Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 40 din 42
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Buna ,Roxy,asteptam impresii de la serbare si citeva poze...
Adriana, bine ca iei si nu dai....chiar daca sunt putini,nu?Cecy,te invidiez pt faptul ca stii tot timpul ce a facut la scoala Larisa,ce calificativ a luat si cind are teste sau dictari.....copilul meu e pe alta planeta....mi a spus ca are de facut cifra 9 marti si azi au trecut la 9....
Adriana, bine ca iei si nu dai....chiar daca sunt putini,nu?Cecy,te invidiez pt faptul ca stii tot timpul ce a facut la scoala Larisa,ce calificativ a luat si cind are teste sau dictari.....copilul meu e pe alta planeta....mi a spus ca are de facut cifra 9 marti si azi au trecut la 9....
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele , va astept la cafeluta
nadia stai linistita , ti-am mai spus asa sunt baietei , mai imprastiati , asa patesc si eu cu gabi , nu imi spune nimic , dar la noi vorbesc rezultatele , caietele si stiu ca este atent la ore si face bine! sper insa sa continue asa!
nadia stai linistita , ti-am mai spus asa sunt baietei , mai imprastiati , asa patesc si eu cu gabi , nu imi spune nimic , dar la noi vorbesc rezultatele , caietele si stiu ca este atent la ore si face bine! sper insa sa continue asa!
Neata Adriana,multumesc pt incurajare,sper sa se dea pe brazda ,sa fie atent mereu.Ma doare gatul rau,am visat urat.......
voua va doresc o zi buna !!!
voua va doresc o zi buna !!!
nadvio1973- Mamica sexy
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
neata fetelor.....am dus-o si eu pe lari la sc...ger tare azi afara....acum imi savurez cafeaua si plec sa pun o sc la un conc la posta,apoi sa-mi scot salariu dupa card,sa platesc fact la gaze,tel mobile si sa ma ma uit prin magazine...maine o scoatem pe Lari la shoping......tot maine ii vine si cadoul de mos de la Noriel-sper sa nu-l vada....
neata fetelor.....am dus-o si eu pe lari la sc...ger tare azi afara....acum imi savurez cafeaua si plec sa pun o sc la un conc la posta,apoi sa-mi scot salariu dupa card,sa platesc fact la gaze,tel mobile si sa ma ma uit prin magazine...maine o scoatem pe Lari la shoping......tot maine ii vine si cadoul de mos de la Noriel-sper sa nu-l vada....
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Neata fetelor!
Gasesc si eu o cafea fierbinte aici la voi?
Este tare frig afara,desi doar asa m-am uitat putin pe geam
Nadia,sa stii caci nu toti copii sunt la fel,si Gabi anul trecut mai uita,dar acum este mai atent,in schimb daca invatatoarea vrea sa ne comunice ceva important ii pune sa scrie..
Gabi astazi este la Filarmonica la concert,iar luni dupa masa avem spectacol la care vine si mosul dupa cum v-am spus la scoala nu facem serbare
mai avem in 20 un spectacol tot in oras
apoi asteptam vacanta si sarbatorile
Gasesc si eu o cafea fierbinte aici la voi?
Este tare frig afara,desi doar asa m-am uitat putin pe geam
Nadia,sa stii caci nu toti copii sunt la fel,si Gabi anul trecut mai uita,dar acum este mai atent,in schimb daca invatatoarea vrea sa ne comunice ceva important ii pune sa scrie..
Gabi astazi este la Filarmonica la concert,iar luni dupa masa avem spectacol la care vine si mosul dupa cum v-am spus la scoala nu facem serbare
mai avem in 20 un spectacol tot in oras
apoi asteptam vacanta si sarbatorile
Maria- Administrator
buna Maria,avem cafea .....
Eu sper la anul sa fie mai atent ......bafta la serbare Gaby.wow,la filarmonica,fff frumos ....sper sa mergem mearga si copilul meu si sa aiba rabdare sa asculte pana la sf......
Eu sper la anul sa fie mai atent ......bafta la serbare Gaby.wow,la filarmonica,fff frumos ....sper sa mergem mearga si copilul meu si sa aiba rabdare sa asculte pana la sf......
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara fetelor
buna fetele, va astept la cafeluta ....
eu sunt putin cam suparata, gabi de o saptamana tuseste si ii curge nasul , iar de ieri cand sufla nasul ii curge cu sange ..... tot de ieri am inceput sa ii dau si antibiotic, voua vi sa intamplat pana acum sa le curga copiilor sange din nas can sufla nasul?
eu sunt putin cam suparata, gabi de o saptamana tuseste si ii curge nasul , iar de ieri cand sufla nasul ii curge cu sange ..... tot de ieri am inceput sa ii dau si antibiotic, voua vi sa intamplat pana acum sa le curga copiilor sange din nas can sufla nasul?
Neata Adriana,curge mult sange ?La noi nu s a intamplat .Are febra?
nadvio1973- Mamica sexy
nadia nu ii curge mult sange , doar cand sufla nasul , mucisori sunt cu sange , doar dupa o nara ....febra nu face
neata .nu mi sa intamplat niciodata la Lari asa ceva...so fi fortat sa sufle nasul si si-a atins vreun firicel de sange...nu stiu ce sa-ti zic...nu ai sunat doct de fam sa-i comunici macar?...sanatate lui Gabița
noi adica eu si Lari acum ne-am trezit-ne rasfatam vineri si sambata intotdeauna pt ca stim ca nu ne trezim dim,dormim fara griji....ea isi mananca pateu pe paine si o cana de lapte cu nesquic si eu imi savurez cafeaua....apoi plecam la carefour ,la diechman sa ne luam de incaltat...
va dorim o zi cat mai buna
noi adica eu si Lari acum ne-am trezit-ne rasfatam vineri si sambata intotdeauna pt ca stim ca nu ne trezim dim,dormim fara griji....ea isi mananca pateu pe paine si o cana de lapte cu nesquic si eu imi savurez cafeaua....apoi plecam la carefour ,la diechman sa ne luam de incaltat...
va dorim o zi cat mai buna
Neata Cecy,spor la cumparaturi ....
Adriana,nu cred ca e ceva grav,poate a presat pe nara mai mult sau mucoasa din interior este putin iritata,ai pus picaturi in nas prea mult timp???Acum facem putine exercitii la ro si scriem iar literea c mic si c mare...pup.
Adriana,nu cred ca e ceva grav,poate a presat pe nara mai mult sau mucoasa din interior este putin iritata,ai pus picaturi in nas prea mult timp???Acum facem putine exercitii la ro si scriem iar literea c mic si c mare...pup.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor.ne-am luat si eu si Lari ghetuțe superbe...acum am papt de pranz si mai stam un pic apoi la nani.....noi azi nu scriem,am sc vineri seara la ro si ieri la mate...maine avem de citit 3 pagini din culegere la ro...
buna fetele , va astept si astazi la cafeluta
da ceci am vorbit cu medicul de familie, mia zis ca asa sunt in perioada asta virozele cu sangerari din din nas si gingii , ca are vasele de sange inflamate ..... oricum l-am bagat pe antibiotic si pot spune ca este mai bine
sa poarte lari ghetutele cu placere
nadia voi tot cu scrisul? ce zice ren?
o zi frumoasa fetele
da ceci am vorbit cu medicul de familie, mia zis ca asa sunt in perioada asta virozele cu sangerari din din nas si gingii , ca are vasele de sange inflamate ..... oricum l-am bagat pe antibiotic si pot spune ca este mai bine
sa poarte lari ghetutele cu placere
nadia voi tot cu scrisul? ce zice ren?
o zi frumoasa fetele
buna dimi fetelor..multumim Aadriana..........
ne-am trezit si noi putin mai devreme si Lari a papat 2 crewvusti cu painica si eu acum imi termin de baut cafeaua...apoi sotu cu Lari se apuca sa faca tema la cun med ca are de desenat -si la capitolul desen sunt bata iar sotu expert asa ca ii revine lui placerea de a desena cu fi-sa...iar eu o sa citesc cu Lari dupa amiaza...
in rest azi stam acasa ,mai ales ca afara ploua...
ne-am trezit si noi putin mai devreme si Lari a papat 2 crewvusti cu painica si eu acum imi termin de baut cafeaua...apoi sotu cu Lari se apuca sa faca tema la cun med ca are de desenat -si la capitolul desen sunt bata iar sotu expert asa ca ii revine lui placerea de a desena cu fi-sa...iar eu o sa citesc cu Lari dupa amiaza...
in rest azi stam acasa ,mai ales ca afara ploua...
buna cecei , eu am terminat de facut mancare si as vrea sa ies putin cu gabi afara insa el nu prea vrea! il asteapta pe taica-su sa vina de la servici si sa mergem in real sa isi cumpere un ceas de ben 10
buna fetele...
va invit la o cafeluta calda
sa aveti o duminica frumoasa
va invit la o cafeluta calda
sa aveti o duminica frumoasa
wau ceci super vinul ,,,,,ce mai faceti voi? noi am fost putin prin moll si i-am cumparat ceasul de ben 10 lui gabi ....nu a mai avut rabdare pana cand venea emil .....doamne mare aglomeratie!
salutare ....sa aveti o saptamana cu spor
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna adriana....noi azi am facut un ornament de bradut...participam la o provocare verde...in rest suntem binisor...voi ce mai faceti?
Buna dimineata fetelor!
Va astept la o cafeluta
Noi azi avem spectacolul unde vine si Mos Craciun,dar doar dupa masa la ora 18.00,avem o zi lunga
Va astept la o cafeluta
Noi azi avem spectacolul unde vine si Mos Craciun,dar doar dupa masa la ora 18.00,avem o zi lunga
Maria- Administrator
Pagina 40 din 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 40 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA