Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 93 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 93 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
buna dimineata alina , la cafeluta sunt si eu
ce mai trebaluiesti astazi?
sandy ce a zis sotul cand a vazut inima? multi ani fericiti va doresc si eu
teo asteptam o poza cu noul tau look
si noi plecam astazi la tara ..... va doresc tuturor un weekend minunat
ce mai trebaluiesti astazi?
sandy ce a zis sotul cand a vazut inima? multi ani fericiti va doresc si eu
teo asteptam o poza cu noul tau look
si noi plecam astazi la tara ..... va doresc tuturor un weekend minunat
un week-end minunat adriana sa ai ...sandy multi ani iniate fericitit
azi facem petrecere asa ca trebuie sa facem curat si sa pregatim pulpele de friptura
azi facem petrecere asa ca trebuie sa facem curat si sa pregatim pulpele de friptura
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Buna dimineata tuturor!!
Va pup pe toate fetelor,ma bucur ca ati reusit sa mai intrati ,asa este ,nu mai avem timp de nimic
Teo,inseamna caci nu Gabi este singurul care se comporta asa la facut teme
Un wekend placut tuturor va doresc
Si eu trebuie sa fug la bucatarie sa-mi fac un tort,mancare si putina ordine autumn:
Si trebuie sa ies si la cumparaturi sa-i schimb Alexandrei ghiozdanul caci i l-am cumparat,geanta de umar,si cum este greu o trage intr-o parte
Va pup pe toate fetelor,ma bucur ca ati reusit sa mai intrati ,asa este ,nu mai avem timp de nimic
Teo,inseamna caci nu Gabi este singurul care se comporta asa la facut teme
Un wekend placut tuturor va doresc
Si eu trebuie sa fug la bucatarie sa-mi fac un tort,mancare si putina ordine autumn:
Si trebuie sa ies si la cumparaturi sa-i schimb Alexandrei ghiozdanul caci i l-am cumparat,geanta de umar,si cum este greu o trage intr-o parte
Maria- Administrator
Va salut dragele mele! Am venit in fuga la o cafea cu voi, sper sa nu se trezeasca Lavinia! Am intepenit langa ea in pat, de cand m-am trezit! Si am lasat-o sa doarma! Vorba ei "ma miroase" si nu ma simte, pe urma .... "urla" ... toata casa suna urletele ei, daca nu e mami langa ea in pat!
Ina ... e liniste!
Sa aveti o zi frumoasa ... am chiar multa treaba, muuulta!
Teo, te-ai tuns! "Fug" sa te caut ...!
Maria ... cu temele mai ai inca de furca, cu Gabi ... Eu inca mai am cu Adela, trebuie sa stau langa ea ... toate "o fura", orice zgomot sau mai ales prezenta Laviniei ... Ba, stai, de doua zile, eu tot lucrand prin casa/afara a invatat singura, inclsiv la engleza (a nimerit o profa super-super anul acesta, si se pare ca e cea definitiva!!!)! Vom vedea, sper sa fie un inceput bun!
Spor la lectii scolarilor!
Ina ... e liniste!
Sa aveti o zi frumoasa ... am chiar multa treaba, muuulta!
Teo, te-ai tuns! "Fug" sa te caut ...!
Maria ... cu temele mai ai inca de furca, cu Gabi ... Eu inca mai am cu Adela, trebuie sa stau langa ea ... toate "o fura", orice zgomot sau mai ales prezenta Laviniei ... Ba, stai, de doua zile, eu tot lucrand prin casa/afara a invatat singura, inclsiv la engleza (a nimerit o profa super-super anul acesta, si se pare ca e cea definitiva!!!)! Vom vedea, sper sa fie un inceput bun!
Spor la lectii scolarilor!
mona_mami- Mamica cocheta
Neata Mona!
Ce important este sa le placa profesorul sau invatatoarea,Alexandra a nimerit de cand a inceput la engleza o profa care nu a stiut deloc saii apropie pe copii,si rezultatele au fost pe masura
iar acum face optional la engleza cu alta d-na si este super incantata de ea si face tot ce ii cere doamna de dragul ei
O zi placuta Mona
Ce important este sa le placa profesorul sau invatatoarea,Alexandra a nimerit de cand a inceput la engleza o profa care nu a stiut deloc saii apropie pe copii,si rezultatele au fost pe masura
iar acum face optional la engleza cu alta d-na si este super incantata de ea si face tot ce ii cere doamna de dragul ei
O zi placuta Mona
Maria- Administrator
La fel, Maria! Si tuturor mamicilor si prichindeilor!
mona_mami- Mamica cocheta
Buna fetele mele...stiti cum sunt eu apar o zi doua si lipsesc cu lunitele.Dar credeti-ma nu am timp...toata ziua stau cu Oli ca vad cu ce se mareste se obrazniceste :)) si cu treburile casei etc.
Acum sunt racita cobza si stau departe de cel mic pentru a nui da raceala...Oli creste mare si frumos ,e destept nevoie mare,in rest totul e bine va tuc si sper sa stau cat mai mult pe forumas!
Acum sunt racita cobza si stau departe de cel mic pentru a nui da raceala...Oli creste mare si frumos ,e destept nevoie mare,in rest totul e bine va tuc si sper sa stau cat mai mult pe forumas!
Monicutza- Mamica incepator
buna fetelor!!
Multumesc de urari,,asemenea si voua
Adriana,,a fost foarte placut surprins,,iar eu ,,,ma ascunsesem,,imi era rusine,,eram ca un copil!!!..
Multumesc de urari,,asemenea si voua
Adriana,,a fost foarte placut surprins,,iar eu ,,,ma ascunsesem,,imi era rusine,,eram ca un copil!!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata dragelor!!!! mai are cineva cafeluta sa serveasca cu mine?
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna mamici din nou...roxanik te servesc eu!
waww....foarte bine arata!!! e delicioasa!!!!
roxanik- Mamica cocheta
salutare ..am intrat sa mai vad ce-ati facut..la mine curatenia e gata ..am facut si o baie ...mai am unghiile, sa-mi intind parul si sa ma aranjez...pana la friptura ma duc sa fac un pireu cu ficatel
alinagherman- Mamica de cariera
buna alina..ce harnicuta esti.
Eu nu am chef sa fac nimik...o sa fac indata ceva de papa cald..ca in rest frigideru e plin plinut.Curatenie e ..in rest stau degeaba si imi suflu nasu :))
Eu nu am chef sa fac nimik...o sa fac indata ceva de papa cald..ca in rest frigideru e plin plinut.Curatenie e ..in rest stau degeaba si imi suflu nasu :))
ma mut la tine si ne facem unghiile impreuna ...eu mai tre sa fac curatenie si sa gatesc ceva...azi am intors sifonierul pe dos...am sortat hainealinagherman a scris:salutare ..am intrat sa mai vad ce-ati facut..la mine curatenia e gata ..am facut si o baie ...mai am unghiile, sa-mi intind parul si sa ma aranjez...pana la friptura ma duc sa fac un pireu cu ficatel
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna fetelor,eu dim am bucatarit ,apoi am dormit la pranz alaturi de copii si acum ne pregatim sa mergem in parc
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna seara ..acum amterminat si eu de facut compot de struguri ...am mai pus castraveti si am facut curatenie ... sunt iar suparata ...eu nu stiu ce sa mai cred Alexia a inceput iar s a stranute , sa-i curga nasul si sa tuseasca ... si e la al doilea antibiotic in doua saptamani...cred ca o iau razna , nu mai pot ...iar o tin acasa d e luni ?... mergem cu gradinita in hopuri...3 zile la gradi si 7 acasa
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna fetelor!!!,,,off si eu sunt racita,,!! urata vreme,,dimineata ingheti si apoi!!e prea cald,asta ne-a dat peste cap!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna tuturor!
am fost la ai mei, am sosit acum 30 min..ma du sa despachetez, a fost scurt, dar frumos!!
am fost la ai mei, am sosit acum 30 min..ma du sa despachetez, a fost scurt, dar frumos!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna dragelor.....o cafeluta servesc si eu!!!! :33:
roxanik- Mamica cocheta
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA