Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 114 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 114 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
+15
elena
nadvio1973
alinagherman
Elena23
crina_oc
amalia-carmen
roxanik
anka9mai
sandy
adriana
teodoraion
mofturaki
Maria
cecilia_7625
mona_mami
19 participanți
Pagina 7 din 8
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
Ma gandeam eu Adriana
Maria- Administrator
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
o zi buuna va doresc tuturor .
claudia_mami- Mamica rafinata
- Varsta : 42
pt otate fetele ce au participat la acest concurs
anka9mai- Mamica cocheta
multumim anka9mai- asteptam sa vedem cine si ce va primi . :itiofer:
ce vom primi e mai putin important!!insa cu certitudine vor fi din suflet!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sandy nu are inportanta ce vom primi cu siguranta ,dar sunt nerabdatoare sa aflu rezultatu final ,care se lasa mult asteptat .
Da ,Claudia,,tu intrand mai rar,,nu stii,,Mona,,a spus de la inceput sa o pasuim cu trimiterea premiilor ,fiind foarte ocupata,cand va putea va ajunge cu siguranta!!,,rezultatul e urmatorul!!,,Mona e foarte generoasa si a dat premii la toate fetele ,anul trecut,,si am fost multe in jur de 10-11,,deci si acum la fel..
sandy- Mamica cocheta
mona_mami- Mamica cocheta
asa este -mie un pic greu cu munca ,casa si familia dar o sa revin la normal -eu intru pe forum in fiecare zi ,imi place forumul mamici cochete .imi cer scuze daca am stresat :itiofer: pe cineva cu miile de intrebari . .
nu-i nimik Claudia,,eu ti-am raspuns tocmai fiindca stiam ca nu ai de unde sa stii,,important e oricum participarea!!....te apreciez ptr asta!!
sandy- Mamica cocheta
[quote="mona_mami"]Mi-am pus in aplicare gandurile/ideile/imaginatia ...de anul trecut!!! Fiecare cu ... NOROCUL lui!
[URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/267/trifoi.jpg/][img]https://2img.net/r/ihimizer/img267/7725/trifoi.jpg[/img][/URL]
[/quote]
Dragele mele colindatoare, [b]dupa primire, toate drepturile sunt ale voastre![/b]
Multumesc mult nu numai pentru participare, ci si pentru interesul pe care vi l-ati dat in aranjarea versurilor. :itiofer:
Sandy, mersi pentru sustinere!
Topic inchis ... la arhiva cu el!
[URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/267/trifoi.jpg/][img]https://2img.net/r/ihimizer/img267/7725/trifoi.jpg[/img][/URL]
[/quote]
Dragele mele colindatoare, [b]dupa primire, toate drepturile sunt ale voastre![/b]
Multumesc mult nu numai pentru participare, ci si pentru interesul pe care vi l-ati dat in aranjarea versurilor. :itiofer:
Sandy, mersi pentru sustinere!
Topic inchis ... la arhiva cu el!
L-am inchis Mona,,multumim ptr tot,,si mai cu seama ca existi..
sandy- Mamica cocheta
mona draga mea , iti multumesc din suflet pentru felicitare si pentru cadou , o adevarata surpriza si multa imaginatie pentru tine , chiar numa asteptam ..... deocamdata nu dezvalui surpriza pentru ca fetele cred ca inca nu au primit cadoul si as vrea sa aiba o surpriza la fel de frumoasa ca si mine ,,,,, sa dea DD sa fie cu noroc ,,,, mersic multttttttttttttt
Sper sa fie la fel, o surpriza pentru toate! Sunt incantata ca iti place, toate drepturile de acum incolo sunt ale tale!
mersaic mulot , daca iese ceva va fi norocul lui gabi
ooo adriana felicitari asteptam poze cu premiu prmit ..
multumesc si eu Mona,esti o draguta
a fost placerea mea si iti multumesc mult sper sa se bucure fetele de ce a iesit
a fost placerea mea si iti multumesc mult sper sa se bucure fetele de ce a iesit
Maria- Administrator
Le-au placut, iti dai seama! Insa stick-ul il tot port la mine, sper sa ajung sa-l scot! Anul asta, totusi ....
Placerea a fost de partea mea!
Placerea a fost de partea mea!
Sa fiu sincera Mona,ma simteam datoare la tine,acum m-ai facut sa ma simt mai datoare
sa stii ca eu ti le-am facut cu mare drag
sa stii ca eu ti le-am facut cu mare drag
Maria- Administrator
felicitari fetelor!!..
sandy- Mamica cocheta
hahahaa! esti o figura mareeee Mona!!iubesc Ardealul!! trebuie neaparat sa ajung sa va vizitez!!!multumim mult!!! esti fff inventiva!!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am primit un premiu - multumesc am stat mult si m-am gandit si cred ca adriana este complice .multumesc
Multumesc frumos Mona,,super ingenios ceea ce ai facut,,minunat felul cum ai gandit,,minunata felicitarea,,mc din suflet!!
sandy- Mamica cocheta
bun deci se pare ca am primit toate premiile , acum sa dezvaluim misterul ..... cred ca toate am primit la fel , o felicitare si 2 bilete la loto, mult noroc tuturor si multumim mult mona
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Poze cu mamici cochete
» Buna dimineata mamici cochete!!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Ne gasiti si pe FACEBOOK
» Poze cu mamici cochete
» Buna dimineata mamici cochete!!!!
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
Pagina 7 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA