Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 76 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 76 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Si eu,am acum timp mai mult,dar sper sa ma lase si pc-ul,care cere de cateva luni un windous nou,..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
pai scriei Mosului o scrisorica...poate poate ti-l face el cadou
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna fetele , mai aveti capuciino ?? Sandyyyy multi pupici si felicitari lui Criss pt reusita de la ora deschisa si lanoi e gerr , fierb fasolica sa fac frecata cu usturoi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetelor,
va scriu o ffuga de la serviciu!
Cecy fetele sunt bine sanatoase,va pup pe toate si toti!!
va scriu o ffuga de la serviciu!
Cecy fetele sunt bine sanatoase,va pup pe toate si toti!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor.gata si noi temele ...
fetelor anul asta v-ati pus grau?la noi a crescut mare si fr...
fetelor anul asta v-ati pus grau?la noi a crescut mare si fr...
Buna fetelor,vad ca s a mai animat putin forumul...ce frumos...Sndy,ce faci?Cum se simte CRISS?
Am terminat si noi lectiile ,azi a citi bine la scoala la lectia cu litera c mic.Sper totusi sa nu i treaca insuficientul in catalog.In rest vad ca parintii de la noi din clasa se vor intalnii iar maine seara sa dezbata citeva chestii legate de serbare ,cadouri copii si atentii pt profesorii de sport,religie si engleza.Mi se pare asa de aiurea sa dai bani sa cumpere ceva pt acei profesori pe care nici macar nu i cunosc la fata...mi se parea ff normal ca la prima sedinta sa i cunoastem si noi parintii ,se vedem ce asteptari au ei de la copii, ce lucruri ne trebuiesc pt ei......ma rog ,e complicat,dar crd ca intelegeti ideea,nu?
Am terminat si noi lectiile ,azi a citi bine la scoala la lectia cu litera c mic.Sper totusi sa nu i treaca insuficientul in catalog.In rest vad ca parintii de la noi din clasa se vor intalnii iar maine seara sa dezbata citeva chestii legate de serbare ,cadouri copii si atentii pt profesorii de sport,religie si engleza.Mi se pare asa de aiurea sa dai bani sa cumpere ceva pt acei profesori pe care nici macar nu i cunosc la fata...mi se parea ff normal ca la prima sedinta sa i cunoastem si noi parintii ,se vedem ce asteptari au ei de la copii, ce lucruri ne trebuiesc pt ei......ma rog ,e complicat,dar crd ca intelegeti ideea,nu?
nadvio1973- Mamica sexy
Multumesc Roxy,,si eu ii felicit pe toti si mai cu seama pe dna invatatoare!!
Nadia pupci suntem bine,pe 18 vom veni in Bucuresti ptr un control,radiografie la piciorul postoperator!
Nadia pupci suntem bine,pe 18 vom veni in Bucuresti ptr un control,radiografie la piciorul postoperator!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata fetele , va astept la cafeluta
eu sunt putin suparata pentru ca il am pe gabi racit , tuseste foarte tare , cand il apuca criza tuseste poana aproape varsa!
in rest suntem bine, sunt foarte multumita de gabi la scoala ....ieri au avut concursul acela piticot si el a luat nota 10 ///// nu a avut nici o greseala .....
serbarea noi o avem pe 18 si el este mos craciun !!!! deja am cumparat costumul de mos si am repetat acasa rolul!
sandy ne era dor de tine ....si cine stie poate mosul vine anul acesta cu un pc nou!
eu sunt putin suparata pentru ca il am pe gabi racit , tuseste foarte tare , cand il apuca criza tuseste poana aproape varsa!
in rest suntem bine, sunt foarte multumita de gabi la scoala ....ieri au avut concursul acela piticot si el a luat nota 10 ///// nu a avut nici o greseala .....
serbarea noi o avem pe 18 si el este mos craciun !!!! deja am cumparat costumul de mos si am repetat acasa rolul!
sandy ne era dor de tine ....si cine stie poate mosul vine anul acesta cu un pc nou!
neata fetelor..Sandy poate dai o fuga si pe la mine...are teo nr meu de tel...
Neata fetelor,doamne ce zapada.....copilul e asa de incintat.Succes la serbare tuturor copiilor!Felicitari pt concurs Gaby!!!Insanatosire grabnica...O zi buna fetelor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna Nadia.......eu m-am enervat asa de tare ieri pe Larisa...caci nu a fost atenta si a luat bine la test fulger in clasa la mate...avea de adunat 8+?=10...si ea a pus la semnul intrebarii cifra 9...am innebunit cand am vz testul acasa...ea a crezut ca trebuie sa scrie vecinii .si iam zis acasa...tu nu ai vz semnul+?.....in fine nu mai are rost sa ma gandesc iar...am zis ca e si ea copil.....
si ca sa-mi ,,treaca supararea,, acum iam dat comanda de la norilel pe net la o tableta,o papusa care vorbeste si o jucarie helo kity...in valoare totala de 300 lei...sa i le pun la brad...asa ca ce sa ma mai enervez cand ea e tot copilul meu iubitttttttttttttt
felicitari Gabita....si noi asteptam raspunsurile la conc ,,smart,, si ,,europrescolarul junior,,.....
larisa mi-a zis s-o plimb si pe ea cu sania cand venim acaas de la scoala...
si ca sa-mi ,,treaca supararea,, acum iam dat comanda de la norilel pe net la o tableta,o papusa care vorbeste si o jucarie helo kity...in valoare totala de 300 lei...sa i le pun la brad...asa ca ce sa ma mai enervez cand ea e tot copilul meu iubitttttttttttttt
felicitari Gabita....si noi asteptam raspunsurile la conc ,,smart,, si ,,europrescolarul junior,,.....
larisa mi-a zis s-o plimb si pe ea cu sania cand venim acaas de la scoala...
Buna fetelor,Cecy,ce de cadouri ,super,Larisa chiar merita ,se mai intampla sa gresesca uneori.Ieri a avut copilul dictare la ro ,inca nu stiu ce a facut .....azi au inspectie iar....si repetitie pt serbare.
o zi buna va doresc......
o zi buna va doresc......
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, acum am ajuns si noi acasa , am fost cu gabi in parc si sa bagat tot in zapada!
ceci super cadourile noi sper sa reusim sa ii cumparam lui gabi o tableta....asta isi doreste si o merita din plin!
la testul de la piticot a luat 10 v-am mai spus dar nu au fost din clasa decat vreo 6 copii care au luat 10 .....asa ca sunt mandra de el!
ceci super cadourile noi sper sa reusim sa ii cumparam lui gabi o tableta....asta isi doreste si o merita din plin!
la testul de la piticot a luat 10 v-am mai spus dar nu au fost din clasa decat vreo 6 copii care au luat 10 .....asa ca sunt mandra de el!
Buna seara , va spun si eu va felicit micutii , o merita din plin Si aimei copii s-au bucurat f tare dfe zapada , unde era mai mare acolo erau si ei si noi il asteptam pe Mos Craciun
buna roxy ...pai de zapada ne-am bucurat si noi adultii dapai copii, sa ma fi vazut pe mine bagata toata in zapada
neata fetelor
Buna dimineata!
Beau si eu o cafea fierbinte,sa ma incalzesc putin caci a venit iarna adevarata
Ce faceti,pe la voi cum este vremea?
Beau si eu o cafea fierbinte,sa ma incalzesc putin caci a venit iarna adevarata
Ce faceti,pe la voi cum este vremea?
Maria- Administrator
Neata,ce frig este......mi au inghetat mainile....cine vine la o cafea ???
nadvio1973- Mamica sexy
Buna Cecy....ce au primit copii?Acum fac lectiile cu copilul ,are doar la mate ,maine este o zi usoara.Mai este putin si vine vacantaaaa
nadvio1973- Mamica sexy
Bonjourica , iaca am ataerizat si eu la o binemeriatata cafea am muncit toata ziulica , tareee harnicuta am mai fost , ca daca nu ma laud eu , cine s-o faca ???casa mea luceste si straluceste pot zice am imbracat-o in hainuta de sarbatori , si acum ma relaxez cu 1 cafea alaturi de voi Maine e ziua cea mare , serbarea la gradi , sper sa iasa totul ok mai vb fetele
buna fetelor.si noi am terminat de sc la mate ,a sc si la abecedar cu toate ca nu are maine...abecedar...dar sambata vreau so duc la plimbare....azi a citit lectia la ,,r,, si a luat -fb....
buna fetele, ceci frumos gestul de a oferi cadouri copiilor ....noua se pare ca ne vor da 100 ron !
roxy mult succes la serbare , noi o avem marti, abia astept!
roxy mult succes la serbare , noi o avem marti, abia astept!
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 39 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA