajuns acasa , am intins o masina de rufe pe care le bagase emil la spalat si acum butonez putin
gabi inca doarme dar cand se trezeste iesim afara binenteles ..... programul zilnic , rutina
eu am ajuns acasa , am intins o masina de rufe pe care le bagase emil la spalat si acum butonez putin
gabi inca doarme dar cand se trezeste iesim afara binenteles ..... programul zilnic , rutina
buna Adriana!!
O dupa masa placuta va doresc,noi imediat plecam cu copii la petrecere
O dupa masa placuta va doresc,noi imediat plecam cu copii la petrecere
Maria- Administrator
buna seara fetelor...
foarte mult v-a cerut Raluca,,mai ales ca luati si lista,,si caietelele separat,,,ajung saptamana viitoare sigur,,sper sa ne vedem,,,cu toate care puteti..
Cely sarut mana de urari,,asemenea va doresc si eu tuturor!!
foarte mult v-a cerut Raluca,,mai ales ca luati si lista,,si caietelele separat,,,ajung saptamana viitoare sigur,,sper sa ne vedem,,,cu toate care puteti..
Cely sarut mana de urari,,asemenea va doresc si eu tuturor!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
salutare tuturor
azi am patit o mare sperietura.., m-au sunat mamici de la scoala ca socrul nu a ajuns sa o ia pe Bia.., m-am gandit ca o fi uitat asa ca am sunat, am sunat si pe fix si pe mobile si nu au raspuns..cred ca am sunat de 10 ori, va dati seama ca m-am panicat....am crezut ca s-a intamplat ceva...., am uitat sa va spun ca soacra-mea e bolnava de Alzhaimer, diagnostic pus de o luna..., pana la urma dupa un sfert de ora a rasp socra-miu care era prin bucatarie si pierduse notiunea timpului, cand sa plece dupa Bia, mamicile o adusesera la usa....mi-a stricat toata ziua,,,,
Apoi am fost la dentist cu Bia, i-a mai cazut un dinte..si colac pest pupaza..ne trebuie aparat dentar..care costa 14 milioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fondul clasei la noi la gradi -250 ron pana pe 15 dec
la scoala 140 ron cu tot cu caiete speciale si niste poze, plus ca mai trebuie sa cumpar alte..o lista...
La gradi zilnic 14 lei m ancarea si 50 pe luna gimnastica...deci...mai trebuiescv vreo 3 salarii....
vA PUP.
azi am patit o mare sperietura.., m-au sunat mamici de la scoala ca socrul nu a ajuns sa o ia pe Bia.., m-am gandit ca o fi uitat asa ca am sunat, am sunat si pe fix si pe mobile si nu au raspuns..cred ca am sunat de 10 ori, va dati seama ca m-am panicat....am crezut ca s-a intamplat ceva...., am uitat sa va spun ca soacra-mea e bolnava de Alzhaimer, diagnostic pus de o luna..., pana la urma dupa un sfert de ora a rasp socra-miu care era prin bucatarie si pierduse notiunea timpului, cand sa plece dupa Bia, mamicile o adusesera la usa....mi-a stricat toata ziua,,,,
Apoi am fost la dentist cu Bia, i-a mai cazut un dinte..si colac pest pupaza..ne trebuie aparat dentar..care costa 14 milioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fondul clasei la noi la gradi -250 ron pana pe 15 dec
la scoala 140 ron cu tot cu caiete speciale si niste poze, plus ca mai trebuie sa cumpar alte..o lista...
La gradi zilnic 14 lei m ancarea si 50 pe luna gimnastica...deci...mai trebuiescv vreo 3 salarii....
vA PUP.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cecilia_7625 a scris:ia dat antibiotic Alexiei?sau doar sirop de tuse?
m-a intrebat daca mai am ceva pe-acasa , am ampicilina sirop ..dar sa ii dau doar daca se agraveaza starea ei , mi-a zis sa-i dau Humex ( care si pe-asta il aveam acasa ) , biorinil... si ibalgin ( doar asta mi l-a dat ea pe reteta)...si am cerut si o adeverinta pt sport pt baiat ... costa 5 lei si asta
La gradi am ajuns totusi ( a fost cuminte Alexia , a stat cu colega mea ...i-a facut capul calendar la cat a vorbit cu ea , fata me a e tare vorbareata cand vrea ea )... am stabilit s a cumpere educatoarea toate rechizitele ..pentru ca ea zis ca atunci cand lucreaza cu ei pune totul la comun...adica nu desface 23 de cutii cu tempera , ci doar 3 ( atatea masute sunt) si se folosesc toti copii de ele...plus ca au zis parintii ca nu le convine ca ei sa cumpere rechizite de calitate si altii ieftine .. asa ca dam 70 lei pt rechizite +50 lei fondul clasei +40 lei pt carti colorat si caiete speciale +5 lei pt poza tip buletin( au o chestie pe perete pt prezenta si fiecare copil are un spatiu acolo...cica asa sa tina evidenta care sunt prezenti si care nu)
adriana maine fac zacusca ..iti spun cum a iesit
Teo , cred ca te-ai speriat groaznic !... acum sigur nu se va mai intampla , socrul tau va fi atent .
Cat despre rechizite vad ca eu am scapat foarte ieftin
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
chiar ca ai scapat ieftin...
la m ine adeverinta la sport costa 11 lei...... e dupa medic vad....
la m ine adeverinta la sport costa 11 lei...... e dupa medic vad....
Teo bine k in final a fost adusa Bia acasa si nu a ramas mititica cu portaru plangand
fetelor macar dam rechizitele doar la inceputul anului scolar......
Teo de ce asa mult 250lei fondul gradinitei?
eu azi am cumparat gogosari din piata cu 1,5kg si iam pus la borcane
fetelor macar dam rechizitele doar la inceputul anului scolar......
Teo de ce asa mult 250lei fondul gradinitei?
eu azi am cumparat gogosari din piata cu 1,5kg si iam pus la borcane
Buna seara !Am citit putin din urma si vad ca sunteti ca niste furnicute ! Asa este toamna !
Si eu sunt aglomerata in perioada aceasta. Astazi de expemplu am facut gem de prune la cuptor...zilele trecute am fiert inca o compozitie de bulion si gem, m-a ajutat si sotul ca a fost acasa... Am inceput scoala, gradinita..Sunt bucuroasa ca Teodor merge la gradi fara probleme, nici nu ma gandeam....anul trecut nici nu vroia sa auda, pe cand acum..se trezeste odata cu Maria si cere sa il imbrac repede sa plece... Eu ma vaitam ca am cheltuit mult cu scoala~gradinita, dar vad ca voi ati dat mai mult pentru fondul clasei si caiete speciale... Dar la oras sunt alte preturi...si veniturile mai ridicate...Mie la Maria mi-a cerut 50ron pentru caietele speciale (3) si coli, hartie creponata, glasata. In rest am cheltuit destul pe maruntisurile necesare ...i-a cumparat sora mea ghiozdan si alte accesorii.. Va pup, noapte buna
Si eu sunt aglomerata in perioada aceasta. Astazi de expemplu am facut gem de prune la cuptor...zilele trecute am fiert inca o compozitie de bulion si gem, m-a ajutat si sotul ca a fost acasa... Am inceput scoala, gradinita..Sunt bucuroasa ca Teodor merge la gradi fara probleme, nici nu ma gandeam....anul trecut nici nu vroia sa auda, pe cand acum..se trezeste odata cu Maria si cere sa il imbrac repede sa plece... Eu ma vaitam ca am cheltuit mult cu scoala~gradinita, dar vad ca voi ati dat mai mult pentru fondul clasei si caiete speciale... Dar la oras sunt alte preturi...si veniturile mai ridicate...Mie la Maria mi-a cerut 50ron pentru caietele speciale (3) si coli, hartie creponata, glasata. In rest am cheltuit destul pe maruntisurile necesare ...i-a cumparat sora mea ghiozdan si alte accesorii.. Va pup, noapte buna
elena- Mamica cocheta
noapte buna
Cecilia, in fiecare an , suma minima la noi a fost 250 ron, s-au gasit mereu lucruri de cumparat si idei noi si mai ales parinti care sar cu banii..
Cecilia, in fiecare an , suma minima la noi a fost 250 ron, s-au gasit mereu lucruri de cumparat si idei noi si mai ales parinti care sar cu banii..
Buna dimineata!! beau si eu repejor cu voi o cafeluta....am pus sa fac mancare,am bagat masina...chestii femeiesti ma gandeam intr-o zi...o fii cineva care sa stea degeaba??
la 10 vine coafeza sa ma vopseasca....cred ca imi tund si putin varfurile...baietii inca dorm....
vad ca vorbiti de bani,de fonful clasei,noua inca nu ne-a cerut la camin .a spus doamna educatoare ca peste vreo doua saptamani o sa ne cheme la sedinta...oricum anul trecut am dat vreo 70 ron...si din cate stiam era 8 lei pe zi...acum chiar numai stiu,,,
Adriana,te vad pe aici....cand pleci pentru mica interventie?? sau ai vrut sa-ti bei cafeaua cu noi?? week-end frumos sa aveti....si spor la treburi!! :33: :dimi:
la 10 vine coafeza sa ma vopseasca....cred ca imi tund si putin varfurile...baietii inca dorm....
vad ca vorbiti de bani,de fonful clasei,noua inca nu ne-a cerut la camin .a spus doamna educatoare ca peste vreo doua saptamani o sa ne cheme la sedinta...oricum anul trecut am dat vreo 70 ron...si din cate stiam era 8 lei pe zi...acum chiar numai stiu,,,
Adriana,te vad pe aici....cand pleci pentru mica interventie?? sau ai vrut sa-ti bei cafeaua cu noi?? week-end frumos sa aveti....si spor la treburi!! :33: :dimi:
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Buna dimineata Elena!!
Imi beau si eu cafeluta alaturi de tine si de fetele care mai apar apoi trebuie sa fac putina ordine
Bafta Adriana! :dimi:
Imi beau si eu cafeluta alaturi de tine si de fetele care mai apar apoi trebuie sa fac putina ordine
Bafta Adriana! :dimi:
Maria- Administrator
neata fetelor!!!!!!!!
si eu beau cafeluta cu voi, fetele inca dorm, trebuie sa fac curat si sa bag haine la spalat, va servesc cu: :cofpr:
sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!
si eu beau cafeluta cu voi, fetele inca dorm, trebuie sa fac curat si sa bag haine la spalat, va servesc cu: :cofpr:
sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!
brigitta- Mamica de cariera
Neata Eva!!!
Multumim mult de tratatie
O zi frumoasa sa ai!
Multumim mult de tratatie
O zi frumoasa sa ai!
Maria- Administrator
neata fetelor,si eu la cafea cu voi
neata tuturorr
neata fetelor!!!!!!!!
si eu beau cafeluta cu voi
si eu beau cafeluta cu voi
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
neata!!..La multi ani!!Bri!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Neata fetele ! imi beau cafeluta pe fuga alaturi de voi :33: Am mancarea pe foc, am terminat curatenia, m-a ajutat si maria-a maturat ea curtea, m-a scutit; Dupa ce termin mancarea plec la cules de mere...m-a sunat mama sa ma duc sa o ajut la cules si la dus sacii acasa, nu are caruta disponibila asa ca i le duc cu masina. O zi faina va doresc si spor la treaba
elena- Mamica cocheta
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA