Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Buna dimineata!!La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Ce copii cuminti pe aici,si mamici bineinteles,a venit mosul cu de toate
Si la noi a trecut mosul si a lasat cadouri,pentru caci am fost cuminti
Ce copii cuminti pe aici,si mamici bineinteles,a venit mosul cu de toate
Si la noi a trecut mosul si a lasat cadouri,pentru caci am fost cuminti
Maria- Administrator
buna fetelor!!
Va pupam!
Se pare ca ati fost cumintei ca a venit Mosul la voi!pup
Va pupam!
Se pare ca ati fost cumintei ca a venit Mosul la voi!pup
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetelor....am reusit sa citesc si sunt la zi cu tote informatiile....ce dragut a fost Gaby....hhahahaah.
Copilul inca mai tuseste ,dar fff putin.Aseara am fost la examenul de karate ,a reusit sa primeasca centura galbena,este fff mandru.
Mosul a venit doar cu citeva dulciuri si mai multe fructe.....
azi am invatat copilul poezia pt serbare ...sunt in cautare de costum traditional ....am incrcat sa i fac eu ,dar nu arata asa de bine...poate gasesc sa i inchiriez...are cineva idee?
Cecy ,ce ai facut la examen?Felicitari pt Lary......
Anka nu pomenesti nimic de dieta?Cum sta treaba?
Ma doare capul...azi copilul a luat insuficient la citit pe abecedar....desi iseara am citit impreuna ....asta e..sper sa nu se mai repete...Seara buna!!
Copilul inca mai tuseste ,dar fff putin.Aseara am fost la examenul de karate ,a reusit sa primeasca centura galbena,este fff mandru.
Mosul a venit doar cu citeva dulciuri si mai multe fructe.....
azi am invatat copilul poezia pt serbare ...sunt in cautare de costum traditional ....am incrcat sa i fac eu ,dar nu arata asa de bine...poate gasesc sa i inchiriez...are cineva idee?
Cecy ,ce ai facut la examen?Felicitari pt Lary......
Anka nu pomenesti nimic de dieta?Cum sta treaba?
Ma doare capul...azi copilul a luat insuficient la citit pe abecedar....desi iseara am citit impreuna ....asta e..sper sa nu se mai repete...Seara buna!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor.Teo la voi a venit mosu?ti-am sc pe fb ca lari a primit rochita de la nasa ei de botez pt serbare....asa ca nu mai o imptumut de la tine...
Nadia imi pare rau pt calificativul luat de Ren la citit..nu e suparat din aceasta cauza?....felicitari pt centura galbena..........
Nadia imi pare rau pt calificativul luat de Ren la citit..nu e suparat din aceasta cauza?....felicitari pt centura galbena..........
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna Cecy..e putin suparat ,dar a promis ca nu se mai intampla....
nadvio1973- Mamica sexy
bine ar fi sa nu-i treaca calif in catalog.ca sa nu-i strice media....
noi am facut ghiozdanelul pt maine.....acum mergem la dus si in pat la tv...
va doresc o seara linistita-n continuare
noi am facut ghiozdanelul pt maine.....acum mergem la dus si in pat la tv...
va doresc o seara linistita-n continuare
Neata,da Cecy sper sa nu i treaca in catalog.De azi au repetitie pt serbare in fiecare zi....colinde si poezii.Ma doare capul rau,cred ca e migrena....o zi buna tuturor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata!
Am citit Nadia de Ren caci a luat i la citit,stai linistita caci toti mai au cate o zi proasta,sau nu o fii trecut mosul pe la d-na si era mai sensibila
si chiar de la un i,nu i se strica media daca nu mai a avut alte calificative slabe
Vad caci va pregatiti pentru mosul,noi de data asta nu facem la scoala serbarea ci la Palatul Culturii unde va veni mos Craciun,sunt invitati cu dansurile populare :ren>:
Am citit Nadia de Ren caci a luat i la citit,stai linistita caci toti mai au cate o zi proasta,sau nu o fii trecut mosul pe la d-na si era mai sensibila
si chiar de la un i,nu i se strica media daca nu mai a avut alte calificative slabe
Vad caci va pregatiti pentru mosul,noi de data asta nu facem la scoala serbarea ci la Palatul Culturii unde va veni mos Craciun,sunt invitati cu dansurile populare :ren>:
Maria- Administrator
Neata Maria,da ,asa este nu am dus la doamna nimic de mos nicolaie....desi am vazut dimineata multi copii cu pungute de cadouri intrind in clasa....oare conteaza atat de mult ca nu am dus?????Vom vedea ......
Maria,ce frumos trebuie sa fie pt copii sa desfasoare serbarea chiar pe o scena adevarata....deja ei sunt mai mari si pot face fata cu succes unui spectacol mai complex...asteptam impresii de la serbare.
Maria,ce frumos trebuie sa fie pt copii sa desfasoare serbarea chiar pe o scena adevarata....deja ei sunt mai mari si pot face fata cu succes unui spectacol mai complex...asteptam impresii de la serbare.
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata, dragele mele o zii superba va urez v-am citit din urma si ma bucur pt voi si copilasii vostrii , multumim mosului Nicolae , anul acesta ca de fiecvare databu ne-a uitat , si in casa nostra a venit ca de obicei cu dadruri multe cu dragoste si bucurii Adriana , Gabita este un copil extraordinar cu intentii bune , care ii ies haios , ma bucur ca esti o mamica buna care ia partea frumoasa a "lucrurilor " care le face el, va pup duulce pe ambii Nadia , felicitari pt centura galbena obtinuta de Ren , ce ma supara doamnele astea "superficiale " , Ren este un copil bun , istet si deosebit , fruntea sus Maria , ma bucur si pt voi , , asa este o sa aveti o serbare pe cinste , asteptam pozici Cecy , tineti-o tot asa numai bine Anka multipupici si da ,il asteptam pe Mos Craciun apropo ? cum mai stai cu dieta ? va pupic pe toate , eu de azi vreau sa incep o curatenie mai amanuntita , cea de iarna , dupa care trecem la hainuta de sarbatori , copii sunt inebuniti , am facut deja primul pas , amluat toate solutiile de curatat , sporul lipseste
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna dimineata harnicutelor!!!
Nadia,eu as vrea sa cred caci asta nu ar trebui sa conteze prea mult pentru d-nele invatatoare dar din pacate mai ales la clasele mici se pot face mai usor parca aceste diferente si pentru unii copii conteaza foarte mult
Asa este Nadia,sper sa faca fata cu succes faptului ca sunt pe o scena mare,pentru ca deja au putina experienta
O zi frumoasa tuturor si spor in toate,eu am facut ieri deja curatetenie,vreau sa termin sa-mi decorez casa si sa fac bradutii mici care ii am,pe cel mare il las pana in apropierea Craciunului
Eu azi sunt doar cu Gabi,sotul e la servici iar Alexandra e plecata la tara cu vara mea,eu cu Gabi am ramas acasa pentru caci dupa masa are o zi de nastere
Nadia,eu as vrea sa cred caci asta nu ar trebui sa conteze prea mult pentru d-nele invatatoare dar din pacate mai ales la clasele mici se pot face mai usor parca aceste diferente si pentru unii copii conteaza foarte mult
Asa este Nadia,sper sa faca fata cu succes faptului ca sunt pe o scena mare,pentru ca deja au putina experienta
O zi frumoasa tuturor si spor in toate,eu am facut ieri deja curatetenie,vreau sa termin sa-mi decorez casa si sa fac bradutii mici care ii am,pe cel mare il las pana in apropierea Craciunului
Eu azi sunt doar cu Gabi,sotul e la servici iar Alexandra e plecata la tara cu vara mea,eu cu Gabi am ramas acasa pentru caci dupa masa are o zi de nastere
Maria- Administrator
buna seara ..ce mai faceti? ce va invidiezca aveti cand sa faceti curat de sarbatori ..eu nu voi face ca la programul meu de la 8 dimineata la 8 seara nu am cand ...poate week-end-ul viitor daca nu maine poate facem si noi bradul... in ajuns voi lucra pana la 6 seara asa ca sper sa am timp sa-mi duc copii la colindat pe la nanii lor sau pe la cine ne primeste
nadia din cate am inteles de la o prietena se fac diferente intre copii ..daca parintele este atent si invatatoarele sunt mai atenti cu copii si isi dau un interes mai mare ..din pacate asa este la noi in romania dar il pupam pe ren pt centura galbena si sa-i treaca supararea pe calificativ
nadia din cate am inteles de la o prietena se fac diferente intre copii ..daca parintele este atent si invatatoarele sunt mai atenti cu copii si isi dau un interes mai mare ..din pacate asa este la noi in romania dar il pupam pe ren pt centura galbena si sa-i treaca supararea pe calificativ
alinagherman- Mamica de cariera
Buna dimineata , dragele mele e o vreme la noi ,.......... de imi vine sa-l bag si pe Bobita ,catelul nostru in casa , ploua de aseara siu bate vanntul ,naspa vb lui Sebi "mai bine ningea , mami !"nu stiu daca iesimazi , desii e ziua unui nepotel , desii azi sunt alegeri ...................mai vedem Ieri am inceput curatenia , incet si bine , continuarea Luni , si bradul sper ca saptamana viitoare o Dumineca cat maiplacuta , si fara ploaieeeeeeee
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Neata fetelor,Roxy,Maria,Alina....legat de chestia cu atentia pt mos Nicolaie....sper sa nu conteze pr Dna invatatoare.La karate chiar se straduieste ff mult,luni primim centura galbena.Azi primim vizita unei fetite din clasa lui ....sper sa fie galant si cuminte cu ea....
Am sa fac o supa crema de ciuperci si muschi de porc cu sos de miere si ghimbir.O zi buna fetelor!!!
Am sa fac o supa crema de ciuperci si muschi de porc cu sos de miere si ghimbir.O zi buna fetelor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata fetelor!!!
O saptamana frumoasa tuturor,la noi ninge asa frumos,este o zi minunata!
Savurez cafeluta cu voi si plec la cumparaturi pana vine Gabi de la scoala!
Cci noi am avut un wekend linistit,nu am avut teme multe
Lari nu se supara daca ii dai prea mult in plus?
O saptamana frumoasa tuturor,la noi ninge asa frumos,este o zi minunata!
Savurez cafeluta cu voi si plec la cumparaturi pana vine Gabi de la scoala!
Cci noi am avut un wekend linistit,nu am avut teme multe
Lari nu se supara daca ii dai prea mult in plus?
Maria- Administrator
neata maria..........face mutrite...insa a doua zi la scoala vede ca-i prinde bn sa lucram acasa...si iam zis mereu sa se uite la copii care nu au parintii timp sa lucreze cu ei acasa ca deja au calificative de suficient
d-na e extrem de exigentaaaaaaaa
d-na e extrem de exigentaaaaaaaa
cecilia_7625 a scris:buna fetelor.Teo la voi a venit mosu?ti-am sc pe fb ca lari a primit rochita de la nasa ei de botez pt serbare....asa ca nu mai o imptumut de la tine...
buna fetele!!
Da, Ceci a venit Mosul de 3 ori la fete :)
Ma bucur pentru Larisa ca a primit rochita :) oricand te pot ajuta cu ceva,te voi servi :)
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna Teo,te poop.ce mai faci?fetele sunt bine?
noi am terminat de scris temele la abecedar...mai tarziu o sa facem cateva calcule la mate asa suplimentar....am fost afara-n curte si am facut 2 mosuleti de zapada cu Larisa...am intrat amandoua rosii in obraji...se lasa gerullllllll
o seara placuta
noi am terminat de scris temele la abecedar...mai tarziu o sa facem cateva calcule la mate asa suplimentar....am fost afara-n curte si am facut 2 mosuleti de zapada cu Larisa...am intrat amandoua rosii in obraji...se lasa gerullllllll
o seara placuta
buna fetelor,va pup si la Criss a venit mosul cu multe dulciuri si jucarii o tableta de jucarie f f interesanta!
A avut saptamana trecuta i inspectie la clasa,dar a iesit foarte bine,ei ca si clasa sunt destul de organizati,si stiu sa lureze in echipa ,cinste doamnei!!
A avut saptamana trecuta i inspectie la clasa,dar a iesit foarte bine,ei ca si clasa sunt destul de organizati,si stiu sa lureze in echipa ,cinste doamnei!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata fetelor.ger afara.........acum imi beau si eu cafeaua....
buna Crcy,,demult nu am mai baut un cappuccino cu voi!!!ma bucur tare mult ,ca astazi pot!!
sandy- Mamica cocheta
sarut-mana Cecy,ce bine e sa incep dimineata cu prietenele mele dragi
sandy- Mamica cocheta
sa-ti fie de bn si poate chiar o sa ne-ntalnim la unu capuccino....ti-am dus dorul si ti-am simtit lipsa pe forum..........
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA