Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 3 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
+15
elena
nadvio1973
alinagherman
Elena23
crina_oc
amalia-carmen
roxanik
anka9mai
sandy
adriana
teodoraion
mofturaki
Maria
cecilia_7625
mona_mami
19 participanți
Pagina 8 din 8
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
da asa este am primit la fel mona miii de multumiri si pupici dulci de la noi
claudia_mami- Mamica rafinata
- Varsta : 42
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
Si eu va pup pe toate!!! Aveam o gramada de idei, aceasta era una dintre ele ... Doar ce primesc colindatorii? Mere, nuci, cozonac si .......................................... bani!!!
Cu primele idei aveam ceva ganduri ... marete ... Sa nu va ganditi ca as fi pus-o pe Maria sa gatasca (desi nu era o ideea rea Poate mi-o iau de la cuscra!) ... insa era prea mult de cautat! Stiti cum stau eu cu timpul! In fine, bine ca v-a placut! Noroc din plin!!!
Cu primele idei aveam ceva ganduri ... marete ... Sa nu va ganditi ca as fi pus-o pe Maria sa gatasca (desi nu era o ideea rea Poate mi-o iau de la cuscra!) ... insa era prea mult de cautat! Stiti cum stau eu cu timpul! In fine, bine ca v-a placut! Noroc din plin!!!
mona_mami- Mamica cocheta
sa fie cu mult noroc
intrebare cand ptem verifica numerele? ca eu sunt antitalent:))
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pentru unul din bilete - 6/49 aveti aici extragerea de duminica (biletele fiind achizitionate vineri, 27 ian, se incadreaza la extragerea din 29 ian) ...
http://www.apropo.ro/cash/loto-6-din-49-29-ianuarie-2012-iata-numerele-castigatoare-9187579
Celalalt (5/49), parca joi va fi extragerea!
Noroc!
http://www.apropo.ro/cash/loto-6-din-49-29-ianuarie-2012-iata-numerele-castigatoare-9187579
Celalalt (5/49), parca joi va fi extragerea!
Noroc!
aceiasi intrebare tineam sa o adresez si eu nr loto 6/49 din 29 01.2012 sunt 20.42.9.24.12.44 si la noroc -9848213 mie mia esit un nr 24 nustiu cum e cu litera B si numarul norocos ...vom invata noi poate am noroc la 5/40 asa ca joi ochi si urechi mpe tv .
Nu va cunosc numerele, nici nu m-am uitat pe ele! Vroiam sa specific de la inceput inca ceva important: numele au fost alese ALEATORIU (aiurea ... de computer), nu au fost selectate de mine/alta persoana apropiata!
Mult noroc!
Mult noroc!
wow..ce cadouri frumoase ai trimis Mona... super!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
14, 33, 18, 25, 19, 4 acestea sunt nr la 5/40 di 2 02 2012 mie miau esit 3 nr o sa ma duc sa intreb la un ghiseu care sunt regulile ,voua va esit vreun nr ?
Va pup! Nu stiu daca se castiga cu 3 numere la 5/40 ... Mai intreaba !
2 nr mi-a iesit si mie .... poate ai noroc claudia
nu stiu Claudia cum se castiga,eu nu am prins nimic
Maria- Administrator
fetelor la anu sigur vom castiga
Iti tin pumnii pentru la anul Claudia
Maria- Administrator
norocul trebuie incercat maria nu mi tine de pe acum -
Mona esti foarte inventiva
Fetelor, felicitari pentru premii!
Fetelor, felicitari pentru premii!
crina_oc- Mamica sexy
nicoleta crezi ca a pierdut cineva norocul ca sa il gasim noi??????????
multumim crina
multumim crina
adriana -eu asa sper ca o fi pe undeva norocul nostru .
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Poze cu mamici cochete
» Buna dimineata mamici cochete!!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Poze cu mamici cochete
» Buna dimineata mamici cochete!!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
Pagina 8 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA