Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(20)
+22
brigitta
swe
mofturaki
cori
cecilia_7625
paul_A
Elena23
elena
amalia-carmen
anka9mai
celina74
roxana ,mamica finuta
mona_mami
Gianina
roxanik
teodoraion
sandy
Raluca30
nadvio1973
adriana
alinagherman
Maria
26 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(20)
neata!elena ,multumim pt cafea...delicioasa!fetelor,o sapt cit mai buna tuturor,ma grabesc sa l duc pe ren la gradi .....
nadvio1973- Mamica sexy
neatza Nadia...ma bucur ca va place cafeluta mea pupici lui Ren...cum se simte dupa operatie??
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
eu sunt bine elena , acum la servici ... maine merg la un control la gineco ...nu mi-a iesit papanicolau deloc bine , acum sunt la grupa C3 ..... pe gabi l-am dus la gradi desi a cam tusit de dimineata
uite Elena ca nu ai scapat singura pe aici sa iti faci de cap am aparut si noi :33:
Maria- Administrator
offf Adriana...imi pare rau ca nu ti-a iesit bine...poate e ceva vreo infectie..ce sa zic...nu te duce si tu prea departe cu gandul...faci tratament si repeti.Sanatate multa si ai grija de tine! De cand tot zic sa ajung si eu la ginecolog...de 6 ani nu mi-am mai facut testul..la dentist mi-e frica sa ma duc si uite asa....
Da,Maria m-am gandit ca imi fac de cap pe aici...dar chiar nu-mi placea singura...
Da,Maria m-am gandit ca imi fac de cap pe aici...dar chiar nu-mi placea singura...
Elena23- Mamica eleganta
exact asa fac si eu Elena,mi-e groaza de medici si de analize,cand fac analize pana vin rezultatele stau intr-un stres
ultima data cand am facut testul si m-am dus dupa rezultat cred ca eram schimbata total caci medicul a observat si mi-a zis,,stati linistita caci nu este nici o tragedie""
ultima data cand am facut testul si m-am dus dupa rezultat cred ca eram schimbata total caci medicul a observat si mi-a zis,,stati linistita caci nu este nici o tragedie""
Maria- Administrator
Maria,eu de doi ani nu mi-am mai facut analize de sange...imi este groaza sa ma intep...daca poti sa iti dai seama si mai lucrez si in domeniu....sunt cu inima la gat cand vine vb de pielea mea...altii se cauta si in fund...luna de luna...dar parca nici asa nu e bine.
Elena23- Mamica eleganta
stiu si eu cazuri din astea,nu e bine nici asa,dar cand ma gandesc ca mai sunt si asa ca mine,ma bucur ca nu sunt singura stresata
Maria- Administrator
si eu sunt la fel fetelor ... nu suport acul in mana .... cand mi-a facut punctia joi era cat pe ce sa lesin desi nu ma durea deloc era doar senzatia aceea ca este acul in corpul meu .... offff de aceea tot amanam sa facem analize
Va doresc o zi placuta fetelor,eu trebuie sa ies sa plec sa platesc cateva facturi si la 10.30 trebuie sa-l iau de la scoala pe Gabi,apoi teme si alte treburi
ne auzim mai tarziu
ne auzim mai tarziu
Maria- Administrator
o zi buna Maria!!
eu stau de 4 zile in casa...noroc ca sunt maine si poimaine de servici ca altfel...ma ofileam de tot acum parca as avea chef sa ies putin dar nu pot sa-l conving pe Dragos...si e asa urat afara....
eu stau de 4 zile in casa...noroc ca sunt maine si poimaine de servici ca altfel...ma ofileam de tot acum parca as avea chef sa ies putin dar nu pot sa-l conving pe Dragos...si e asa urat afara....
Elena23- Mamica eleganta
neata , am venit la cafeluta ..sper ca ati mai lasat vre-o una pe aici...fabi e la gradi iar edy se joaca prin casa ...e mai bine , a inceput sa manance asa ca m-am mai linistit
sanatate multa la bolnaviori
sanatate multa la bolnaviori
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Buna ziua fetelor!Mai este cafeluta si ptr mine? :33:
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
am venit si eu in fuuga.....de dimineata robotesc prin casa, am fost la piata la prima ora am venit cu 3 sacose plineeeeee si cu portofelul gol doamne ca scumpe sunt toate! acum am oala pe foc inca putin si e gata borsulet de vita am facut....ca ne`am saturat de pui si porc. maine daca nu pica norocul pe mine sa dublez am sa fac si ardei umpluti.
si Alex al meu tuseste putin si e mucos dar l`am dus la gradi ...curios ca acum asistenta la vazut f bine, sanatos cand nu avea nimic imi tot zicea ca vede putin rosu in gat
sotul imi esete la tara cu mama mea face vinul si tatal meu la spital, se opereaza de cataracta la ambii ochi....stie cineva daca exista riscuri la operatia asta?
in rest suntem bine, l`am sarbatorit pe tati in week-end si am fost si la o cununie religioasa ...
si Alex al meu tuseste putin si e mucos dar l`am dus la gradi ...curios ca acum asistenta la vazut f bine, sanatos cand nu avea nimic imi tot zicea ca vede putin rosu in gat
sotul imi esete la tara cu mama mea face vinul si tatal meu la spital, se opereaza de cataracta la ambii ochi....stie cineva daca exista riscuri la operatia asta?
in rest suntem bine, l`am sarbatorit pe tati in week-end si am fost si la o cununie religioasa ...
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua !
Elena23 multumesc pt cafea ... florile arata super !
Azi am dus-o pe Alexia la gradi , ineinteles ca a facut circ ... aveau si teatru de papusi , am platit , dar nu a vrut s a stea... la fel si inca 2 fetite...asa ca doamna educatoare s-a vazut nevoita sa nu mai vada teatrul si sa stea cu 3 motate rebele .
Acum mai stau un pic si plec la sedinta la Cata , abia astept s a vad ce diriginte au.
Elena23 multumesc pt cafea ... florile arata super !
Azi am dus-o pe Alexia la gradi , ineinteles ca a facut circ ... aveau si teatru de papusi , am platit , dar nu a vrut s a stea... la fel si inca 2 fetite...asa ca doamna educatoare s-a vazut nevoita sa nu mai vada teatrul si sa stea cu 3 motate rebele .
Acum mai stau un pic si plec la sedinta la Cata , abia astept s a vad ce diriginte au.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna fetele :hug: la noi a iesit soarele tare urat si frig a mai fost , nu stiu ce sa ma fac cu piticii astia mici sunt niste incapatanati de nu va zic , am ajuns sa tip toata ziu la ei degeaba sunt bocna de racita , nu stiu cum am reusit , dar am ramas fara gust si miros succes la opertia tatalui tau Anka sa auzim numai de bine :hug: sanatate maxima Adriana il pup si pe Gabita Offffffffff cuscra tare capricioasa nurioara mea sa nu stea ea la teatru de papusi , ai mei copii sunt inebuniti ... ce sa facem ? tb sa avem rabdare cu ea , incet si bine mult succes lui Cata in noul an de liceu Maria tineti-o tot asa si multa sanatate Elena mult succes in tot ceea ce faci , asa-i ca-i rau sa fii casnica ? :sorry: pupici lui Dragos Alina ma bucur ca sunt bine baietii tai , va salut si va pupacesc si pe voi Teo iti multumesc din suflet pt mesaje , au fost alinarea sufletui meu ti-am zis Lali iti semana leit :ding: Sandy , multiu pupicei tie si bobocelului tau frumos va pup si ma gandesc la toate ; Ceci , Florina , Roxana , Elena , ............. toate ce sa mai
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetelor...elena ,ren dupa operatie este ff bine,nu a racit deloc,facem un tratament de imunizare ......s a ingrasat i kg...sunt fericita!!!!sanatate bolnaviorilor si spor la treaba mamicilor!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor
Roxy..a mea..multi pupici!!,,astazi am fost dna invatatoare a copiilor de clasa 1,,clasa lui Criss,,,dna a trebuit sa plece si cum am ajuns,,m-a intrebat daca pot eu sa ii tin locul!!,,l-am dat copiilor evaluarea initiala,,la romana trimisa de la minister,,si am fc cu ei cifra 3 si zalutele la abecedar,,am spus si ghicitori,,am jucat si un joc,,,ptr ora de sport,,si urma sa-i duc si in sala de sport,,insa m-au suparat si nu am mai mers!!...a fost o zi interesanta!
Roxy..a mea..multi pupici!!,,astazi am fost dna invatatoare a copiilor de clasa 1,,clasa lui Criss,,,dna a trebuit sa plece si cum am ajuns,,m-a intrebat daca pot eu sa ii tin locul!!,,l-am dat copiilor evaluarea initiala,,la romana trimisa de la minister,,si am fc cu ei cifra 3 si zalutele la abecedar,,am spus si ghicitori,,am jucat si un joc,,,ptr ora de sport,,si urma sa-i duc si in sala de sport,,insa m-au suparat si nu am mai mers!!...a fost o zi interesanta!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Salutare tuturor,
Mai ce mamici fricoase de doctori pe aici
Eu am facut un papanicolau acum cateva luni, si vineri am fost la medicina muncii pt niste analize de rutina pt angajare si tocmai ca m-au intepat…eu nu am probleme cand vine vb de mine dar cand vine vb de fete …mi-e groaza….Numa bine ca am joi ma duc cu fetele amandoua sa le intepe …si le ia din vena.., mi-e tare mila de ele, sa vad cum fac ca daca urla una..a doua nici ca mai vrea..ma gandesc cum fac…si ma duc si eu sa vad cu ochii cum sunt ca ma gandesc ca mi s-au marit dioptriile de 1 an jumatate… ufffffff…..
Roxi, cu mare drag ti-am trimis totul si o sa o mai fac
Sandy , e super ca ai putut sa stai cu copii, chiar daca te-au suparat sunt sigura ca a fost o experienta frumoasa!
Maria, dar Gabi asa dedvreme iese de la scoala la 10.30?
Va pupic si va doresc o zi buna,
Eu sunt la serviciu dar am luat o pauza sa va salut!
Mai ce mamici fricoase de doctori pe aici
Eu am facut un papanicolau acum cateva luni, si vineri am fost la medicina muncii pt niste analize de rutina pt angajare si tocmai ca m-au intepat…eu nu am probleme cand vine vb de mine dar cand vine vb de fete …mi-e groaza….Numa bine ca am joi ma duc cu fetele amandoua sa le intepe …si le ia din vena.., mi-e tare mila de ele, sa vad cum fac ca daca urla una..a doua nici ca mai vrea..ma gandesc cum fac…si ma duc si eu sa vad cu ochii cum sunt ca ma gandesc ca mi s-au marit dioptriile de 1 an jumatate… ufffffff…..
Roxi, cu mare drag ti-am trimis totul si o sa o mai fac
Sandy , e super ca ai putut sa stai cu copii, chiar daca te-au suparat sunt sigura ca a fost o experienta frumoasa!
Maria, dar Gabi asa dedvreme iese de la scoala la 10.30?
Va pupic si va doresc o zi buna,
Eu sunt la serviciu dar am luat o pauza sa va salut!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetel!! pupici la toate
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
pupici Florina, ce faci?
Eu va pup, ma pregatesc sa plec acasa, vorbim!
Eu va pup, ma pregatesc sa plec acasa, vorbim!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna seara!! wow Sandy ce experienta placuta ai avut azi...bravo,sunt sigura ca le-ar mai place copiilor sa te mai aiba invatatoare mai ales lui Cris!
Roxana..nu sunt canica,m-ai facut sa rad am avut 4 zile libere dar 3 zile imi vor iesi prin piele de maine incolo.
A fost putin la plimbare,mi-am luat 2 perechi de papuci de casa,lui Dragos un tractoras si un dinozaur,ceva de papica si ne-am aerisit .
Anka,sanatate tatalui tau...si tata trb sa se opereze dar tot amana ...nu stiu sa-ti spun riscurile operatiei.
Teo...ce faci?? fetele?? Ma duc sa-mi pregatesc boceluta ptr maine,sa papam...tati e la servici,sta peste program...va pup si sa aveti o seara frumoasa!!
Roxana..nu sunt canica,m-ai facut sa rad am avut 4 zile libere dar 3 zile imi vor iesi prin piele de maine incolo.
A fost putin la plimbare,mi-am luat 2 perechi de papuci de casa,lui Dragos un tractoras si un dinozaur,ceva de papica si ne-am aerisit .
Anka,sanatate tatalui tau...si tata trb sa se opereze dar tot amana ...nu stiu sa-ti spun riscurile operatiei.
Teo...ce faci?? fetele?? Ma duc sa-mi pregatesc boceluta ptr maine,sa papam...tati e la servici,sta peste program...va pup si sa aveti o seara frumoasa!!
Elena23- Mamica eleganta
buna fetele , am venit si noi de la servici , de la gradi si din parc .... am bagat la spalat si acum lenevesc putin , gabi ma suparat tare in parc , sa tavalit prin noroi si a ajuns acasa mai ceva ca un purcel
Anka multa sanatate tatalui tau
nadia ma bucur ca ren este bine
sandy imi imaginez ca ai avut o zi foarte frumoasa si interesanta ....
teo sunt sigura ca fetele nu vor plance ... sunt amandoua foarte curajoase
elena sa purtati cu drag lucrusoarele ... si noi trebuie sa ne imbarcam de iarna .
Anka multa sanatate tatalui tau
nadia ma bucur ca ren este bine
sandy imi imaginez ca ai avut o zi foarte frumoasa si interesanta ....
teo sunt sigura ca fetele nu vor plance ... sunt amandoua foarte curajoase
elena sa purtati cu drag lucrusoarele ... si noi trebuie sa ne imbarcam de iarna .
buna fetelor!
va salut pe toate,noi am facut teme,acum am fost la cumparaturi si Alexandra mai are de invatat putin...
Teo,lunea Gabi are doar 3 ore si la noi la scoala orele sunt doar de 40 de minute,din cauza caci este o scoala cu foarte multi copii si sunt ore si dupa masa...
bunica mea a fost operata de cataracta dar nu stiu sa existe riscuri sau complicatii
va salut pe toate,noi am facut teme,acum am fost la cumparaturi si Alexandra mai are de invatat putin...
Teo,lunea Gabi are doar 3 ore si la noi la scoala orele sunt doar de 40 de minute,din cauza caci este o scoala cu foarte multi copii si sunt ore si dupa masa...
bunica mea a fost operata de cataracta dar nu stiu sa existe riscuri sau complicatii
Maria- Administrator
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA