Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 91 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 91 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
aparat dentar la copii...
4 participanți
Pagina 1 din 1
aparat dentar la copii...
fetele ati avut vreuna aparat dentar la copii?
eu i-am luat Biancai unul dintr-asta mobil...care il pune doar dupa scoala...o cam deranjeaza, dupa parerea mea e scarbos sa il tii in gura si o inteleg saracuta ca zice ca ii vine sa vomita, dar in acelasi timp stiu ca e spre binele ei caci are dintii tare strambi....
Si inca o intrebare... esti oare un suport..o cutiuta speciala pt aparate dentare..ca e aiurea sa iol tii asa in cana sau in cine stie ce..
eu i-am luat Biancai unul dintr-asta mobil...care il pune doar dupa scoala...o cam deranjeaza, dupa parerea mea e scarbos sa il tii in gura si o inteleg saracuta ca zice ca ii vine sa vomita, dar in acelasi timp stiu ca e spre binele ei caci are dintii tare strambi....
Si inca o intrebare... esti oare un suport..o cutiuta speciala pt aparate dentare..ca e aiurea sa iol tii asa in cana sau in cine stie ce..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: aparat dentar la copii...
nu stiu Teo caci nu m-am lovit de problemele astea...
cat te-a costat Teo?
cat te-a costat Teo?
Maria- Administrator
cu o mica reducere m-a costat 1000 ron pt ambele arcade..... am cautat pe net si am vazut ca e cam 1300 pentru ambele....dar e nasol ca o doare gura....e greu mai ales la inceput...poate o fi vreo mamica pe aici care a avut aparat la copii...
teo banuiesc ca ar trebui sa existe si vreo cutiuta in care sa le ti , nu ai intrebat acolo de unde le-ai cumparat?
si eu cred ca va trebui sa ii cumpar lui gabi , are dinti de pe acum foarte apropiati ,,,,de drepti sunt drepti dar sa vedem cum ii vor creste cei definitivi
si eu cred ca va trebui sa ii cumpar lui gabi , are dinti de pe acum foarte apropiati ,,,,de drepti sunt drepti dar sa vedem cum ii vor creste cei definitivi
o sa intrebam de acolo de unde l-am cumparat...
Teo, mama, ti-a fost indicat de stomatolog aparatul? Daca nu-l suporta ar trebui sa iei legatura cu medicul, poate ii fixeaza, asa o perioada, unul care sa nu trebuiasca sa-l dea jos. Fara sa aiba suport de plastic ... Sigur nu-i va fi greata cu acesta. Si nepotul meu are. Iar, cutiuta trebuie sa fi fost cu aparatul cand l-ai cumparat! Nepotelul asa are. Daca nu, poate gasesti de unde ai cumparat aparatul ... sau la farmacie?! Nu stiu.teodoraion a scris:fetele ati avut vreuna aparat dentar la copii?
mona_mami- Mamica cocheta
da Mona, recomandat de stomatolog l=-am luat, a zis ca la varsta asta se pun dintr-astea mobile....,a inceput sa-l suporte Mona...e nasol oricum, eu nu l-as suporta...cat despre cutiuta intreaba maine socrul de unde l-am cumparat....
Subiecte similare
» Copii sau pc-ul !!!!!
» Raceala la copii
» Sinuzita la copii
» Anemia la copii
» Ticurile la copii ( 6-11 ani )
» Raceala la copii
» Sinuzita la copii
» Anemia la copii
» Ticurile la copii ( 6-11 ani )
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA