Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 88 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 88 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
maine e petrecere
ginerele meu implineste 4 anisori,il pupam de azi
ginerele meu implineste 4 anisori,il pupam de azi
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetele , am terminat si eu acum treburile , am papat si acum lenevesc putin ....
drum bun mamei tale ceci si distractiue placuta
spor la pregatiri alina .... sambata va fi mare party
buna sandy , ce mai faci? ai terminat cu muraturile?
drum bun mamei tale ceci si distractiue placuta
spor la pregatiri alina .... sambata va fi mare party
buna sandy , ce mai faci? ai terminat cu muraturile?
Buna ziua fetelor,va pup.Eu azi stau acasa am fetele bolnavioare,Iulia a facut azi noapte febra pana la 3 noaptea si acum a dat in diarie,dupamiaza vreau sa le duc la dr.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
sanatate Iuliei
acum am venit si eu de la gradi ci Larisa
acum am venit si eu de la gradi ci Larisa
sanatate iuliei
eu am terminat mancarea ..fac si cateva borcanele de compot de struguri. tare repede trece timpul ca acusi ma duc dupa fabi la gradi
eu am terminat mancarea ..fac si cateva borcanele de compot de struguri. tare repede trece timpul ca acusi ma duc dupa fabi la gradi
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Salutare, salutare!!!
Ia priviti cine a reusit s aintre o fuga de la munca? Daaaa, tocmai eu!!
Ce faceti dragele mele/?
Nu am timp sa citesc ca mi-e ca se vede pe camera culoarea portocalie si ma prinde sefa :rade;
Eu ma pregatesc sa merg in pauza de masa.
Mai vorbim
Ia priviti cine a reusit s aintre o fuga de la munca? Daaaa, tocmai eu!!
Ce faceti dragele mele/?
Nu am timp sa citesc ca mi-e ca se vede pe camera culoarea portocalie si ma prinde sefa :rade;
Eu ma pregatesc sa merg in pauza de masa.
Mai vorbim
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetele si eu ma pregatesc sa plec dupa gabi la gradi .... imi pare tare rau raluca pentru pitica .... dar de ce a facut febra este racita?
alina eu nu am facut niciodata compot de struguri , cum il faci? ce tip de struguri pui?
buna teo , ma bucur ca ai putut intra putin , cum este la servici , iti place ? te-ai acomodat? ce fac fetele?
alina eu nu am facut niciodata compot de struguri , cum il faci? ce tip de struguri pui?
buna teo , ma bucur ca ai putut intra putin , cum este la servici , iti place ? te-ai acomodat? ce fac fetele?
buna fetelor,insanatosire grabnica bolnaviorilor....compot de struguri?buna idee...am sa fac si eu in weekend....adriana ,cum se descurca gabi la cursurile de taikuando?ren este foarte activ la cursurile de karate....ii place,dar nu stiu pana cind...hahahaha,asa e cu copii,o seara buna!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna fetele sanatate bolnaviorilor si eu fac compot de struguri :hug:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
D a Adriana!!,,am terrminat cu muraturile!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
BUNA tuturor, si multa sanatate bolnavioerilor!
Adriana, da este bine la serviciu si m-am acomodat destul de repede, deja sunt college cu care ma inteleg destul de bine . de fapt cu toti ma inteleg eu bine..
Fetele sunt bine, Larisa mi-a fost racita putin dar marti si-a revenit si a mers la gradi, e o isteata nu plange deloc dupa mine dimineata, nu ma nici o problema, e foarte inteleapta ma uimeste de fiecare data cu niste vorbe de nu stiu ce sa-I raspuna..intr-o seara mi-a spus ca vrea si ea sa aiba si mamy si taty…era suparrata ca ea nu are, si i-am spus ca si are si mami si tati..si ca taty e in cer..iar ea m-a intrebat:CAND COBOARA DIN CER SA VINA LA NOI??
Bianca e bine si ea, se descurca la scoala, doar ca incepe ca o doare mana, cand facem teme, ca ii e foame…ca o dor ochii, ca se invarte caietul…e circ, e greu pana se obisnuieste cu ideea ca e o responsabilitate si nu e joaca.
V-am pupat…, ma intorc la treaba!
Adriana, da este bine la serviciu si m-am acomodat destul de repede, deja sunt college cu care ma inteleg destul de bine . de fapt cu toti ma inteleg eu bine..
Fetele sunt bine, Larisa mi-a fost racita putin dar marti si-a revenit si a mers la gradi, e o isteata nu plange deloc dupa mine dimineata, nu ma nici o problema, e foarte inteleapta ma uimeste de fiecare data cu niste vorbe de nu stiu ce sa-I raspuna..intr-o seara mi-a spus ca vrea si ea sa aiba si mamy si taty…era suparrata ca ea nu are, si i-am spus ca si are si mami si tati..si ca taty e in cer..iar ea m-a intrebat:CAND COBOARA DIN CER SA VINA LA NOI??
Bianca e bine si ea, se descurca la scoala, doar ca incepe ca o doare mana, cand facem teme, ca ii e foame…ca o dor ochii, ca se invarte caietul…e circ, e greu pana se obisnuieste cu ideea ca e o responsabilitate si nu e joaca.
V-am pupat…, ma intorc la treaba!
Buna seara !..tina , multumim pt tratatie ....arata grozav ce ai pregatit acolo !
Teo , ai doua fetite istete ... Bia se va acomoda repede cu temele .
Adriana si eu fac compot de struguri in fiecare an....folosesc struguri Ceasla ... cred ca asa le zice.
Eu sunt cam suparata cu Alexia , merge cu drag la gradinita , dar nu vrea sa participe la nici-o activitate , ea vrea doar sa fie spectator ...mi-e necaz pe ea si nici nu stiu cum s a procedez cu ea ....am vorbi cu educatoarea s a o mai lase o saptamana asa , dupa care sa fie mai ferma si sa o aseze cumva la masuta cu copii... am uitat sa va spun ca ea sta in fata clasei , langa catedra doamnei....
Teo , ai doua fetite istete ... Bia se va acomoda repede cu temele .
Adriana si eu fac compot de struguri in fiecare an....folosesc struguri Ceasla ... cred ca asa le zice.
Eu sunt cam suparata cu Alexia , merge cu drag la gradinita , dar nu vrea sa participe la nici-o activitate , ea vrea doar sa fie spectator ...mi-e necaz pe ea si nici nu stiu cum s a procedez cu ea ....am vorbi cu educatoarea s a o mai lase o saptamana asa , dupa care sa fie mai ferma si sa o aseze cumva la masuta cu copii... am uitat sa va spun ca ea sta in fata clasei , langa catedra doamnei....
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna seara!!!
Buna dimineata! Sunt demult pe aici, tot citeam din urma! Va pup pe toate si multa sanatate le doresc bolnaviorilor dragi!
Pentru diaree ati incercat Eridiarom? E pe baza de plante - afine in special (PRODUS DE CLUJ - nu fac reclama dar e ... pur si simplu coincidenta - e facut de un profesor clujean)! E tare bun, cu Adela am avut vreo 3 ani probleme cu diareea ... medicamentul acesta chiar si-a facut efectul, mult mai bine decat alte produse! Si nu-mi lipseste din casa, dar nici afinele din congelator! Chiar le plac fetelor! Sanatate multa!
Si v-am pregatit o cafea ... virtuala!
O zi minunata sa aveti ... si un week-end perfect!
Pentru diaree ati incercat Eridiarom? E pe baza de plante - afine in special (PRODUS DE CLUJ - nu fac reclama dar e ... pur si simplu coincidenta - e facut de un profesor clujean)! E tare bun, cu Adela am avut vreo 3 ani probleme cu diareea ... medicamentul acesta chiar si-a facut efectul, mult mai bine decat alte produse! Si nu-mi lipseste din casa, dar nici afinele din congelator! Chiar le plac fetelor! Sanatate multa!
Si v-am pregatit o cafea ... virtuala!
O zi minunata sa aveti ... si un week-end perfect!
mona_mami- Mamica cocheta
Buna dimineata!!!
Multumim de cafeluta virtuala Mona si te pupam cu drag
O zi minunata iti doresc si tie si un inceput de wekend asa cum iti doresti alaturi de familia ta!
Multumim de cafeluta virtuala Mona si te pupam cu drag
O zi minunata iti doresc si tie si un inceput de wekend asa cum iti doresti alaturi de familia ta!
Maria- Administrator
neatafetele , multumim mona pentru cafeluta acum o savurez si eu
nadia ce mai faci? ne-ai lipsit zilele astea .... cat il priveste pe gabi ce sa iti spun nu prea il asculta pe instructor , nu face ce ii zice si vorbeste mult , o sa il mai duc cateva sedinte si daca tot nu asculta o sa renuntam ,
multumim tina pentru tratatie , arata super
maria ce mai faci? cum mergeti cu scoala?
nadia ce mai faci? ne-ai lipsit zilele astea .... cat il priveste pe gabi ce sa iti spun nu prea il asculta pe instructor , nu face ce ii zice si vorbeste mult , o sa il mai duc cateva sedinte si daca tot nu asculta o sa renuntam ,
multumim tina pentru tratatie , arata super
maria ce mai faci? cum mergeti cu scoala?
Neata Adriana!!!
Multumesc de intrebare Adriana,merge bine scoala daca nu ar trebui sa facem si teme
nu are rabdare sa stea sa scrie,ba vrea apa,ba vrea la baie,ba vrea mancare,doar sa mai traga putin de timp
sper sa se obisnuiasca cat mai repede cu temele si sa vada caci asta este scoala :3345:
Multumesc de intrebare Adriana,merge bine scoala daca nu ar trebui sa facem si teme
nu are rabdare sa stea sa scrie,ba vrea apa,ba vrea la baie,ba vrea mancare,doar sa mai traga putin de timp
sper sa se obisnuiasca cat mai repede cu temele si sa vada caci asta este scoala :3345:
Maria- Administrator
offf parca mi se face groaza si mie , lui gabi nui place deloc sa scrie , nu stiu ce ne-om face .... ieri cand am ajuns la gradi sa il iau era pedepsit , facea liniute pentru ca nu a vrut sa doarma la pranz si a deranjat copii ..... mare jale pentru ca l-a pus sa scrie :3345:
Gabi ar vrea sa scrie repede,dar asa cum vrea el,fara sa respecte spatii si alte chestii care la scoala nu se fac
ieri la teme mi-a zis ca nu mai vrea sa faca teme cu mine ca eu ii sterg si il cert iar d-na invatatoare il felicita doar
ieri la teme mi-a zis ca nu mai vrea sa faca teme cu mine ca eu ii sterg si il cert iar d-na invatatoare il felicita doar
Maria- Administrator
neata fetelor si eu cu voi la o cafea,ma doare tare rau gatul-fara tuse,si nu am dus-o azi pe Lari la gradi
La multi ani Fabian-sa-mi traiasca ginerele
La multi ani Fabian-sa-mi traiasca ginerele
neata Ceci!!
sa stii caci si pe mine ma ustura gatul,cred ca o sa racesc
sa stii caci si pe mine ma ustura gatul,cred ca o sa racesc
Maria- Administrator
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 34 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA