Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 13 din 42
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
buna fetelor,Cecy,inca nu au calificative pana acum,poate de sapt viitoare .Azi credea ca e zi de scoala...hahhaha.Am fost in parc cu bicicleta,acum doarme.Sanatate bolnaviorilor si spor la treaba fetelor.
nadvio1973- Mamica sexy
daale-a intrat in refex scoala...acum dupa amiaza dupa ce sa trezit Larisa zice ,,dar noi nu facem temele pt maine?,,.......
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
O cafea, cu drag pentru voi, mamici cochete!
Sanatate multa va doresc, succese la scoala si spor sa aveti in toate treburile!
Doamne-ajuta, Sandy, te imbratisez si numai bine iti doresc!
Sanatate multa va doresc, succese la scoala si spor sa aveti in toate treburile!
Doamne-ajuta, Sandy, te imbratisez si numai bine iti doresc!
mona_mami- Mamica cocheta
Servim, cu placere! La multi ani cu sanatate!!!!!!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Neata,Alina,multumim pt tratatie...LA MULTI ANI,FABY!!! .Am fost la lidel,acum trec la cratita,copilul a scris o pagina cit am lipsit,bastonase dragalase.O zi buna !!!
nadvio1973- Mamica sexy
Multumesc fetelor ptr toate incurajarile,mergem inainte cu Dumnezeu si cu minunatele voatre ganduri,am devenit mult mai puternici,mai intru de la munca si va dau vesti,sau dau sms Elenei Roxanei sau Adrianei,daca nu pot intra,de acasa,doar ce am reusit,trebuie schimbat windowsul si merge greu!
Sanatate multa,voua si familiei voastre!numai bine!
Sanatate multa,voua si familiei voastre!numai bine!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna fetele, noi am fost plecati la tara, apoi astazi am fost la ziua unui prieten de-al lui gabi...pe la 3 am ajuns acasa si am pus 3 kg de gogosari la murat si am pus sa fac o varza calita .....nici nu simt ca este duminica!
maria mersic mult pentru poze
alina sa va traiasca piticul si sa va bucurati de el
mona ce fac fetele? au crescut mari si frumoase imi imaginez!
ceci spor la gatit si la teme
nadia ce faci bun de papa?
sandy daca te pot ajuta cu ceva te rog sa ma suni
maria mersic mult pentru poze
alina sa va traiasca piticul si sa va bucurati de el
mona ce fac fetele? au crescut mari si frumoase imi imaginez!
ceci spor la gatit si la teme
nadia ce faci bun de papa?
sandy daca te pot ajuta cu ceva te rog sa ma suni
salutare ..noi am fost la mc donals ..a fost in vizita si nana lui fabi iar acum stam linistiti acasa ..ar trebui sa mai vina o verisoara de-a sotul dar n-a sunat sa zica nici ca vine , nici ca nu vine ..dar la durerea de cap ce o am oricum stam in casa ..
fabi e fericit ca a primit multe cadouri si s-a distrat grozav azi
fabi e fericit ca a primit multe cadouri si s-a distrat grozav azi
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna fetelor.gata si la noi ghiozdanul,ieri le-am facut baita fetelor..acum ele se uita cumintele la micky mause...
sa ne pui poze...
sa ne pui poze...
neata.multumim de cafea Maria......si eu tocmai imi savurez cafeaua...am dus-o pe Lari la scoala,Stefy ink doarme........
Neata Ceci
Si eu imi beau cafeluta si apoi trebuie sa fac curatenie caci ieri am avut musafiri
Si eu imi beau cafeluta si apoi trebuie sa fac curatenie caci ieri am avut musafiri
Maria- Administrator
spor la curatenie.......copii se duc acum singurei..mai ales Gabi,la scoala?
se duc impreuna dimineata Ceci,iar la amiaza de cateva zile vine singur,dar nu prea imi place caci stau cu sufletul la gura pana ajunge acasa
Maria- Administrator
buna fetele, si eu sunt la servici la cafeluta
, astazi l-am dus eu pe gabi la scoala si am auzit ca sar da burse de ajutor social ....cine nu are masina pe numele lui si teren agricol ....voi stiti ceva? maine o sa vorbeasca emil cu doamna invatatoare sa vedem ce ii spune, dar din cate am inteles dosarele sar depune pana vineri si bursa este de 260 lei pe luna!
spor la treaba fetele....si eu am dupaamiaza o gramada de treaba, de facut mancare, de copt vinete si ardei pentru iarna ....am luat multe de la mama de la tara!
o zi minunata va doresc!
, astazi l-am dus eu pe gabi la scoala si am auzit ca sar da burse de ajutor social ....cine nu are masina pe numele lui si teren agricol ....voi stiti ceva? maine o sa vorbeasca emil cu doamna invatatoare sa vedem ce ii spune, dar din cate am inteles dosarele sar depune pana vineri si bursa este de 260 lei pe luna!
spor la treaba fetele....si eu am dupaamiaza o gramada de treaba, de facut mancare, de copt vinete si ardei pentru iarna ....am luat multe de la mama de la tara!
o zi minunata va doresc!
am auzit si eu ceva Adriana,dar nu stiam de masina,stiam caci daca ai un anume venit pe membru de familie te incadrezi
eu nu am facut niciodata desi m-as incadra caci sotul lucreaza la patron si nu are trecut in cartea de munca salarul...
anul trecut stiu ca a facut o mamica dar a fost putin tare,nu stiu de unde se stabilesc sumele
eu nu am facut niciodata desi m-as incadra caci sotul lucreaza la patron si nu are trecut in cartea de munca salarul...
anul trecut stiu ca a facut o mamica dar a fost putin tare,nu stiu de unde se stabilesc sumele
Maria- Administrator
buna fetelor...si la noi la sc se da bursa celor care au venit /membru de fam 250lei si bursa e de 350 lei....am pus pe sarma deja 3 masini de rufe...si ma pregatesc cu Stefy sa plecam s-o luam pe Lari de la scoala...
maria si de ce nu va inscrieti si voi ...200 lei nu sunt de colea, ii cumperi ceva copilului
buna nadia, o saptamana frumoasa si tie
ceci spor la treaba si la teme
buna nadia, o saptamana frumoasa si tie
ceci spor la treaba si la teme
Buna,sunt la lectii cu copilul ,a venit si el acasa cu un fb la mate,e tare fericit,a zis ca a steapta recompensa....hahahhhah.Azi are de scris si la ro si la mate..doamne cita rabdare trebuie sa ammmmmmm,putem sa cumparam rabdare de undeva?hahahahah sunt prima care vrea,mai vrea cineva??????
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele, va servesc cafeluta
nadia niste rabdare mi-ar trebui si mie pentru la anu ..... deocamdata sunt relaxata, daca gasesti sa cumperi sa imi spui si mie!!!!!!
o zi frumoasa va doresc si la cat mai multe F.B - uri piticilor
nadia niste rabdare mi-ar trebui si mie pentru la anu ..... deocamdata sunt relaxata, daca gasesti sa cumperi sa imi spui si mie!!!!!!
o zi frumoasa va doresc si la cat mai multe F.B - uri piticilor
neata fetelor.la noi temele sunt relaxare-adik nu am probleme cu Lari sa zica k nu scrie...
acum am venit de la sc si-mi beau cafeaua,Stefy doarme-iam pregatit iaurtel cu bisc...dupa amiaza vreau sa merg sa-i fac poze Larisei pt carnetul de note trebuie in uniforma...si am primit un inel cadou de ziua mea si imi e fix,vreau sa-l largesc un pic........
afara parca sta sa ploua...
acum am venit de la sc si-mi beau cafeaua,Stefy doarme-iam pregatit iaurtel cu bisc...dupa amiaza vreau sa merg sa-i fac poze Larisei pt carnetul de note trebuie in uniforma...si am primit un inel cadou de ziua mea si imi e fix,vreau sa-l largesc un pic........
afara parca sta sa ploua...
Pagina 13 din 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
Pagina 13 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA