Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
buna ziua,,,
ce mai faceti?
azi am facut niste fasole verde la borcan pt iarna..si compot de visine...
si cred ca o sa fac si niste dovlecei marinati.....
sa aveti o saptamana usoara si racoroasa!
ce mai faceti?
azi am facut niste fasole verde la borcan pt iarna..si compot de visine...
si cred ca o sa fac si niste dovlecei marinati.....
sa aveti o saptamana usoara si racoroasa!
fetele buna ziua!!! ce mai face`ti voi?? eu sunt tare obosita, am avut un week-end tare greu si lung la munca....
azi vreau sa fac ceva de mancare dar nu stiu ce si nici putere sa mai stau in picioare nu am....asa ca am intrat sa vad ce ati mai facut de cand nu am mai intrat eu, nu`mi mai ajunge timpul
ieri seara dupa servici am fost la niste prieteni la gratar, am stat in curte la aer pana la 00.30 noaptea, maine dupa-amiaza ma duc la tara sa`mi vad copilul
azi vreau sa fac ceva de mancare dar nu stiu ce si nici putere sa mai stau in picioare nu am....asa ca am intrat sa vad ce ati mai facut de cand nu am mai intrat eu, nu`mi mai ajunge timpul
ieri seara dupa servici am fost la niste prieteni la gratar, am stat in curte la aer pana la 00.30 noaptea, maine dupa-amiaza ma duc la tara sa`mi vad copilul
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
neata fetele , va astept la cafeluta :cofr:
ce sa va spun noi ieri am carat bagajele , multe rau mai strange omu si asta se vede doar in cazul in care te muti insa acum incepe partea cea mai grea , aranjatul , montatul , of doamne o saptamana de cosmar va fi
danutza cum pui fasolea la borcan , a pus si mama si in 2 zile i-a fiert si s-a acrit ,
anka tu cand intri in concediu , poate atunci te vei odihni mai mult
o zi frumoasa tuturor
ce sa va spun noi ieri am carat bagajele , multe rau mai strange omu si asta se vede doar in cazul in care te muti insa acum incepe partea cea mai grea , aranjatul , montatul , of doamne o saptamana de cosmar va fi
danutza cum pui fasolea la borcan , a pus si mama si in 2 zile i-a fiert si s-a acrit ,
anka tu cand intri in concediu , poate atunci te vei odihni mai mult
o zi frumoasa tuturor
neata ..multumim adriana de cafea si spor la mutat
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetelor.........
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neata alina, ceci .... ce faceti fetele?copii? cum este in vacanta?
neatza fetelor ....
am ajuns si eu la cafea
adriana mie nu mi-a fermentat....
dupa ce am curatit-o si spalat-o bine , am taiat-o in bucatele mici de 2-4 cm...
am taiat rondele 2 morcovei...si putin patrunjel...
am pus apa cat s-o acopere apoi am pus-o la foc....
cand a inceput sa clocoteasca am pus pikant fix si am mai lasat-o sa fiarba cam 10 min...
intre timp am pus borcanele si capacele la fiert intr-o oala cu apa pana la jumatate [trebuie fixate bine sa nu se rastoarne,fiind goale,apa le ridica in sus,mi-a luat ceva tim hehe]
dupa ce au trecut cele 10 min,cand fasolea era prefiarta, am pus-o in borbanele fierbinti,am strans capacele bine, apoi am completat cu apa fierbinte pana aproape de capacele borcanelor si am mai lasat-o sa fiarba inca 20 min la foc mic.
apoi le-am scos le-am invelit bine in mai multe prosoape pana a 2-a zi,le-am tinut intoarse aprox 30 min sa se prinda bine capacele si asa am verificat si daca rasufla....
am ajuns si eu la cafea
adriana mie nu mi-a fermentat....
dupa ce am curatit-o si spalat-o bine , am taiat-o in bucatele mici de 2-4 cm...
am taiat rondele 2 morcovei...si putin patrunjel...
am pus apa cat s-o acopere apoi am pus-o la foc....
cand a inceput sa clocoteasca am pus pikant fix si am mai lasat-o sa fiarba cam 10 min...
intre timp am pus borcanele si capacele la fiert intr-o oala cu apa pana la jumatate [trebuie fixate bine sa nu se rastoarne,fiind goale,apa le ridica in sus,mi-a luat ceva tim hehe]
dupa ce au trecut cele 10 min,cand fasolea era prefiarta, am pus-o in borbanele fierbinti,am strans capacele bine, apoi am completat cu apa fierbinte pana aproape de capacele borcanelor si am mai lasat-o sa fiarba inca 20 min la foc mic.
apoi le-am scos le-am invelit bine in mai multe prosoape pana a 2-a zi,le-am tinut intoarse aprox 30 min sa se prinda bine capacele si asa am verificat si daca rasufla....
Neata...mai e cafea?ma simt tare somnoroasa azi....Adriana spor la aranjat casa.o zi buna tuturor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
am venit si eu sa va salut!! ce face`ti fetele??Adriana spor la mutat!...cat despre concediul meu nu stiu cand va veni...dupa cum am vrut eu de luni acum trebuia sa fiu intrata dar al meu tata mi`a stricat planurile, nu mai pleaca acum in delta ca eu sa stau la tara cu porcul si gainile cum am stabilit si mai tare m`a incurcat...am amanat si nu stiu cand am sa am loc sa imi iau..asa ca inca sunt pe baricade!
am carcei de`mi vine sa`mi iau lumea in cap tu toapte pastilele si prafurile existente in farmacii...
cand vin acasa de la munca ma tot gandesc ca Alex e la tara la ai mei si am cand sa ma odihnesc si eu dar tot nu reusesc in seara asta dam o fuga sa`l vedem ca a facut o lista de pofte si vrea musai sa il vada pe tati!!! mami nu e importanta
am carcei de`mi vine sa`mi iau lumea in cap tu toapte pastilele si prafurile existente in farmacii...
cand vin acasa de la munca ma tot gandesc ca Alex e la tara la ai mei si am cand sa ma odihnesc si eu dar tot nu reusesc in seara asta dam o fuga sa`l vedem ca a facut o lista de pofte si vrea musai sa il vada pe tati!!! mami nu e importanta
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor......noi suntem bine ,ne trezim dim dupa 9...doar nu avem nici o grija,nu?apoi stam pana la 12 in curte..la joaca...
acum am intrat cu Stefy in casa...Lari se plimba cu bici pe strada..
acum am intrat cu Stefy in casa...Lari se plimba cu bici pe strada..
Buna dimineata ! Eu beau o cafea acum, pe racoare
Ce mai faceti fetele ?
Cuscra hai sa facem schimb...stai tu acasa in locul meu si eu la munca ta ! ca eu m-am plictisit de monotonia si stresul de acasa si..nu am posibilitatea sa plec nici in viitorul apropiat :(
O zi placuta si racoroasa va doresc ! :dimi:
Ce mai faceti fetele ?
Cuscra hai sa facem schimb...stai tu acasa in locul meu si eu la munca ta ! ca eu m-am plictisit de monotonia si stresul de acasa si..nu am posibilitatea sa plec nici in viitorul apropiat :(
O zi placuta si racoroasa va doresc ! :dimi:
elena- Mamica cocheta
Buna fetele tot sunt prima pe aici asa ca adc ceva cafeluta :cofr: :cofr: :cofr: :cofr: :cofr: :cofr: :cofr: ai mei gemenei dorm asa frumos Sebi e plecat la tara la sora mea iar eu in compania voastra Danutza ar tb sa-ti faci topic pt retete , sunt convinsa ca ai muulte secrete de dezvaluit fasolica la borcan am notat-o Adriana sa ai spor in tot ce faci , Anka muulta sanatate iti urez , intr-un timp faceam si eu carcei , stiu cum este incearca ceva calciu , iar concediu vine el va salut si va pupacesc pe toate
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata fetele, la cafeluta sunt si eu
danutza mersic pt reteta , cam multa munca la ea cei drept si habar nu aveam ca trebuiesc fierte borcanele goale inainte
anka i-a magneziu , te lasa imediat carcei
elena imi imaginez ca te-ai plictisit , este greu intradevar la tara toata ziua robotesti prin curte si nu se vede mai nimic
neata roxy , o zi frumoasa iti doresc
o zi minunata tuturor
danutza mersic pt reteta , cam multa munca la ea cei drept si habar nu aveam ca trebuiesc fierte borcanele goale inainte
anka i-a magneziu , te lasa imediat carcei
elena imi imaginez ca te-ai plictisit , este greu intradevar la tara toata ziua robotesti prin curte si nu se vede mai nimic
neata roxy , o zi frumoasa iti doresc
o zi minunata tuturor
neata fetelor...si eu la o cafea k mai stau un pic si plec la serviciu sa duc ceva acte...
in buc e racoare..si-i asa de bine...
in buc e racoare..si-i asa de bine...
Buna diminetza fetele!!azi beau o cafeluta cu voi
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
neata ..la cafeluta sunt si eu ..edy inca doarme iar fabi e la desene
neata ceci , elena , alina , eu acum am ajuns in birou si am mai intrat putin pe forum ...elena ce mai faceti voi? dragos?
Buna dimineata fetelor!
Ce faceti voi?eu am inceput sa fac curatenie generala caci copii sunt la tara,dar acum fac o pauza mica sa vad ce faceti
Ce faceti voi?eu am inceput sa fac curatenie generala caci copii sunt la tara,dar acum fac o pauza mica sa vad ce faceti
Maria- Administrator
buna maria , spor la treaba , si eu sunt in curatenie generala si simt ca nu o sa mai termin bine ca ai copii la tara ca poti face treburile linistita pe mine gabi ma zapaceste rau de tot
buna fetelor
Buna la toata lumea.....azi a trecut asa de repede...ma dor picioarela rau....o seara buna!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata ..multuimesc de cafea maria ..o astept si pe cea reala
o zi frumoasa sa aveti !
o zi frumoasa sa aveti !
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (4)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene (4)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
Pagina 25 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA