Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 128 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 128 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ingrijirea tenului in sezonul rece
+2
adriana
Maria
6 participanți
Pagina 1 din 1
Totul incepe cu o curatare in profunzime a tenului. Este recomandat in aceasta perioada laptele demachiant, mult mai hidratant decat lotiunea. Poti inlatura demachiantul spaland fata cu un sapun ales in functie de tipul tenului, dar pastrand ca regula de baza alegerea unui produs fara parfum si cu PH acid. Daca ai tenul uscat, este indicat sa eviti sapunurile pe baza de glicerina si alcool, pentru ca irita si usuca tenul in exces. In schimb, sunt foarte hranitoare sapunurile si lotiunile pe baza de uleiuri esentiale. Daca ai tenul gras, poti folosi cu incredere orice sapun. Pentru tenul gras se recomanda o lotiune astringenta si creme fara uleiuri in compozitie.
Este de preferat ca la cateva minute dupa spalare sa folosim o crema puternic hidratanta pentru a mentine un nivel optim de sanatate a pielii, iar o data pe saptamana sa folosim un scrub pentru a indeparta celulele moarte. ingrijire ten in sezonul rece
Trebuie aplicata imediat o crema fluida, care va proteja tenul impotriva schimbarilor bruste de temperatura, vant si incaperi supraincalzite. Crema se va aplica dimineata si seara. Cine are tenul mai uscat poate alege o crema de seara cu calitati nutritive mai pronuntate, pe care o va aplica intr-un strat dens.
Nu uita de buze, pentru ca pielea buzelor este mult mai subtire decat cea a fetei. De aceea, inca de la primele friguri trebuie hidratata cu generozitate. Este gresit sa treci limba peste buze atunci cand le simti uscate, pentru ca saliva acida va usca si mai mult conturul buzelor. Balsamul puternic hidratant va deveni prietenul tau cel mai bun, il vei aplica inainte sa aplici rujul, la fel si inainte sa adormi.
Masca puternic vitaminizanta de preparat acasa
Se alege cate un ingredient din fiecare grupa de vitamine:
Vitamina C: portocala, kiwi, lamaie
Vitamina A: papaya, galbenus de ou
Vitamina B: cereale, drojdie de bere
Vitamina E: se gaseste in broccoli, sau spargi doua capsule de vitamin E uleioasa
Baza mastii poate fi constituita din tarate de grau sau ovaz. Se va face un cocktail cu ingredientele mai sus enumerate. Se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Se aplica pe tenul curatat in prealabil si se lasa sa actioneze 15-20 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Pentru eficientizarea mastii este bine sa se faca o micro sauna a fetei de 10-15 minute, inainte de aplicare.
Totul incepe cu o curatare in profunzime a tenului. Este recomandat in aceasta perioada laptele demachiant, mult mai hidratant decat lotiunea. Poti inlatura demachiantul spaland fata cu un sapun ales in functie de tipul tenului, dar pastrand ca regula de baza alegerea unui produs fara parfum si cu PH acid. Daca ai tenul uscat, este indicat sa eviti sapunurile pe baza de glicerina si alcool, pentru ca irita si usuca tenul in exces. In schimb, sunt foarte hranitoare sapunurile si lotiunile pe baza de uleiuri esentiale. Daca ai tenul gras, poti folosi cu incredere orice sapun. Pentru tenul gras se recomanda o lotiune astringenta si creme fara uleiuri in compozitie.
Este de preferat ca la cateva minute dupa spalare sa folosim o crema puternic hidratanta pentru a mentine un nivel optim de sanatate a pielii, iar o data pe saptamana sa folosim un scrub pentru a indeparta celulele moarte. ingrijire ten in sezonul rece
Trebuie aplicata imediat o crema fluida, care va proteja tenul impotriva schimbarilor bruste de temperatura, vant si incaperi supraincalzite. Crema se va aplica dimineata si seara. Cine are tenul mai uscat poate alege o crema de seara cu calitati nutritive mai pronuntate, pe care o va aplica intr-un strat dens.
Nu uita de buze, pentru ca pielea buzelor este mult mai subtire decat cea a fetei. De aceea, inca de la primele friguri trebuie hidratata cu generozitate. Este gresit sa treci limba peste buze atunci cand le simti uscate, pentru ca saliva acida va usca si mai mult conturul buzelor. Balsamul puternic hidratant va deveni prietenul tau cel mai bun, il vei aplica inainte sa aplici rujul, la fel si inainte sa adormi.
Masca puternic vitaminizanta de preparat acasa
Se alege cate un ingredient din fiecare grupa de vitamine:
Vitamina C: portocala, kiwi, lamaie
Vitamina A: papaya, galbenus de ou
Vitamina B: cereale, drojdie de bere
Vitamina E: se gaseste in broccoli, sau spargi doua capsule de vitamin E uleioasa
Baza mastii poate fi constituita din tarate de grau sau ovaz. Se va face un cocktail cu ingredientele mai sus enumerate. Se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Se aplica pe tenul curatat in prealabil si se lasa sa actioneze 15-20 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Pentru eficientizarea mastii este bine sa se faca o micro sauna a fetei de 10-15 minute, inainte de aplicare.
Maria- Administrator
Re: Ingrijirea tenului in sezonul rece
foarte interesant articolul si sfaturile maria , eu insa sunt o lenesa si o delasatoare , nu imi dau cu nici o crema pe fata sau corp ...iar pe maini din cand in cand cand sunt la servici
Eu ma dau cu Sonya Deep Moisturizing care e puternic hidratanta,pt ca eu nici nu beau suficienta apa...ma mai dau si cu spray-ul solar pentru ca si iarna sunt razele periculoase,iar pentru buze aloe lips,cu ceara de albine si ulei de jojoba pe langa aloe desigur...
Adriana,daca nu te dai cu nimic,macar sa te hidratezi...
Adriana,daca nu te dai cu nimic,macar sa te hidratezi...
Gianina- Mamica rafinata
mersi fetelor,chiar si asta este si scopul acestui topic de a discuta intre noi fetele despre ce creme si lotiuni folosim
Maria- Administrator
o crema de la ives Rochesff mbuna...si fond de ten cu FACTOR PROTECTIE 19 DE LA Maybeline
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu va sugerez ceva foarte practic,si natural!!,,ceai de musetel,,la o cantitate de 1l de apa un pumn de musetel,,dupa ce da in clocot,,se pune musetelul,,si se lasa la infuzat 10min!!..e foarte bun!!fc saptamanal!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da Adriana,,in cateva saptamani vezi un rezultat super..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Am sa incerc si eu ceaiul de musetel..multam Sandy.
nadvio1973- Mamica sexy
sandy- Mamica cocheta
mersi Sandy de pont,desi am mai auzit de el ca este bun nu am incercat niciodata sa-l folosesc
Maria- Administrator
cu mult drag!!
sandy- Mamica cocheta
Subiecte similare
» Ingrijirea tenului
» Probleme ale tenului
» Ingrijirea picioarelor
» Ingrijirea lentilelor de contact
» Ingrijirea parului pe perioada verii
» Probleme ale tenului
» Ingrijirea picioarelor
» Ingrijirea lentilelor de contact
» Ingrijirea parului pe perioada verii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA