Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 57 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 57 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
neata draga marie.....am poftit, am luat!!!! este delicioasa!!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
multumesc pt cafeluta Maria plec la piata! incerc sa intru un pic mai tarziu o zi buna si spor la treaba tuturor!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
multumim anka....spor la cumparaturi!!!
roxanik- Mamica cocheta
neata fetele , la cafeluta sunt si eu
ce sa va zic ca sunt rupta de oboseala si de somn , toata noaptea gabi mi-a facut febra 39 si nu i-a scazut deloc , avem iar rosu in gat cu pungute de puroidar vad ca nu ii scade febra deloc desi ii dau nurofen , panadol si de aseara suntem pe pastilute de augumentin.
nici nu am inceput bine serviciul ca iar sunt acasa .... offffffff cand ne-o trece amigdalitele astea?
ce sa va zic ca sunt rupta de oboseala si de somn , toata noaptea gabi mi-a facut febra 39 si nu i-a scazut deloc , avem iar rosu in gat cu pungute de puroidar vad ca nu ii scade febra deloc desi ii dau nurofen , panadol si de aseara suntem pe pastilute de augumentin.
nici nu am inceput bine serviciul ca iar sunt acasa .... offffffff cand ne-o trece amigdalitele astea?
offff....adriana....imi pare foarte rau !!!!!
roxanik- Mamica cocheta
da roxy si eu ,,,,, sunt atat de nehotarata , doctora de familie mi-a recomandat sa merg si sai scot amigdalitele sau macar jumate din ele dar nu stiu ce sa fac ..... am inteles ca pana pe la 7 ani tot asa o sa faca
da adriana asa o sa se intample daca a inceput asa....eu zic sa i le scoti, asa te chinui mereu cu el....mititelul.
si nepotelul meu de 6 ani la fel era....tot racit, racit era, cu rosu in gat mereu,,,,internari la bucuresti mereu.....si acum 2 luni s-a hotarat maicasa sa i scoata amigdalitele...k incepea scoala si era foarte nasol sa raceasca asa des.....iti inchipui k statea mai mult acasa sau prin spitale , decat la scoala daca nu i le scotea.....si sa stii k au trecut 2 luni si se simte foarte bine. nu mai are probleme .
acum vezi ce hotarare iei. eu zic parerea mea k ar trebui scoase.
si nepotelul meu de 6 ani la fel era....tot racit, racit era, cu rosu in gat mereu,,,,internari la bucuresti mereu.....si acum 2 luni s-a hotarat maicasa sa i scoata amigdalitele...k incepea scoala si era foarte nasol sa raceasca asa des.....iti inchipui k statea mai mult acasa sau prin spitale , decat la scoala daca nu i le scotea.....si sa stii k au trecut 2 luni si se simte foarte bine. nu mai are probleme .
acum vezi ce hotarare iei. eu zic parerea mea k ar trebui scoase.
roxanik- Mamica cocheta
incearca comprese cu apa si otet,,pe spate si burtica,,iti garantez ca doar asa ii va scade,,desi infectia i ramane!!,,trateaza -o cu medicamentele respective,,dar ptr febra,,,compresele vor functiona,,sanatate si multi..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna ziua fetelor! :33:
Eu am foarte multa treaba si nu prea am timp sa stau cu voi.
Adriana si Iulia mea a avut saptamana trecuta puroi pe amigdalite si am reusit sa scap cu sprei de propolis cu galbenele in el,iti spun ca iam dat 2 zile si au dat pur si simplu inapoi fara sa ii mai dau nurofen sau alceva si a avut si febra foarte intr-una din seri.Intradevar este destul de rau la la gust dar merita.Febra eu am scazutt-o cu o parte apa,o parte otet si o parte spirt.Iam pus comprese si i-am facut masaj.Multa sanatate
Eu am foarte multa treaba si nu prea am timp sa stau cu voi.
Adriana si Iulia mea a avut saptamana trecuta puroi pe amigdalite si am reusit sa scap cu sprei de propolis cu galbenele in el,iti spun ca iam dat 2 zile si au dat pur si simplu inapoi fara sa ii mai dau nurofen sau alceva si a avut si febra foarte intr-una din seri.Intradevar este destul de rau la la gust dar merita.Febra eu am scazutt-o cu o parte apa,o parte otet si o parte spirt.Iam pus comprese si i-am facut masaj.Multa sanatate
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Buna ziua !
sanatate multa lui Gabita !
Azi am o zi proasta , m-a prost dispus si cutremurul de azi dimineata, la servici nu am avut chef de nimic , m-am simtit ametita si fara vlaga....inca nu mi-am revenit nici acum.
sanatate multa lui Gabita !
Azi am o zi proasta , m-a prost dispus si cutremurul de azi dimineata, la servici nu am avut chef de nimic , m-am simtit ametita si fara vlaga....inca nu mi-am revenit nici acum.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
sanatate multa la bolnaviori
eu nu am chef de nimic azi ..doar stau degeaba...imi este si greata si mii somn ...
eu nu am chef de nimic azi ..doar stau degeaba...imi este si greata si mii somn ...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
mersiuc fetele pentru sfaturi ,,,,asa i-am scazut si eu febra azi noapte dar de fapt nu prea a scazut ... acum are 37,3 ....este febril tat timpul , acum vreausa ii gag supozitor cu novocalmin sa vedem poate scade
alina mai sunt si zile cand nu ai chef de nimic
buna lucica , sa simtit tare in bucuresti? noi eram in pat , nu dormeam dar nu l-am simtit ....incearca sa iti revi
alina mai sunt si zile cand nu ai chef de nimic
buna lucica , sa simtit tare in bucuresti? noi eram in pat , nu dormeam dar nu l-am simtit ....incearca sa iti revi
Buna fetele mai sunt si eu pe aici ce-i drept cam rar .......... sunt atat de ocupataaaaaaaa ...........am atatea sa va spuun sanatate multa bolnaviorilor
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna fetele!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna fetelor si eu am simtit cutremurul dim k de vreo 3 zile ma trezesc la 5 dim si nu mai ma ia somnul........
sanatate lui Gabita
sanatate lui Gabita
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna florina , ce mai faceti? alexia?
de ce ceci te trezesti asa de dimineata?
buna roxy , eu acum l-am culcat pe gabi, am reusit sa ii scad febra , a papat putin piure si a vrut sa ii fac o prajitura cu mere, voi ce faceti?
de ce ceci te trezesti asa de dimineata?
buna roxy , eu acum l-am culcat pe gabi, am reusit sa ii scad febra , a papat putin piure si a vrut sa ii fac o prajitura cu mere, voi ce faceti?
BUNA adriana....ma bucur k gabita se simte mai bine...am si eu o intrebare :cine este lucian gabriel la noi pe forum, k nu-l vad vorbind niciodta aici la vreun subiect.doar il vad conectat....
roxanik- Mamica cocheta
nu stiu roxy , oricum l-am sters acum cateva minute .... eu sterg toti membri care in interval de 5-10 zile maxim nu scriu nici un mesaj ..... asa ca l-am sters , nu stiu cine este si ce cauta , dar cum nu a avut mesaje am sters tot ..... de aceea poate vedeti ca noi avem membri putini pe forum , pentru ca eu ii tin doar pe cei activi , sau macar cu 1 mesaj
aha...foarte bine asa. l-am mai vazut si zilele trecute conectat, dar tot asa nu scria nimic, nu misca nimic. mi s-a parut ciudat.
roxanik- Mamica cocheta
da roxy , am vazut si eu .... binenteles daca doreste isi poate face cont din nou ....oricare dintre membri stersi , dar daca nu vor scrie nici un mesaj iar vor fi stersi
Buna ziua fetelor.
Noi azi am fost harnicuti..am calcat ,am spalat,am fost la cumparaturi etc.Acum am pus pe gril niste ardei ca imi e pofta ...si cred ca fac si niste mici :)) pt sot ca are si el pofte.Bebe meu se joaca acuma in patutu lui...azi a fost cam mofturos ,seamana cu taicasu.
Pai as vrea sa fac o prajitura tiramisu dar nu mai stiu reteta..voi ati facut vreodata?
Noi azi am fost harnicuti..am calcat ,am spalat,am fost la cumparaturi etc.Acum am pus pe gril niste ardei ca imi e pofta ...si cred ca fac si niste mici :)) pt sot ca are si el pofte.Bebe meu se joaca acuma in patutu lui...azi a fost cam mofturos ,seamana cu taicasu.
Pai as vrea sa fac o prajitura tiramisu dar nu mai stiu reteta..voi ati facut vreodata?
Monicutza- Mamica incepator
buna monica....ai fost vrednicuta , bag de seama!! nu am facut tiramisu ....poate stie cineva sa o scriu si eu acum.
roxanik- Mamica cocheta
buno moni , ai fost foarte harnicuta ...iar cat priveste poftele cine stie??????
cred ca reteta de tiramisu gasiti prin retetele mariei sau la dulciuri .... eu nu am facut niciodata , desi as vrea sa incerc sa fac
cred ca reteta de tiramisu gasiti prin retetele mariei sau la dulciuri .... eu nu am facut niciodata , desi as vrea sa incerc sa fac
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
Pagina 39 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA