Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 78 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 78 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 37 din 42
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
neata Maria
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
gata vacanta noastra la BAIA MARE
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Anka ,cam repede...totul e ok?Cum merge dieta?
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, am reusit si eu sa intru intr-un final , calculatorul asta merge groaznic de greu ....sunt plina de nervi
ieri dupa cum v-am zis trebuia sa facem bradul ...cand sa se duca emil la debara sal i-a ce sa vezi , nu mai era bradul ,,,,, jale mar pe gabi ....ca el nu mai are brad , ca nu mai o sa fie craciun ..... si uite asa pe la ora 16 am plecat la cautat de brad!!!!!! am luat bradul niste globulete si pe la ora 19 ne-am apucat de impodobit bradul ....mare fericire pe al meu copil! avem bradul si va veni si la noi craciunul!!!!!
ieri dupa cum v-am zis trebuia sa facem bradul ...cand sa se duca emil la debara sal i-a ce sa vezi , nu mai era bradul ,,,,, jale mar pe gabi ....ca el nu mai are brad , ca nu mai o sa fie craciun ..... si uite asa pe la ora 16 am plecat la cautat de brad!!!!!! am luat bradul niste globulete si pe la ora 19 ne-am apucat de impodobit bradul ....mare fericire pe al meu copil! avem bradul si va veni si la noi craciunul!!!!!
buna,Adriana,cit de important este pt copii craciunul si tot ce tine de sarbatori.....bine ca totul s a terminat cu bine!!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna seara ...saracutul gabita ..dar ce-ati facut cu bradul vechi? noi mai asteptam sa facem bradul..il facem aproape de sarbatori ..joi mergem la belcesti cu gradinita sa impartim jucarii si fructe la copii de la o gradinita de acolo ...vineri participa gradinita la un concurs cu scenete inafara gradinitei si face parte si fabi din grup ..e vanatorul ...
nmai activitati ..iar eu muncesc de la 8 la 7 seara la panifcom si inca o ora la provident si de abia astept sa vina craciunul sa am si eu 2 libere una dupa alta
nmai activitati ..iar eu muncesc de la 8 la 7 seara la panifcom si inca o ora la provident si de abia astept sa vina craciunul sa am si eu 2 libere una dupa alta
alinagherman- Mamica de cariera
Buna dimineata , dragele mele , pt ca sunt prima venita dau fuga si aduc cafeluta proaspata am citit din urma si vad ca ati petrecut frumos , atat voi cat si copii , in Bucuresti se pare ca sunt mai multe opartunitati de distractie decat in provincie , desii .............si la noi e Orasel ,ca de fiecare data tiganeala , dar ...............o sa mwergem , MOLL-URILE sunt impodobite inca nu ne-am dus , am avut suuper musafiri , unii veneau altii plecau ...........sunt super istovita mai tot timpul am gatit , m-am prajiturit si m-am ocupat de ordine prin casa , bineanteles copii au fost cei maiincantati , au primiit multe cadouri , una peste alta noi ne-am distrat si tinut-o langa acum vreau sa ma ocup de o curatenie mai amanuntita si de pregatirea casei pt sarbatorile de iarna Adriana super bradutul vostru nADIA , SANATATE multa pt Ren Anka , asa este ce este frumos trece repede :flowers: Alina multi pupicei , si tot ce va doriti si voi Maria , Cecy o saptamana frumoasa si note maxime copiilor vostrii saptamana asta este una deosebita vine Mos Nicolae , la copii mei au inceput de aseara surprizele , mama mea le-aluat gecute groase , gfhetute , jucarii si dulciuri . ce bucurie ...............ce bucurie ..............il iubim pe mos Nicolae
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata fetelor si eu am citit din urama..nu de alta dar trebuie sa fiu cu stirile la zi
Alina-cuscra mea draga ai grija de tine ...
Nadia ce mai face Ren?mai tuseste?
Adriana bina ca ati linistit copilul....cu bradutul...
am dus-o si eu pe Lari la sc ,azi face doar 3 ore pt ca e consilu la sc...vreau sa plec la penny sa iau cateva cadouri...pt soacra mea si pt mama,sot,frate...pt Lari o sa-i iau o caciula si dulciuri...vine si la sc mos Nicolae.....asa ca o sa fie
si eu sunt fericita si mandra de ea pt ieri la test la abecedar a luat -fb....azi asteptam si testele la mate....duminica am ,,tocit,, cu ea la abecedar si ia prins bn pt ieri la test a iesit zambitoare din sc si mi-a zis ca e fericita ca a luat fb...si eu iam spus pe str...ai vz duminica te-ai bosumflat cand am facut cu tine !........intradevar duminica am pus-o ba la citit,ba dictare,ba scris cuvinte....am cam pisat-o insa ,ma bucur ca si ea vrea sa facem.....
hai ca v-am sc un roman....va las cafeaua si fug la cumparaturi
o zi buna...
Alina-cuscra mea draga ai grija de tine ...
Nadia ce mai face Ren?mai tuseste?
Adriana bina ca ati linistit copilul....cu bradutul...
am dus-o si eu pe Lari la sc ,azi face doar 3 ore pt ca e consilu la sc...vreau sa plec la penny sa iau cateva cadouri...pt soacra mea si pt mama,sot,frate...pt Lari o sa-i iau o caciula si dulciuri...vine si la sc mos Nicolae.....asa ca o sa fie
si eu sunt fericita si mandra de ea pt ieri la test la abecedar a luat -fb....azi asteptam si testele la mate....duminica am ,,tocit,, cu ea la abecedar si ia prins bn pt ieri la test a iesit zambitoare din sc si mi-a zis ca e fericita ca a luat fb...si eu iam spus pe str...ai vz duminica te-ai bosumflat cand am facut cu tine !........intradevar duminica am pus-o ba la citit,ba dictare,ba scris cuvinte....am cam pisat-o insa ,ma bucur ca si ea vrea sa facem.....
hai ca v-am sc un roman....va las cafeaua si fug la cumparaturi
o zi buna...
Buna dimineata!
V-am citit si eu ce ati mai facut de ieri dimineata,beau si eu cafeluta si ies sa fac ceva cumparaturi pana vine Gabi de la scoala
O zi frumoasa,aseara copii mei erau tare fericiti cand ningea afara
V-am citit si eu ce ati mai facut de ieri dimineata,beau si eu cafeluta si ies sa fac ceva cumparaturi pana vine Gabi de la scoala
O zi frumoasa,aseara copii mei erau tare fericiti cand ningea afara
Maria- Administrator
imi place hainuta .........
buna Maria
buna Maria
buna fetele , ce mai faceti? noi ne pregatim sa plecam la karate ....
maria super hainuta forumului .... gata a venit iarna!!!!!!!!
fetele ne pregatim sa facem un concurs .... cum v-ar place sa fie?
maria super hainuta forumului .... gata a venit iarna!!!!!!!!
fetele ne pregatim sa facem un concurs .... cum v-ar place sa fie?
Neata ,multumesc fetelor pt urarile de sanatate,copilul e bine acum.Mai tuseste ff putin .Sunt f multi copii in scoala care tusesc...Copii de la after cu care fac dansuri pt serbare ,azi au spectacol in parcul plumbuita.....sper sa ajung sa i vad sunt fff draguti.......Sanatate la toata lumea ,Adiana ce concurs ne pregatesti?
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetelor
Buna dimineata , dragele mele super emoticoane , super hainuta forumului . felicitari Maria , iubec iarna si sarbatorile de iarna :ren>: eu mai stau putin si plec sa ma intalnesc cu Mos Nicolae
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
am venit si eu la cafea....la pranz cand plec la servici am si eu intalnire cu Mos Nicolaie
fetele voi ce mai gatiti??? ca eu nu mai am idei
fetele voi ce mai gatiti??? ca eu nu mai am idei
anka9mai- Mamica cocheta
sarmale ...le am pe foc in ola de lut...
sa fie bogat Anka mosu..si serviciu usor
sa fie bogat Anka mosu..si serviciu usor
buna fetele, nadia poate ajungi la spectacol si faci si poze .... nu stiu exact ce tema vafi , astept propuneri
ceci ce papa bun faci!!!!! vreau si eu
anka ce cadou iti aduce mosul?
ceci ce papa bun faci!!!!! vreau si eu
anka ce cadou iti aduce mosul?
buna fetelor.hai Adriana la masa..........
acum am papt si noi....nu am fcaut multe sarmale ,am vrut doar sa incerc oala de lut pe care am cump din magazin..au iesit exact ca la cuptorrrrrrrrr
acum o pun pe Lari la somnic si apoi la lectii...
acum am papt si noi....nu am fcaut multe sarmale ,am vrut doar sa incerc oala de lut pe care am cump din magazin..au iesit exact ca la cuptorrrrrrrrr
acum o pun pe Lari la somnic si apoi la lectii...
buna fetele , ce faceti? v-ati pregatit ghetutele? copii?
hai sa va spun ce am patit eu.... Gabi al meu s-a gandit el sa spele si ghetutele mele .....si vine el tare fericit si mi le arata ..... cand colo ce sa vad, mai , mai sa lesin .... erau pline de apa, el le-a spalat si in interior !!!!! Cadou de Mos Nicolae..... in ghete eu voi gasi APAAAAA!!!!
o seara frumoasa si mosul sa vina cu multe cadouri!
hai sa va spun ce am patit eu.... Gabi al meu s-a gandit el sa spele si ghetutele mele .....si vine el tare fericit si mi le arata ..... cand colo ce sa vad, mai , mai sa lesin .... erau pline de apa, el le-a spalat si in interior !!!!! Cadou de Mos Nicolae..... in ghete eu voi gasi APAAAAA!!!!
o seara frumoasa si mosul sa vina cu multe cadouri!
Buna seara fetelor! Frumoasa hainuta cea noua a forumului! Ce mai faceti? Eu am terminat de facut tortuletul Elenai...si-am luat o micuta pauza. La multi ani,de pe acum, celor ce poarta numele sf. Nicolae! Sa aveti o seara frumoasa!
buna fetele, va servesc cafeluta
la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!Nicoleta, Nicu!!!!
buna danutza, este ziua elenei? sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
o zi frumoasa tuturor
la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!Nicoleta, Nicu!!!!
buna danutza, este ziua elenei? sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
o zi frumoasa tuturor
Buna dimineata, cu drag! O zi minunata sa aveti cu ... multi "mosi"!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
mona_mami- Mamica cocheta
neata fetelor..........uite Adriana o idee excelenta de concurs...,,ce traznai fac copii nostrii..!
la noi in casa veselie maxima ,a venit mosil la toti cu detoate...
acum imi beau si eu cafeaua si apoi ma apuc sa invat caci maine la 13 am examen...
la multi ani Nicolae,Nicoleta...
la noi in casa veselie maxima ,a venit mosil la toti cu detoate...
acum imi beau si eu cafeaua si apoi ma apuc sa invat caci maine la 13 am examen...
la multi ani Nicolae,Nicoleta...
neata fetele !! am venit si eu la cafeluta....noi am fost cumintei se pare, a venit mosul!!! la Alex a umplut mai multe perechi de papucei....bucuria lui ca la dus in eroare ca sunt aici mai multi copii!!! am primit si eu un parfumel!!! Mosul meu e tare atent dragul de el.azi mi-a soptit de dimineata ca nu e cazul sa fiu chiar asa cuminte
pt tati a adus ciocolata si un Aftershave...in rest dulciuri multe pt toti
acum urmeaza sa ii scriem lui Mos Craciun
pt tati a adus ciocolata si un Aftershave...in rest dulciuri multe pt toti
acum urmeaza sa ii scriem lui Mos Craciun
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 37 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA