Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 85 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 85 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(20)
+22
brigitta
swe
mofturaki
cori
cecilia_7625
paul_A
Elena23
elena
amalia-carmen
anka9mai
celina74
roxana ,mamica finuta
mona_mami
Gianina
roxanik
teodoraion
sandy
Raluca30
nadvio1973
adriana
alinagherman
Maria
26 participanți
Pagina 4 din 43
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(20)
buna fetelor,nu am stat deloc de azi de dim,nici macar pozele din ap nu am reusit sa le copiez in calc
ieri am avut musafiri si azi a ramas de treaba,am dat sampanie pe covor si dupa c ele-am aspirat le-am dat cu vanish,am bagat 3 masini,,,treaba peste treaba
ieri am avut musafiri si azi a ramas de treaba,am dat sampanie pe covor si dupa c ele-am aspirat le-am dat cu vanish,am bagat 3 masini,,,treaba peste treaba
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Ei sormi!!,,nu m-au suparat in sensul rau,,dar le dadusem anumite indicatii,,pe care nu le-au respectat,,indicatii de buna conduita,,si ii avertizasem ca daca nu se vor comporta intocmai in drum spre sala de sport,,,,ne vom intoarce in sala de clasa,,am respectat asta!!,,tocmai ptr a se invata disciplinati,,desi mi-a parut rau,mai ales ptr cei care au fost cuminti!!...
cRISS A FOST INCANTAT,,DAR M-A UIMIT CU MATURITATEA LUI,,la scoala imi zicea dna,,ca si ceilalti,,s-a comportant ,,ca atare,nu m-a solicitat nici o data!,,mi-a fc mare placere sa stau cu ei,sa ii cunosc,,sunt copii foarte buni in clasa lui!!,,doar le spui ce sarcina au de executat si se apuca de lucru!!,,sunt si cei care te solicita mereu!,,dar face parte din pregatirea didactica,,asa drag mi-a fost la final,,cand a venit o fetita la mine,,m-a luat in brate,,si mi-a spus.:".Pa doamna..ce mult imi place de dvs"..!!
cRISS A FOST INCANTAT,,DAR M-A UIMIT CU MATURITATEA LUI,,la scoala imi zicea dna,,ca si ceilalti,,s-a comportant ,,ca atare,nu m-a solicitat nici o data!,,mi-a fc mare placere sa stau cu ei,sa ii cunosc,,sunt copii foarte buni in clasa lui!!,,doar le spui ce sarcina au de executat si se apuca de lucru!!,,sunt si cei care te solicita mereu!,,dar face parte din pregatirea didactica,,asa drag mi-a fost la final,,cand a venit o fetita la mine,,m-a luat in brate,,si mi-a spus.:".Pa doamna..ce mult imi place de dvs"..!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Criss uitasem sa va spun,,vrea sa ii fiu eu invatatoare si la scoala,,a zis ca eu nu tip..desi dna e foarte calma,,are alt timbru mai grav!,,,cand vb ca mine,,se aude mai zgomotos!
sandy- Mamica cocheta
ce sentiment frumos Sandy!! ce dulce a fost fetita!
Larisa tocmai mi-a spus: Mami, sunt frumoasa si speciala! e asa dulce, isi stie singura locul
Larisa tocmai mi-a spus: Mami, sunt frumoasa si speciala! e asa dulce, isi stie singura locul
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetele Ma bucur ca sunteti bine cu totii :hug:
elena- Mamica cocheta
buna fetele am venit si eu un pic pe aici.ma pregatesc sa o pun pe ina(asa ai spunem noi) sa o culc ca dimineata mergem la gradinita.
cori- Mamica incepator
sunt mai bine si va doresc si voua sanatate! Alessia e acasa si eu fug la serv! trece timpul!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Buna dimineata! Servici usor, Amalia! Mai am si eu vreo 10 minute, si plec!
O zi minunata fetelor, si multa sanatate! Grija mare ca vremea e cam ... inselatoare, repede te poti raci! Ceaiuri multe cu miere si lamaie, sunt chiar bune pe vremea asta. Ii pun si Adelei la scoala!
Si ... va las o cafea de "buna dimineata"!
Buna, Elena! Servici usor!
O zi minunata fetelor, si multa sanatate! Grija mare ca vremea e cam ... inselatoare, repede te poti raci! Ceaiuri multe cu miere si lamaie, sunt chiar bune pe vremea asta. Ii pun si Adelei la scoala!
Si ... va las o cafea de "buna dimineata"!
Buna, Elena! Servici usor!
mona_mami- Mamica cocheta
neata!ce cafea delicioasa elena,multumim,Sandy,esti minunata,superba experienta ,poate se mai repeta ?Teo,fetele tale sunt adevarati ingerasi....e o mare placere sa le ai in preajma...o zi buna tuturo!sanatate copiilor,refacere grabnica dupa operatia de cataracta...si sa auzim de bine !
nadvio1973- Mamica sexy
buna dimineata fetelor! :33:
Elena multumim ptr cafea,arata foarte bine
Elena multumim ptr cafea,arata foarte bine
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Buna dimineata fetelor!!!
Multumim de cafea Elena si Mona :33:
Bine ai venit in cafenea alaturi de noi Cori,te mai asteptam la o cafea alaturi de noi
Multumim de cafea Elena si Mona :33:
Bine ai venit in cafenea alaturi de noi Cori,te mai asteptam la o cafea alaturi de noi
Maria- Administrator
neata..ne-am trezit si noi si e un frig in casa......multumim de cafea ... si de azi trebuie sa trec pe ceaiuri cu miere si lamaie ca ma doare gatul...of..de abia ce-mi trecuse...
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetelor,si eu prezenta la cafea
sanatate tuturor
sanatate tuturor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neata cuscra ce face larisa ?
alinagherman- Mamica de cariera
neata Alina si Ceci
a fost tare rece in dimineata asta afara,acum parca dintre nori se zareste soarele :soare:
nu se arata o zi placuta ,cel putin la noi ploua:
a fost tare rece in dimineata asta afara,acum parca dintre nori se zareste soarele :soare:
nu se arata o zi placuta ,cel putin la noi ploua:
Maria- Administrator
buna fetelor!!!..va pup!!!!!!...intr-adevar ceva minunat!!,,curand sper sa incep si eu ,,la centru!!
sandy- Mamica cocheta
buna fetele , eu am ajuns acasa si acum lenevesc putin .... nu am nici un chef de nimic si am o stare proasta .... ginecoloaga mi-a recoltat astazi iar papanicolau si ma cam amana cu ERAD -ul .... zice sa nu il facdeocamdata ..... pe cand alti medici zice sa il fac in special ca acum o luna mi-a iesit la papanicolau ASCUS si C 3 .... adica deloc bine
cori- Mamica incepator
buna fetelor!
sper sa se rezolve problemele tale cat mai repede Adriana si sa te linistesti
sper sa se rezolve problemele tale cat mai repede Adriana si sa te linistesti
Maria- Administrator
mersic fetele si eu sper sa fie totul bine pana la urma
ce faceti voi? ce fac copii , cori sa intri la albume si sa pui cateva poze cu voi , ne-ar face placere sa va vedem
ce faceti voi? ce fac copii , cori sa intri la albume si sa pui cateva poze cu voi , ne-ar face placere sa va vedem
noi facem teme Adriana,Gabi acum deseneaza putin si eu pot sa trag cu ochiul sa vad ce faceti
dupa trebuie sa ne pregatim pentru test la matematica,este primul text pe care va primi calificativ :3345:
dupa trebuie sa ne pregatim pentru test la matematica,este primul text pe care va primi calificativ :3345:
Maria- Administrator
Pagina 4 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 4 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA