Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 60 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 60 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 14 din 42
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
buna ceci , asta este bine daca vrea sa scrie,,,, unde ii faci pozele pentru carnet, la noi au facut la scoala ..... superba poza de la avatar!
Buna dimineata fetelor!
Adriana,nu am incercat,desi cred ca ne-am incadra,daca se pune si masina cade din start caci avem doua masini trecute pe numele nostru,si Dacia veche este momentan tot pe numele nostru
sincer nu imi place sa umblu,caci eu stiam ca este putin
Cat mai multe F.B. copilasilor,Gabi azi are testul de evaluare initiala la matematica
Apropo Nadia,daca gasesti pe undeva rabdare sa-mi spui si mie
Adriana,nu am incercat,desi cred ca ne-am incadra,daca se pune si masina cade din start caci avem doua masini trecute pe numele nostru,si Dacia veche este momentan tot pe numele nostru
sincer nu imi place sa umblu,caci eu stiam ca este putin
Cat mai multe F.B. copilasilor,Gabi azi are testul de evaluare initiala la matematica
Apropo Nadia,daca gasesti pe undeva rabdare sa-mi spui si mie
Maria- Administrator
Buna fetelor.....am umblat buimaca dupa niste rabdare ,dar nu am gasittttt..........cred ca am nevoie de un calmantttttt.....inca nu am inceput azi lectiile,dar se apropie momentul....
nadvio1973- Mamica sexy
ma faci sa zambesc Nadia.......eu de vara trecuta ziceam k o sa-mi cumpar calmante,,relaxem,, pt k-s mai energica si ma ia nervii repede........dar am noroc k larisei ii place sa scrie dar vrea sa stau langa ea....
si ea la scoala a avut test la mate...iar mi-a luat fb fata
apropo ...iam zis Larisei k daac ia numai FB in vacanta o duc iar la munte....si e super incantata....
Adriana ii fac poze la un centru de fotografii pe sos giurgiului...pt k vor cu uniforma pe ei...15 lei 8 poze de tip buletin...
si ea la scoala a avut test la mate...iar mi-a luat fb fata
apropo ...iam zis Larisei k daac ia numai FB in vacanta o duc iar la munte....si e super incantata....
Adriana ii fac poze la un centru de fotografii pe sos giurgiului...pt k vor cu uniforma pe ei...15 lei 8 poze de tip buletin...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Gata am facut tema la mate.....ne a luat 1 ora ,A luat si el un fb azi la ro...trebuie sa l recompensam si noi ...ce bine ca ai fata,te invidiez.Cecy,nu vrei sa facem schimb?????hahahahahhaa
nadvio1973- Mamica sexy
buna ziua la toata lumea!!! ce bine imi pare sa va vad binedispuse!!! eu sunt ffff obosita am luat`o de la capat cu durerile de picoare, carcei!!!
caut sa`mi cumpar ceva de incaltat usor, din panza...cred ca am sa oprez pt niste tenisi pt ca balerini de dama nu s`au facut marimea mea
caut sa`mi cumpar ceva de incaltat usor, din panza...cred ca am sa oprez pt niste tenisi pt ca balerini de dama nu s`au facut marimea mea
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Neata!Am placerea sa va invit la cafea....va doresc o zi excwlwnta!!!Anka,pt carcei incearca anticarcei ,eu am luat si ma simt fff bine.
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetelor.multumim Nadia de cafea
acum am ajuns si eu acasa si imi beau cafeaua apoi vreau sa plec la penny sa cumpar legume pt salata de beof-pt duminica...iam dat ieri com de tort larisei...
acum am ajuns si eu acasa si imi beau cafeaua apoi vreau sa plec la penny sa cumpar legume pt salata de beof-pt duminica...iam dat ieri com de tort larisei...
Buna fetelor,am dat gata temele pt maine,copilul are examen la karate pt o noua tresa...desi a avut 6 sapt mana in gips ,de sapt trecuta am fost iar la karate cu copilul ca sa nu piarda examenul de azi....a zis sensei ca l=nu o sa l puna sa faca decit un exercitiu ca sa treaca si el de examen si dupa sa recupereze....ca sa intre la anul in competitie.pup,o seara buna!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele acum am ajuns si eu acasa de la servici, baieti mei dorm asa ca profit si eu putin
nadia mult succes lui ren, ii tinem pumni stransui si te asteptam cu vesti bune
anka pentru carcei i-a magneziu, iti trece imediat ceci spor la gatit ,abia asteptam sa vedem ce bunatati pregatesti.....chiar duminica este ziua ei?
maria o zi minunata si tie
nadia mult succes lui ren, ii tinem pumni stransui si te asteptam cu vesti bune
anka pentru carcei i-a magneziu, iti trece imediat ceci spor la gatit ,abia asteptam sa vedem ce bunatati pregatesti.....chiar duminica este ziua ei?
maria o zi minunata si tie
buna ziua fetele !!! Nadia, Adriana am luat anticlarcel si magneziu cat pttot anul nu`mi ajuta...trebuie musai sa slabesc, picioarele mele nu suporta 85 kg
bafta lui Ren
spor la gatit Ceci!! duminica pe 7 e ziua lui Lari? adica odata cu sotul meu? noi nu o sa facem petrecere decatin familie,la tara
bafta lui Ren
spor la gatit Ceci!! duminica pe 7 e ziua lui Lari? adica odata cu sotul meu? noi nu o sa facem petrecere decatin familie,la tara
anka9mai- Mamica cocheta
wow,pe 7 ?e si ziua ratelui meu..va spun La multi deja,,,sa inceapa petrecerea,ce de sarbatoriti...
nadvio1973- Mamica sexy
si copilul unor prieteni e tot pe 7
anka9mai- Mamica cocheta
salutare ..pai la atatia sarbatoriti ar trebui sa incepem de pe acum ....
ce mai faceti? eu de luni incep munca in alta parte . mi-am dat demisia de aici si bine am facut ca am luat un salar destul de mic si in curand ne dadeau afara . sper sa fie bine la noul loc de munca .
baietii sunt bine ...le mai curge putin nasul dar sunt pe drumul cel bun. edy se mai obisnuieste la cresa dar inca plange dimineata
in rest e multa munca si atat.
o seara frumoasasa aveti
ce mai faceti? eu de luni incep munca in alta parte . mi-am dat demisia de aici si bine am facut ca am luat un salar destul de mic si in curand ne dadeau afara . sper sa fie bine la noul loc de munca .
baietii sunt bine ...le mai curge putin nasul dar sunt pe drumul cel bun. edy se mai obisnuieste la cresa dar inca plange dimineata
in rest e multa munca si atat.
o seara frumoasasa aveti
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetelor.multumim de cafea Maria..........
intradevar o luna octombrie e ,,plina,, de sarbatoriti aici pe forum...sa va traiasca toti sarbatoritii.........
acum imi beau si eu cafeaua,Stefy nu s atrezit inca..........Larisa e super cu scoala...nu ma asteptam sa mearga asa de bine,cu toate k in sinea mea stiu k e un copil istet...insa nu stiam cum o va accepta pe d-na...k e srticta si autoritara........dar super de treaba
aseara am avut sedinta si ne-a zis k e incantata de clasa..are copii isteti........pana acum toti au fb si pe ici colo cate unul b-fb...lari iri la test a luat iat fb si sunt din ce in ce mai mandra de ea...k d-na mi-a laudat-o si a zis k nu mai e rusinoasa k in prima sapt de sc ,k ridica mana si k se vede k lucram si acasa cu ea.....
vineri ma duc k incep un curs de perfectionare departe de casa la vreo 2 ore de mers cu transportul dar nu stiu detalii nimic de ex cate zile va tine cursul sau cate ore vom sta la curs..........
va doresc o zi buna
intradevar o luna octombrie e ,,plina,, de sarbatoriti aici pe forum...sa va traiasca toti sarbatoritii.........
acum imi beau si eu cafeaua,Stefy nu s atrezit inca..........Larisa e super cu scoala...nu ma asteptam sa mearga asa de bine,cu toate k in sinea mea stiu k e un copil istet...insa nu stiam cum o va accepta pe d-na...k e srticta si autoritara........dar super de treaba
aseara am avut sedinta si ne-a zis k e incantata de clasa..are copii isteti........pana acum toti au fb si pe ici colo cate unul b-fb...lari iri la test a luat iat fb si sunt din ce in ce mai mandra de ea...k d-na mi-a laudat-o si a zis k nu mai e rusinoasa k in prima sapt de sc ,k ridica mana si k se vede k lucram si acasa cu ea.....
vineri ma duc k incep un curs de perfectionare departe de casa la vreo 2 ore de mers cu transportul dar nu stiu detalii nimic de ex cate zile va tine cursul sau cate ore vom sta la curs..........
va doresc o zi buna
neata fetelor,Cecy,felicitari pt Larisa.Noi inca nu am avut ce a de a 2 a sedinta,dar astept cu mare interes .....sper sa nu ma faca de rusine.Am mancarea pe aragaz,calc si astept sa treaca vremea sa l iau de la scoala.O zi excelenta!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna Nadia,multumim...........si lui Ren ii dorim numai FB si bafta la karate.......spor la gatit
si eu am calcat rufe.........mai am o ora si plec s-o iau si eu pe Lari de la scoala
si eu am calcat rufe.........mai am o ora si plec s-o iau si eu pe Lari de la scoala
Gata temele,gata mancarea ,am putin timp si pt mine.Cecy,sper sa vina cu fb cit mai des acasa,sparanta moare ultima,nu?Teo,ce ai facut cu permisul,gata ???Sandy,Criss e bine?Anka,Elena,Ioana..???Seara buna!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, ceci mult succes la curs , te vei incadra in timp sa o iei pe larisa?
buna nadia, eu abia acum m-am apucat de mancare si la 6.15 trebuie sa plec la sedinta la afterschool si il iau si pe gabi cu mine pentru ca nu am cu cine sa il las .....
alina mult succes cu noul servici , sunt sigura ca va fi bine si te vei descurca perfect ......
si mie mi-ar place sa stiu ce mai fac fetele....le asteptam cu drag alaturi de noi
o dupaamiaza minunata va doresc
buna nadia, eu abia acum m-am apucat de mancare si la 6.15 trebuie sa plec la sedinta la afterschool si il iau si pe gabi cu mine pentru ca nu am cu cine sa il las .....
alina mult succes cu noul servici , sunt sigura ca va fi bine si te vei descurca perfect ......
si mie mi-ar place sa stiu ce mai fac fetele....le asteptam cu drag alaturi de noi
o dupaamiaza minunata va doresc
buna seara fetelor.nu stiu cum va fi programul la curs cert e k trebuie sa facem 60 ore in 2 saptamani...mie mi-ar conveni sa fac dimineata si o ia soacra sau mama pe Lari de la scoala pt k nu face decat cu mine temele...dar o sa vad maine cum va fi...
la noi maine nu se fac ore k e ziua educatorului si e ,,scoala altfel,, si vor desena doar ...de la 9 la 11,30......dar eu am pus-o si azi sa-si scrie temele...mai are doar la cunoasterea med dar are tocmai miercuri...azi le-a adus si culegerea la mate si le-a dat 2 pag si din ea....insa Lari se descurca...
la noi maine nu se fac ore k e ziua educatorului si e ,,scoala altfel,, si vor desena doar ...de la 9 la 11,30......dar eu am pus-o si azi sa-si scrie temele...mai are doar la cunoasterea med dar are tocmai miercuri...azi le-a adus si culegerea la mate si le-a dat 2 pag si din ea....insa Lari se descurca...
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 14 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA