Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 162 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 162 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(21)
+22
larra
tunde
mona_mami
nadvio1973
brigitta
Raluca30
swe
Elena23
celina74
crina_oc
amalia-carmen
elena
teodoraion
sandy
mofturaki
cecilia_7625
roxanik
roxana ,mamica finuta
anka9mai
alinagherman
adriana
Maria
26 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(21)
buna fetelor...
si noi am avut sedinta!,,am primit si rolurile ptr serbarea de Craciun!!,,Criss e mos craciun!!,,
Din fericire,,la noi e program normal,,ca asa e la tara,,,eu stand ceva ore cu copilasii le stiu capacitatea,,asa ca atunci cand dna ii descria pe fiecare stiam dinainte ce va zice...
Cat despre programul prelungit,eu spun sa te gandesti bine,,daca tu il poti invata acasa,,fa-o,,atat timp cat copilul e inteligent va razbate,,iti spun eu cea care am fost pana in clasa a 4-a dezavantajata de dna care ne-a preluat in clasa a 2-a,,cand s-au unit clasele,,daca Gabi se descurca ,nu ai de ce sa-l dai doar ptr ca vrea dn bani!!,,,el va fi cel mai bun,,tocmai ca a razbit din propriile puteri,si nu ptr ca a fost avantajat de dansa ca este la pr.prel...
Nu stiu ce metodica a citit,aceasta dna ,,de nu stie ca trebuie notat la fiecare elev,simbolul respectiv,,in plus ar trebui sa-i roteasca macar la 2 saptamani daca nu chiar saptamanal!!...in fine,,,vad ca aici e vb de incorectitudine,si mai ales nu le acorda sansa tuturor la un sistem de invatare egal!!
In alta ordine de idei,,,Maria ,vreau sa te intreb daca cand pui o figurina de tort,,dedesubt pui gelatina ceva??sau se lipeste asa??
si noi am avut sedinta!,,am primit si rolurile ptr serbarea de Craciun!!,,Criss e mos craciun!!,,
Din fericire,,la noi e program normal,,ca asa e la tara,,,eu stand ceva ore cu copilasii le stiu capacitatea,,asa ca atunci cand dna ii descria pe fiecare stiam dinainte ce va zice...
Cat despre programul prelungit,eu spun sa te gandesti bine,,daca tu il poti invata acasa,,fa-o,,atat timp cat copilul e inteligent va razbate,,iti spun eu cea care am fost pana in clasa a 4-a dezavantajata de dna care ne-a preluat in clasa a 2-a,,cand s-au unit clasele,,daca Gabi se descurca ,nu ai de ce sa-l dai doar ptr ca vrea dn bani!!,,,el va fi cel mai bun,,tocmai ca a razbit din propriile puteri,si nu ptr ca a fost avantajat de dansa ca este la pr.prel...
Nu stiu ce metodica a citit,aceasta dna ,,de nu stie ca trebuie notat la fiecare elev,simbolul respectiv,,in plus ar trebui sa-i roteasca macar la 2 saptamani daca nu chiar saptamanal!!...in fine,,,vad ca aici e vb de incorectitudine,si mai ales nu le acorda sansa tuturor la un sistem de invatare egal!!
In alta ordine de idei,,,Maria ,vreau sa te intreb daca cand pui o figurina de tort,,dedesubt pui gelatina ceva??sau se lipeste asa??
Ultima editare efectuata de catre sandy in Sam Noi 26, 2011 2:13 am, editata de 1 ori
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna fetele , nu mai pot comenta nimic insa ma gandec cu groaza la anu .... noi o sa intram cu grupa 0 la scoala , va fi nebunie totala ce sa mai ..... plus ca eu trebuie sa iul las pe gabi la afterscool pentru ca nu va avea cine sa stea cu el .... va fi groaznic!!!!!!
sandy faci tort??????????
eu am terminat de facut mancarica si parca as face si ceva dulce dar nu mai am nici un chef!
sandy faci tort??????????
eu am terminat de facut mancarica si parca as face si ceva dulce dar nu mai am nici un chef!
buna fetelor,si mie imi e groaza de scoala insa o sa trecem si peste asta........
eu am fost cu Larisa la lidl si am luat cate ceva de mancare si acum ne jucam
eu am fost cu Larisa la lidl si am luat cate ceva de mancare si acum ne jucam
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna ceci , pe unde ai tu LIDL?
o singura data am fost si eu si nu prea mi-a placut ..... nu au foarte multe produse!
o singura data am fost si eu si nu prea mi-a placut ..... nu au foarte multe produse!
unde era plus langa carefour
eu l-am obisnuit pe denis cu iaurt de marca,,pilos,, si nu gasesc decat la lidl-o data am ramas fara iaurt si iam luat de la zuzu si 2 zile a avut diaree,k are fibre,lapte la cutie mai iau e 3,50 l,fructe.......
eu l-am obisnuit pe denis cu iaurt de marca,,pilos,, si nu gasesc decat la lidl-o data am ramas fara iaurt si iam luat de la zuzu si 2 zile a avut diaree,k are fibre,lapte la cutie mai iau e 3,50 l,fructe.......
da stiu unde este .....ti se pare mai ieftin fata de alte supermarketuri?
buna fetele,
din cate stiu eu, LEDL are produse destul de bune , chiar daca nu multe si destul de ieftine..
Adriana, da avem tort maine cand vom sarbatorii zziua mea a luiCristi si a tatalui, de abia astept sa ajung la tara !!!!
din cate stiu eu, LEDL are produse destul de bune , chiar daca nu multe si destul de ieftine..
Adriana, da avem tort maine cand vom sarbatorii zziua mea a luiCristi si a tatalui, de abia astept sa ajung la tara !!!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu il mananc Adriana,,il face mami!!.....
Va fi bine fetelor!!si cu clasa zero!!,,un mare avantaj este ca vor face cu invatatorul care o sa-i ia si in cele 4 clase!!,,,asa acesta va cunoaste copiii,si ii va pregati intocmai ptr ce va trebui sa stie la clasa 1,,eu cred ca e benefic din acest punct de vedere,,iar ptr cei ce implinesc 6 ani!!,,sau dupa caz 5 ani si ceva,,e perfect ,caci vor merge la scoala la o varsta adecvata!
Va fi bine fetelor!!si cu clasa zero!!,,un mare avantaj este ca vor face cu invatatorul care o sa-i ia si in cele 4 clase!!,,,asa acesta va cunoaste copiii,si ii va pregati intocmai ptr ce va trebui sa stie la clasa 1,,eu cred ca e benefic din acest punct de vedere,,iar ptr cei ce implinesc 6 ani!!,,sau dupa caz 5 ani si ceva,,e perfect ,caci vor merge la scoala la o varsta adecvata!
sandy- Mamica cocheta
Buna searea fetelor!Incer sa va prind din urma.....cu tot ce s a scris....of ,doamne la anul intram la scoala...inca ma gindesc unde sa l inscriu....sunt in deriva totala...va fi foarte greu..ma uit deja la copii care sunt clasa 1 si vin la after la gradi la ren.....au ghiozdanele fff grele,teme multe.......ma doare capullllll.
Cris va fi mosul?Ce dragut!Tort?Dulciuri?Fetelor am slabit cam mult...sper sa mai pun ceva pe mine luna viitoare........o seara buna!
Cris va fi mosul?Ce dragut!Tort?Dulciuri?Fetelor am slabit cam mult...sper sa mai pun ceva pe mine luna viitoare........o seara buna!
nadvio1973- Mamica sexy
salutare ...ati terminat treburile ? eu am framantat de paine si astept sa creasca aluatul in tava si apoi sa dau tava in cuptor..
adriana mi-ai zis sa-ti dau reteta de la paine dar nu stiu unde s-o scriu...
pe mine m-au luat durerile de spate si nu stiu de la ce ca ma doare foarte tare si maine ar trebui sa merg sa-i tai motul finutei mele
o seara frumoasa sa aveti
adriana mi-ai zis sa-ti dau reteta de la paine dar nu stiu unde s-o scriu...
pe mine m-au luat durerile de spate si nu stiu de la ce ca ma doare foarte tare si maine ar trebui sa merg sa-i tai motul finutei mele
o seara frumoasa sa aveti
alinagherman- Mamica de cariera
buna Nadia,ma bucur k ai intrat pe forum.......
da Adriana mi se par preturile mici
de ex iau galeata d eiaurt de 900gr cu 3,5 grasime cu 3,80lei,1 l lapte de 3,5 %grasime cu 3,8o lei
da Adriana mi se par preturile mici
de ex iau galeata d eiaurt de 900gr cu 3,5 grasime cu 3,80lei,1 l lapte de 3,5 %grasime cu 3,8o lei
si noi avem lidl si am luat si eu iaurt de la pilos si e bun, am luat si balsam si mi-a placut iar de dulciuri nu mai vb ca sunt foarte bune
alinagherman- Mamica de cariera
chiar Cuscra am uitata de dulciuri.......
buna fetelor..
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3113-alinagherman-retete#272222..uite aici,.,,Alina,,ti-am creat eu topic!!!
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3113-alinagherman-retete#272222..uite aici,.,,Alina,,ti-am creat eu topic!!!
sandy- Mamica cocheta
Buna seara, fetele,
Mai am un an pana merg la scoala iar. Aici la iasi mie groaza, sincer nici nu cred c vreau sa l duc la clasa 0 , ce e aia, si asa e mittitel, unde sa l mai las la scoala.Nu cred ca l las pana la 7 ani , Sa zbenguiasca cat mai poate,
Mai am un an pana merg la scoala iar. Aici la iasi mie groaza, sincer nici nu cred c vreau sa l duc la clasa 0 , ce e aia, si asa e mittitel, unde sa l mai las la scoala.Nu cred ca l las pana la 7 ani , Sa zbenguiasca cat mai poate,
am facut si noi supica si un salan de biscuiti...maine dimineata pregatim fripturica...vine tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :33:
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
buna dimineata fetele , va astept la cafeluta
teo , sandy petrecere frumoasa si La multi ani tuturor!!!!!!!!
sandy nu stiam ca ii preia educatoarea cu care vor merge pana in clasa 1 ....pana in prezent in bucuresti nimeni nu stie nimic inca!
buna nadia , ne-a fost dor de tine , ce face ren , cum se simte? tu de ce ai slabit asa?
alina de mult vreau si eu sa fac paine, dar inca nu m-am incumentat , poate astazi ca sunt mai libera voi face!
amalia vine tati cu vreo medalie?
o zi frumoasa tuturor
teo , sandy petrecere frumoasa si La multi ani tuturor!!!!!!!!
sandy nu stiam ca ii preia educatoarea cu care vor merge pana in clasa 1 ....pana in prezent in bucuresti nimeni nu stie nimic inca!
buna nadia , ne-a fost dor de tine , ce face ren , cum se simte? tu de ce ai slabit asa?
alina de mult vreau si eu sa fac paine, dar inca nu m-am incumentat , poate astazi ca sunt mai libera voi face!
amalia vine tati cu vreo medalie?
o zi frumoasa tuturor
neata maria , bine ai venit la cafeluta , ce faceti? eu sunt deja la a 2 a cana de cafea
neata Adriana,mie imi ajunge cana asta toata ziua
Adriana eu am de facut un tort pentru fetita unei prietene,a carei zi este astazi
azi avem doua zile de nastere,una de la 15.00 si cealalta de la 17.00
O zi frumoasa!!!
Adriana eu am de facut un tort pentru fetita unei prietene,a carei zi este astazi
azi avem doua zile de nastere,una de la 15.00 si cealalta de la 17.00
O zi frumoasa!!!
Maria- Administrator
Buna dimineata
Da Adriana,,ii preia direct invatatoarea,,pana acum asa se discuta desi pana in septembrie,,,mai schimba astia in fel si chip!!,,,invatatoarea ce continua pana in a 4-a .....si apropo Tunde,nu este aleatoriu daca il dai sau nu!!<,ci obligatoriu,,daca copilul implineste 6 ani pana in septembrie,,sau are 5 ani!!si ceva ,,conform legii,,si acum in clasa 1,,,toti copiii ce au implinit 6 ani pana la 1 sept,,,sunt obligati sa mearga la scoala,si optional la cererea parintiilor,,si cei ce implinesc 6 ani pe parcursul anului calendaristic -in speta pana pe 31 decembrie!!
Maria,,ce bine ca ai venit.. ,,spune-mi te rog,,vreau pe tort sa il pun pe spider man,,dar nu stiu,,,trebuie dedesubt gelatina ceva???sau se pune asa??.
Da Adriana,,ii preia direct invatatoarea,,pana acum asa se discuta desi pana in septembrie,,,mai schimba astia in fel si chip!!,,,invatatoarea ce continua pana in a 4-a .....si apropo Tunde,nu este aleatoriu daca il dai sau nu!!<,ci obligatoriu,,daca copilul implineste 6 ani pana in septembrie,,sau are 5 ani!!si ceva ,,conform legii,,si acum in clasa 1,,,toti copiii ce au implinit 6 ani pana la 1 sept,,,sunt obligati sa mearga la scoala,si optional la cererea parintiilor,,si cei ce implinesc 6 ani pe parcursul anului calendaristic -in speta pana pe 31 decembrie!!
Maria,,ce bine ca ai venit.. ,,spune-mi te rog,,vreau pe tort sa il pun pe spider man,,dar nu stiu,,,trebuie dedesubt gelatina ceva???sau se pune asa??.
sandy- Mamica cocheta
neata Sandy!
eu nu pun nimic,il pun direct pe frisca,din cate am mai citit altii pun gelatina peste el,sa arate mai bine,dar eu nu ma prea impac cu gelatina
eu nu pun nimic,il pun direct pe frisca,din cate am mai citit altii pun gelatina peste el,sa arate mai bine,dar eu nu ma prea impac cu gelatina
Maria- Administrator
wau maria o tineti di party , in party ..... imi imaginez ca gabi abia asteapta
spor la treaba si sa faci poze tortului , cu privitul si admiratul sa ramanem si noi
buna sandy , atunci este bine daca ii preia invatatoarea , trebuie sa merg si eu saptamana viitoare pe la scoala sa ma interesez de o invatatoare buna si sa vedem de cand se fac inscrierile
acum ma duc si eu la bucatarie sa ma apuc de gatit , apoi am de calcat ,curatenie ......
spor la treaba si sa faci poze tortului , cu privitul si admiratul sa ramanem si noi
buna sandy , atunci este bine daca ii preia invatatoarea , trebuie sa merg si eu saptamana viitoare pe la scoala sa ma interesez de o invatatoare buna si sa vedem de cand se fac inscrierile
acum ma duc si eu la bucatarie sa ma apuc de gatit , apoi am de calcat ,curatenie ......
da,asa este,era mai bine sa fie in zile diferite,dar asa incercam sa facem fata desi una este intr-o parte a orasului si cealalta in partea opusa
du-te Adriana din timp caci eu l-am inscris pe Gabi de la inceputul lunii octombrie la o invatatoare si nu a intrat in clasa respectiva
du-te Adriana din timp caci eu l-am inscris pe Gabi de la inceputul lunii octombrie la o invatatoare si nu a intrat in clasa respectiva
Maria- Administrator
mc frumos Maria,,si petrecere frumoasa!!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA