Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 119 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 119 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 38 din 43
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
neata fetele , am ajuns si eu la cafeluta :cofr:
multumim mult fetele pentru urari ..... o sa vin si cu poze de la petrecere , deocamdata le puteti vedea pe FB .... ceci ma bucur enorm ca ati venit si sper ca v-ati simtit bine
ieri dimineata intamplator m-am intalnit si cu sandy in parc .... a fost o adevarata placere sa o revad!
maria mai exact ce muncesti?
roxy multa sanatate alexiei
danutza o zi minunata iti doresc
multumim mult fetele pentru urari ..... o sa vin si cu poze de la petrecere , deocamdata le puteti vedea pe FB .... ceci ma bucur enorm ca ati venit si sper ca v-ati simtit bine
ieri dimineata intamplator m-am intalnit si cu sandy in parc .... a fost o adevarata placere sa o revad!
maria mai exact ce muncesti?
roxy multa sanatate alexiei
danutza o zi minunata iti doresc
Buna ziua fetelor!!!
O zi frumoasa va doresc si eu fetelor!!!
Adriana,lucrez la un restaurant,sotul este sef bucatar iar eu incerc sa ma calific la locul de munca daca o sa-mi placa si o sa ma descurc din toamna cu copii poate o sa ma angajeze si pe mine
dar deocamdata sotul ramane in concediu si vreo saptamana raman si eu caci vrem sa plecam undeva cateva zile daca nu apare ceva
O zi frumoasa va doresc si eu fetelor!!!
Adriana,lucrez la un restaurant,sotul este sef bucatar iar eu incerc sa ma calific la locul de munca daca o sa-mi placa si o sa ma descurc din toamna cu copii poate o sa ma angajeze si pe mine
dar deocamdata sotul ramane in concediu si vreo saptamana raman si eu caci vrem sa plecam undeva cateva zile daca nu apare ceva
Maria- Administrator
salutare ..ce mai faceti? noi murim de cald
toata lumea doarme la mine ..eu am inceput ziua prost cu durere de cap si voma dar sper sa-mi revin pana ce iesim in parc
toata lumea doarme la mine ..eu am inceput ziua prost cu durere de cap si voma dar sper sa-mi revin pana ce iesim in parc
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
wow ce bn k te-ai vz cu Sandy...vroiam si eu s-o cunosc...
normal k ne-am distrat...altfel nu statem asa mult...am ajuns la 10 ac...stefy dormea deja....azi dim cand sa trezit ma intrebat ,,unde ai pecat mamica?-adik unde am fost aseara...si cu ochisorii mici...parca-i parea rau k nu iam facut eu baita de seara...
am vz si eu pozele...si tortul lui Gabita a fost delicios...
si noi ,,murim,, de cald...dar ce sa facem...
normal k ne-am distrat...altfel nu statem asa mult...am ajuns la 10 ac...stefy dormea deja....azi dim cand sa trezit ma intrebat ,,unde ai pecat mamica?-adik unde am fost aseara...si cu ochisorii mici...parca-i parea rau k nu iam facut eu baita de seara...
am vz si eu pozele...si tortul lui Gabita a fost delicios...
si noi ,,murim,, de cald...dar ce sa facem...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna dimi fetele :cofr: :cofr: :cofr: se pare ca incep saptamana la medic , intai Alexia , si acum si Andrei , cu febra voma si scaune moi, heelp circa un virus groaznic , Doamne ajuta sa fie bine pana la urma !Ce ma bucur fetelept voi , frumos vrem poze muulte , mai ales la intalnirea mamaicilor cochete, va pup pe toate duulce
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata ...sanatate multa roxi la copii... cu rabdare si tratament o sa fie bine
pe mine nu ma lasa capul ..ma doare de sambata seara ..imi trece putin si apoi iar ...
pe mine nu ma lasa capul ..ma doare de sambata seara ..imi trece putin si apoi iar ...
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetele, acum am reusit si eu sa ajung in birou ....
ceci ma bucur ca v-a placut si v-ati simtit bine
maria ma bucur pentru tine ..... nu te bagi pe torturi si prajituri? .... va fi mare succes
roxy imi pare tare rau .... dar alexia este mai bine acum?
alina ai grija de tine , multa sanatate iti doresc
o zi racoroasa va doresc ceai:
ceci ma bucur ca v-a placut si v-ati simtit bine
maria ma bucur pentru tine ..... nu te bagi pe torturi si prajituri? .... va fi mare succes
roxy imi pare tare rau .... dar alexia este mai bine acum?
alina ai grija de tine , multa sanatate iti doresc
o zi racoroasa va doresc ceai:
Maria a scris:lipsesc motivat,dar vin seara la o cola,caci nu mai este Teo pe aici sa imi spuna ca nu e voie
Nu m-as baza pe asta Marie.... desi recunosc am mai cazut si eu in cazanul cu cola in ultimul timp
Buna dimineata tuturor,
Va asigur ca desi,intru rar,in inima mea ati ramas,dar sunt ff ocupata si agitata.. :p cum ma linistesc imi reiau activitatea ...am multe de povestit..
O saptamana frumoasa!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor
Roxana multaaaaa sanatae copiilor
cuscra sanatae si tie...ia si tu o pastila ceva....
noi suntem ok...cu,canicula asta e mai greu...
Roxana multaaaaa sanatae copiilor
cuscra sanatae si tie...ia si tu o pastila ceva....
noi suntem ok...cu,canicula asta e mai greu...
buna teo ....credem si noi ca esti foarte ocupata acum si indragostita te asteptam cu vestiiiiiiiii
da ceci este foarte cald .....eu mi-am bagat o sticla de apa la congelator si o beau asa cu gheata ..... dar tot nu ma racoresc
da ceci este foarte cald .....eu mi-am bagat o sticla de apa la congelator si o beau asa cu gheata ..... dar tot nu ma racoresc
fa dusuri mai reci si dese Adri...
eu mai devreme am pus furtunul cu apa pe fete sa le racoresc..era apa calda pe furtun...
mai avem si maine o zi de canicula...apoi au zis la meteo k se mai racoreste un pic...
eu mai devreme am pus furtunul cu apa pe fete sa le racoresc..era apa calda pe furtun...
mai avem si maine o zi de canicula...apoi au zis la meteo k se mai racoreste un pic...
buna fetele...si azi va fii caldura mare!!!!
eu m-am trezit de la 7 astazi, am spalat imbracamintea sotului de vara.....il astept cu nerabdare....duminica seara ajunge acasa!!!!
:flowers:
eu m-am trezit de la 7 astazi, am spalat imbracamintea sotului de vara.....il astept cu nerabdare....duminica seara ajunge acasa!!!!
:flowers:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna roxy , acum am ajuns si eu in birou ,,,iau o mica pauza pe caldura asta .... este crunt in bucuresti .... imi imaginez cat de fericite sunteti ca vine acasa , cat sta?
buna adry.....sta 3-4 saptamani!!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
sa aveti o vacanta frumoasa Roxy si sa vii cu poze de la mare
buna tuturor!!!! caldura mare!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna Adri,Teo...
buna ziua va zic si eu fetele!!!
SUNT IN CONCEDIU!!!!...duminica dupa ce am iesit de la servici am plecat la un gratar m`au prins colegii ca trebuie sa fac petrecere ca intru in concediu, asa ca am manacat si baut pana la 2 noaptea....am venit la mine cu totii dupa toata destrabalarea si ne`am revenit abia spre pranz si daca tot a fost sarbatoare ne`am odihnit...dar azi am luat`o din plin de dimineata de la 6.30....fac curatenie generala si maine seara ma duc la tara dupa covoare si copil....
SUNT IN CONCEDIU!!!!...duminica dupa ce am iesit de la servici am plecat la un gratar m`au prins colegii ca trebuie sa fac petrecere ca intru in concediu, asa ca am manacat si baut pana la 2 noaptea....am venit la mine cu totii dupa toata destrabalarea si ne`am revenit abia spre pranz si daca tot a fost sarbatoare ne`am odihnit...dar azi am luat`o din plin de dimineata de la 6.30....fac curatenie generala si maine seara ma duc la tara dupa covoare si copil....
anka9mai- Mamica cocheta
neata fetele! nimeni la cafeluta azi? :cofr:
eu is treaza de la 6, am facut un dus ca m`am trezit lac de apa si am plecat la piata pe la 7...am deja o tava cu fripturica in cuptor si un borsulet de pui pe aragaz,nu ma stiu ce sa mai gatesc....mereu carne, bors, super, cartofi....ce mai gatiti voi fetele? o reteta buna de paste cine imi da si mie ...
ieri am facut 70% din curatenie....azi trebuie sa mai sterg usile, frigiderul si congelatorul, si baia....tare is obosita, am febra musculara.....diseara plec la tara dupa covoare si copil, imi este asa dor de el abia astept sa`l aduc acasa...
eu is treaza de la 6, am facut un dus ca m`am trezit lac de apa si am plecat la piata pe la 7...am deja o tava cu fripturica in cuptor si un borsulet de pui pe aragaz,nu ma stiu ce sa mai gatesc....mereu carne, bors, super, cartofi....ce mai gatiti voi fetele? o reteta buna de paste cine imi da si mie ...
ieri am facut 70% din curatenie....azi trebuie sa mai sterg usile, frigiderul si congelatorul, si baia....tare is obosita, am febra musculara.....diseara plec la tara dupa covoare si copil, imi este asa dor de el abia astept sa`l aduc acasa...
anka9mai- Mamica cocheta
buna anka, tare harnicuta esti , asa este in concediu .... parca esti mai obosita decat la servici..... spaghete cu sos vreau si eu sa fac diseara , si fac un sos de rosii cu usturoi , putin patrunjel verde si este super bun!
atat Adriana??? nici o sansa sa manance sotul meu asa ceva
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 38 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA