Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 151 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 151 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
buna fetelor!!o duminica frumoasa sa aveti!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
hello,hello!!
eu sunt in Calarasi cu fetele!!
Se pune de o intalnire...shhhtttt..revin cu detalii si poze :d
Se pune de o intalnire...shhhtttt..revin cu detalii si poze :d
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Wow..Teo,Sandy,petrecere excelenta...vrem poze ,da?Azi este fff cald...noroc ca am calcat pe la 7 am....o duminica excelenta!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna fetele , chiar daca intru destul de rar , acceseul meu la calculator e destul de restrictionat , cam de toti membrii casei , usor usor trimitandu-ma unde imi este locul , la bucatarie ,prin casa la menaj , asa ca atunci cand prind locul liber , caut sa vad ce fac prietenele mele cele mai curate si mai bune , gandul imi sta mereu la voi Adriana ma bucur foarte mult pt voi , va doresc toate cele bune si fie ca in noua casa sa vina un nou memvru in familia voastra :flowers: Gabi se va adpta pana la urma :flowers: Teo , sora mea si :flowers: nasica copiilor mei , infloresti pe zii ce trece , parca la tine timpul sta in loc :flowers: la multi ani fericiti pt Lali , si ce sa mai zic ? plimbari placute , vad ca in ultima vreme calatoresti ma gandesc ca poate ne revedem in vara asta Sandy , a doua surioara a mea mare mare realizare , sincer ma bucur muult pt tine . acum esti omul la locul potrivit , iti urez multa putere de munca Maria muulti pupicei pt tie si copilasi , blogul tau mai am putin si-l invat , esti maestra mea , Cecy , Alina Anka Roxi Ioana ,florina Elena Nadia , tineti-o tot asa , sunteti absolut adorabile , gata ...........deja sunt cronometrata offfffffff si vine-o ploaie la ploiesti .......... :umbrela:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna ziua fetelor!Va pup pe toate
Ce faceti?Nu mai sunteti niciuna prin casa,asa?Noi am avut musafiri azi si nu am iesit nicaieri,abia acum au plecat,am de facut ordine si trebuie sa calc si eu hainele de scoala ale copiilor
Acum sunt la un suc si apoi trec la treaba
Ce faceti?Nu mai sunteti niciuna prin casa,asa?Noi am avut musafiri azi si nu am iesit nicaieri,abia acum au plecat,am de facut ordine si trebuie sa calc si eu hainele de scoala ale copiilor
Acum sunt la un suc si apoi trec la treaba
Maria- Administrator
te pup Maria , sa ai spor in tot ce faci , stiu ce inseamna musafiri , sunt vizitata si eu destul de des , la noi vine ploaia sa inorat bine , aveam gand de plimbare , vedem
O seara placuta sa aveti, dragele mele! Si noapte buna!
[quote="teodoraion"]hello,hello!!
Se pune de o intalnire...shhhtttt..revin cu detalii si poze :d [/quote]
Teo!? Am inteles bine!? Doamne-ajuta!!!!
[quote="teodoraion"]hello,hello!!
Se pune de o intalnire...shhhtttt..revin cu detalii si poze :d [/quote]
Teo!? Am inteles bine!? Doamne-ajuta!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Neata!O alta satptamana,multa fericire si realizari mamici cochete .Va ;las o cafea :cofr:
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor si eu sunt inca la cafea,am intins deja o masina de rufe pe sarma,Stefy e in balansoar-acompaniata de mama mea...si lari la gradi...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna dimi dragele mele!~
Mona, da am avut parte de o super intalnire mamica Elena Negoita din Calarasi...ne-am intins pana la 00.00 noaptea :)) poze deocamdata pe Fb:)
Roxana, mamica mea finuta cu siguranta in curand ne vom vedea , vad eu cum trec ssa va vad pe voi si mamicile din zona,Elena si poate si Florina daca e pe acasa.
Eu azi am liber ,sunt inc ain Calarasi,merg la Elena s abem o ciocolata calda si plec spre Bucuresti.
Va pup.
Mona, da am avut parte de o super intalnire mamica Elena Negoita din Calarasi...ne-am intins pana la 00.00 noaptea :)) poze deocamdata pe Fb:)
Roxana, mamica mea finuta cu siguranta in curand ne vom vedea , vad eu cum trec ssa va vad pe voi si mamicile din zona,Elena si poate si Florina daca e pe acasa.
Eu azi am liber ,sunt inc ain Calarasi,merg la Elena s abem o ciocolata calda si plec spre Bucuresti.
Va pup.
am vz pozele.......
Buna fetele ma bucur fetelor pentru intalnirea voastra , trec acum pe FB sa va vad
am vazut si eu pozele si ma bucur pt voi.....prin Iasi cand Teo???
anka9mai- Mamica cocheta
salutare ..noi am fost o tura afara ..acum edy e la somn dupa ce a adormit ... asa ca ma stau si eu cat am timp
alinagherman- Mamica de cariera
pufff ce bine de tine Alina...eu acusi plec la munca
anka9mai- Mamica cocheta
salutare tuturor!!! asa cum stiti eu si Teo ne-am intalnit!!! prima data,aseara si azi a doua oara!! Subtirica,tinerica,frumusica,cochetica..parca ar fii o adolescenta nu o mamica de 30 de ani si cu doua fete mandre tare...Dragos e topit dupa Bianca,aseara a vrut sa doarma cu ea
Am fost in parc,am facut fotografii cu aparatul mult iubit si dorit,apoi la un suc si o inghetata si ne-am trezit ca mergem la gratar si la tortul Larisei la sora lui Teo,Kory care este o draguta!!
marea aventura a fost ca am urcat pana la etajul 10 cu...picioarele ...am vazut lumea de sus,eu care eram obisnuita sa urc pana la etj 2....am ajuns acasa la 12 noaptea...cine manca garatar si tort la ora 11 noaptea Noi!! Dragos s-a inteles ff bine cu Lari si Bia..o adora pe Bia,deja cred ca s-a indragostit de ea azi au fost la noi ,sau mai jucat si acum doar ce au plecvat...cred ca deja au ajuns la sora ei,se pregatesc sa plece spre Bucuresti!!A fost frumoasa intalnirea noastra,ne-am simtit bine impreuna..parca ne cunosteam de cand lumea si pamantul...acum asteptam urmatoarea intalnire...care speram sa fie cat mai curand!!!
Am fost in parc,am facut fotografii cu aparatul mult iubit si dorit,apoi la un suc si o inghetata si ne-am trezit ca mergem la gratar si la tortul Larisei la sora lui Teo,Kory care este o draguta!!
marea aventura a fost ca am urcat pana la etajul 10 cu...picioarele ...am vazut lumea de sus,eu care eram obisnuita sa urc pana la etj 2....am ajuns acasa la 12 noaptea...cine manca garatar si tort la ora 11 noaptea Noi!! Dragos s-a inteles ff bine cu Lari si Bia..o adora pe Bia,deja cred ca s-a indragostit de ea azi au fost la noi ,sau mai jucat si acum doar ce au plecvat...cred ca deja au ajuns la sora ei,se pregatesc sa plece spre Bucuresti!!A fost frumoasa intalnirea noastra,ne-am simtit bine impreuna..parca ne cunosteam de cand lumea si pamantul...acum asteptam urmatoarea intalnire...care speram sa fie cat mai curand!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna fetelor,v-am citit din urma.
Pupam fetele,am ajuns acasa,sunt obosita! o sa mai intru sa povestim impresii!!
[quote="teodoraion"]buna dimi dragele mele!~
Va pup.[/quote]
Ptiu, sa fie, eu ma gandeam la ... alta intalnire, la ce carcalaci am in cap!!!!
Va pup si o seara placuta sa aveti!
Va pup.[/quote]
Ptiu, sa fie, eu ma gandeam la ... alta intalnire, la ce carcalaci am in cap!!!!
Va pup si o seara placuta sa aveti!
mona_mami- Mamica cocheta
buna seara fetelor...un pic mai devreme am intrat si noi in casa...am mancat mamaliga cu branza....le-am facut dus fetelor...eu mai butonez un pic si ma duc si eu la dus apoi la film la kanald.........
Mona,stiu la ce gandeai ..chiar radeam cu Elena de tine
Buna..ce dragut cu tort si gratar...super ,bravo fetelor!!!Eu ma simt cam obosita azi,sper sa nu fiu asa toata sapt...o seara buna fetelor!
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA